Digidexo.com

ungå pukkelrygg

Symptomer på en migrene hos unge jenter

Folk kan ofte tenke på migrene hodepine som voksen problem, men migrene kan begynne i barndommen. Barn opplever ofte andre symptomer enn voksne, og deres migrene kan oppstå uten hodepine. Dette kan gjøre diagnose vanskelig før de blir eldre. For det meste, symptomer på gutter og jenter er de samme.

Hodepine

Når en ung jente opplever en migrene hodepine, smerter oppstår ofte på begge sider i stedet for den mye mer vanlig voksen symptom på ensidige migrene. Smerten kan vare i et par timer eller mindre.

Følsomhet

En ung jente som plutselig ønsker å ligge i sengen og har problemer med å håndtere støy og lys kan være viser indikasjoner på en migrene.

Småbarn og spedbarn

Småbarn og spedbarn er masete og irritabel under en migrene. Småbarn har episoder av ataksi, som er en ustø, ubalansert eller ustø gange. De kan nekte å gå. Baby jenter kan utvikle et hode tilt som varer i opptil 24 timer.

Auras og svimmelhet

Unge jenter opplever en migrene kan rapportere se sikksakk linjer eller gnistrer, som er visuelle auraer. De kan bli desorientert og forvirret. Jenter er mer utsatt for svimmelhet under migrene enn gutter, og carsickness kan være et tidlig tegn.

Gastrointestinale symptomer

Unge jenter kan oppleve sykluser av kvalme, oppkast, magesmerter og diaré under en migrene, selv når en hodepine ikke oppstår.

Pubertet Betraktninger

Ifølge Eric Pearlman av Memorial University Medical Center i Savannah, Ga., Før puberteten, om lag seks prosent av jenter og gutter har migrene, men når puberteten begynner, flere jenter har dem. Ved voksenlivet, om lag 18 prosent av kvinner og 6 prosent av menn opplever migrene.

Hvordan lære unge studenter med anfall

Hvordan lære unge studenter med anfall


Selv om unge studenter med krampeanfall bør oppmuntres til å leve et normalt liv, er de ikke i stand til å delta i alle aktiviteter andre elevene er i stand til, for eksempel klasseromsaktiviteter som krever store bevegelser. Beslag skje når hjernen fungerer på en uvanlig måte, som får kroppen til å fungere unormalt. Unge studenter som har beslag er utsatt for å bli ertet om deres tilstand av jevnaldrende, derfor er det viktig å informere studentene om hva du kan forvente og hvordan å håndtere når en node opplever et anfall.

Hvordan lære unge studenter med anfall

Forberedelse

•  Forstå at enhver endring som skjer i studentens hjernen vil påvirke hans evne til å lære. Unge studenter med krampe forhold har en vanskelig tid med deres minne; visse ord definisjoner eller lære teknikker er vanskelig for dem å huske. Dette får dem til å bli flau eller sint fordi de ikke har en klar forståelse av oppdraget, noe som fører dem til å ha problemer med å betale oppmerksomhet til bestemte oppgaver. Visse læringsstrategier bør justeres for å møte elevenes behov; tillate dem å stille spørsmål så mye som mulig. Gjenta informasjon og instruksjoner flere ganger. Gi studentene hands-on oppgaver som er knyttet til valg av læreplanen; hands-on aktiviteter hjelpe elevene huske og forstå deres skolearbeidet.

informere og opplyse andre elever, lærere og foreldre om beslag forhold. Noen ganger folk som ikke forstår en viss medisinsk tilstand vil opptre på en negativ måte overfor andre, spesielt yngre studenter. Dette fører til forlegenhet blant studenter med krampeforhold, noe som påvirker deres evne til læring og atferd. Gi presentasjoner, som har klasserom diskusjoner, eller å dele ut brosjyrer er alle gode måter å informere andre om beslag forhold, noe som minimerer eller eliminerer negative reaksjoner.

3 Eller vet hva de skal gjøre i tilfelle en student har et anfall under instruksjon. Prøv å være rolige. Sørg for at studenten har beslaget er på et trygt sted; Hvis ikke, plasserer du student på gulvet og legge en pute eller et sammenrullet håndkle under hodet hennes. Fjern noen møbler i området og hennes briller, hvis relevant. Ikke plasser gjenstander i studentens munn. Når kroppen helt slutter å riste, lå studenten på sin side i det oppstår tilfelle oppkast. Etter at studenten er våken, forklare hva som skjedde og tidsperiode på beslaget. Varsle helsesøster og barnets forelder. Hvis flere anfall oppstår, eller hvis anfallet varer mer enn fem minutter, kontakt 911. Gi en forklaring på hva som skjedde til andre studenter som var vitne til anfall hvis de ikke er kjent med tilstanden.

Teknikker og konsepter

Teach språk kunst. Bruk kart eller visuelle verktøy, for eksempel en grafisk arrangør, for å bidra til å vise et sammendrag av en roman eller historie. Også bruke kartotekkort for å hjelpe elevene å huske visse hendelser. Instruere elevene til å tegne figurer i romanen eller historie på kartotekkort. Under klassen tid, bør de kartotekkort være tilgjengelig for elevene å bruke mens de diskuterer romanen eller historie, så vel som for hjem studie.

Teach matematikk. Når undervisningen elevene nye matematiske problemer, forsyne dem med detaljert informasjon og formler i stedet for å ha dem søke etter informasjon på egenhånd; på grunn av hukommelse og oppmerksomhet problemer som studenter med anfall har, søker uten hjelp for nylig introduserte formler er forvirrende og vanskelig. Gi studentene kalkulatorer ved innføring av nye matematiske problemer; også gi tall linjer og andre visuelle verktøy for å hjelpe dem med å løse problemer. Gi studentene tidsskrifter å skrive nylig lært fakta og formler for å bruke som referanse når de har minne problemer.

Fremme generelle konseptet bygningen. Concept bygningen hjelper elevene lære å organisere bestemte fag og huske informasjon. Concept bygningen består av å lage et kart som kategoriserer en enkelt vare inn i en større kategori, for eksempel, "En robin er en fugl som er rød." Når eleven er i stand til å huske informasjon om en rødstrupe, kan han bruke begrepet kartet som en referanse.

•  Lær å bruke det tematiske teknikk. Tematisk undervisning krever noen nylig lært konsept eller dyktighet til å være gjentatte ganger undervist til studenten, flere ganger om dagen, for eksempel en student å lære definisjonen av "tom". I et hjem innstilling, skal studenten fortalte henne middag plate er tom. På skolen læreren synger en sang om en tom kopp. Under en veiledning sesjon, fjerner studenten elementer fra en kopp til den er tom; under behandlingen studenten peker på bildene viser en tom kopp. Dette gjør det mulig for eleven å forstå at ordet "tom" har evnen til å bli brukt i mange situasjoner.

