Digidexo.com

Hvordan bruke brennesle som en Naturlig allergi medisin

Hvordan bruke brennesle som en Naturlig allergi medisin


Er du ute etter en naturlig allergimedisin? Betyr tar reseptbelagte eller over disk allergi medisiner ikke fungerer for deg? Det er der brennesle (Urtica dioica) kommer i. Jeg bruker det for mine egne allergier, og jeg anser det som en av de beste naturlige allergi rettsmidler der ute.

Stikkende Nettles en av mine favoritt urter for å ta daglig fordi det er den beste måten å sørge for at allergi er under kontroll. Det er også rik på sunne næringsstoffer.

Den beste måten å ta brennesle for en naturlig allergi legemiddelet er i form av en sterk te. Denne teen er brygget for mer enn normal tid. Selv om te er sterk, er urten ganske milde. Følgende tips vil hjelpe deg i å lage en kopp for deg selv.

Denne artikkelen forklarer hvordan du kan lage en te som du brygge for en stund. Noen kaller dem "nærende urtete". Men, trenger du ikke å ta det på denne måten å høste fordelene. Jeg vil også dekke andre måter å ta nesle for allergier.

Bruksanvisning

Andre var å ta Nettle for en Naturlig allergi medisin

•  Ta Nettle tinktur for Allergi

Du kan kjøpe skjær for allergier. Bland tjue dråper med varmt vann og drikke. Gjør dette i morgen når du våkner opp og igjen om natten. Dette er en praktisk måte å høste fordelene.

Brygge en kopp Nettle Tea

Jeg forklare hvordan å lage en sterk te i neste avsnitt. Men du kan også bare kjøpe te-pose eller løs te og gjøre det til en kopp om gangen. Følg instruksjonene på pakken, men sørg for å la det stå i minst 10 minutter.

Tar brennesle Kapsler

Et annet alternativ er å ta nesle kapsler. Dette er den mest praktiske metoden ut av dem alle. Bare følg instruksjonene på pakken for å finne ut hvor mye du skal ta og når du skal ta den.

Instruksjoner for Making brennesle Infusion

Kok opp vann i en vannkoker eller i et ikke-alluminum panne. Rustfritt stål er best.

Tilsett tørket brennesle til glasset norgesglasset.

Når vannet begynner å koke, hell over tørket brennesle til toppen. Fest lokket tett.

Hold norgesglass på benken og la brennesle bratt forgrunnen 4 til 8 timer. Jeg pleier å gjøre det over natten. Når nesle er klar, vil det være en mørkegrønn farge.

Sil infusjon godt før bruk - du ønsker ikke å konsumere bladene.

Det er flere måter du kan tjene brennesle infusjon. Du kan helle den over is og drikke det kaldt, legg den til fruktjuice, eller oppvarmer det og blidgjøre med honning eller drikke usøtet. Det er ingen restriksjoner. Mine favoritt måter er å helle den over is eller varme den opp. Jeg trenger ikke å blidgjøre det fordi det er mildt smaker.

Tips og advarsler

  • Pass på at lokket er festet tett.
  • Du kan kjøle brennesle infusjon i 24 timer eller så.
  • Drikk 2-4 kopper om dagen før symptomene blir gjenopplevd. Etter det kan du drikke en kopp om dagen.
  • Ikke bruk roten. Bruk bare bladene.
  • Ikke ta brennesle dersom du bruker medisiner som forhindrer blodpropp. Nesle blader inneholder vitamin K.