Digidexo.com

1500 Calorie Diet for kvinner

Overvåking antall kalorier du forbruker er en fin måte å kontrollere vekttap, men det er viktig for kvinner ikke å ofre riktig ernæring for å miste noen få pounds.

Drikk rikelig med væske

Mange kvinner spise ikke fordi de er sultne, men for å kompensere for mangel av væske i kroppen sin. Det er derfor det er viktig å konsumere rikelig med væske når kosten. Bruk drinker som en erstatning for mellom-måltid snacking. Velg drikkevarer som er så tett opptil naturlig vann eller juice som mulig. Enhver naturlig fruktjuice eller te, for eksempel, vil gi en metthetsfølelse uten å legge hundrevis av ekstra kalorier. Unngå alkohol, brus og kaffe, som har en tendens til å gjøre deg dehydrert.

Rutinemessig Eating

Fordøyelsen fungerer best når du spiser og eliminere på timeplanen. Det gamle ordtaket om at frokost er dagens viktigste måltid av dagen er sant bare hvis magen ikke er full. Ellers vurdere å bruke psyillum skrelle eller aloe før du spiser en diner frokost med egg, poteter og pølse. Dagtid er når kroppen craves mat mest og det er når du skal konsumere majoriteten av kalorier for dagen. Det er når du er mest aktive, og maten har den beste muligheten for å gi energi til arbeidende muskler. Hvert måltid bør inneholde så mye friske grønnsaker og frukt som mulig for å fremme rutine eliminering. Unngå å spise tunge stivelse og høy-fett desserter nær leggetid fordi fordøyelsen vil bli redusert som du blir mindre aktive og begynner å sove.

Kvinner er tilbøyelig til å gi næring. Hvis det er mulig å finne støtte ved å være ansvarlig overfor noen som bryr seg om din velvære. Starter en øvelse rutine er like viktig som forbruker færre kalorier når du prøver å gå ned i vekt. Både overvåking matinntak og gjør innsats for å være mer aktive er lettere når andre er involvert med resultatene. Prøv å lage den forbindelse å holde seg frisk med noen du bryr deg om i ditt liv. Du vil raskt finne dette forholdet handler om mer enn bare hva du spiser og hvor lang tid du bruker å trene hver dag.

Del størrelser og administrerende Hunger

En 1500-kalori diett er ikke vanskelig å følge. Hvis du kjenner dine kalori grenser da rasjonering delene vil bli lettere med praksis. Prøv å utvide tiden det tar å konsumere et måltid opp til en time. Merke noen opplevelser av fylde etter å ha spist bare halvparten av hva du har planlagt å konsumere.

Å bli en kunnskapsrike forbruker mens shopping for mat er den raskeste måten å oppnå din idealvekt. Når du befinner deg sulten etter allerede å ha spist, ikke overindulge. I stedet gjør en innsats for å mette din sult med væske, eller prøv naturlig mat i stedet for bearbeidet mat. Det viktigste å huske er ikke å fornekte din sult. Spise når sulten. Velg å spise mat som gir mest fordeler. Nøtter som mandler, hasselnøtter, og solsikker er lett å bære med deg mens du reiser eller arbeider når du kan bli fristet til å spise bearbeidet mat som er høy i sukker eller salt. Gjenkjenne tegn på tretthet og lavt blodsukker. Vær oppmerksom på de tegn og prøver å opprettholde en følelse av tilfredshet i kosten, i stedet for å nekte din sult før det blir umulig å kjempe mot trangen til å overindulge.