Digidexo.com

Hva er fordelene med naturlig progesteron krem?

Hva er fordelene med naturlig progesteron krem?


Noen kvinner foretrekker å bruke naturlig progesteron krem ​​i stedet for syntetisk progesteron eller progestin, som er en del av hormonbehandling i kombinasjon med østrogen, fordi syntetisk progesteron kan føre til PMS bivirkninger.

Expert Insight

Dr. Andrew Weil, som ikke er helt overbevist av den langsiktige sikkerheten eller effekten av naturlig progesteron krem, selv om å merke seg at mange leger er helt overbevist om at det fungerer, forklarer at naturlig progesteron velig lindrer PMS symptomer som kan få verre som en kvinne nærmer overgangsalder.

Natural Versus Syntetisk

Ifølge Beseen.net, er naturlig progesteron krem ​​en forløper til andre hormoner i en kvinnes kropp. Det er viktig at den naturlige, i stedet for syntetisk versjon, som faktisk kan lavere nivåer av progesteron, er brukt.

Gjenopprette hormonbalansen

Dr. Loretta Lanphier, ND, CN, HHP, bemerker at når riktig progesteron krem ​​synes å eliminere mange av de symptomer som er et resultat av en hormonell ubalanse. Progesteron krem ​​kan hjelpe en kvinne å opprettholde en følelse av likevekt.

Betraktninger

Dr. Lanphier bemerker at det over tid, kan progesteron samle og lagre seg i en kvinnes fettvev. Hun siterer Dr. Joseph Mercola som forklarer at denne opphopningen kan bidra til forstyrrelser i kortisol, testosteron og DHEA hormonnivåer.

Fordeler

Progesteron kan lette virkningen av skjoldbruskkjertel hormon, øker libido, normal blodpropp; fungere som en naturlig vanndrivende, beskytte mot utvikling av bryst cyster, benytter fett for energi og normaliserer blodsukkernivået, så vel som sink og kobbernivåer. I tillegg gjenoppretter den celle oksygen nivå, bidrar til å forhindrer brystkreft og livmorkreft og fremmer bein bygningen, ifølge Dr. Lanphier.