Digidexo.com

Hvordan få den ideelle midje på Dr. Oz Diet

I henhold til TV-personligheten og legen, Dr. Oz er, jo mindre er midjen, desto bedre form og helse en er i. Derfor er det punktet av Dr. Oz 's "Du på en diett", rettet mot å redusere tykkelsen av midjen , i stedet for tallene som blir sett på skalaen. Innhenting av den ideelle midje kan være vanskelig, men med hardt arbeid, et riktig kosthold og utholdenhet, Dr. Oz garanterer en sunnere deg.

Hvordan få den ideelle midje på Dr. Oz Diet

•  Kast alle svært bearbeidet mat eller mat som inneholder ordene "high fructose corn syrup", "transfett" og "hydrogenerte oljer" i ditt kjøleskap og pantry. Erstatte disse elementene med hele korn, frukt, grønnsaker og magre proteiner, som fisk og magre stykker av fjørfe.

Ta en 30 minutters rask gange hver dag. Ingen unnskyldninger. Dette vil hjelpe deg å kaste pounds og miste overflødig mage fett, bidrar til høy midje linje.

Du må ikke spise, med mindre du er sulten. Og en nyttig triks er å spise på en 9 tommers plate. Dette vil redusere matinntaket i en sittende.

Mål å kutte 100 kalorier om dagen. Spise færre kalorier vil hjelpe deg til å kaste et pund i måneden. 100 kalorier er egentlig det tilsvarer å spise en mindre skive brød.

Spis ørken annenhver dag. Ikke frata deg av den søte godhet, vil det bare føre til binging senere på kostholdet ditt. Men dette er egentlig ikke en diett, mer av en endring av spisingen din livsstil.