Digidexo.com

hvite flekker i huden

Hva er behandlingen for hvite flekker på huden?

Ifølge vitiligoguide.com, omtrent én av hundre mennesker lider av hvite flekker på huden deres. Det er trolig en sykdom som heter vitiligo. Selv om den eksakte årsaken til denne hud tilstand er ukjent, er det noen måter som det kan behandles.

Vitiligo

Den medisinske termen for hvite flekker på huden er vitiligo. Det finnes to hovedtyper av vitiligo: segment, som påvirker ett område av huden, og bilateral som jevnt påvirker begge sider av kroppen. De deler av huden som er mest påvirket er de som er utsatt for solen mest, slik som ansiktet. Det er mest vanlig blant personer med mørk-farget hud og hos personer yngre enn 30 år.

Vitiligo er en immunsykdom som ikke er smittsom. I huden av individer som har vitiligo, immunceller ødelegge celler som produserer pigmentering. Årsaken til vitiligo er ikke kjent for sikkert, men det er noen teorier. For det første er det antatt at vitiligo kan være genetisk. Det kan også være forårsaket av ekstrem belastning, eller som et resultat av en skade på den bestemte kroppsdelen der følgende hvite flekker har dannet.

Behandling

Når diagnostisert med vitiligo, kan det være vanskelig å behandle, da årsaken ennå ikke er fullt ut forstått. Det er noen måter, men for å redusere forekomsten av hvite flekker på huden og for å hindre dem fra å komme tilbake. Likevel, i mange tilfeller, vil flekkene tilbake.

En lege kan anbefale at en pasient gjennomgå psoralen og ultrafiolett A lys (PUVA) behandling for å eliminere de hvite flekker på huden forårsaket av vitiligo. I løpet av denne type behandling, tar pasienten en psoralen pille før stående i en boks i opptil 30 minutter, der de utsettes for UVA-stråler gjennom en lampe. For at denne behandling skal være vellykket, må pasienten gjennomgå prosessen 2-4 ganger i uken, og for totalt opptil 300 ganger. Dette er også den farligste formen for behandling, da denne type eksponering for UVA-stråler kan føre til hudkreft.

Noen pasienter kan velge å matche de hvite flekkene, heller enn å kjempe for å bli kvitt dem. Denne prosessen, kjent som depigmentation, fjerner de rester melanocyttene i kroppen for å jevne ut kroppens hudfarge.

Melanocyte transplantasjon behandlinger er up and coming, og involverer kirurgisk transplantere friske melanocyttene til områder av kroppen som er plaget med vitiligo.

Kortsiktig bruk av aktuell kortikosteroid kremer kan bidra til å redusere forekomsten av hvite flekker på huden, og kan stoppe dem fra å spre seg. Bruk daglig i opptil seks uker.

Hvordan bli kvitt hvite flekker på huden Fra Sun Poisoning

Hvordan bli kvitt hvite flekker på huden Fra Sun Poisoning


Sun forgiftning omfatter mange symptomer som svakhet, kvalme, brekninger, utslett og kan også føre til en serie med hvite flekker på huden. Hvis du lider av de mer alvorlige symptomer på sol forgiftning, er det viktig at du ser en lege med en gang. Men hvis du er bare ute etter en måte å redusere forekomsten av disse hvite flekker, kan noen tips hjelpe.

Bruksanvisning

•  Gni på en sunblock med minimum 15 SPF minst to ganger om dagen, selv på overskyete dager. Mens sunblock er alltid viktig, er det enda viktigere etter lider av sol forgiftning, som huden din er mer følsom for skadelige stråler fra solen. Prøv å holde seg borte fra direkte sollys så mye som mulig, iført langermede skjorter, bukser og hatter for å beskytte huden din, spesielt de områdene som dekkes i hvite flekker.

Påfør ren vitamin E olje til områder berørt med hvite flekker hver morgen og om kvelden før sengetid. Vitamin E bidrar til å ernære og fukte huden, men vil også hjelpe i healing din skadet hud, redusere brenne samt eventuelle misfargede flekker.

Sug i et varmt bad daglig eller så ofte som mulig, og legger til omtrent 1/2 kopp naturlig havsalt til karet. De sjøsalt vil bidra til å helbrede og lindre brent hud samt eksfoliere brent, døde lag av huden din der de hvite flekkene bor.

Se de hvite flekkene forsiktig, inspisere dem for forbedring. Hvis tilstanden ikke blir bedre i 7 til 10 dager, kan de hvite flekkene være forårsaket av en vanlig hud sopp som ligner på fotsopp og ikke faktisk sol forgiftning. Ofte disse plassene gå ubemerket før resten av huden blir formørket av solen, derfor er det ofte forvirret for sol forgiftning. For å behandle denne soppen, påfør et lett lag med fotsopp krem ​​til det berørte området daglig i 2 uker.

Hvite flekker på huden på småbarn

Hvite flekker på huden på småbarn


To betingelser, Pityriasis alba og Tinea versicolor, kan føre til hvite flekker på huden av småbarn. En lege kan behandle dem lokalt, selv om det kan ta litt tid å bringe fargen tilbake til det normale.

Identifikasjon

Pityriasis alba er utseendet på hvite, skjellende flekker som spenner fra 1 til 2 inches i diameter og finnes i nakke og armer av barn. Tinea versicolor er forårsaket av en sopp som lever på huden og forårsaker ujevn farge.

Funksjoner

Mest vanlig hos ungdom og unge voksne i alderen 15 til 30 år gammel, kan tinea versicolor skje i alle aldre, småbarn inkludert.

Diagnose

En barnelege kan skrape en liten prøve av huden for å bekrefte diagnosen. Denne prosedyren er smertefri og innebærer å ta en prøve fra en av de misfargede flekker.

