Digidexo.com

Tips for dramatiske vekttap

Å miste vekt tar besluttsomhet, hardt arbeid og utholdenhet. En 2-kilos gjennomsnittlig vekttap per uke er anbefalt, selv om enkeltpersoner som trenger å miste store mengder vekt kan gjennomsnitt mer enn for de første ukene eller månedene etter et vekttap diett. Søke råd hos helsepersonell for en sunn vekttap plan som vil produsere dramatisk vekttap trygt.

Redusere kaloriinntaket

Eliminere høy-fett matvarer og sukker fra kostholdet ditt. Bare gjør dette vil ta hundrevis av kalorier av den gjennomsnittlige daglige kostholdet til mange enkeltpersoner hekta på gatekjøkken og høyt sukker korn og drikke. Mange prepackaged matvarer (selv tomatsuppe) inneholder store mengder sukker, så begynne å lese disse etikettene.

Trening

Trening er viktig for dramatiske vekttap. Øke metabolismen og toning muskler er den beste måten å forbrenne overflødige kalorier og redusere fett. For optimal fettforbrennende resultater, prøv å trene mellom 60 og 90 minutter om dagen. Fysisk aktivitet betyr mer enn bare å trene hver dag - det betyr å flytte. Kom deg ut en tur hver dag, leke med barna eller gå mall-walking.

Diet piller og kirurgi

Under tilsyn av lege, kan slankepiller eller kosttilskudd hjelpe enkeltpersoner oppnå dramatiske vekttap mål. Det er hundrevis av valg på markedet i dag, og ikke alle av dem er sikker eller effektiv. Snakk med legen din om valg før du kjøper. Fedme kirurgi prosedyrer er også et alternativ for overvektige og sykelig overvektige personer under visse omstendigheter. Slike prosedyrer redusere størrelsen av magen, noe som fører til redusert appetitt og behovet for å spise mye mindre porsjoner. Noen mage kirurgiske prosedyrer er reversible eller midlertidig, mens andre ikke er det. Diskutere slike alternativer med familien din helsepersonell.