Hvordan få en ung gutt til å legge på seg

Hvordan få en ung gutt til å legge på seg


Som barna vokser, kan deres utseende endres dramatisk over span av bare noen få år. Hvis vekten er et problem, er det viktig å huske på at først og fremst barna vil gjennomgå mange kroppslige forandringer som de nærmer puberteten, og igjen etter hvert som de går gjennom den. Som blir sagt, foreldrene til en under ung gutt kan føle en viss bekymring for at sønnen deres ikke er "normal" fordi han er tynnere enn sine jevnaldrende. Hvis dette er et problem for deg, og du allerede har konsultert en lege, hjelpe gutten få noen vekt å gjøre noen livsstil justeringer.

Hvordan få en ung gutt til å legge på seg

Kontroller at den unge gutten er å spise nok. Har ham spise tre store måltider om dagen med to store snacks i mellom måltidene.

Kontroller at måltider er balansert. En god måte å holde styr på dette er "1-2-3" regelen: én del av alle kaloriene bør komme fra fett, to deler skal være fra protein, og tre deler --- omtrent halvparten av guttens kosthold --- bør være fra karbohydrater.

Legg til masse ekstra kalorier til måltidene ved å inkludere olivenolje, soya eller proteinpulver, hvetespirer, og tørket frukt til retter. Har barnet ditt drikker helmelk til hvert måltid.

Sett gutten på en vektløfting program. Gjør vektløfting og styrketrening to til tre ganger i uken vil bidra til å bygge muskler, som er sunnere og mer varig enn bare å sette på vekt gjennom å spise.

Morsomme aktiviteter utenfor for Self-Esteem i unge gutter

Morsomme aktiviteter utenfor for Self-Esteem i unge gutter


Unge gutter med lav selvtillit kan ikke ha de riktige interne verktøy for å håndtere den uunngåelige presset verden presenterer for dem. I ungdomsårene, sunn selvfølelse nivåer korrelerer med sterke, positive vennskap og evnen til å tilpasse seg utfordringer. Utendørsaktiviteter som gir unge gutter med både moro og utfordring tillater både fysisk og sosial vekst og fremme økt selvtillit.

Organisert idrett

Lagidretter, som fotball, baseball og fotball, hjelpe gutter utvikle samarbeid og sosiale ferdigheter. Den fysiske aktiviteten har en positiv innvirkning på deres fysiske og mentale følelse av velvære. Fordi organisert idrett tilby struktur og regler, gutter er i stand til å konstruktivt finpusse sine kommunikasjon og konfliktløsning ferdigheter samtidig ha det gøy utenfor et klasserom innstilling. Den interaksjoner ungdom idrettserfaring hjelp forme hvordan de føler om seg selv.

Wilderness Expeditions

Sende unge gutter ut på en veiledet, utvidet eventyr i et fjerntliggende sted hjelper dem presse sine egne selvpålagte grenser, lære nye ferdigheter og utvikle en dyp følelse av selvhjulpenhet. Den Outward Bound program og andre liker det gir guttene sjansen til å bryte fri fra sine vanlige daglige rutine og leder for den store utendørs. Turer, som for eksempel fjellklatring, kajakkpadling og backpacking, utfordre dem til å erobre frykt og bygge lederegenskaper og samarbeidsevner. Disse utfordrende opplevelser hjelpe gutter utvikle selvtillit som de lærer om sine medfødte evner og møte utfordringene.

Sykkelturer

Planlegg en helg, eller lengre, sykkeltur med et par voksne og en gruppe av unge gutter. Få guttene som er involvert i planlegging av ruter og stopper og bestemme hvor langt å reise hver dag. Komme sammen for å diskutere hvilke elementer som skal bringe og hvordan elementene vil bli gjennomført. Gutter får selvtillit når de ser sine planer henrettet i løpet av turen. De lærer selvtillit samt utholdenhet i vanskelige veistrekninger, og deres følelse av prestasjon på slutten av turen bidrar til å utvikle deres selvtillit.

Community Service

Velg en uteservering aktivitet som en gruppe av gutter kan utføre sammen, for eksempel å rydde opp en park, plante blomster i en eldre nabo verft eller male fellesområder, for eksempel utslitte benker eller graffiti-laden vegger - bare sørg for å få tillatelse først. Frivillighets hjelper barn se utover seg selv og koble til verden rundt dem. Det gir dem mulighet til å se at de har makt til å gjøre en positiv innvirkning på lokalsamfunnet. Dette gjør at de føler seg godt om deres evne til å bidra, som bygger sin selvfølelse.

Fysiske aktiviteter for unge spedbarn i barneomsorgen Centers

Fysiske aktiviteter for unge spedbarn i barneomsorgen Centers


Barnepass sentre buzz med energi som barn løpe, krype og klatre seg gjennom hver dag. Energien er litt lavere i barnehagen, men der unge spedbarn er fortsatt immobile. Men babyer trenger fysisk aktivitet starter fra det øyeblikket de er født. Med litt planlegging, kan omsorgspersoner bidra spedbarn får den aktiviteten de trenger for å fortsette å vokse og utvikle seg som sunne babyer.

1 til 2 måneder

Omsorgspersoner kan hjelpe spedbarn øke sin muskelstyrke ved å snu babyer og rulle dem, eller ved å holde dem og forsiktig spretter og svaier. Dette hjelper babyer utvikle forbindelser mellom hjernen og musklene. Av to måneder, kan omsorgs la spedbarn øver rulle over og øve løfte opp hodet og brystet, mens på sine mager. Spedbarn kan bli satt på ryggen (for spilletid bare) og leker kan dinglet over dem. Babyene får i mye fysisk aktivitet med hele tiden de tilbringer sparker, men vil ennå ikke strekke seg etter lekene.

3 til 4 måneder

Ved 3 til 4 måneder, babyer er mye sterkere og er klar for mer fysisk aktivitet. Omsorgspersoner kan plassere spedbarn på fanget overfor dem, og oppmuntre barnet til å stå mens du holder hendene. Babyer kan bli gitt mer spilletid på sine mager, siden de nå er i stand til å forsørge seg selv på armene. Dette fysisk aktivitet vil styrke babyens rygg og bidra til å forberede dem for gjennomgang. Spedbarn på 3 til 4 måneder er i stand til å nå ut, sveip på og gripe leker kort, noe som er bra arm trening, og barnets omsorgspersoner kan holde leker ut til spedbarn for å oppmuntre til dette.