Behandling

Fungicider til lokal medisin behandler Tinea versicolor. En fuktighetskrem brukes sammen med solkrem for å hindre mørkere flekker i behandling Pityriasis alba. Med sistnevnte, kan legen også foreskrive aktuell steroid krem.

Betraktninger

Selv når begge forholdene er behandlet, kan hvite flekker forbli. Det kan ta i det minste flere uker før den friske huden justerer sin farge som passer omkringliggende hud.

Hva er årsakene til hvite flekker på huden?

Hvite flekker på huden har mange forskjellige årsaker, avhengig av type av plasteret. Noen flekker er rett og slett huden uten pigment, mens andre er skjellende hvite flekker som tyder på noen form for infeksjon. Noen hudsykdommer føre til hvite flekker å spre seg til andre områder av kroppen. Behandlingstilbud varierer, avhengig av årsaken til de patcher.

Vitiligo

Vitiligo er en hudsykdom som fører til hvite flekker vises på huden. Huden mister gradvis pigment på flere steder gjennom en persons kropp resulterer i tilfeldige hvite flekker på armer, ben og andre områder. Vitiligo er ikke farlig, men det kan være belastende fordi hudfargen ser ujevn og denne tilstanden er vanskelig å skjule. Kraftige dekke kremer som Derma Blend blir ofte brukt til å kamuflere patcher, men daglig bruk kan være tidkrevende.

Tinea Versicolor

Ifølge Mayo Clinic, er tinea versicolor en annen årsak til hvite flekker på huden. Tinea versicolor er en soppinfeksjon i huden som forårsaker pigment i huden blir lysere og usammenhengende. I noen tilfeller huden kan også se mørkere. Hvert tilfelle er forskjellig, men behandlingen er den samme. Du kan behandle denne type infeksjon med anti fungal kremer og lotions.

Eksem eller

Hvite flekker på huden kan også være forårsaket av hudsykdommer som eksem. Lawrence E. Gibson, er MD lege og skribent for Mayo Clinic. Han sier at generelt en hvit flekk på huden er ikke en grunn til bekymring. Barn med allergi pleier å ha eksem eller astma. Huden kan brekke med flere røde eller hvite flekker på torso, ben og armer. Imidlertid kan eksem også dukke opp i ansiktet og andre områder av kroppen også. Hvis lappene er forårsaket av eksem vil du legge merke til kløe og mild irritasjon. Se en lege for en riktig diagnose.

Idiopatisk guttate hypomelanose

Idiopatisk guttate hypomelanose er en annen hud tilstand som kan føre til hvite flekker på huden. Disse stedene er flate flekker som ligner rive dråper. Disse flekkene kan fremstå som en person blir eldre, og årsaken er ukjent. Lys terapi og laser behandlinger er vanlige metoder som brukes til å behandle disse plassene.

Hva som forårsaker Hvite flekker på huden når noen er Tan?

Tinea Versicolor

Tinea versicolor er overproduksjon av gjær som forekommer naturlig på alles hud. Det er ikke smittsom. På untanned hud, kan gjær patcher ikke være synlig i det hele tatt, eller ser lys rosa eller brun, og kan ha svært små flak. Gjær fungerer som en naturlig sunblock, så når huden tans, det kan vises som hvite flekker eller patcher.

Psoriasis

Personer som lider av flere typer psoriasis har hudceller som utvikler mye raskere enn vanlige hudceller, noe som fører til flassende utseendet på sine psoriasis patcher. Den nye huden som vokser raskt i disse oppdateringene kan ikke ha utviklet pigmentering ennå, så disse områdene kan føre til hvite flekker når tanning selv etter at psoriasis har gått bort.

Vitiligo

Vitiligo er en tilstand hvor områder av huden ikke har noen pigmentceller eller pigment cellene er blitt fullstendig ødelagt. Når huden rundt disse områdene tan, vil flekker og patcher vises helt hvit. Disse plassene vil aldri tan fordi huden krever pigmentceller til å bli brunfarge.

Andre årsaker

Arr og blokkerte hårsekkene kan forårsake hvite flekker når soling fordi huden er tykkere i det berørte området. Noen medisiner kan også forårsake flekker som ikke vil brunfarge. Hud som har opplevd en stor solbrenthet kan også miste pigment og vises som hvite flekker når soling.

Hva er de Hvite flekker på huden mot sol eksponering?

Hva er de Hvite flekker på huden mot sol eksponering?


Mange mennesker strever for en solbrun året rundt. Innendørs tanning salonger, selvbrunende kremer, eller en god lang suge i solen er alle måter å oppnå en sol-kysset glød. Noen mennesker bake i timevis i solens stråler eller bruke tanning boder og motta ikke bare en solbrun, men også solflekker.

Betydning

Solflekker er flekker på huden som oppstår etter soleksponering. Solflekker kan være mørk eller hvit. Hvite flekker kan ha flere årsaker, og de har alle en ting til felles, hindre de melanin blir produsert i det bestemte området av huden, og kan derfor ikke endre sin pigment. Med andre ord, kan huden ikke tan i disse små områder.

Fungus

Hvite solflekker er en vanlig hudlidelse over hele verden og spesielt utbredt i subtropiske klima. Den vanligste årsaken er tinea versicolor, en hudsopp, som vil spre seg hvis den ikke behandles med kremer og flassjampoer. Disse plassene vil vanligvis dannes på rygg, bryst og overarmer, og synes flaky eller skjellete.

Genetikk

Idiopatisk guttate hypomelanose, en genetisk lidelse, kan også resultere i hvite flekker. Det er en forhåndsdefinert tilstand som blir mer synlig etter eksponering for UV-lys på grunn av den mørkere huden rundt det. Ingen behandling er tilgjengelig.

