Digidexo.com

Bivirkninger av phentermine dietter

Phentermine er en diett pille som bare er tilgjengelig via resept. Det er ment å bli tatt av overvektige personer som har en hard tid å miste vekt på egenhånd. Men det er også massevis av bivirkninger som er forbundet med phentermine. Snakk med en lege om mulig risiko for å oppleve disse bivirkningene ved å ta phentermine.

Fakta

Phentermine er en FDA-godkjente reseptbelagte diett medisiner som er gitt av leger til pasienter som er overvektige. Det fungerer ved å undertrykke appetitten. Dette stoffet er ikke for folk som bare ønsker å miste noen få pounds. Phentermine er tatt på en kortsiktig basis i forbindelse med et sunt kosthold og trening før målet vekt målet er nådd. Du tar det daglig, vanligvis i 30-mg doser.

Kardiovaskulære bivirkninger

Den vanligste kardiovaskulære bivirkning av phentermine er en rask hjerterytme. Nettstedet opplyser også at det har vært rapportert tilfeller av arytmi, eller hjerterytmeforstyrrelser. Hvis du har høyt blodtrykk, bør du ikke ta phentermine som det kan gjøre tilstanden verre. Hjerteklaffsykdom var en gang forbundet med phentermine før 1997, da det ble oppdaget at denne tilstanden var som et resultat av kombinasjonen av phentermine med to legemidler som ikke lenger er på markedet: dexfenfluramine og fenfluramin. Hjerteklaffsykdom er ikke en bivirkning av phentermine av seg selv.

Nevrologiske bivirkninger

Stimulering av nervesystemet er en bivirkning av phentermine. I en studie på phentermine, på 50 overvektige kvinner, fem droppet ut på grunn av nervesystemet bivirkninger. Bivirkninger fra phentermine på nervesystemet omfatte angst, svimmelhet, dysfori, eufori, hodepine, søvnløshet, rastløshet og rystelser.

Andre bivirkninger

Phentermine kan gi en allergisk reaksjon i huden som heter urticaria. Forstoppelse, diaré og munntørrhet er andre vanlige bivirkninger. Libido endringer og impotens kan forekomme. I sjeldne tilfeller kan phentermine forårsake psykotiske episoder.

Anbefalinger

Selv phentermine kan forårsake en rekke bivirkninger hos noen individer, kan noen mennesker ikke opplever noen i det hele tatt. Men hvis noen av de ovennevnte virkninger er mistenkt, ringe legen din umiddelbart. Siden phentermine er en resept vekttap medisinering, er det et sterkt stoff som er bare ment for personer som er overvektige og er i akutt behov for hjelp å miste vekt. Legen din vil diskutere fordeler kontra eventuelle risikoen ved å ta phentermine.