5 til 6 måneder

Ved 5 og 6 måneder, spedbarn begynner å sitte oppreist med støtte, som gir musklene en treningsøkt. Pleiere kan oppmuntre denne fysisk aktivitet ved å støtte barnet med puter. Babyer kan også hente og slippe leker, slik at omsorgspersoner bør holde ut leker til spedbarn for arm trening. Noen babyer kan rocke frem og tilbake på alle fire. Pleiere kan oppmuntre rocking, noe som styrker en spedbarnets rygg, ben og arm muskler. Hvis babyer begynner å skli fremover, kan omsorgspersoner lokker babyene til å komme til dem. Babyer bør oppmuntres til å stå med støtte og sprett.

Sikkerhet

For å sikre trygt fysisk aktivitet for spedbarn, må omsorgs holde babyer i synet til alle tider. De bør også gi trygge og rene lekeområder, inkludert rene gulv og tepper. Omsorgspersoner må også huske at spedbarn har en fysisk aktivitet grense og gi nødsignaler når de må stoppe. Disse kan omfatte gråt eller uro. For å unngå å overbelaste babyer, kan omsorgspersoner begrense fysisk aktivitet, noe som gir flere muligheter per dag for trening.

Vekttap Camps for unge voksne

Å miste vekt kan være en vanskelig og noen ganger ensom prosess, spesielt for unge voksne. Med alle de motstridende informasjon der ute, kan unge voksne sliter med å finne en effektiv treningsplan på egen hånd. Ett alternativ for folk med vektproblemer er å delta på et vekttap camp designet spesielt for unge voksne.

Funksjoner

Vekttap leirer for unge voksne fungere ved å tilby en streng trening og kosthold rutine mens i leiren. Vanligvis bobiler miste en betydelig mengde vekt mens han deltok. Vekttap leirer også utdanne sine deltakere på generell helse og riktig kosthold og mosjon. Kort sagt, disse leirene ikke bare hjelpe unge voksne gå ned i vekt, men de gir viktige verktøy for å bidra til å holde vekten av og vedta en sunn livsstil.

Time Frame

Vekttap leirer for unge voksne vanligvis tilbyr leirer gjennom hele sommeren. Imidlertid er de øktene ofte brutt ned i fire-, seks-eller åtte ukers økter. Unge voksne kan velge enkelt økt eller flere økter som best passer deres timeplan og livsstil.

Funksjoner

Vekttap leirer for unge voksne gjør mer enn å gi sunn mat og trenings i et kontrollert miljø. Ifølge Camp LaJolla, et vekttap camp i California, fokuserer sin unge voksne program også på selvfølelse og selvtillit til å hjelpe kollegiale eller profesjonelle ung voksen bobiler oppnå personlig vekst. Camps tilby tradisjonelle treningssentre og aerobicklasser i tillegg til vannsport, danse seminarer, ridning og tau kurs. Aktiviteter varierer i hver leir og gi unge voksne en mulighet til å prøve en rekke og bestemme hva du skal innlemme i deres daglige rutine.

Typer

Det er flere vekttap leirer med programmer rettet mot unge voksne.

Camp Shane, i Ferndale, New York, har tre programmer for unge voksne. Deres "Women Only" program henvender seg til kvinner 18-25. Deres "High School Seniors" programmet er rettet mot unge menn og kvinner som er 17 år eller går inn i sitt siste år på high school. Camp Shane tilbyr også en co-ed program for menn og kvinner i alderen 18-25.

Sommer Kontakt (6 juni til 9 september)
302 Harris Road
Ferndale, NY 12734
(845) 292-4644
[email protected]

Off-Season Contact (10 september til 5 juni)
134 Teatown Road
Croton on Hudson, NY 10520
(914) 271-4141
[email protected]

Camp LaJolla er et vekttap leir i LaJolla, California, som tilbyr et program utelukkende for unge kvinner i alderen 19-29. Leiren er ved University of California-San Diego, selv om leiren er privat og er ikke sponset av universitetet.

Camp LaJolla
UC
San Diego
LaJolla, CA
(619) 435-7990
[email protected]

Wellspring Camps tilbyr vekttap leirer for unge voksne alderen 18-25 med steder i Hawaii, California, New York og Storbritannia. Kontakt leiren for innmelding eller å be om en brosjyre og informasjons DVD.

Wellspring Camps
(866) 364-0808

Betraktninger

På vekttap leirer, vil unge voksne være i en kontrollert, men likevel motiverende miljø. De vil ha støtte fra jevnaldrende og rådgivere som virkelig forstår vekt kamper. Men unge voksne som kanskje tidligere har ledet en stillesittende livsstil vil daglige forsøk aktiviteter som kan være utfordrende i starten. Campers vil også være nødvendig å holde seg til en ernæring plan med matvarer som kan være radikalt forskjellig fra de typiske fare. Men hvis unge voksne forplikte seg til vekttap programmet under leiren økter og utover, kan resultatene være positive og livet endring.

Dietter for Unge kvinner

Mange unge kvinner føler at de trenger å miste et par pounds hver nå og da, men det kan det være vanskelig å finne dietter som er trygt, men arbeid. Hoppe over måltider og bruke slankepiller kan føre til spiseforstyrrelser og andre problemer. Unge kvinner, kan, skjønt, spikke den ekstra vekten på en sunn måte.

Små måltider

Selv om det høres ut som noe du ville gjøre for å få vekt, spise oftere er en fin måte å faktisk hjelpe deg å miste vekt raskt. Ikke bare å spise minst fem små måltider per dag holde deg full lenger, små måltider også bidra til å holde blodsukkeret skyter eller dyppe, og det bidrar til å holde stoffskiftet revved opp. Spise en godt balansert, lav-kalori (mellom 200 og 300 kalorier) snack eller måltid til frokost, midt morgen, lunsj, om ettermiddagen og middag. Ved svimlende kalorier, ifølge University of Chicago Medical Center, kan du brenne mer fett og gå ned i vekt raskere. På slutten av dagen, bør du ha spist hell en balansert diett som inneholder hver viktig matvaregruppe. En godt balansert måltid består av to tredeler frukt, grønnsaker og helkorn.

Mat Cravings

Når matvaregrupper er eliminert, eller du ikke får riktig mengde hver gruppe, setter du deg opp for å få mer vekt og bli sliten, stresset og engstelig. Hos unge kvinner, kan mat cravings være hormonelt basert. Når en kvinne er sliten, stresset eller engstelig hun har en tendens til å kreve, mat høy i karbohydrater - som sjokolade, iskrem, pasta og brød produkter - fordi hormonet serotonin er forhøyet når hun spiser karbohydrater, forårsaker henne på nervene å roe. Hvis du spiser på en konsistent basis, og har en godt avrundet kosthold, wil du redusere disse emosjonelle mat cravings.