Vitiligo

Vitiligo er en kronisk lidelse hud. Det fører til tap av pigment i huden som vises som hvite flekker i ansiktet, nakke, armer og ben, torso eller hudfolder. Vitiligo er også en genetisk lidelse. Kortikosteroid krem ​​og foto terapi er behandlinger.

Pressure Points

Noen ganger, kan hvite flekker bare være trykkpunkter. Dette er punkter i huden som har direkte presset mot Solseng begrense blodstrøm. Endre posisjon i sengen med få minutters mellomrom, eller stående, vil hindre trykkpunkter.

Advarsel

Hvis hvite eller mørke solflekker endres i størrelse, form eller farge oppsøke lege for en vurdering. Bruke solkrem med en solfaktor på minst 15, og unngå over eksponering for solen er den beste forebygging.

Hvorfor bruke Pine Tar Soap for Ringorm og hvite flekker på huden?

Hvorfor bruke Pine Tar Soap for Ringorm og hvite flekker på huden?


Forårsaket av en sopp (ikke en orm), er ringorm en ekkel tilstand som kan påvirke ulike deler av kroppen. Det er fire grunnleggende typer sopp ringorm: ringorm sopp (kalt Dermatofytter) påvirker huden på kroppen (tinea corporis), lysken (tinea cruris, også kalt skrittsopp), hodebunnen (tinea capitis) eller føttene (tinea pedis, også kalles fotsopp). I flere tiår har vaske det infiserte området med furu tjære såpe tilbudt lettelse fra intens kløe som følger med soppinfeksjon.

Symptomer

Red, kløende og oppvokst skjellende flekker som kan sive eller blemme indikere ringorm på huden. Flekkene normalt har skarpt definerte kanter og er rødere rundt utsiden, med normal hud tone som ligger i sentrum. Disse flekkene ofte ser ut som en ring, derav navnet. Huden kan virke lysere i sentrum eller har hvite flekker eller patcher. Ringorm i hodebunnen eller i skjegget vil dukke opp i bare flekker. Når finger eller tå negler er smittet, blir de gulnet og misfarget, tykk og smuldrete. Ikke skrap patcher. Dette innbyr til infeksjon. Vask områdene ofte med furu tjære såpe, tørr brønn deretter bruke furu tjære salve. Holde området tørt og dekket med en ren klut eller bandasje. Bruk furu tjære sjampo i hodebunnen og skjegg. Furu tjære er en klebrig, svart stoff som produseres ved å brenne furuskog ved høye temperaturer og under stort press. Den tjære anvendes for en lang rekke medisinske anvendelser, hovedsakelig i dyr. Tjæren blir brukt til å belegge hovene av hester og storfe, så vel som for å behandle skabb og lukke sår. Naturmedisin anbefaler ofte furu tjære for behandling av hudsykdommer, inkludert ringorm, psoriasis, eksem og rosacea. Det er lagt til såpe, sjampo og salver.

Ringorm er svært smittsomt

Ringorm er en vanlig sykdom, spesielt hos barn som har kroppskontakt med hverandre. Det sprer seg raskt når området blir tidsinnstilt, og soppen blir deretter overført av fingrene til andre barn. Ringorm er svært smittsom, overføres ved hudkontakt, tilsølte klær, sokker, sko, kammer, felles dusj og svømmebasseng. Dyr er ofte infisert med ringorm og kan overføre soppen til mennesker. Katter er vanlige bærere av ringorm sopp så det anbefales å bruke en furu tjære sjampo for å vaske dem.

Forebygging

Ikke del grooming verktøy mellom familiemedlemmer. Combs, kan barberhøvler, børster, håndklær og sengetøy overføre sopp. Vask alle elementer ofte i varmt såpevann. Wear foten dekkplater (sandaler eller sokker) i fellesarealer, som svømmebasseng, garderober, treningssentre og helse klubber. Unngå å berøre dyr med hårløse flekker. Del dette rådet med barna også.

Anti-fungal medisiner

Furu tjære produkter laget med kreosot-fri, ovn-brent furu tjære importert fra Sverige (også kjent som Stockholm Tar) er rene og beroligende for irritert hud. Furu tjære har vært brukt siden antikken, kjent for sitt rolige antiseptiske egenskaper og helbredende effekt. Alle merker av over-the-counter fotsopp medisiner kan brukes på andre deler av kroppen. Men unngå øyekontakt eller inhaling medisinert foten pulver. De fleste tilfeller av ringorm svare på behandling innen sju til ti dager.

Hvite flekker

De hvite flekker som vises i midten av ringorm sopp vil vanligvis forsvinne i løpet av noen ukers behandling. Fortsatt bruk av en furu tjære salve vil holde området hydrert og hjelpe returnere huden til det normale.

Hva er årsakene til tørre hvite flekker av hud med kløe?

Hva er årsakene til tørre hvite flekker av hud med kløe?


Plutselig oppdager en kløende hvitt utslett på huden din kan være alarmerende. Kløende hvite flekker i huden kan forekomme i nesten hvilket som helst sted på kroppen, og kan være et resultat av en av flere forhold. De fleste årsakene til kløende flekker er mulig å behandle, men noen indikerer et kronisk problem. Å vite de mulige årsakene til disse hvite flekker kan hjelpe lider ta de riktige beslutninger om ledelse og behandling.

Tinea Versicolor

Tinea versicolor er en soppinfeksjon som fører til misfargede flekker på huden. Disse er vanligvis blek, men kan også være mørk. Sykdommen er vanligst hos unge voksne og tenåringer, ifølge Mayo Clinic, og kan bli mer opplagt når huden utsettes for sol. De hudområder kan ha en skjellende tekstur, en tendens til å vokse sakte og kan gi mild kløe. De er mest sannsynlig å dukke opp på halsen, brystet, ryggen og overarmene, og vises først og fremst i varmt, fuktig vær. Tinea versicolor kan behandles med anti-fungal medisiner.

