Digidexo.com

Hvordan skrive en Alkohol behandlingsplan

Alkoholisme er en alvorlig sykdom som påvirker alle aspekter av den elendige enkeltes verden, inkludert hans helse, arbeid og personlige relasjoner. Alkoholmisbruk fører til et betydelig tap i form av livskvalitet. Søker behandling for tilstanden er ofte nødvendig så få alkoholikere kan slutte å drikke på egenhånd. Skrive en fokusert alkohol behandling plan er et viktig første skritt i å hjelpe noen å håndtere alkoholisme.

Hvordan skrive en Alkohol behandlingsplan

•  Skriv ned planer for intervensjon. Planlegge en date. Rekord som vil være til stede. Bestem hvordan å ordne nærvær av alkoholholdige og de viktige punktene som tas opp i løpet av intervensjonen.

Legg ved informasjon om avrusning. Legg merke til kontaktinformasjon og politikk av nærliggende behandlingssentre samt en oversikt over sine programmer. Dekke hvordan sentrene fortsette med detoxing.

Spill inn informasjon om i-pasient rehabilitering fasiliteter. Inkluder en lege henvisning notat. Detalj hva som er involvert i ulike fasiliteter og gi en anbefaling om hvem som er mest hensiktsmessig for den aktuelle personen.

Fest materiale om "halvveis" hus og lignende steder for en gang i pasientbehandling er ferdig. Gi informasjon om plassering, regler og andre viktige detaljer. Det er lønnsomt for mange å ha en delvis uavhengig scenen under sine tidlig utvinning.

Noter ned navn og telefonnummer til alkoholisme rådgivere. Selv når en alkoholiker er ikke lenger en in-pasient, vil hun fortsatt trenger rådgivningstjenester som hun fortsetter på hennes utvinning reise.

Arbeid i detaljer om alkoholiker anonym program eller andre utvinne alkoholholdige støtte møter. Ta den enkeltes preferanser i betraktning. For eksempel kan medlemmer av visse religioner foretrekker støtteprogrammer som er direkte knyttet til deres tro.

Gi en seksjon i behandlingsplanen om familie og venner av alkoholiker. Detalj hvordan de skal hjelpe til i den enkeltes utvinning. Også inkludere informasjon om personene som alkoholikeren bør unngå samspill med som stordrikkere.

Note hva overvåkingen vil bli gjort om personens fremgang. Bestemme hvor ofte og med hvilke stadier helsen vil bli gjort og på hvilken måte.

Hint

  • Gi kopier av behandlingsplanen til rådgivere og andre som er involvert i gjenopprettingsprosessen og til den enkelte så vel. Konsultere eksperter innen behandling av alkoholer for råd i å lage planen.
  • Den skriftlige behandlingsplan kan måtte endres som forholdene tilsier så vær forberedt på å være fleksibel.