Digidexo.com

Kan Porselen tenner være whitened?

Mange er interessert i en lysende smil, men ikke alle behandlinger som fungerer like. Når du vet mer om blekeprosessen og hvordan det fungerer, kan du avgjøre om det er riktig for deg.

Identifikasjon

Porselen er et materiale som brukes til å konstruere falske tenner som skallfasetter, broer, implantater og kroner. Det er ofte brukt i kosmetisk tannbehandling på grunn av utseendet at det skaper.

Behandling

Du kan bleke tennene dine med over-the-counter produkter, for eksempel Whitening strips eller skuffer som bruker blekemidler for å fjerne eller redusere flekker på tennene. Eller du kan ha en behandling administrert av en tannlege eller andre profesjonelle, som vil bruke sterkere kjemikalier for en mer grundig bleking prosessen.

Effekter

Uavhengig av type behandling, er Whitening produkter utviklet for å fungere bare på dine naturlige tenner. De vil ikke endre fargen på eller fjerne flekker på porselen tenner.

Forebygging / løsning

Tennene kan bli farget på grunn av sigarettrøyk og drikke (rødvin, drue juice, kaffe, te) og matvarer (bær, røde sauser, karri) som er dypt farget. Minimer inntaket av disse matvarene.

Betraktninger

Følg riktig oral hygiene på to ganger om dagen børsting sammen med daglig bruk av tanntråd og skylle med munnvann for å minimalisere flekker. Hvis det ikke fungerer godt for deg, spør legen din om det er på tide å bytte porselen tenner for de av en annen nyanse.