Digidexo.com

Den beste dietten for å miste Belly Fat

Å miste magen fett er en stor bekymring for mange enkeltpersoner som sliter med vekttap. Problemet med magefett er at det er bemerkelsesverdig sta, og er vanligvis det siste område av legemet for å gjennomgå dramatiske endringer når kosten. Så nøkkelen til å miste magefettet er å forstå at krigen ikke vil bli vunnet i en trefning eller to - man må stå løpet ut for å se optimale resultater. Les videre og finn ut hvordan du kan vinne kampen - og krigen - mot magefett.

Total Omprogrammering

Bortsett fra å forstå at å miste magen fett er ikke en blitzkrieg prosess, må man også innse og akseptere at det er livsstilsvaner som forårsaker problemet. Selv om mange mennesker engasjere seg i dårlig kosttilskudd valg, er at realisering begravd dypt under et hav av rasjonaliseringer som "jeg fortjener å behandle meg selv denne gang", "det var en spesiell anledning," og "Jeg liker ikke smaken av sunn mat ", blant andre. For å komme til hjertet av problemet og effektuere virkelig forandring, må man tappe dette hav av unnskyldninger og møte virkeligheten - du, og du alene, er ansvarlig for din nåværende tilstand. Aksept av dette faktum er det første skrittet mot endring. Noe annet vil bare være en kortvarig glimt av klarhet etterfulgt av en kjepphest kosthold og uunngåelig skuffelse som det ikke klarer å levere det ønskede resultat.

Caveman Diet

De som er klar til å erstatte sine uegnede vaner med nye og kraftigere, sunne de er klar for neste steg. Skriv inn det beste "diett" for å miste buk fett - Caveman Diet.

The Caveman Diet er ikke en kjepphest diett, det er heller ikke en taper-vekt raskt ordningen (der det eneste du virkelig taper er penger og motivasjon til diett). The Caveman Diet er en full omprogrammering av dine kostvaner utviklet for å fjerne usunne moderne kosttilskudd "bekvemmeligheter" fra kosthold og en tilbakevending til en enklere måte å leve og spise, modellert etter våre Paleolithic forfedre. Tilhengere til Caveman Diet vil ikke forbruke noe korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker eller salt. De vil fokusere sine ernæringsbehov rundt kylling, fisk, kjøtt, egg, frukt, grønnsaker, nøtter og bær. Teorien bak Caveman Diet er at framveksten av kornforbruket begynte menneskehetens usunne livsstilsvaner. Som korn er giftig i sin naturlige tilstand, må de først kokes for å fjerne sine farlige egenskaper. Men ifølge Caveman Diet, matlaging kornet ikke ødelegge giftstoffer i sin helhet. Ergo, introduserer korn forbruk en mild grad av toksisitet i våre organer, som bare kan fjernes ved eliminering av korn som matkilde. Tro det eller ei, det er alt du trenger å gjøre for å kaste din sta magen fett. Bare gå tilbake til en gammel, sunnere måte å leve på, før innføringa av en million forskjellige kjemikalier, konserveringsmidler, og fargestoffer funnet veien inn i maten vår. The Caveman Diet er den beste dietten for å miste buk fett, bar ingen.

For de som tror disse endringene er for radikal, prøve å gjøre én endring hver uke, og sakte lette din vei inn følgende full diett. Med hver ekstra endringen vil du se økende vekttap som vil drivstoff din motivasjon og selvtillit til å fortsette langs denne livsstilen banen.

Mens dietten er enkel, betyr enkelt ikke likestille med lett. For noen kan gjøre disse endringene og de resulterende psykologiske justeringer være en av de vanskeligste tingene noensinne forsøkt. Men for de som stå løpet ut, kan krigen mot magen fett vinnes alltid. Lykke til.