Lichen sclerosis

Lichen sclerosus er en uvanlig tilstand preget av tynt, usammenhengende hvit hud. Det kan vises på en hvilken som helst del av kroppen, men er mest vanlig på huden rundt kjønnsorganene og anus. Ifølge Mayo Clinic, postmenopausale kvinner er mest sannsynlig at lider av dette problemet. Denne tilstanden kan forårsake alvorlige kløe og ømhet, og flekker av hud kan blåmerke eller rive enkelt. Lichen sclerosus kan også gjøre seksuell aktivitet vanskelig eller smertefullt. Legene vet foreløpig ikke vet hva som forårsaker denne tilstanden, men det kan være relatert til en hormonell eller immun ubalanse. Behandling omfatter kortikosteroid kremer og salver.

Eksem

Også kjent som atopisk dermatitt, er eksem en kronisk tilstand som ofte følger med høysnue og astma. Ifølge Mayo Clinic, vises denne tilstanden vanligvis i barndommen, og ofte forsvinner ved tidlig voksen alder. Noen folk fortsette å lide av eksem hele livet, men. Eksem produserer små, blek hevet støt, fortykket hud, og flekker av rød til lys brun-grå hud, som kan klø alvorlig. Eksem lider kan klø mer om natten. Tilstanden er antatt å være forårsaket av en immun problem, og kan bli forverret av miljøbetingelser og stress.

Psoriasis

Psoriasis påvirker livssyklusen til hudceller, forårsaker døde celler å bygge seg raskt opp på hudens overflate. Disse produserer en sølvblank, skjellaktig utseende, kløe, og noen ganger smerte og rødhet. Denne tilstanden er kronisk og uhelbredelig, men det kan gå i remisjon. Psoriasis kan vises på en hvilken som helst del av kroppen, inklusive negler og hodebunnen, og er antatt å være forårsaket av en immundysfunksjon. Behandlingen innebærer topikale kortikosteroider, retinoider og andre kremer og salver. Personer med psoriasis kan også bruke lysterapi og muntlige medisiner for å kontrollere sin kløe og smerte.

Hvite flekker på Facial Skin

Hvite flekker på huden i ansiktet er vanlig, ifølge HealthGuidance.com. Gjør en avtale med din hudlege, som han kan finne årsaken og foreskrive medisiner som kan hjelpe behandle flekkene.

Leucoderma

Leucoderma er en tilstand som resulterer i tap av pigment i huden. Det finnes ingen spesifikk behandling, men unngå å bruke sterke kosmetikk, pulver eller såper.

Soppinfeksjon

Sopp kan føre til en tilstand som kalles tinea versicolor, noe som fører til hvite flekker i ansiktet hud, ifølge HealthGuidance.com. Hyppig vasking av ansiktet og bruk av soppdrepende kremer kan behandle denne tilstand.

Apple Cider

Skyll ansiktet i utvannet eple cider hvis soppinfeksjon har forårsaket hvite flekker. Dette vil hindre en overvekst av gjær, ifølge Health Veiledning.

Ketcanazole

Ketcanazole, som finnes i anti-flass shampoo, kan hjelpe behandle hvite flekker i ansiktet ditt. Skrubbe ansiktet med disse sjampo ved hjelp av en bomullsdott.

Hensynet

Unngå direkte sollys hvis ansikt har hvite flekker. Bruk solkrem hvis du trenger å gå ut i solen.

Årsaker til Hvit Flaky Tørre flekker på huden

Huden er det største organet i kroppen. Det tjener mange funksjoner, og det er utsatt for mange lidelser, sykdommer og / eller hudsykdommer. Hvite, flassende tørre flekker på huden kan ha flere årsaker og kan bli vellykket behandlet.

Hudproblemer

Huden beskytter kroppen mot virus og bakterier, men noen ganger infeksjoner, sykdom og immunsystemtiltak kan invadere og infisere huden. Tørr, flassende og hvit flekkete hud kan være forårsaket av små, kroniske og / eller akutte hudlidelser.

Årsaker

Enhver tilstand eller irriterende som tresko, inflames og / eller irriterer huden kan forårsake rødhet, hevelse, kløe, smerte, utslett og hvitt, usammenhengende, flassende hud.

Eksem

Eksem er en hud tilstand som kan se forskjellig fra person til person. Dens eksakte årsaken er ukjent, men det har en tendens til å kjøre i familier. Tørre, hvite, flassende flekker i huden forekommer oftest på hender, albuer, ryggen av knær og hodebunnen.

Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom kjøpt på av en forstyrrelse i immunsystemet. Symptomene kan komme og gå, og inkluderer smertefulle ledd, kløe, tykke og pitted negler, og hvit skjellende og flassende hud patcher.

Leucoderma

Leucoderma, også kalt vitiligo, er en sjelden hudsykdom preget av hvite flekker og patcher som kan bli tørr og flassende på huden. Selv ikke en farlig sykdom, kan det påvirke ens utseende og forårsake følelsesmessig stress.

Solflekker og sopp

For mye eksponering for sol kan føre til hvite, flassende flekker på huden. Skin sopp er en annen gjerningsmann med mange årsaker. Å holde huden ren, tørr, iført sko og unngå offentlige bassenger er den beste forebygging.

Botemidler for Hvite flekker

Hudfarge pigmentering bestemmes av melanin, som er produsert av melanocyte celler i kroppen. Når kroppen ikke klarer å produsere melanin, hvite flekker - kjent som vitiligo - utvikle, forstørre og spre seg. Flekkene kan lokaliseres eller kan finnes i hele kroppen. I milde tilfeller, behandlinger arbeide for å kamuflere de avvik i farger. I alvorlige tilfeller, behandlinger arbeide for å jevne ut fargen enten ved å gjenopprette pigment eller utrydde det som er igjen av den opprinnelige pigment.

