Digidexo.com

Bivirkninger av Icaps

Icaps er en type multivitamin som består av jern. Dette multivitamin-og mineraltilskudd er ment for helsen til øynene. Den multivitamin består av jern, så vel som store doser av både zeaxanthin og lutein, som begge er essensielle for beskyttelse av netthinnen. Som med de fleste medisiner og kosttilskudd, er det flere mulige bivirkninger som kan skje som et resultat av å ta Icaps.

Vanlige bivirkninger

Det finnes en håndfull vanlige bivirkninger av Icaps. Disse vanlige bivirkningene er magesyke, diaré og forstoppelse. Disse bivirkningene har en tendens til å bli betraktet som mindre, fordi de vanligvis avta raskt som kroppen tilpasser seg multivitaminer. Hvis du har noen av disse bivirkningene, imidlertid, og finne dem for å være spesielt plagsom eller langvarig, må du konsultere legen din om situasjonen.

Allergiske Reaksjoner

Alvorlige allergiske reaksjoner på Icaps er uvanlig, selv om de kan forekomme. Hvis du tror at du opplever en alvorlig allergisk reaksjon på dette multivitamin, må du søke legehjelp så snart som mulig, da disse reaksjonene kan føre til alvorlige konsekvenser. Noen tegn på allergisk reaksjon på Icaps inkluderer hevelse og kløe (spesielt i halsen, ansikt eller tunge), pustevansker, ekstrem svimmelhet og utslett på huden.

Andre bivirkninger

Icaps kan føre til noen gastrointestinale bivirkninger som generelt er forbundet på et dosemengder. En av disse bivirkningene er mørkere farget avføring (på grunn av det jern som inneholdes i multivitamin). Folk også kan oppleve kvalme, oppkast, halsbrann og anoreksi. Hvis du har noen av disse bivirkningene, må du informere legen din umiddelbart.

Forsiktig

Før du tar noen kosttilskudd eller medisiner, er det viktig å diskutere saken med legen din. Icaps er intet unntak. Legen din må gjøres oppmerksom på dine hele medisinske historie, allergier, og eventuelle vilkår som du kan tiden ha, spesielt hvis du har leverproblemer, intestinal eller mage-relaterte plager (som kolitt eller sår), og en fortid av alkohol avhengighet.

Overdose

Hvis du er bekymret for at du kanskje har overdosert på dette multivitamin, er det avgjørende at du søker medisinsk hjelp, for sikkerhets skyld. Noen symptomer på Icaps overdose inkluderer kvalme, diaré, oppkast og magesmerter. Hvis du opplever noen av disse overdose symptomer etter å ha tatt mer enn riktig, anbefalt doseringsmengde av Icaps, har du mest sannsynlig har overdose.