Digidexo.com

Hvordan Drikk jeg fruktjuicer å miste vekt?

Hvordan Drikk jeg fruktjuicer å miste vekt?


Drikker fruktjuice som er full av masse kan hjelpe deg å miste vekt ved å gi de viktige næringsstoffer som kroppen din craves og naturlig fiber som gjør at du føler deg mett, og dermed bidra holde tilbake sult. Ved å følge noen enkle oppskrifter, kan du begynne naturlig å miste vekt med juice.

Hvordan Drikk jeg fruktjuicer å miste vekt?

•  Sørg for at juicen trykk åpner for masse i tillegg til ferskpresset juice. Pulp er nødvendig fordi det triks magen i mett.

Start hver morgen med fersk presset sitronsaft lagt til varmt vann. Ifølge Mail Online, "sitronsaft sikrer sunn og problemfri fordøyelse ved å stimulere magen juice." Dette trinnet i morgen vil forberede deg for vekttap i løpet av dagen.

Plasser alle ønskede frukter i juicer. Inkluderer alltid en syrlig frukt å undertrykke appetitt.

Sørg for at du presse fersk juice på daglig basis og avkjøl eventuelle rester; uten konserveringsmidler, kan juice ødelegge raskt.

Prosess saften kombinasjon i en smoothie, lage fersk frukt is spretter, eller drikke fruktjuice fra et glass fylt med is. Ifølge for å fremme helse, "Noen studier tyder på at å drikke bare to ekstra glass isvann per dag kan bidra til å øke stoffskiftet med så mye som 30%." Ved å forbruke kjølt eller frosset juice, er du brenner kalorier varmer opp saften og repelling sult ved innhenting av nødvendige næringsstoffer og fiber.

aldri legge noe i tillegg til is eller kaldt vann til fersk juice blanding. Formålet med juice er å miste vekt naturlig, så glem sukker og tilsett kunstig søtningsmiddel i stedet hvis du må.

•  Drikk juice minst tre ganger per dag, helst før eller under et måltid.

Ikke over konsumere din juice blanding. Frukt inneholder naturlig sukker, som kan bidra til vektøkning. Unngå dette problemet ved å fortynne juicen med vann, noe som gjør det mulig å nyte drikke en stor mengde væske under dietten.

9. Hold deg til juice diett selv om du ikke ser umiddelbare resultater. Vekttap tar tid, spesielt hvis du ikke inkluderer trening i rutinen.

Hint

  • Vekttap kan være farlig. Konsultere lege før du starter noen vekttap diett.
  • Ikke prøv å sulte deg selv ved bare å drikke juice. Dette vil føre til en "rebound" effekt der all maten du spiser er umiddelbart lagret som fett.