Symptomer

Den primære symptom på vitiligo er utseendet på hvite flekker på kroppen. Bleking eller gråning av kroppshår, bleking av vevet inne i munnen, og endringer i øyenfarge også kan forekomme.

Årsaker

Er ikke fastslått den eksakte årsaken til vitiligo. Det som er kjent er at når melanocyte celler dør eller kroppens immunsystem angriper dem det fører til vitiligo å utvikle. Det finnes teorier om at immunsystem lidelser, arvelige faktorer, solbrenthet og til og med følelsesmessig stress kan alle være medvirkende faktorer.

Selv Care

Kamuflere avvik i hudfarge og unngå ekstra kontrast kan bidra til å behandle milde tilfeller av vitiligo hjemme. Kosmetikk kan brukes til å blande hudfarge å matche, og bruk av solkrem og unngå ubeskyttet soling vil bidra til å forhindre ytterligere kontrast forårsaket av soling.

Repigmentation

Narrow Band Ultraviolet B og PUVA Ultrafiolett A er behandlinger som bruker lys behandlinger for å forsøke å repigment huden. NB-UVB krever 2-3 behandlinger i uken i løpet av flere måneder og bruker enten en standard lysbehandling lys eller en excimer laser. Laser behandlinger har vist seg å gi de beste resultatene i ansiktet, men kan være ganske kostbare. PUVA krever bruk av et medikament som heter psoralen, tatt i pilleform eller påføres lokalt, noe som gjør huden mer følsom for lys terapi. Tidsbruk er ganske omfattende, vanligvis to ganger i uken i minst ett år, og bør overvåkes nøye av lege.

Kortikosteroider kan også oppnå repigmentation hvis den startes tidlig nok. Behandlingen kan ta flere måneder, og må overvåkes av en lege for tynning hud, og utvikling av striper på huden. Aktuelle salver har også vist seg å fungere godt for små områder av vitiligo og tilby færre sider effekter. Men bruk av takrolimus og pimecrolimus, ingrediensene i salver, er ikke undersøkt godt og er fryktet å være knyttet til en økt risiko for å utvikle lymfomer og hudkreft.

Depigmentation

I svært alvorlige tilfeller av vitiligo hvor det er langt flere hvite flekker enn den opprinnelige hudfarge igjen en kjemisk kalt Monobenzone er foreskrevet til å faktisk fjerne det som er igjen av en pasients opprinnelige pigment. Det er viktig å vite at resultatene av denne behandling er permanente.

Kirurgi

Kirurgi er et alternativ for personer med vitiligo som er begrenset til ett segment av legemet. Hud er tatt fra upåvirkede områder av kroppen, og blir podet til de berørte områdene.

Røde utslett med en hvit ring på huden

Finne årsaken bak en smertefull, kløende utslett ofte gjør hele ildprøve mer utfordrende. Flere forhold kan føre til en rød og hvit utslett; i hvert tilfelle, kunne hvitheten har en ringlignende utseende.

Brown eneboer Bite

Bitt av en brun eneboer edderkopp vises som blink, med en rød, ringformet utslett rundt en hvit ring. Bite brannsår og klør for om lag ti minutter. Det deretter forstørrer og kan være ledsaget av feber og oppkast, blant andre symptomer. Behandl bite med en antibiotisk salve for å hindre den fra å forverres. Oppsøke lege umiddelbart også.

Eksem

Eksem oppstår når allergi irritere huden. Det milde utslett ser flatt og hvitt, men alvorlige flare-ups føre til at huden til å reise opp i røde flekker. Behandle de fleste tilfeller av Eksem med en hydrokortison krem.

Psoriasis

Psoriasis fører til en skjellende hvitt utslett å vises over rød, irritert hud. Dette skjer vanligvis på albuer og knær. Hud kremer, salver og muntlig medisiner og behandle psoriasis.

Tinea Versicolor

En gjær sopp som heter tinea versicolor utvikler kolonier på huden, som endrer huden til en rødbrun. Hvite flekker kan også oppstå mens utslett gjenstår. Behandlinger inkluderer kremer og anti-sopp piller.

Skin sopp som forårsaker Hvite flekker

Skin sopp som forårsaker Hvite flekker


Bare tanken på alle typer hud sopp er nok til å få deg til å føle kløende og ubehagelig. Imidlertid har alle sopp og bakterier som naturlig forekommer på huden. Når en bestemt type sopp begynner å vokse raskt, fører det til en tilstand som kalles tinea versicolor. Dette soppinfeksjon deaktiverer cellene som forårsaker huden til tan, så områder av huden som er infisert vil ofte fremstå som hvite flekker eller patcher.

Årsaker

Tinea versicolor er en soppinfeksjon av hud er forårsaket av gjær Pityrosporum ovale. Ifølge National Institutes of Health, oppstår denne gjær naturlig på alles hud. Når gjæren begynner å formere seg raskt, kan den danne små kolonier på hudens overflate. Grunnen gjær gjør dette på noen mennesker, men ikke andre er ukjent, men det er kjent at tinea versicolor er ikke smittsom. Det er mest sannsynlig skje i varmt vær, antagelig fordi økt fuktighet på huden gjennom svette skaper et miljø som oppmuntrer soppvekst.

Identifikasjon

Flekkene forårsaket av tinea versicolor, kan variere i utseende. Når en person blir utsatt for sol og hans hud tans, vil områder berørt av tinea versicolor vises som hvite flekker eller patcher. Flekkene kan også vises som rosa eller røde flekker på untanned huden, og når infeksjonen har stått for en lang stund, kan lappene synes å være en rosa brun farge. Du kan også legge merke svært liten flassing på lappene ved nærmere undersøkelse. De fleste leger vil diagnostisere tinea versicolor basert på en visuell inspeksjon av de berørte områdene, men en hud skraping undersøkt under et mikroskop kan også brukes for å stille diagnosen.

