Digidexo.com

Legemidler som forårsaker Restless Leg Syndrome

Hva er årsaken til rastløse ben syndrom er fortsatt noe av et mysterium for mange leger. Det er noen medisinske tilstander som har vært knyttet til det, samt noen medisiner. Det er visse medisiner og medikamenter som kan være forbundet med det. Følgende liste oppsummerer noen av de medisiner og medikamenter, og forhåpentligvis vil gi deg mer kunnskap om dem.

Koffein

Nesten 80 prosent av verdens forbruker koffein fordi den finnes i så mange matvarer og drikke som vi tar inn i kroppen. Det har blitt funnet å være en årsak til rastløse ben syndrom hos noen pasienter. Leger anbefaler å kutte ned eller helt unngå å bruke koffein hvis du er diagnostisert med denne tilstanden.

H2-histamin-stopper

Disse histamin blokkere, som inkluderer Zantac og Tagamet, er en annen mulig årsak til rastløse ben syndrom. Når det er mulig, holde seg borte fra disse medikamentene. Hvis nødvendig, snakk med legen din og se om han kan anbefale en lignende medisin som ikke forverre rastløse ben syndrom.

Antidepressiva

Visse antidepressiva som Elavil har også vist seg å forbedre symptomer assosiert med rastløse ben syndrom.

Alkohol

Bruk av alkohol kan føre til jernmangel i kroppen, noe som kan gjøre symptomene verre og kan også redusere effektiviteten til behandlinger.

Røyke sigaretter

Sigaretter er et annet stoff som kan øke symptomene på dette syndromet. Sigaretter har blitt funnet å svekkes helsen til folk på en høyere rente enn ikke-røykere. De også forårsake mangler i jern og kalsium i skjelettet vårt, noe som øker symptomene på rastløse ben syndrom.