Digidexo.com

Hvordan bruke Calamine Lotion å behandle Poison Ivy

Hvordan bruke Calamine Lotion å behandle Poison Ivy


Calamine lotion er den mest pålitelige form for behandling for et utslett forårsaket av eksponering for giften eføy planten. Calamine lotion kjøler huden, reduserer kløe, og danner en beskyttende barriere rundt de berørte områdene, slik at utslettet kan leges i løpet av et par uker.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du har kommet i kontakt med giften eføy planten før du bruker Calamine lotion. Poison Ivy skiller seg fra andre lignende planter som kudzu og Boxelder lønn etter sine klynger av tre blader. Disse klyngene alternere langs vintreet, og det er ingen torner på anlegget. I tillegg, Poison Ivy planter sport hvitaktig-grå bær i de kjøligere månedene.

Ta klærne så snart som mulig etter at han kom i kontakt med gift eføy, og vaske de berørte områdene i kaldt såpevann for å fjerne så mye av plantens oljer som mulig fra huden din. Dette vil bidra til å redusere intensiteten av utslett. Vask klærne i varmt vann og blekemiddel umiddelbart for å fjerne oljer når du har deltatt på huden din.

Påfør Calamine lotion liberalt å behandle de berørte områdene. Ikke arbeid lotion inn i huden før det forsvinner, siden Calamine lotion er utviklet for å tørke på huden din i et beskyttende lag. Dette avkjøler huden og fører porene for å innsnevre, noe som vil begrense mengden av olje som vil bli absorbert.

Unn de berørte områdene med Calamine lotion 3 til 4 ganger per dag. La Calamine lotion tørke helt før du dekker området med klær. Calamine lotion er vanligvis effektiv i å redusere oser av utslett som kan føre til klær for å holde seg til kroppen din.

Bruk Calamine lotion for å behandle et utslett forårsaket av gift eføy inntil oser stopper og de ​​berørte områdene begynner å gro. Fortsetter å bruke Calamine lotion etter blemmer og væskende opphører kan få huden til å tørke ut overdrevet, noe som kan føre til kløe å gå tilbake.

Bruk Calamine lotion som kan ha sink eller teknisk sprit tilsatt for å gi ytterligere lindrer kløe. Unngå aktuelle kremer som kan inneholde antihistaminer, som kan forårsake en allergisk reaksjon hos noen mennesker, og forverre utslettet betraktelig.

Tips og advarsler

  • Se en lege hvis giften eføy utslett blir infisert, hvis du har brutt åpne noen av blemmer eller hvis øynene hovne stengt som følge av en allergisk reaksjon.