Behandling

Fordi denne infeksjon er på overflaten av huden, er topiske applikasjoner brukes til å behandle det. Disse soppdrepende medisiner kan være over disk eller foreskrevet av en lege i større styrke. Ifølge National Institutes of Health, bruke flass shampoo til det berørte området, og slik at det å sitte i 10 minutter før du skyller også kan behandle tinea versicolor. Denne behandlingen ville trenge å bli brukt i flere dager, opptil to uker, før vedtak oppstår.

Forebygging

Ifølge National Institutes of Health, er tinea versicolor en kronisk tilstand. Dette betyr at det er sannsynlig å oppstår på nytt om noen som har opplevd denne typen infeksjon. The National Institute of Health anbefaler at personer utsatt for denne typen infeksjon bør unngå overdreven svetting. Noen mennesker opplever også at når et utbrudd er blitt behandlet og har ryddet opp ved å bruke en flass shampoo en gang per uke for å vaske kroppen under bading kan hindre fremtidige utbrudd.

Sannsynlige kandidater

Folk som bor i varme klima er mer sannsynlig å utvikle tinea versicolor enn de som bor i mildere klima. Ifølge National Institutes of Health, er mannlige tenåringer og unge menn mest berørt av denne tilstanden. Folk som svetter overdrevent også er mer utsatt for å utvikle tinea versicolor enn folk som ikke gjør det.

Slik fjerner hvite flekker Fra Psoriasis

Psoriasis er en kronisk autoimmun sykdom i huden som kan være en arvelig tilstand ifølge National Institutes of Health. Det ser ut som røde flekker på huden samt betennelse. Kroppen din produserer ny hud for fort og døde hudceller bygge opp på overflaten av huden din. Disse vises som sølvhvite flekker kalles skalaer. Produktene er tilgjengelig for å hjelpe deg å fjerne disse hvite flekker.

Bruksanvisning

Slik fjerner hvite flekker Fra Psoriasis

•  Påfør en krem eller salve som inneholder steinkulltjære eller anthralin. La produktet på i 15 minutter, skyll av å fjerne hvite flekker. Badeprodukter og sjampoer som inneholder steinkulltjære er også tilgjengelig.

Påfør en krem som inneholder salisylsyre eller melkesyre. Disse er meget effektive til å fjerne den hvite skalaer.

Sug i en havremel bad for å løsne de hvite skjell. Det er havremel bad produkter tilgjengelig, eller du kan legge en kopp vanlig havregryn til din varmt bad.

Påfør en medisin som inneholder vitamin D, for eksempel Calcipotriene som er en syntetisk form. Den er effektiv for å fjerne den hvite skalaer.

Bruk et produkt som inneholder tazarotene, som er et derivat av vitamin A. Det er vanlig for dine hvite skjell å bli ganske rødt før de clearing.

Tips og advarsler

  • Alltid være forsiktig når du søker produkter eller vaske huden berørt med psoriasis å unngå ytterligere irritasjon.
  • Hvis du opplever leddsmerter eller feber sammen med psoriasis, bør du kontakte legen din så snart som mulig. Hvis din psoriasis er å bryte ut over de fleste eller alle av kroppen din, søke akutt medisinsk hjelp.

Hvite flekker Utvikling på brystet

Hvite flekker Utvikling på brystet


Uavhengig av årsakene, kan det være pinlig når huden begynner å gjennomgå åpenbare endringer. Hvis du nylig har funnet ut at du har hvite flekker utviklings på brystet, er det noen forhold som kan være årsaken dem.

Tinea Versicolor

Tinea versicolor er en tilstand der en sopp som finnes naturlig på alles huden begynner å raskt formere seg og kolonisere i små flekker eller patcher. Dette kan føre til hvite flekker på det berørte området, inkludert brystet. Ifølge National Institutes of Health, unge menn er mest utsatt for å utvikle denne tilstanden.

Vitiligo

Vitiligo er en tilstand der flekker og flekker i huden mister sin pigment, noe som gir dem et hvitt utseende. The National Institutes of Health rapporterer at vitiligo kan kjøre i familier, og vanligvis begynner mellom alderen 20 og 30.

Lichen sclerosis

Lichen sclerosus er en annen hud tilstand som kan føre til hvite flekker eller flekker på brystet og andre deler av kroppen. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, vil huden bli veldig tynn og rynkete, og er utsatt for blåmerker.

Betydning

Av disse tre sykdommene, kan lichen sclerosus føre den mest fysisk skade på grunn av muligheten for blødning og arrdannelse knyttet til patcher. Disse hudsykdommer anses ikke livstruende.

Behandlinger

Behandling vil variere avhengig av årsaken, men det anbefales at du holder deg ute i solen eller bruke solkrem for noen av dem for å minimere forekomsten av de hvite flekker eller patcher.

Slik fjerner hvite flekker av Psorasis

Psoriasis er antatt å være en genetisk immunsystemforstyrrelser, slik det ofte går i familier. Psoriasis forårsaker en persons hud cellefornyelse for å øke, forårsaker rødhet, kløe og tykk hvit til sølvfargede lapper kalt skalaer. Psoriasis kan gå bort for en stund, men det vanligvis blusser opp igjen. Det finnes metoder for å hjelpe lindre symptomer, fjerne hvite flekker og treg cellefornyelsen. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan psoriasis behandlinger inkluderer hjem rettsmidler, reseptbelagte-styrke medisiner eller en kombinasjon av de to.

