Digidexo.com

Ranunculus Bulbosus Fordeler

Ranunculus Bulbosus Fordeler


Ranunculus bulbosus, en plante som produserer en tidlig blomstring, lys gul blomst, er også kjent som "oppsvulmede smørblomst," crowfoot og St. Antonius nepe. Selv om anlegget er invasiv, seig og klassifisert som et ugress, det har også noen gode egenskaper.

Leddene

Ranunculus bulbosus kan dra nytte leddene, særlig de plaget med gikt og revmatisme. Når det påføres direkte på huden, kan anlegget bidra til å lindre symptomer og smerter forbundet med stivhet og leddsmerter.

Fibromyalgi

Fibromyalgi, tidligere kjent som fibrositt, kan også ha nytte av Ranunculus bulbosus. Denne tilstanden er preget av muskelkramper, smerter, stivhet og ømme områder i nakke, skuldre, hofter og ryggrad. Ranunculus bulbosus fungerer spesielt godt på å lindre stivhet og smerte.

Helvetesild

Ranunculus bulbosus kan også bidra til å lindre helvetesild, som også er kjent som herpes zoster. Ranunculus bulbosus fungerer spesielt godt for helvetesild som er spesielt kløende og sår, og på baksiden eller fronten nær brystkasse. En Ranunculus bulbosus tinktur kan bidra til redusere smerte og kløe, samt redusere utbruddet av blemmer og kviser.

Hodepine

Ranunculus bulbosus kan gi lindring av hodepine. Hvis du plasserer en liten skvett av plantens juice i nesen, kan det fremkalle nysing. Dette nysing kan lindre litt hodepine.

Sår Mouth

Ranunculus bulbosus kan lindre en sår og vond munn. Tender, ubehagelig og verkende muntlige symptomer kan dra nytte av en Ranunculus bulbosus infusjon laget med kokt vann og deretter avkjølt før drikking. Du kan også skylle med Ranunculus bulbosus infusjon til ytterligere å hjelpe healing.

Andre fordeler

Ranunculus bulbosus har et par andre gunstige bruksområder. Den smertefulle nerve tilstanden til isjias fordeler fra Ranunculus bulbosus når du bruker urten som et skjær. Kokt Ranunculus bulbosus røtter lage mat for husdyr som også fungerer som en stimulerende. Griser nyte de kokte røtter uten tilsetningsstoffer, mens storfe foretrekker dem blandet med andre greener.