Digidexo.com

Behandling av forstoppelse under graviditeten

Behandling av forstoppelse under graviditeten

Behandling av forstoppelse under graviditeten

Over 40-ukers periode av standard menneskelig svangerskapet, kan en kvinnes kropp oppleve flere vanlige helseproblemer som verken skader eller hemmer livet til hennes ufødte barn. Faktorer som øker hormonnivåer og variable endringer i kosthold og aktivitetsnivå kan forårsake fordøyelses og excretory problemer som forstoppelse i løpet av første, andre eller tredje trimester av fosterutviklingen. Tradisjonelle forstoppelse stillende metoder som avføringsmidler er farlig for både mor og barnet under svangerskapet. Beskytte helse og vekst av fosteret, mens behandling av denne tilstanden er oppnåelig. Følgende er en guide til behandling av forstoppelse under graviditeten.

Årsaker

Omtrent 50 prosent av gravide kvinner opplever ubehageligheter av forstoppelse før de leverer. Det kan være ubehagelig, så vel som unødvendig bekymringsfull. Svangerskapsrelaterte endringer i hormonnivået føre til at tarmene til å slappe av. Livmorveggen begynner også å ekspandere, noe som presser mot tarmen, forårsaker dem til å flytte mindre effektivt. Når tarmene begynner å bevege seg langsommere, kan de forårsake sjeldne bevegelser samt har hardere avføring. Alle disse symptomene kan være ledsaget av smerter i mageregionen. Andre forårsaker forstoppelse-variabler inkluderer redusert nivå av aktivitet, en diett som er lav i fiber og stress.

Naturlig rettsmidler

Det er mange enkle og naturlige forholdsregler en kvinne kan ta for å lindre eller forebygge forstoppelse under graviditeten. Den mest opplagte, er å øke nivået av sin hydrering. Drikke mye vann vil bidra til å løsne opp tarmer. Hun kan også, under veiledning av legen sin, øke sin aktivitet. Forutsatt at det ikke finnes noen komplikasjoner med svangerskapet, daglig moderat trening, som gåing, anbefales. Spise mat som er rik på fiber er en annen god måte å bidra til å motivere tarmen. Diett kan også påvirke forstoppelse i veien for jerntilskudd. For mye jern kan føre til krakk for å herde, noe som gjør det vanskeligere å uttrykke; tvert imot, er for lite jern ikke sunt, heller. For å avhjelpe dette problemet, mange helse-leverandører anbefaler eliminere kosttilskudd og spise en godt balansert kosthold som inneholder tilstrekkelig mengder jern.

Mer hjelp

Til slutt er det alltid en god idé å sjekke med en OB / GYN (obstetrikk og gynekologi) legen om eventuelle helsemessige problemet under svangerskapet. Hun kan spore dine problemer og holde et øye med noen kombinerte helseproblemer. Hvis de naturlige rettsmidler som er nevnt ovenfor ikke hjelper minske din forstoppelse, kan din lege anbefale over-the-counter metoder som psylliumfibre kosttilskudd som Metamucil. Disse legemidlene rangere i B-kategorien av FDA anbefalte guide til medisiner under svangerskapet. Kategori B narkotika har blitt grundig testet på enten mennesker eller dyr fostre, og generelt sett ansett som trygge, med bare en ekstern sjanse for skade på barnet.