Digidexo.com

Hvordan lage en liste over Medisinsk utstyr for Camp Nurse

Camp sykepleiere har mange oppgaver. Bobiler kommer til helsesenteret med en rekke problemer, og leiren sykepleier skal kunne ta opp alt som kommer hennes vei. Lage en liste over nødvendige medisinske forsyninger er moderat til lett. Du må vurdere en rekke variabler for å bestemme spesifikke behov. Det er også nyttige ressurser til å gi deg råd som du oppretter din liste.

Bruksanvisning

Lage en liste over medisinsk utstyr for leiren sykepleier

Vurdere de grunnleggende demografiske av leiren. Er det en søvn unna leiren? En dag camp? Vil camperne være friske barn, eller er det en leir for spesielle behov barn eller barn med kreft? Hva om aktiviteter? Camp sykepleiere må ha forsyninger som kan adressere typer skader som kan oppstå på leiren - og skader fra bueskyting leiren vil avvike vesentlig fra de som finnes på hesteryggen-rideleir, eller fjellklatring leiren. I tillegg til forsyninger for Leirens helsesenteret, vil du også trenger å bestille minst en førstehjelpspakke for hver aktivitet plassering i leiren. Hvis fotturer er en av leirens virksomhet, antar ett sett for hver vandring team eller hendelse. Fastsettelse av disse grunnleggende biter av informasjon vil hjelpe deg lage en liste over forsyninger for eventuelle medisinske problemer.

Tenk om vær, miljø og geografi. Er det fare for solbrenthet eller sol forgiftning? Er leiren i et område der det kan være en høy tick befolkning? Hva om slanger? Vurdere muligheten for utslett eller allergi mot planter, som gift eik eller gift eføy. Planlegg din liste over medisinsk utstyr for å løse eventuelle problemer forårsaket av disse variablene også.

Vurdere avstand og kvaliteten på de nærmeste medisinske fasiliteter. Planlegging din liste over medisinske forsyninger vil trenge å ta hensyn til avstanden leiren er fra nærmeste kilde til medisinsk behandling. Hvis, for eksempel, er leiren svært nær en by med et fellesskap sykehus, kan det hende du ikke trenger så omfattende en samling av medisinsk utstyr som du ville gjort hvis leiren var en stor avstand fra selv en quick-omsorg klinikk eller legekontor. Få en idé om hvor dine nærmeste ressursene er og planlegge din liste tilsvarende.

Trykk inn ressurser fra andre leiren sykepleiere. I mange tilfeller camp sykepleiere enten lært ved prøving og feiling, eller fra en mer erfaren sykepleier. Gjøre bruk av elektroniske ressurser, for eksempel de som tilbys av Association of Camp Nurses (acn.org) å benytte seg av erfaring som tilbys av tusenvis av andre leiren pleie fagfolk.