Digidexo.com

Matvarer som er gunstig til det indre øret

Matvarer som er gunstig til det indre øret


Å ha en diett fylt med sunne vitaminer er en fin måte å holde indre øret infeksjoner i sjakk. Vitaminer og næringsstoffer som er oppført nedenfor også gi kroppen din de riktige verktøyene for å bekjempe indre øret infeksjoner. Barn og voksne som mangler de nedenfor nevnte vitaminer er på et mye høyere risiko for ørebetennelser. Kombinere ulike typer grønnsaker, hvete brød produkter og nøtter vil bidra til å sikre et sunt indre øret.

Vitamin A

Grønnsaker rike på vitamin A er stor for det indre øret. Søtpoteter, gulrøtter, paprika, rød paprika og spinat er alle rike på vitamin A.

Vitamin C

Vitamin C brukes til å bekjempe forkjølelse, men det er også veldig sunt for det indre øret. Frukt og grønnsaker som appelsiner, lime, sitroner, jordbær, svart strømninger, guava og pepper er alle fantastiske kilder til vitamin C.

Sink

Sink er et annet næringsstoff som holder det indre øret sunt. Matvarer som skalldyr, hvetekim, hvete gram, pinjekjerner og pekannøtter er gode kilder til sink.

Folic Acid

Folsyre er et B-vitamin kompleks som hjelper kroppen produsere røde blodceller. Det kan finnes i de fleste frokostblandinger, hvete brød, linser og kikerter.

Vitamin E

Vitamin E er en antioksidant som hjelper kroppen i å eliminere de negative frie radikaler som infiserer kroppen. Den finnes i hvetekim, solsikkefrø, mandler, peanøttsmør og de fleste nøtter.