Kalsium

Unge kvinner trenger nok kalsium og jern i kosten. Osteoporose er en alvorlig bein-thinning tilstand som rammer millioner av mennesker hvert år. Kvinner er mest utsatt for det, med én av to kvinner over 50 år lider av beinbrudd eller brudd som resultat. For å forhindre dette, kvinner trenger å starte kampen den før den starter. Kvinner i alderen 11-24 behovet 1200-1500 mg kalsium hver dag, og kvinner i alderen 25 til 50 trenger minst 1000 mg daglig. Melk, ost og yoghurt er gode kilder til kalsium. Andre er hermetisert laks med bein, tørkede bønner og mørkegrønne grønnsaker. Jern, vitamin D, magnesium, sink og vitamin A og C også bidra til å bekjempe osteoporose.

Sosial spising

Hvis du planlegger å møte venner for en natt med filmer og nachos, spise en salat før du går. Dette vil hjelpe deg å kontrollere nacho inntaket senere. På fester, gå for crudites og selters i stedet for dips, sukkerholdig brus eller alkoholholdige drikker. Carry sunn mat med deg slik at du ikke blir fristet til å hoppe over et måltid eller nyte fet snacks.

Om Normal blodtrykk Ranges for unge menn

Høyt blodtrykk rammer mer enn 65 millioner amerikanere. Yngre og yngre menn finner seg på grensen av å være hypertensive. Men hva er normalt blodtrykk for unge menn, og hva kan de gjøre for å forebygge høyt blodtrykk senere i livet?

Normale og unormale

For menn, kvinner, unge eller gamle, leger vurdere noe over 120/80 for å være unormal. Leger vurdere 120-139 / 80-89 å være border hypertensive, og noe over 140/90 regnes som høyt blodtrykk.

Risikofaktorer

Genetics, diett, aktivitet, diabetes, stress, vekt og alkoholmisbruk kan føre til høyt blodtrykk.

Farene

Du kan vurdere selv uovervinnelig fordi du er ung, men mange mennesker gå årevis uten å vite at de har høyt blodtrykk. Over tid kan høyt blodtrykk føre til hjertesvikt, blindhet, aneurismer og nyresykdom.

Forebygging

Mens noen faktorer som gener eller sykdommen ikke kan forandres, kan mange faktorer av høyt blodtrykk elimineres, spesielt hvis startet tidlig i livet. En diett lav på salt, moderat mosjon og opprettholde en sunn vekt kan gå en lang vei å forebygge høyt blodtrykk.

Behandling

Leger har et bredt spekter av medikamenter til behandling av høyt blodtrykk. Selv om blodtrykket kommer til det punktet av trenger medisiner, så vil du sannsynligvis være på dem for resten av livet ditt.

Hva er årsakene til høyt blodtrykk hos unge mennesker?

Årsakene til høyt blodtrykk, også referert til som hypertensjon, i unge anses enten primær eller sekundær. Primær hypertensjon er definert som høyt blodtrykk som ikke har noen kjent årsak. Denne typen høyt blodtrykk kan også være forårsaket av livsstil problemer som røyking, drikking og dårlig kosthold. Sekundær hypertensjon er definert som en form for høyt blodtrykk som har en identifiserbar årsak.

Kosthold og trening

Et dårlig kosthold og mangel på mosjon er en primær årsak til høyt blodtrykk hos unge mennesker. Unge mennesker som lever et stillesittende livsstil og spiser mye høy fett, høyt salt og høyt sukker matvarer er i faresonen for å utvikle høyt blodtrykk. Unge mennesker med disse vanene som har høyt blodtrykk kan ofte normalisere blodtrykket ved å trene regelmessig og spise en sunn diett rik på hele korn, friske frukter og ferske grønnsaker.

Røyking, drikking og narkotikabruk

Regelmessig røyke, drikke alkohol og bruke narkotika er en primær årsak til høyt blodtrykk hos unge mennesker. Disse vaner kan også føre til et bredt spekter av andre sykdommer som cirrhose i leveren og visse kreftformer. Unge mennesker med høyt blodtrykk som jevnlig røyker, kan drikke eller bruke narkotika ofte normalisere blodtrykket ved å gi opp disse vanene.

Å være overvektig

Å være overvektig er en primær årsak til høyt blodtrykk hos unge mennesker. Dette skjer fordi det overskytende body mass forårsaker kroppens vev til å trenge mer blod til å forsyne vevet med næringsstoffer og oksygen. Unge mennesker med høyt blodtrykk som er overvektige kan ofte normalisere blodtrykket ved å miste vekt.

Sleep Apnea

Søvnapné er en sekundær årsak til høyt blodtrykk hos unge mennesker. Søvnapné er oftest forårsaket av visse forstyrrelser i sentralnervesystemet, obstruksjon av luftveiene og fedme. De med søvnapné slutter å puste når de sover i korte perioder (ca. 10-30 sekunder). Når årsaken til søvnapné blir riktig behandlet, kan høyt blodtrykk reduseres også.

Hypertyreose

Hypertyreose er en sekundær årsak til høyt blodtrykk hos unge mennesker. Hypertyreose fører til en økning i en persons blodvolum, fører sine blodkarene seg sammen og fører til økt hjerteaktivitet i kroppen. Personer med denne tilstanden ofte merke at deres høyt blodtrykk begynner å normalisere når deres hypertyreose blir riktig behandlet.

Hvordan til behandling av hypertensjon hos unge mennesker

Hvordan til behandling av hypertensjon hos unge mennesker


Ifølge International Pediatric Hypertension Association, 5 prosent av barn og unge har hypertensjon (høyt blodtrykk). Ubehandlet, dette fortsetter inn i voksenlivet, markert som øker risikoen for hjerte-og nyresykdom og hjerneslag. Høyt blodtrykk hos unge mennesker ofte er sekundær til andre sykdommer, som for eksempel nyresykdom, og er forbundet med fedme, som øker risikoen for diabetes. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute (NHLBI), oppstår hypertensjon hos barn og ungdom når blodtrykket er på eller over 95-persentilen forventet for barnets alder, høyde og kjønn. Hypertensjon forekommer hos unge voksne når blodtrykket overstiger 140/90.

Hvordan til behandling av hypertensjon hos unge mennesker

Senking Din Bood Trykk

•  Lag en plan for å endre livsstil. Sett begynner mål snarere enn slutten mål slik at du kan se tidlig fremgang fordi dette vil bidra til å motivere deg til å holde med programmet, og prøve å verve et familiemedlem eller en venn til å hjelpe deg.

Begynn et treningsprogram på 30 minutter tre ganger i uken, økende til fem ganger ukentlig, da dette styrker ditt hjerte og muskler og bidrar til å senke blodtrykket mens hjelpe deg å oppnå eller opprettholde en sunn vekt. En god begynnelse trening er å gå fordi du kan gå med en hastighet som er behagelig for deg, sikter til om en 20-minutters mile.

