Digidexo.com

Hvordan Stopp Lortab Tilbaketrekking

Hvordan Stopp Lortab Tilbaketrekking


Lortab er et medikament som brukes til behandling av moderat til alvorlig smerte. Det består av acetaminofen og hydrokodon, en opiat-baserte analgetikum. Hvis du tar store doser av Lortab over en lang periode, kan kroppen bli avhengig av det. Når du slutter å ta Lortab, kroppen går gjennom tilbaketrekning, som består av symptomer som kvalme og oppkast; søvnforstyrrelser; endringer i mental status, som for eksempel angst eller uro; svetting; og gastrointestinale forstyrrelser, som for eksempel magesmerter og diaré. Behandling Lortab tilbaketrekking tidlig kan bidra til å forhindre visse sene symptomer fra utviklingsland og redusere eller bli kvitt symptomene som du allerede har.

Bruksanvisning

•  Hvil så mye som mulig. Uttak får kroppen til å gjennomgå en ekstrem mengde stress. Resting tillater kroppen å komme tilbake til normal raskere.

Ta over-the-counter medisiner for å behandle kvalme og oppkast. Spør legen din for en resept-styrke medisiner, for eksempel metoklopramid, hvis oppkast ikke kan kontrolleres av over-the-counter narkotika.

Ta et par små slurker med en muntlig rehydrering løsning hver 30 til 45 minutter for å forhindre dehydrering og elektrolyttforstyrrelser, særlig hvis du er oppkast alvorlig eller har diaré.

Sug en vaskeklut i kaldt vann og ring det ut. Tørk ansiktet og kroppen med den for å hindre svette-indusert kløe og å kjøle ned kroppen din. Gjenta dette som nødvendig.

Be legen din om reseptbelagte medisiner som vil hjelpe letthet tilbaketrekning, som buprenorfin, som reduserer varigheten og alvorlighetsgraden av tilbaketrekning. Klonidin er også ofte brukt, som det reduserer muskelsmerter, svetting og endringer i mental status.

Tips og advarsler

  • Senk dosen av Lortab sakte hvis du har vært på den i en lengre periode for å unngå abstinenssymptomer fra utviklingsland.
  • Oppsøke lege umiddelbart hvis du ikke kan holde nede væsker i mer enn 12 timer, selv med hjelp av antiemetika.