Bruksanvisning

•  Sug i et daglig bad. Varmt vann gjør ofte huden tørrere, så velger varmt vann. Legge havregryn eller Epsom salt til et bad og soaking i 15 til 30 minutter vil hjelpe løsne skalaer og lindre smerte eller kløe. Unngå sterke badeskrubb eller såper, da disse kan forverre problemet.

Fukte umiddelbart etter bading og utover dagen. Psoriasis lider ofte har tørr hud, og fuktighetskremer vil bidra til å holde huden smidig og løsne skjellende flekker. Sats på tykkere olje-baserte kremer som hjelper holde på fuktigheten og har mer utholdenhet.

Prøv produkter som inneholder tjære. Kjøpe tjærebaserte produkter over disk. De kommer i en rekke av shampo, vasker og lotions. Tar vil bidra til å redusere tydelig skalering og kan bidra til å bremse celle gjenfødelse, noe som resulterer i færre hvite flekker over tid.

•  Bruk kremer med melkesyre eller salicylsyre for å løsne og fjerne skjell. Mange syrebaserte produkter er tilgjengelig over disk, eller en hudlege eller lege kan anbefale resept-styrke produkter. Noen medisinske sjampoer som er laget spesielt for flass har salisylsyre i dem.

En overnatting behandling som kan bidra til å fjerne hvite flekker og skalering innebærer å bruke en tykk fuktighetskrem og deretter pakke det berørte området i plastfolie. Vikle vil hjelpe fuktighetskrem trenge fortykket hud, effektivt løsne skalaer. Unngå innpakning området for hardt eller bruke plastfolie nær ansiktet. Snakk med en lege før du bruker denne metoden med resept-styrke kremer.

Få et lite lys. Legen kan anbefale å utsette området til begrensede doser av naturlig sollys for å hjelpe klare patcher og treg celle gjenfødelse. Det er viktig å bruke lysterapi under tilsyn av en lege for å hindre varig skade. Ultrafiolett lys terapi er tilgjengelig i kliniske settinger.

Snakk med legen din om avanserte behandlinger for alvorlig eller kronisk psoriasis. Resept-styrke retinoid kremer, kortikosteroider og DNA-altering medisiner er tilgjengelige. Disse behandlingene kan være gunstig i å fjerne overdreven skalering og patcher raskere enn hjemme rettsmidler kan.

Tips og advarsler

  • Diskuter psoriasis behandling planer med legen din før du tar fatt på et selvhjelpsprogram.
  • Solbrenthet kan gjøre psoriasis patcher verre.
  • Unngå å skrape eller plukke på de hvite flekker, da dette kan gjøre tilstanden verre, eller føre til infeksjon.

Kan Cold Weather gir røde flekker på huden?

Dry Air

Røde flekker på huden kan være forårsaket av en rekke faktorer, men den vanligste årsaken i kaldt vær måneder, ifølge Physicians 'Desktop Reference nettstedet, er rett og slett tørr luft (tilstanden er så vanlig, faktisk, at leger henviser til tilstanden som "vann itch"). Mennesker stadig mister fuktighet gjennom huden ved normale Fordampingsavkjøling prosesser, og den tørre luften som finnes i kaldt klima og vintervær kan akselerere prosessen. Når vann fordamper, fravær av overflødig fuktighet i luften fører til at huden blir utarmet av sin naturlige smøring; når huden blir veldig tørr, kan det se ut som flaky eller rød med hvite, skjellende områder. Områdene mest påvirket er ansikt, hender, føtter, leggen og underarmer, selv om noen del av kroppen kan miste nok vann til å dukke opp røde og kladdete i kaldt vær.

Central Heat

Mens luften utenfor er generelt veldig tørr i kaldt klima, kan luftkvaliteten inne boliger og kontorer faktisk bidra til tørr hud forhold. Sentral varme og luft systemer er utviklet for å redusere fuktigheten som de tilstand luften, så mange områder er enten fuktig året rundt eller underlagt undertrykkende fuktighet i løpet av sommeren. Personer som arbeider i kontorer og bor i boliger med sentral varme og luft nesten konstant utsatt for tørke forhold under perioder med kaldt vær, slik at huden ikke gis muligheter til å rehydrere seg selv. I tillegg kan den kalde, tørre vind vanlig under kaldt vær plukke opp fuktighet på hudens overflate og bærer den bort, forårsaker at huden for å opprettholde en rød, irritert utseende. Av denne grunn, til personer som må være ofte ute i vintermånedene bør bruke fuktighetsgivende kremer og kroppen vasker holde huden hydrert, og de som bor i boliger med sentral varme og luft kan vurdere å bruke en luftfukter i løpet av vinteren.

Medisinske tilstander

Selv kalde, tørre forhold kan gjøre noens huden ser rød og flekkete, er noen personer med visse medisinske tilstander bare disponert for dette utseende. Når personer som lider av rosacea og eksem er utsatt for kulde, blåsende forhold, for eksempel, blir deres pre-eksisterende hud tilstand opphisset og fører til at huden blir rød og flekkete (denne tilstanden er noen ganger ledsaget av et utslett). Andre medisinske tilstander som virus og bakterieinfeksjoner kan også forårsake rød flekkete hud, og disse forholdene kan bli mer vanlig i løpet av kaldt vær som folk bruker mer tid på å dele plass med andre inne oppvarmede områder. Mens hudbalsam, kremer og lotions generelt lindre rød, flekkete hud i kaldt vær, bør de som mistenker at deres hud problemene er forårsaket av mer alvorlige medisinske tilstander oppsøke lege for riktig behandling.

Ved hjelp av mat-baserte vitaminer for å fjerne sorte flekker fra huden

Svarte flekker på huden, eller hyperpigmentering, kan være forårsaket av mange ting, som hormonendringer eller overeksponering for solen, men noen hyperpigmentering er forårsaket mange vitaminmangel.