Senk fett, salt og sukker i kosten fordi miste vekt og redusere salt kan senke blodtrykket. Den NHLBI anbefaler DASH diett (kosttilskudd tilnærming for å stoppe hypertensjon), som er rik på frukt, grønnsaker og helkorn, men fraråder stekt mat, mettet fett, sukker og rask mat.

overvåke utviklingen på et tidspunkt som passer deg, men minst en gang i uken. Lag en enkel fremgang diagram (for eksempel en graf) der du kan skrive din treningstider, vekt og / eller målinger, avhengig av individuell plan og mål.

Ta medisiner hvis blodtrykket er farlig høy og din lege råder behandling. Ifølge NHLBI, vil du sannsynligvis starte med en vanndrivende (vann pille) som hjelper kroppen å kvitte seg med ekstra væske forårsaket av å spise for mye salt.

Hint

  • Unn deg selv en gang eller to ganger i uken til en favoritt mat, men prøver å holde deler små. Finne måter å redusere stress og tillater en viss ledig tid til å slappe av.
  • Slutte å røyke og drikke eller ikke start.

Grunner for høyt blodtrykk hos unge voksne

Medisinsk fagpersonell klassifisere høyt blodtrykk som enten primær eller sekundær hypertensjon. Når årsakene til økt blodtrykk er ukjent, leger merke sykdommen som primær. Sekundær hypertensjon har identifiserbare og spesifikke årsaker. Blodtrykket opplesninger for tenåringer er merket som en prosent i forhold til samme aldersgruppe, så tenåringer hvor blodtrykket opplesninger er i 90-persentilen og ovenfor er diagnostisert med prehypertension. Mange tenåringer utvikle høyt blodtrykk, men de er ikke medisinsk diagnostisert før år senere når andre helsemessige bekymringer er adressert, ifølge American Heart Association.

Progresjon til Hypertension

Liten studie som er gjort på antall unge voksne som er diagnostisert med prehypertension og progresjon til en diagnose av høyt blodtrykk, men etablerte forskere ved Thomas Jefferson University i Philadelphia en klar sammenheng i en studie rapporterte i 2008 ved hjelp av data fra National barndom blodtrykk database. Deres resultater viste en klar sammenheng mellom prehypertension diagnose og progresjon til hypertensjon i 14 prosent av menn og 12 prosent av kvinner.

Hjerte Unormalt

Hjerte abnormiteter, inkludert aorta skader og mangler i de mindre arteriene, bidrar til høyt blodtrykk hos unge voksne, ifølge Nemours Center for barnas helse Media (a nonprofit helse organisasjon som fokuserer på barns helse og trivsel). Liten direkte statistisk forskning har blitt gjort for å etablere de eksakte antall tenåringer med høyt blodtrykk og hjerte abnormiteter. Faktisk, medisinske studier som omhandler hjerte abnormiteter generelt anta at årsakene er genetisk. En vitenskapelig studie finansiert av American Heart Association i 2007 støttet denne grunnleggende forutsetningen, og konkluderte med at estimatene for berørte enkeltpersoner har "... vært betydelig undervurdert i det siste."

Fedme

Fedme er den viktigste årsaken til ungdoms hypertensjon. "Nation i fare", en rapport 2008 sponset av American Heart Association, merket nesten 17 prosent av alle menn i alderen 12 til 19 som overvektige. Nesten 16 prosent av unge voksne kvinner på samme alder veide mer enn sunn målvekten. Hispanic tenåringer, som en gruppe, hadde høyest fedme rate, med 19,9 prosent registrering i obese kategori etter evaluering av body mass målinger. Fedme skyldes store deler av mat høy i natrium og fett, samt en mangel på fysisk aktivitet, er direkte knyttet til høy ungdoms blodtrykk, ifølge rapporten.

Narkotikabruk

Legale og illegale rusmidler kan føre til høyt blodtrykk hos unge mennesker. Bruk av stoffer som kokain, steroider og amfetamin, øker sannsynligheten for vedvarende nivåer av høyt blodtrykk, ifølge Nemours Center for barnas helse Media. Nemours bemerker også at foreskrevne legemidler, inkludert prevensjon narkotika for kvinner, kan være en faktor i å øke blodtrykket nivå for unge kvinner.

Røyking

Mens tobakk er klassifisert som legemiddel av helsemyndighetene, etiketter American Heart Association koblingen mellom ungdoms hypertensjon og røyking som en egen risikokategori. Fritt, eller bruken av tobakk, i hvilken som helst form øker blodtrykket. AHA fant at nesten 4000 tenåringer hver dag samplet sigaretter i 2007, og legger til de anslagsvis 800.000 nye unge røykere American Lung Association er spilt inn for det året.

Diett for unge voksne

Aktive unge voksne må ha godt balansert diett som drivstoff både sine energiske liv, samt bein og muskelvekst. Tre næringsrike måltider i tillegg til flere snacks er pålagt daglig for å holde unge voksne på en sunn vekt, selv når kosten, for å gå ned i vekt. En multivitamin også mioght tas daglig for å erstatte næringsstoffer som mangler i kostholdet.

Mer frukt og grønnsaker

En enkel måte for en ung voksen å gå ned i vekt er å legge til mer frukt og grønnsaker til kostholdet sitt. Også, redusere inntak av stekt mat fra fast-food restauranter og dagligvare snack matvarer som potetgull og cookies. The US Food & Drug Administration anbefaler at fire til fem porsjoner med frukt og grønnsaker brukes daglig for en optimal sunt kosthold.

Unge voksne trenger essensielle næringsstoffer som jern og magnesium for å opprettholde normal muskel og nerve funksjon, holde skjelettet sterkt og støtte et sunt immunsystem. Disse næringsstoffene er ofte finnes i grønne grønnsaker som brokkoli, kålen, spinat, grønnkål og kål, som unge voksne kan viker unna. Få de grønne grønnsaker i kostholdet med blandede salater både til lunsj og middag. Også damp grønnsaker, og bruke en smør-flavored spray som Pam å forbedre smaken og appell. Hold frisk frukt på telleren i rekkevidde for når sultestreiker.

Bruk kjøtt som ingrediens

Gå ned i vekt ved å spise mindre rødt kjøtt og mer kylling og fisk. De fleste unge voksne anerkjenner ikke kylling med mindre det er en nugget med en dipping saus. Se etter måter å gjøre vanlig stekt kylling mer attraktivt ved marinering det eller legge urter, sitron og hvitløk før steking.

Bruk mindre rødt kjøtt ved å legge det som en ingrediens i stedet for å ha det som stjernen av måltidet. Legg ca 2 gram av finsnittet biff som ytrefilet eller flanke biff per porsjon til en grønnsak stek medley med vårløk, gulrøtter og Napa kål. Legg Hoisin, Teriyaki, eller chili saus for å gi en lav kjøtt måltid noen wow.

