Digidexo.com

Hvor mange kalorier du forbrenner Må løfte vekter?

Vektløfting er ikke den mest tidseffektive måten å brenne kalorier hvis målet ditt er bare å miste noen pounds. Men det finnes måter å dra nytte av vektløfting fordeler --- økt muskelstyrke og tone --- og brenne en haug med kalorier i prosessen. Hvis du trene i et treningsstudio, vil alt utstyr du trenger være for hånden. Hvis du har tenkt å trene hjemme, kan du sette sammen en kalori-brenning rutine med bare en liten investering i utstyr.

Vektløfter Økter

Du legger mer størrelse og bulk til musklene ved å løfte tunge vekter. En energisk løfte trening bruker vekter på toppen av treningen evner vil brenne 275-300 kalorier en time, ifølge fitday.com. Selv om en bodybuilding rutine vil bygge styrke og tone, det er krevende og ikke spesielt tidsbesparende hvis brenne kalorier er det primære målet. For eksempel vil kjører på en relativt langsom 12-minutters-per mil tempo brenner omtrent 35 prosent flere kalorier.

Moderat Vektløfting rutine

Mindre krevende trening med lettere vekter og flere repetisjoner per øvelse sannsynligvis vil være lettere å vedlikeholde, spesielt hvis du er i de tidlige stadier av en trening diett. Imidlertid er en slik rutinemessig enda mindre tid effektiv for brenning av kalorier. Du har sannsynligvis vil brenne omtrent halvparten så mange kalorier med en lett til moderat vektløfting treningen som du ville gjort med en bodybuilding rutine.

Circuit Training

Sirkeltrening er en kombinasjon av aerob trening og vekt trening, designet for å øke styrke og kondisjon --- og brenne en haug med kalorier på kjøpet. Du kan bruke enklere å administrere vekt nivåer, eller om lag 75 prosent av de beløp du vil bruke for en bodybuilding trening, og du vil få en kardiovaskulær trening, også. Det kalles sirkeltrening fordi utvinning tid fra en serie med vektløfting bevegelser er fylt med noen form for aerobic trening, som trapp-stepping, hoppetau eller jogging, fullfører hver serie er en krets. En god treningsøkt inkluderer to eller tre 15-til 20-minutters kretser; du vil forbrenne mellom 500 og 600 kalorier i timen hvis du opprettholde en utfordrende tempo.

Utstyr

Du trenger noe å gi aerobic trening. En tredemølle eller trapp-stepping maskin er flott, men du kan også bruke noe så enkelt som en standard skritt eller et hoppetau. Hvis du planlegger å trene i kjelleren, for eksempel, kan trappen ned til din trening området doble som aerob trening "maskin". Det er fint å ha en vekt maskin, men for det meste enkel krets trening, er alt du trenger en benk og et sett med manualer. Fordi du må sikkert ulike vekter for ulike øvelser, kan det være fornuftig å kjøpe et par manualer som lar deg endre vekten beløp uten å bremse ned rutinen. Du kan finne manualer på rabatt varehus for mindre enn $ 70.

Rutine

For de mest grunnleggende krets-trening rutine, de vektløfting øvelser består av en biceps curl, en kiste eller benkpress, en overhead trykk, abdominal crunches og knebøy med kalv reiser ved hjelp av manualer, ifølge ivannikolov.com. Vekten for hver øvelse bør være på et nivå som du kan gjøre minst 10 repetisjoner, men ikke mer enn 12. Begynn med en warmup --- calisthenics eller lys kjører i stedet for tre til fire minutter. Starte kretsen ved å bevege seg opp og ned på trinnet for 50 trinn eller to minutter. Endre start beinet halvveis gjennom. Flytt raskt til biceps curl, deretter tilbake til trinn to minutter til. Videre til knebøy, holde manualer på sidene og bøying i knærne til lårene er parallelle med gulvet. Rett bena og stige hele veien på tærne før han vendte tilbake til utgangsposisjonen. Tilbake til trinnene, deretter benkpress, etterfulgt av mage crunches, holder manualer med armene foldet over brystet, og etterbehandling med overhead trykk. Deretter gjentar kretsen. Design din trening kretsen slik at du alternative øvre og nedre kroppen øvelser i mellom aerobic rutine.