Digidexo.com

Hvordan erstatte en manglende tann

Det er flere grunner til at en person burde erstatte en manglende tann. De fleste mennesker ønsker et vakkert smil. I sin tur, de er opptatt av sunne tenner. Dessuten kan en manglende tann forstyrre evnen til å tygge eller snakke ordentlig. Heldigvis finnes det forskjellige måter å erstatte en manglende tann, og de fleste prosedyrer er fullført i løpet av en kort periode.

Bruksanvisning

•  Besøk tannlegen og finne den beste løsningen. Det er mange tann erstatning alternativer. Kontakt tannlegen din og diskutere alternativer. De vil sannsynligvis gi detaljert informasjon om hver utskifting alternativ, og fremheve de fordeler og ulemper ved hver metode.

Velg den beste betalingsmåte. Tannbehandling er kostbare. Og dessverre, betaler dental forsikring sjelden de fulle kostnadene. De fleste tannleger er forberedt på å utarbeide en betalingsavtale.

Vurdere en permanent fast bro erstatning. En tann erstatning alternativ er fast bro. Denne permanent prosedyre legger utskifting tann til de naturlige tenner med sement. For denne metoden skal fungere, må du sunt tannkjøtt og vev. Ta vare på broen, og det vil vare i 15 år.

Sett en manglende tann med et tannimplantat. Implantater er også permanente strukturer, som er perfekt for alle som mangler en tann eller flere tenner. Oral kirurger og periodontists normalt utføre prosedyren. Disse legene bore et hull i øvre eller nedre kjeve og feste implantatet. I gjennomsnitt tar det mellom tre og ni måneder for å helbrede fra et tannimplantat prosedyren.

Bruk en flyttbar protese. Hvis du ikke vil ha en permanent løsning, bør du vurdere en flyttbar protese. Dette er den billigste alternativ. Men det tar lengre tid å dikte en protese. Mellom inntrykkene og beslag, kan det ta en måned å fullføre protese.