Beef opp fisken

Ingenting er lavere i kalorier og gir mer essensielle næringsstoffer som Omega-3 olje for hjerte, immunsystem, og hjernefunksjon enn sjømat. Fisk er en matvare som unge voksne sjelden bestille når ut og spise hjemme bare under press. Legge fisk i kostholdet regelmessig er ikke bare sunt, men bidrar til å redusere kroppsvekt. Sats på reker, kamskjell, muslinger eller hummer å overtale unge voksne ned sjømat rad. Bake eller broil, og bruke olivenolje i stedet for smør til smaken.

Anbefalt maksimal prosentandel av kroppen fett for unge kvinner

Anbefalt maksimal prosentandel av kroppen fett for unge kvinner


Unge kvinner i dag er under enormt press for å opprettholde en sunn kroppsvekt. Mens fedme er på vei oppover i USA, unge kvinner ofte ser til mote modeller som en inspirasjon for kroppsbilde. Unge kvinner må arbeide for å bekjempe fedme og likevel ikke føle press for å oppnå det uoppnåelige mål som noen medier har satt for dem. Dette er en vanskelig balanse å oppnå. Men det faktisk er en ideell fettprosent for unge kvinner; streve for denne optimale andelen vil sikre at unge kvinner er sunt.

Finne fettprosent

Det finnes mange metoder for å oppdage din nåværende kroppsfett. Den mest nøyaktige metoden for å oppdage din fettprosent blir veid under vann; dessverre denne metoden er kostbar fordi den krever et hydrostatisk skala. Ved hjelp av en hudfold test er en annen metode som er ganske nøyaktig. Denne metoden bruker et verktøy kalt et målepunkt, og administrator av testen bruker den til å måle hvor mye huden kan bli klemt i ulike områder av kroppen. Disse tallene er brukt til en likning som beregner fettprosent. Mange treningssentre tilbyr fitness vurderinger der en hudfold test er utført for å finne den nåværende fettprosent.

Quick måter å måle kroppsfett

En enklere og raskere måte å oppnå dette nummeret er å bruke en kroppsfett skala eller bruke en formel basert på din høyde og vekt for å finne dette nummeret. Selv om disse metodene er ikke så nøyaktig som andre, vil de gi deg en idé om hvor mye kroppsfett du har, og hvis du skulle prøve å redusere dette tallet. Se Resources for en online kroppsfett kalkulator basert på alder, høyde og veie.

Essential Fat

Mange folk ikke innser at våre organer har avgjørende fett. Dette viktige fett er nødvendig for mange prosesser og funksjoner som holder oss i live. I tillegg, kvinner naturlig nok har mer avgjørende fett enn menn. Fordi en kvinnes kropp er designet for reproduksjon, har vi mer essensielt kroppsfett for reproduktive formål. Faktisk vil de fleste unge kvinner ikke starte menstruasjon før de har oppnådd 17 prosent kroppsfett, og visse nivåer av kroppsfett er nødvendig for eggløsning.

Variasjoner

Kroppsfett prosenter ikke tar hensyn til muskelmasse. Dessuten er det svært vanskelig å sette en ideell fettprosent for barn og tenåringer. Faktisk har Center for Disease Control ikke satt en sunn vekt rekkevidde for barn eller tenåringer. Dette er fordi den ideelle vekten utvalg varierer fra uke til uke fordi barn og tenåringer vokser så raskt. I tillegg har antall endringer basert på høyde. CDC gjør imidlertid tilby en BMI (Body Mass Index) kalkulator. Dette nummeret kan gi deg en indikasjon på om et barn eller tenåringen har en sunn vekt basert på alder, høyde og vekt persentiler.

Kvinners fettprosent

En sunn fettprosent for en kvinne varierer mellom 14 og 25 prosent, avhengig av alder. Tradisjonelt, unge kvinner har høyere en høyere metabolic rate enn eldre kvinner. Våre metabolic rate bremser med alderen. Derfor bør unge kvinners fettprosent varierer 14-21 prosent. Kvinner som har 35 prosent kroppsfett eller mer regnes som overvektige. Det er alvorlig helserisiko forbundet med fedme, men å ha for lite kroppsfett kan også øke helserisiko. Derfor er det viktig å opprettholde en sunn livsstil. Hvis du spiser godt og utøve daglig, bør kroppen fett prosent tilpasse seg sunne, normale områder.

Symptomer på hjertesykdom hos unge kvinner

Symptomer på hjertesykdom hos unge kvinner


Hjertesykdom er den ledende dødsårsaken i USA, selv om unge kvinner (definert som kvinner under 30 år) kan noen ganger gå glipp av symptomer og faresignaler.

Typer

Typer hjertesykdom som kan plage unge kvinner omfatter perikarditt, koronar hjertesykdom og iskemisk hjertesykdom.

Symptomer på Perikarditt

Ifølge Dr. Patrice Desvigne-Nickens, symptomer på perikarditt inkluderer brystsmerter, spesielt når du ligger på ryggen, skarpe smerter skyting fra brystet inn i halsen, en følelse av generell sykdomsfølelse, hoste, smerter ved svelging og tretthet.

Symptomer på koronar hjertesykdom

Ifølge National Heart Lung and Blood Institute, symptomer på koronar hjertesykdom hos unge kvinner har betydelig eller alvorlig brystsmerter, pustevansker og press i kjeven, nakken eller hodet.

Symptomer på iskemisk hjertesykdom

MF Oliver, skriver i British Medical Journal, sier at unge kvinner som røyker eller lider av høyt kolesterol og / eller hypertensjon er i faresonen for å utvikle iskemisk hjertesykdom. Symptomer inkluderer brystsmerter og en redusert evne til å utøve.

Hvem er i faresonen?

Unge kvinner som er overvektige, har en historie med hjertesykdom i familien eller som leder stillesittende livsstil er mest utsatt for hjerteinfarkt.

Advarsel

Hvis du føler nummenhet på den ene siden av kroppen din eller ned armen, har problemer med å puste, følelse av å besvime eller opplever alvorlige brystsmerter, gå til lege umiddelbart.

Tegn og symptomer på et hjerteinfarkt i ung kvinne

Hjertesykdom er vår nasjons nummer én morder. Ifølge kvinner Heart Foundation --- er det rundt en halv million hjerteinfarkt dødsfall i USA hvert år, og halvparten av dem er kvinner. Stiftelsen sier hjertesykdom hos unge kvinner står for rundt 16.000 dødsfall i året. Faktisk, sier grunnlaget så mange kvinner dør av hjertesykdom i alderen 40 og 60 som brystkreft.

