Digidexo.com

DIY Rife Therapy

Rife terapi er en alternativ behandling for sykdommer og forstyrrelser slik som kreft, multippel sklerose, Lyme sykdom og kronisk smerte. Pasienter bruker terapi som en måte å redusere avhengigheten av medikamentell behandling og å prøve å fornye tapte energinivå. Rife terapi innebærer maskiner som avgir ultralyd eller elektromagnetiske frekvenser, som sies å drepe giftstoffer og bakterier, øke energi og re-styrke immunforsvaret. The Food and Drug Administration gjenkjenner ikke florerer terapi som en medisinsk behandling, og enhetene har vært i sentrum for helse-svindel saker, ifølge Quackwatch.org.

Kjøpe en Rife Machine

Rife terapi har en tendens til å være en gjør-det-selv-prosedyre, som det ikke er allment akseptert av helsepersonell og er ikke en del av de fleste medisinske praksis. Noen av de mer populære florerer maskiner er den High Power Magnetic Pulser, den EMEM maskinen, Coil Machine, og AC Kontakt Machine. Som i begynnelsen av 2010, de fleste var tilgjengelig på online alternativ-helse-butikker for alt mellom $ 1500 og $ 15.000. Før du kjøper en florerer maskin og bringe det inn i hjemmet ditt, snakk med legen din om dette behandlingsmetode. Stole utelukkende på florerer terapi for å behandle en sykdom eller lidelse kan være farlig, ifølge Quackwatch.

Din nye florerer maskin bør komme med en instruksjonsbok som forklarer hvordan du slår på maskinen og sette den opp for bruk. Det skal allerede ha frekvenskoder forhåndsprogrammert av produsenten, slik at du slipper å finne ut frekvens spørsmål for deg selv. Lister over hvilke frekvenser som fungerer best for hva plager er fastsatt basert på styrken av ultralyd som er antatt å være nødvendig for å drepe sykdommen, gift eller bakterier plager kroppen din. For eksempel er 9,39 frekvensen som brukes av noen leddgikt pasienter, mens astmasyke kan bruke 120.

Øve Rife Therapy

De fleste florerer maskiner har pads som avgir ultralyd frekvenser - du kan bruke disse putene til steder på kroppen eller bare holde dem i hendene etter at du slår på maskinen. Ikke plasser elektrodene nær hjertet, øyne eller foran på halsen fordi de elektriske frekvensene som produseres av maskinen kan forstyrre normal funksjon, ifølge NoRiftRife.com. Av samme grunn er folk med pacemaker anbefales aldri å bruke florerer maskiner.

Du kan kjøpe en maskin som sender ut frekvenser uten direkte kroppskontakt, men noen brukere sier de gunstige effektene reduseres. Når putene er på plass, sitte så stille som mulig for resten av økten, avslappet og rolig.

Begynn florerer terapitimer et par ganger i uken, øke hyppigheten av øktene som fordelaktige resultater blir sett. Sessions kan vare alt fra fem til 45 minutter, avhengig av hva du føler deg komfortabel med.