Digidexo.com

Hvordan kroppen din Fortell Itself Hvor mange kalorier å brenne?

Svaret på hvordan kroppen din forteller selv hvor mange kalorier å brenne er stoffskiftet. Antall kalorier du forbrenner avhenger av din individuelle Basal Metabolic Rate (BMR). Mosjon og riktig ernæring stimulere kroppens BMR.

Metabolisme

Metabolisme er prosessen der kroppen bryter ned maten og konverterer den til energi for sine daglige behov. Din Basal Metabolic Rate (BMR) bestemmer minste kalorier du trenger for å opprettholde kroppens prosesser mens du hviler og antall kalorier du trenger å gå ned i vekt. Det er avhengig av ulike faktorer som alder, kjønn, trening, kosthold, genetikk og fettprosent. Og det er ansvarlig for 70 prosent av den totale kalorier du forbrenner gjennom prosessen med å pumpe blod, pust og vedlikeholde kroppens temperatur.

Trening

Øvelse øker din Basal Metabolic Rate ved å bygge magre muskler og forteller kroppen din til å begynne å brenne kalorier. Det er viktig å trene regelmessig for å bli kvitt fett; gå, svømme, løpe, sykle, gjør styrketrening eller aerobic i minst 30 minutter om dagen. Veksle mellom dem slik at kroppen fortsetter å forbrenne fett effektivt.

Muskler er bra siden de brenner mye mer kalorier enn fett. De selv brenne kalorier mens du hviler! Hvis du legger til en kilo muskler, vil det hjelpe deg å forbrenne 50 ekstra kalorier daglig. Tilsett 5 pounds av muskel, og du vil brenne 250 ekstra kalorier om dagen! Det lønner seg også å holde deg aktiv ved å ta trappene, parkering lenger borte fra kontoret, hagearbeid eller gjøre husarbeid. På en gjennomsnittlig, brenner en person rundt 30 prosent av kaloriene de forbruker gjennom disse daglige aktiviteter. Livsstilsendringer som å få nok søvn og vann oppmuntre til videre vekttap.

Riktig Ernæring

Mat er ikke fienden. Kroppen din trenger kalorier, karbohydrater, proteiner og fett. Fett holder kroppen din isolert og bidrar til å opprettholde sunt hår og hud. Det er den slags mat du spiser som gjør hele forskjellen. Pass på at du får riktig ernæring ved å spise et balansert måltid. Hopp aldri over frokosten siden det jump stoffskiftet. Inkluder mye grønnsaker, frukt, magert kjøtt og nøtter i kosten din.

Hvis du går på en diett og redusere altfor mange kalorier, går kroppen inn i overlevelsesmodus og lagrer så mye fett som den kan. Du må spise 5 til 6 små måltider hver dag i stedet for tre store måltider. Kroppen din mener det er sultne hvis det er for mange timer mellom måltidene. Det begynner å brenne kalorier på et lavere tempo for å kompensere. Gjør det til en vane sunn snacking gjennom dagen. Snacks høy i protein er det beste alternativet. Dette vil øke hastigheten på stoffskiftet, og du vil forbrenne fett raskere. Det vil sende ut et signal til kroppen at maten kommer, så det bør holde på å brenne kalorier. Spis forskjellige mengder og typer kalorier hver dag for å gjøre kroppen frigjøre fett og brenne kalorier. Tilsett krydder til maten og drikke masse grønn te og se stoffskiftet sveve!