Viktigheten av Recognition

Å finne ut om du har et hjerteinfarkt kan være vanskelig hvis du er en ung kvinne. Ifølge Mayo Clinic, kan kvinner ha "alt, ingen, mange eller noen av de typiske hjerteinfarkt symptomer." Siden medisinske eksperter sier får behandling så raskt som mulig er viktig, er det viktig å vite alle mulige tegn og symptomer på hjerteinfarkt.

Brystsmerter eller ubehag

Dette er den vanligste symptomet på et hjerteinfarkt. Den brystsmerter kan føles som en verke, trykk, fylde eller klemme i midten av brystet. Denne smerten ville vare mer enn noen få minutter, og kan komme og gå. Men Mayo Clinic sier at kvinner er mer sannsynlig enn menn å ha noen brystsmerter under et hjerteinfarkt.

Angst

Angst er også en typisk hjerteanfall symptomet. Hvis du har et hjerteinfarkt, kan du oppleve en følelse av undergang, eller du kan føle deg som om du har et panikkanfall. Du kan også føle deg svimmel og ør, som om du kan passere ut.

Andre typiske tegn og symptomer

Mennesker som opplever hjerteinfarkt ofte opplever kortpustethet. De ender opp med å bryte inn i en svette med kald, klam hud, og kan føle seg syk til magen eller oppkast.

Ikke-så-typiske symptomer

The Mayo Clinic sier at kvinner kan føle ubehag i nakke, kjeve, skulder, øvre rygg eller mage. De kan også føle at de har halsbrann og kan ha uvanlig eller uforklarlig tretthet. Kvinne Heart Foundation sier nesten tre fjerdedeler av kvinnene oppgir å ha influensalignende symptomer i minst et par uker før de har mer alvorlige brystsmerter eller alvorlig pustebesvær.

Ifølge Mayo Clinic kardiolog Sharonne Hayes, er disse ikke regnes som "kvinners symptomer", men de er symptomer kvinner er mer sannsynlig å føle. Legen sier også kvinner er mer sannsynlig å oppleve kvalme eller oppkast.

Diagnostisering yngre kvinner

Hayes har behandlet kvinner i 30-årene og 40-årene som har hatt hjerteinfarkt og sier at hvis en yngre kvinne går til legevakten med "ganske klassiske symptomer," beredskap arbeidere ofte kanskje ikke tror hun er å ha et hjerteinfarkt. Legen sier selv kvinnen med symptomer kanskje ikke tror det er et hjerteinfarkt. Hayes sier yngre kvinner kan ha mer av de såkalte "ikke-klassiske" symptomer uten brystsmerter.

Hva du skal gjøre

Hvis du føler at du har et hjerteinfarkt, bør du ringe legen din eller 911 med en gang. En gang på legevakten, en yngre kvinner opplever tegn og symptomer på hjerteinfarkt må fortelle sykepleierne og legene hvorfor hun kom inn, fordi hun må få de riktige testene --- og akuttmottaket arbeidere kan ikke være vurderer et hjerteinfarkt med mindre personen bringer det opp, sier Hayes.

Unge kvinner hjertesykdom

The American Heart Association rapporterer at de fleste unge kvinner ikke gjenkjenne advarselen tegn på hjertesykdom. Ikke bare er det en av de viktigste årsakene til dødsfall hos kvinner i alderen 55 og yngre, men det står for mer enn 400.000 sykehusinnleggelser årlig.

Forebygging

Hjertesykdom er forebygges og håndterbare for unge kvinner. Hold deg fysisk aktiv, ikke røyke, spise sunt, holde av de ekstra pounds og har din blodtrykk, kolesterol og triglyserider overvåkes regelmessig.

Symptomer

Forskere ved Yale fant at vanlige tegn på en koronar hendelse blant unge kvinner omfatter brystsmerter, smerter i kjeven eller skulder, svetting, kvalme og kortpustethet.

Testing

I motsetning til kreft og diabetes, er det ikke en test for å diagnostisere hjertesykdom. Unge kvinner bør få legen checkups minst en gang årlig, og spørre om deres spesifikke risikofaktorer som vekt, røyking eller familiehistorie med hjerteproblemer.

Behandlingstilbud

En ballong angioplasti er en av de mest vanlige behandlinger for kvinner med koronarsykdom. Denne prosedyren utvider en smal eller tett arterie i hjertet, slik at blodet kan strømme lettere.

Dødelighet

Rundt 16.000 unge kvinner dør hvert år av koronar hjertesykdom. En studie presentert på en American Heart Association symposium, fant at unge kvinner med hjertesykdom er dobbelt så utsatt for å dø mens innlagt på sykehus sammenlignet med menn på samme alder.

Hva er vanlige hjerteproblemer hos unge mennesker?

Hva er vanlige hjerteproblemer hos unge mennesker?


Vanlige hjerteproblemer hos personer under 40 år generelt omfatter hjerteinfarkt, medfødt hjertesykdom, og arytmi. Selv om familiens historie spiller en stor rolle i hjerteproblemer, viser studier at andre typer hjertesykdommer dukker opp i høyere tall hos yngre mennesker på grunn av utbredt usunt kosthold og mangel på mosjon.

Medfødt hjertesykdom

Medfødt hjertesykdom (CHD) er tilstede ved fødselen, og kan referere til en rekke forhold som beskriver misdannelse av hjertet. CHD er delt inn i to hovedkategorier: cyanotisk og noncyanotic. Cyanotic refererer til en blåfarging av huden forårsaket av mangel på oksygen; forholdene omfatter tricuspid atresia. Noncyanotic forholdene omfatter patent ductus arteriosus. CHD er vanligvis avhjelpes med kirurgi eller medisinering, forutsatt at tilstanden er identifisert tidlig nok.

Arytmi

Arytmi er vanskeligere å oppdage enn er CHD, først og fremst fordi pasienter er sjelden klar over det før noe går galt. Tilstanden kan vedvare i årevis uten skadelige effekter, men av og til kommer ut av kontroll på grunn av stress. Arytmi fører til at hjertet til å slå raskere (takykardi) eller langsommere (bradykardi) enn normalt. Arytmi er ofte diagnostisert hos yngre mennesker som ikke har noen andre helseproblemer, men dør brått eller opplever massiv hjerte traumer.

Hjerteinfarkt

Hjerteinfarkt, eller hjerteinfarkt, er vanligvis forårsaket av blokkering av koronar som fører til hjertet. Blokkeringen er forårsaket av massive oppbygging av plakk, som resulterer fra en vedvarende usunn diett og ingen trening. Selv om denne tilstanden ble tidligere finnes hovedsakelig hos personer i alderen 40 år eller eldre, har et kulturelt utbredt høy-fett / lav-øvelsen livsstil betydelig økt antall hjerteinfarkt blant unge mennesker.

