Digidexo.com

Tryggeste Natural Pain Relief Medisin

Mens reseptbelagte legemidler og over-the-counter medisiner kan bidra til å lindre smerter, kan de også bære negative bivirkninger at mange ikke ønsker å bekymre seg for. Heldigvis finnes det alternativer. Vurdere å lære om og prøve noen populære og trygg, helt naturlig smertestillende som kan hjelpe redusere smerte og få deg å føle deg bedre.

Djevelens Claw

En populær naturlig smertestillende på markedet i dag er djevelens klo, som er en innfødt plante av Sør-Afrika. Dette anlegget har lenge antatt å ha mange helsebringende egenskaper, og er et naturlig anti-inflammatorisk. Det er vanlig å behandle tilbake og leddgikt smerte, samt hodepine. Du finner dette naturlig rette på de fleste helsekost eller vitamin butikker, og det kan tas enten i kapselform eller brygget i en varm te.

Hvit Willow Bark

White willow bark er en annen velkjent naturlige smertestillende. Den bruker er mye som det av djevelens klo, men det kan også fungere som en feber redusering. For å gi deg et bedre inntrykk, er white willow bark ofte sammenlignet med aspirin i sine evner. White willow bark er vanligvis tatt i kapselform, men er også tilgjengelig i pulverform og kan gjøres om til en te. Du finner den på de fleste vitamin butikker.

Teasel Root

Teasel rot er en populær kinesisk urt som har blitt brukt til å lindre smerter. Brukes til behandling av moderat til alvorlig smerter i korsryggen, har denne roten også blitt funnet å fremme nyre og lever helse, og ledd- og muskelfunksjon. Du kan finne rå teasel rot i asiatiske markeder, men kapselformer kan også kjøpes på vitamin eller helsekostbutikker.

Boswellia

Vanligvis brukes til å behandle leddgikt på grunn av sin anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper, er boswellia annen naturlig smertestillende som brukes i dag. Boswellia er avledet fra trær i India, og det kan også lages i virak. Det er vanligvis tilgjengelig i form av kapsler, som kan finnes på din lokale helsekost eller vitamin butikken.

Fish Oil

Takket være sin omega-3 fatty acid innhold, er fiskeolje bra for smertebehandling. Disse fettsyrene har anti-inflammatoriske egenskaper, og kan være effektive i behandling av nakke- og ryggsmerte, artritt så vel som smerte. Du kan finne fiskeolje i tillegg form på de fleste helsekostbutikker. Du kan også innlemme flere matvarer i kostholdet ditt som er rike på omega-3 fettsyrer. Disse matvarer inneholder visse fisk, for eksempel laks eller tunfisk, valnøtter og linfrø.

Holy Basil

Hellig basilikum er en naturlig anti-inflammatorisk som har blitt brukt til å behandle en rekke plager som hodepine, feber, moderat ryggsmerter og mageproblemer. Det er også et populært og kraftig antioksidant som har vist seg å sterkt lavere stressnivå. Du kan vanligvis finne det i kapselform på helsekostbutikker, og det kan legges til en te for økt beroligende effekt.

Advarsler og tips

Hvis du er gravid og snakk med legen din før du tar noen form for supplement eller urtemedisin.

Husk at hver person er forskjellig, kan effekten av en urt på en person ikke være den samme for en annen. Du må kanskje prøve noen forskjellige urter for å finne det som fungerer best for deg.

For ekstra hjelp finne en herbalist eller homøopatisk lege i ditt område som kan vurdere din smerte og historie og hjelpe deg å finne den beste naturmedisin.

Selv om dette er naturlige kosttilskudd, alltid ta dem som anvist og lese alle advarsler sikkerhet og bivirkning. Bland aldri kosttilskudd, med mindre rådet til av en profesjonell.