Digidexo.com

Bivirkninger av Anusol

Anusol er en hemorroider behandling som brukes til å redusere svelling, kløe og smerte i de områdene som omgir endetarmen. Stoffet er en aktuell medisin som fungerer ved å stoppe aktiviteten til visse typer celler som er ansvarlige for å utvikle hemoroider hos brukere. Som med de fleste topiske kremer, er det visse bivirkninger som er forbundet med bruk av stoffet.

Vanlige bivirkninger

Heldigvis er det ikke mange vanlige bivirkninger forbundet med å bruke Anusol stikkpiller. Disse bivirkningene inkluderer betente hårsekker, endring av hudfarge og mild irritasjon og / eller tørrhet i huden. Imidlertid er disse bivirkningene er ekstremt sjeldne og bare påvirker et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Det er også mulighet for alvorlige bivirkninger med Anusol bruk. Noen av disse bivirkningene inkluderer elveblest, tetthet i brystet, pustevansker, hevelser i munnen eller ansiktet, rektal smerte, infeksjon, svie, kløe og blødning rundt endetarmen. Hvis du opplever noen av de ovennevnte bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Hvis du ikke ser bedring i symptomene innen sju dager, kan du kontakte legen din og juster bruken til ønsket resultat er oppnådd. Hold stikkpiller vekk fra øynene dine til enhver tid. Hvis medisinen fra stikkpille i øynene, må du skylle dem med vann umiddelbart. Rådfør deg med lege før du bruker noen form for avføringsmidler eller avføring myknere mens du bruker Anusol.

Usage

Ta alltid Anusol i forbindelse med legens ordre. Unngå å ta på stikkpille for lenge som det er ment å smelte når det blir utsatt for kroppstemperaturen. Pass på å vaske hendene før og etter bruk Anusol å unngå bakterieinfeksjoner. Hvis stikkpille føles for myk før innsetting, legg den i kjøleskapet i 15 minutter for å stivne.

Advarsel

Kontakt lege umiddelbart dersom du opplever noen negative bivirkninger som følge av bruk av Anusol.

Rådfør deg med legen din og sørg for at du forstå fordeler og ulemper med stoffet før du begynner bruk.

Anusol er ment som en anal stikkpille og bør ikke tas gjennom andre kroppshuler.