Digidexo.com

DIY Anti-Aging Skin Care Infopack

Den DIY Anti-Aging Skin Care Infopack er en kort eBok skrevet av Dr. Todorov, som forklarer og illustrerer de grunnleggende teknikker som enhver person kan bruke for å kjempe den gode kampen mot aldringsprosessen. Boken er objektivt, støtter ikke ett produkt eller teknikk over den andre, og tilbyr et vell av informasjon som er utformet for å tilby forbrukerne sine egne valg når det gjelder hudpleie basert på personlige behov.

Formler

The Do-It-Yourself Anti-Aging Skin Care Infopack inkluderer en rekke formler satt sammen av forfatteren. Ingredienser er lett å finne og rimelig for de som ønsker kvalitetshudpleieprodukter, men som ikke kan være i stand til å kjøpe ferdige produkter. Legen beskriver noen av disse anti-aging ingredienser og hva de brukes til, samt hvordan å kombinere dem for maksimal effektivitet.

Forklaringer

Dr. Todorov er eBook inneholder godt undersøkt informasjon om grunnleggende ingredienser og hvordan hvert kan brukes i en formel for å angripe de fleste hudpleie problemer som fet eller tørr hud, eller kviser og urenheter. Forklaringer tilbys også om aktive ingredienser som finnes i de fleste populære hudpleieprodukter og hvordan de fordeler huden (eller ikke).

Blanding og Forbereder

The Do-It-Yourself Anti-Aging Skin Care Infopack forklarer i detalj hvor enkeltpersoner kan kjøpe vanlige ingredienser for formler, samt hvordan du best kan forberede og blande ingrediensene til bruk. Han nevner også holdbarheten, hvor du vil lagre og ingrediens målinger for ulike formler.