Digidexo.com

Botemidler for en spenning hodepine

Spenningen hodepine er en av de mest vanlige typer av hodepine. De forårsaker en vedvarende, kjedelig smerte hvor som helst fra undersiden av halsen til bunnen av hodet på baksiden. Hodepinen er forbundet med triggerpunkter, som er følsomme områder i nakkemusklene. De som lider av spenningshodepine vanligvis føler en smertefull bankende eller en følelse av trykk rundt hodet. Heldigvis botemidler for spenningshodepine er tilgjengelig.

Medisinering

Spenningshodepine er vanligvis ganske mild og kan kureres med over-the-counter medisiner som aspirin, Tylenol eller Motrin.

Amitriptyline er en resept antidepressiva brukes til å hindre utbruddet av spenningshodepine. Det må tas daglig, ikke bare når en hodepine vises.

Paracetamol, en resept smerte medisin som inneholder kodein, fungerer godt for spenningshodepine. Det er nødvendig å ta en full dose når hodepinen starter og deretter ta en ny dose flere timer senere hvis hodepinen ikke har sunket.

Trening

Spenningen hodepine forekommer oftere hos personer som ikke regelmessig trening. Så for å unngå spenningshodepine, prøv jogging, turgåing, svømming, sykling eller annen aerob trening. Det er ikke kjent hvorfor trening lindrer spenningshodepine og hindrer deres utbruddet. Det kan være at trening lindrer spenninger og stress, som er viktige faktorer i å starte spenningshodepine. I tillegg til å hjelpe med hodepine, trening også vil ha nytte av en persons generelle fysiske helse.

Avslapping

Ulempen med å trene er avslappende. Relaxation bidrar til å lette spenning og stress, som i sin tur forhindrer at spenningshodepine starter. Ta en tur eller ta en pause fra rutine. Få en massasje, spesielt en nakke og skuldermassasje. Slapp av i et varmt bad. Alle disse avslapping teknikker kan hindre en spenningshodepine.

Eliminere Stress

Depresjon, spenninger og stress er triggere for spenningshodepine. Unngå stressende miljøer og situasjoner når det er mulig. Lær noen puste og avspenningsøvelser å gjøre under stressende situasjoner for å unngå utbruddet av spenningshodepine. Besøker en rådgiver eller psykolog kan hjelpe. Mennesker som er deprimerte oppleve mer hodepine, så se en lege hvis du har en alvorlig depresjon.

Diary

Noen spenningshodepine lider har funnet en kur for sin hodepine gjennom journalføring eller dagbok. Legg merke til hvor og når hver hodepine oppstår, hvor alvorlig det er og hvor lenge det varer. Legg merke til noe du tror kan ha utløst hodepine. Etter nok oppføringer, vil et mønster dukke opp, og det kan avsløre hva som utløser for å unngå, slik som sinne, stress, dårlig holdning mens du leser, anstrengte øyne eller sult.