Digidexo.com

Hva er Papaya Fruit godt for?

Hva er Papaya Fruit godt for?


Papaya er en spansk frukt først og fremst funnet i Mexico. Den papaya avledet fra papaya Cirica anlegg, som har en enkelt stamme som vokser 16-33 meter høy. Papaya er vanligvis spises rå og uten hud eller frø, men frøene er spiselige og gunstig for helsen, så er kroppen av frukten.

Hjelpe fordøyelsen

Frukten er svært lett å fordøye, og dermed gjør prosessen mye lettere på kroppen din. Papaya hjelpemidler i fordøyelsen på grunn av sin høye nivå av fordøyelsesenzymer som heter papain. Dette enzymet reduserer sjansen for inflammasjon forårsaket av fordøyelsen og forbedrer helbredende tid av inflammasjon forbrenning forårsaket av magesyre i tarmen, spiserør og mage.

Bidrar til å forebygge kreft

Papaya er inneholder fiber som er i stand til å blokkere kreftfremkallende giftstoffer fra å angripe kolon. Papaya er spesielt gunstig i kjertler og organer som inneholder epitelvev. Den vitamin E, vitamin C folat og beta-karoten finnes i papaya er vanligvis forbundet med å redusere risikoen for et individ å utvikle tykktarmskreft. Øke forbruket av papaya hvis du vet at du er i faresonen for tykktarmskreft.

Fighting Infeksjoner

Papaya juice er kjent for å forebygge infeksjoner når de kommer i kontakt med puss og slim. Papaya er også en fin måte å bekjempe infeksjoner i tykktarmen, hud og andre organer der infeksjoner kan være vanskelig å oppdage og behandle. Papaya hjelper også bekjempe E. coli, salmonella og staph infeksjoner.

Hjelpe Liver

Papaya er gunstig for å avgifte leveren. De papaya frø er de mest fordelaktige del av papaya, og bør inntas å oppleve den fulle fordel av frukten. De papaya frø må inntas etter hvert måltid, eller minst tre ganger om dagen, med 2 ts. full hver gang.