Digidexo.com

Hva er Suboxone Detox?

Suboxone er et medikament som kommer i form av en pille, og er en kombinasjon av to aktive ingredienser: buprenorfin og nalaxone. Hver medisiner som gjør opp Suboxone serverer en unik formål. Buprenorfin letter de forferdelige abstinenssymptomer led av narkomane som forsøker å slutte opiater. Opiater er Vicodin, Percocet, OxyContin, heroin og metadon. Husk at Suboxone fungerer bare for opiatavhengighet. Naxalone Angrer effekten av opiater. Suboxone er godkjent av US Food and Drug Administration for bruk med opiat avgiftning.

Avgiftning

Avrusning er prosedyren for å oppmuntre kroppen til å rense seg selv til et legemiddel. Det er at detox er medisinsk tilsyn og administreres. Før noen form for medikamentell behandling program kan startes, har detox å være frontlinjen tilnærming. Detox vil ikke arbeide for å bekjempe avhengighet alene. Kort tid etter det vanedannende stoffet er stoppet, abstinenssymptomer begynne generelt. Hvor lenge tilbaketrekking vil vare og hvor alvorlige symptomene blir, avhenger av stoffet blir misbrukt. Under Suboxone detox, er hjernens opiatreseptorer ryddet av opiater mens pasienten sover i utgangspunktet.

Hvorfor bruke Suboxone?

Formålet med Suboxone for detox er å redusere smerte og ubehag av tilbaketrekning. Suboxone kan administreres under tilbaketrekningen perioden, som varer i opptil en uke, og deretter formell behandling kan starte, men det er nesten umulig å holde en rusavhengig fra å bruke uten lindrende ham ved seponering. Det første en lege vil gjøre er å vurdere pasientens medisinske historie for å se om han er en kandidat for Suboxone detox.

Administrasjon

Den første dosen med Suboxone administreres etter at abstinenssymptomene begynner, fordi hvis Suboxone er tatt for tidlig kan det virke mot sin hensikt og faktisk utløse tilbaketrekning. Abstinenssymptomer trenger ikke å være alvorlig, men i det minste en indikasjon på at nok av opiat har blitt fjernet fra kroppen.

Betraktninger

Den første dosen av Suboxone vil bli administrert av legen slik at hun kan justere dosen din hvis hun trenger det. Noen ganger Suboxone administreres og forvaltes på poliklinisk basis, og andre ganger er det brukt som en del av et boligbehandlingsopplegg. Pasienter kan bli gitt en resept på Suboxone å ta med hjem. Det er avgjørende at denne medisinen er tatt som anvist. Suboxone kommer i en pille som er plassert under tungen til den fullstendig i oppløsning. Det kan ikke svelges.

Time Frame

Suboxone kan tas enten kort eller lang sikt, avhengig av hva behandlingen spesialist antyder. Når den brukes på kort sikt, er det brukt for det formål å få brukeren gjennom den vanskelige tilbaketrekning tid. Den formelle behandling tilnærming ville fortsette. Noen ganger kan brukeren fortsette å ta Suboxone hjemme etter tilbakeholdelsestiden og funksjon på full kapasitet, mens ofte fortsetter på medisiner for lange perioder av gangen.