Vitamin A

Å ha et underskudd på vitamin A kan føre til svarte flekker på huden. Vitamin A er nødvendig for øyne og hud helse. Røde, gule og oransje frukt kan lindre dette.

Vitamin B

Vitamin B, viktig i blodlegemer produksjon og vedlikehold, kan føre til hyperpigmentering. Hvis blodceller ikke er sunt, vil huden ikke være enten. Hele korn og nøtter kan tilfredsstille disse behovene.

Vitamin E

Vitamin E er viktig for hudens elastisitet og helse. Med en vitamin E-mangel, kan huden ikke forynge seg. Hvetekim og nøtter er en utmerket kilde.

Kalsium

Kalsium er viktig for hormonbalansen. Lave nivåer av kalsium betyr hormoner kunne gå inn i ubalanse og føre til flekker. Melk remedier dette.

Magnesium

Legge magnesium til kosthold kan bidra til å nøytralisere nivåene av østrogen i leveren. Høye nivåer av østrogen kan føre til hyperpigmentering. Spinat kan fikse dette.

Sink

Sink er også nødvendig for hormon balanserer i kroppen. Ved sink er lav, da østrogen kan bygge opp. Kjøtt, for eksempel kalkun, svinekjøtt og laks, er en stor kilde.

Hvorfor er det Hvite flekker på My Nails?

Hvorfor er det Hvite flekker på My Nails?


I motsetning til populær oppfatning, hvite flekker på neglene er ikke et tegn på en vitaminmangel, ifølge Dr. Andrew Weil på Drweil.com. Selv flekker vanligvis vises etter mindre skader, negler som er halvt eller helt hvite kunne signalisere et helseproblem som du bør få legen din vurdere.

Leukonychia

Vanligst, hvite flekker på neglene, også kalt leukonychia, er et resultat av tidligere skade på området, ifølge Weil. De tar seks uker fra skadetidspunktet skal vises, og vil vokse ut på egenhånd i løpet av ca åtte måneder.

Allergier

Hvis du er allergisk mot en spiker produkt, for eksempel en viss form for polish, sier Weil du kan se hvite flekker på neglene. Disse plassene vil også vokse ut på egenhånd.

Infeksjon

Weil sier at en mild infeksjon kan også føre til hvite flekker på neglene. Infeksjonen kan være sopp, i så fall bør du oppsøke lege for behandling.

Anemi

Hvite eller bleke spiker senger kan være et symptom på anemi, en tilstand preget av et redusert antall røde blodlegemer.

Sykdom

Hvis neglene er halvt hvit, kan dette signalisere nyresykdom, mens negler som er helt hvit kan være symptomatisk for leversykdom. Men Weil og Dr. Christine Laine ved American College of Physicians påpeke at hvite negler vil sannsynligvis ikke være den første eller eneste symptom på disse alvorlige sykdommene.

Hvordan behandle brune flekker på huden

De brune flekker på huden har mange navn som pigmentflekker, leverflekker, solflekker, hud misfarging, hyperpigmentering eller fregner. Mens disse plassene er harmløse, mange mennesker tror også de er skjemmende. Disse flekkene vanligvis begynner å vises etter 50 år og vokse seg større som en person aldre. Brune flekker oftest vises på ansiktet, hodebunnen og hendene. Den viktigste årsaken til de brune flekker er for mye eksponering for solen. Forebygging oppnås med solkrem og sunblock. Men det finnes flere måter å behandle brune flekker å redusere deres utseende eller for å fjerne dem.

Bruksanvisning

Bruk sitronsaft. Dette er den enkleste og billigste metoden for å redusere pigmentflekker. Sitronsaft er naturlig blekemiddel. Påfør flasker sitronsaft eller saften av en sitron til stedene. Denne metoden fungerer best på mindre pigmentflekker fordi sitronsyre i saften er ikke så sterk.

Prøv hydrogen peroxide. Dette er en annen blekemiddel, men sterkere enn sitronsaft. Den brukes i hårfarger å lysne håret og også i tennene whiteners å bleke flekker av tennene. Den hydrogen peroxide funnet i stoffet butikker er en svak løsning med bare 3 til 3,5 prosent av peroxide. Det er industriell styrke hydrogen peroxide på 30 til 35 prosent konsentrasjon, men disse høyere styrke er ikke ment for kontakt med huden.

Påfør kjernemelk. Denne væsken inneholder melkesyre og er et naturlig hjemme bøte anbefales i flere tiår som en måte å behandle brune flekker.

Bruk over-the-counter visne kremer. Se etter en fade skrik laget med hydrokinon, en effektiv hud lightening agent. FDA tillater kun en 2 prosent konsentrasjon i over-the-counter fade kremer og lotions, men det er også resept styrke hydrokinon. Spør din hudlege hvis hydrokinon er riktig for deg.

Ha en kjemisk peeling. Med en peeling noen kjemikalier som glykolsyre brukes på huden. Kjemisk peeling påvirker bare overflaten av huden ved falming misfarging. Dette er en noe kostbar prosedyre med mulige risikoer og bivirkninger som rødhet og oser hud. Denne prosedyren bør gjøres av fagfolk som kosmetologer eller leger.

Ha en microdermabrasion session. Dette er en kostbar medisinsk prosedyre som er best utføres av fagfolk som en plastisk kirurg eller hudlege. Med microdermabrasion, små krystaller skrubbe huden, fjerner det øverste laget. Dette er effektivt med å redusere forekomsten av brune flekker.

Tenk laser resurfacing. Med denne teknikken, blir lys eller lysstråler rettes mot hver enkelt brun flekk. Laseren fjerner det øverste laget av huden og varmen akselererer veksten av nytt og klarere hud. Laser resurfacing bør gjøres av en lege.

Tips og advarsler

  • Ingen av behandlingene er garantert å fungere for alle.