Hvordan ha en unge hjerte

Hvordan ha en unge hjerte


Holde ditt hjerte unge og friske kan hjelpe deg å leve et fullverdig liv. En positiv innstilling, venner og latter kan holde deg ung til sinns, men for å bremse effektene av aldring på ditt hjerte, vil du trenger for å leve et hjerte-sunn livsstil. Studier florerer på hvordan man kan forbedre eller opprettholde kardiovaskulær helse. Disse inkluderer sunn fornuft metoder, for eksempel mosjon; noen naturlige teknikker, som meditasjon; og til og med overraskende tips, som å drikke rødvin.

Hvordan ha en unge hjerte

Exercise. Ifølge US Center for Disease Control (CDC), minst 30 minutters daglig trening hjelper deg ned i vekt eller opprettholde en sunn vekt, lavere kolesterol og lavere blodtrykk. Disse viktige faktorer bidra til å holde hjertet ditt sunnere og yngre. Husk å alltid sjekke med legen din før du starter et treningsprogram.

Spis hjerte-sunn mat. CDC påpeker at kosthold rikt på frisk frukt og grønnsaker, høy i fiber og lite mettet fett kan bidra til å holde dårlige kolesterolet vekk fra hjertet og ut av systemet. Kolesterol er en faktor som fører til tilstoppede arterier, noe som fører til hjertesykdom.

Drikk rødvin. Ifølge Science Daily, et internasjonalt team av forskere funnet ut at lave doser av kjemiske, resveratrol, som finnes i druer, rødvin og andre matvarer "har vist seg å forlenge levetid og sløv effekten av aldring." Forskerne sier selv små doser av resveratrol er "en robust intervensjon i retardasjon av hjerte aldring." Drikke rødvin, i moderate mengder selvfølgelig kan hjelpe hjertet holde seg ung.

meditere. Unngå stress er ofte umulig, men å redusere stress er mulig. Transcendental Meditasjon Program publisert en liste over de 100 studier på meditasjon. Forskerne fant redusere stress gjennom meditasjon kan bidra til å senke blodtrykket, reduserer kolesterolet og redusere åreforkalkning.

slutte å røyke. The American Heart Association påpeker at "røyking øker blodtrykket, reduserer treningstoleranse og øker tendensen for blodet å koagulere. Røyking øker også risikoen for tilbakevendende koronar hjertesykdom etter bypass operasjon." Røyking er den ledende årsaken til forebygges dødsfall i USA, mange på grunn av hjerteinfarkt eller hjerte-og karsykdommer er direkte relatert til røyking.

Hint

  • Denne artikkelen er ikke ment å gi medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.

Tidlig håravfall i Unge kvinner

Mens alle mister noe hår som de blir eldre, er det unge kvinner som opplever hårtap. Noen av årsakene til hårtap hos unge kvinner er medisinske forhold, hormonelle ubalanser, medisiner, graviditet, dårlig kosthold og stress. Det finnes behandlinger tilgjengelig for å hjelpe med problemet.

Medisinske tilstander

De vanligste forhold til føre til for tidlig hårtap hos unge kvinner er polycystisk ovariesyndrom (PCOS), skjoldbruskkjertelen ubalanser (både underactive og aktiv thyroids kan føre til hårtap) og androgen alopeci. Mens PCOS og skjoldbrusk problemer kan behandles med lite hår tap, kan alopecia forårsake store oppdateringer av håret til å falle ut.

Hormonell ubalanse

Ubalanser i østrogen og testosteron kan føre til hårtap hos unge kvinner. Men når hormonnivået er steadied håret vanligvis vokser tilbake til sin opprinnelige tykkelse.

Medisiner

Medisiner som brukes i kjemoterapi har vært kjent for å forårsake hårtap. Andre mindre kjente bidragsytere er blodfortynnende, antidepressiva, p-piller og høyt blodtrykk medisiner.

Diet

Kosthold kan betale en stor del i hårvekst. Mangel på jern og / eller protein i kostholdet kan føre til hårtap. Anstrengende slanking har blitt rapportert å ha en innvirkning på hårtap.

Stress

Traumatisk stress, for eksempel et dødsfall i familien eller tap av jobb, kan føre til tynt hår måneder senere, som kan alvorlig sykdom, kirurgi eller en stress for kroppen.

Hvordan å stoppe håravfall i Unge kvinner

Hvis du leser denne artikkelen, har du sannsynligvis tror du er den eneste ung kvinne som har erfaring hårtap i ung alder. Vel, du ville være galt. Det er en mer utbredt tilstand enn du skulle tro. Jeg selv opplevde det, både på grunn av arvelighet og en ekstremt stressende tid på skolen ett år. Det ble ødeleggende å miste håret mitt, og du kan ikke forestille meg forlegenhet. Jeg ville ha gjort noe tilbake da å stoppe min Hårtap, og for å hjelpe andre nå, jeg følte jeg måtte skrive hvordan å stoppe hårtap hos unge kvinner.

Hvordan å stoppe håravfall i Unge kvinner

Før du begynner på en kur, må du finne årsaken til problemet. Hårtap hos unge kvinner kommer fra en rekke kilder, inkludert mental stress, hormonforstyrrelse, eller som en bivirkning fra andre rusmidler. Ta lager av hva som skjer i livet ditt. Er du stresset, eller har du bare begynne å ta en reseptbelagte medisiner? Du kan også oppleve endringer i puberteten. Dette er naturlig, og legen din bør vite hva du skal gjøre. Alle disse forholdene er helt mulig å behandle, så hvis legen din ikke kan forklare nøyaktig hva som skjer med håret ditt tap, finne en ny.

Når du har funnet årsaken, er det på tide å starte med grunnleggende kurer. Før du går inn perscriptions, må du finne ut om årsaken til hårtap er stress. Som en ung kvinne, skole og livet generelt er ganske stressende. Det andre trinnet for å stoppe hårtap hos unge kvinner er å ta en pust i bakken og tone ned stress i livet ditt, fordi stress fungerer også som en katalysator til medfødte tilstander som kan føre til hårtap hos unge kvinner.

Når du stresse ned, nå er det på tide å vurdere andre behandlinger. Rogaine gjør underverker for noen unge kvinner som prøver å stoppe håravfall, og Provillus har også vist seg å fungere. Konsultere legen din først.

Hvis medisiner ikke fungerer, har du også elektriske kammer du kan prøve, som ikke egentlig stoppe håravfall hos unge kvinner, men vil kosmetisk dekke tynning deler av håret før legen kan finne ut det neste trinnet. Du kan også prøve hårtransplantasjon som vil dekke eventuelle flekker. Ingen av disse tingene vil faktisk stoppe hårtap hos unge kvinner, men vil spare forlegenhet av offentlig kunnskap. Jeg vet det er vanskelig. Lene seg på lege, og tillit. Noe vil arbeide for å stoppe håravfall; det bare tar tid. Lykke til!