Digidexo.com

snakke med barn om autisme

Hvordan snakke med barn med autisme

Barn med autisme har svært unike verbal og ikke-verbal språkforskjeller som kan gjøre det vanskelig å snakke med dem. Barn med autisme varierer fra svært lav til svært høy funksjon. Selv om du snakker med en intelligent høytfungerende person med autisme, og de synes å ha gode språkkunnskaper, kan deres språkforskjeller gjør conversational ferdigheter vanskelig. Forstå deres behov, men kan bidra til å gjøre en samtale gå greit. Det kan bidra til at de virkelig forstår hva du sier.

Bruksanvisning

•  Å snakke med barn med autisme, være klar over og overvåke for noen av de vanligste språkproblemer som de har.

Gutt med autisme (igjen, ikke to mennesker med autisme er helt like) har en tendens til å tenke veldig bokstavelig. De har en hard tid med slang, ikke-bokstavelig språk, underforståtte begreper og generaliseringer. De har en vanskeligere tid med turn tar. De har heller ikke lest de mer subtile nyansene av sosialisering også. Dette kan omfatte ansiktsuttrykk, følelser som er demonstrert i vår tonen i stemmen, betydninger som er avledet av vårt forhold til den andre personen eller innstillingen, etc. De kan ikke forstå hvordan atferd endringer mellom mer formelle møter og mindre formelle møter. De er generelt ubehagelig med øyekontakt. De har en hard tid å opprettholde en samtale eller emne, spesielt et tema for en annen persons valg. Det er fordi det ofte er vanskelig for dem å ta perspektivet til andre mennesker. Med andre ord: "Jeg er interessert i dette så sikkert alle andre er."

Vit når du skal kreve øyekontakt.

Høyere fungerende voksne med autisme alle si (jeg har hørt dem si dette på konferansen etter konferansen) at de kan få øyekontakt, men det kommer med en pris. Når de gjør øyekontakt, de er vanligvis så fokusert på nettopp det at deres forståelse av hva som blir sagt er svekket. Forskning viser at mennesker med autisme har en tendens til å se på munnen regionen av ansiktet. De er fortsatt å se på ansiktet ditt selv, slik at du vet at du har deres oppmerksomhet. Imidlertid er øyekontakt en sosial forventning. Det kan komme i veien for å komme i arbeid, venner, etc. Den beste anbefalingen er å bare kreve mer direkte øyekontakt under svært sosiale situasjoner som ikke krever mye forståelse. De må lære at det er tider at det vil bli forventet fra dem, og de må ha erfaring med det. La dem vite tider når de trenger å fokusere på å gjøre at øyekontakt. Men hvis du gir instruksjoner til en student eller til barnet ditt, så forståelse kan være mye viktigere enn øyekontakt så lenge du vet at du har deres oppmerksomhet.

Bruk bokstavelig språk.

Dette kan være vanskelig fordi vi kanskje ikke engang er klar over hvor mye underforstått språket vi faktisk bruker. For eksempel, hvis vi snakker med en annen voksen og et barn med autisme begynner å avbryte, kan vi si noe sånt som "jeg snakker med noen." Det betyr ikke fortelle dem å vente. Deres reaksjon kan være å tenke "ja, du snakker med noen" og deretter gå rett på å snakke. Du må være konkret og fortelle dem at du trenger dem for å vente til etter at du er ferdig å snakke før de snakker.

Hold ord og samtalelengden til et minimum.

Barn med autisme har en tendens til å ha en begrenset oppmerksomhet span når det kommer til ting som er av interesse for andre. I tillegg har de ofte ikke har samme behov for å behage andre som vi kunne forvente. Det vil være lett å miste sin interesse og oppmerksomhet.

Pair verbalt språk med ikke-verbale signaler og verifisere forståelse.

Gutt med autisme har en tendens til å tenke i bilder. De er langt mer visuell enn auditivt. Når du gir dem informasjon eller omdirigere dem, er det å foretrekke å bruke pekepinner for å støtte verbal kommunikasjon. Punkt til hva du refererer til, eller faktisk vise dem hva du mener, etc. Gi visuelle input samt auditive. Også, ikke forvente seg å få betydning fra ansiktsuttrykk eller tonefall. Barn med autisme kan læres opp til å gjøre dette, men det må være konkret lært, akkurat som et matematisk problem ville være. Med mindre dette er en ferdighet de har mestret, ikke nødvendigvis venter det. Til slutt, hvis du gir dem informasjon eller retninger, alltid sjekke om forståelse. Ikke spør, "gjorde du forstår", fordi det er en god sjanse for at de vil gi et bekreftende svar, selv om de ikke forsto. Spør dem "vis meg .." eller "fortell meg hva jeg nettopp sa."

6. Vær tålmodig.

Hodet av barn med autisme er ofte behandlingen mye bedre enn det ville se ut. Lærere kan fortelle et barn noe, og barnet vil synes å ikke har en anelse hva som ble sagt. Men uker senere kan de ofte gjenta den tilbake og faktisk vise forståelse. Tålmodighet er også nødvendig med turn tar i samtaler. De kan ha en tendens til å ønske å fortsette å gå tilbake til sin foretrukne emnet. Det er ikke det at de ikke bryr seg om hva du sier, det er bare at deres sinn ikke fungerer i en "jeg kan fokusere på det som er viktig for deg" modus. De har en hovedperspektiv og det er deres eget perspektiv.

Når gi informasjon som de trenger å vite, eller når omdirigere dem, snu emnet tilbake til hva som må sies. Vær tålmodig, men også være fast. Vær villig til å stoppe dem og si: "Vi kan snakke om, men først må vi snakke om" eller "nei, vi snakker om ___."

I løpet av mer uformell samtale, være villig til å snakke om noe av interesse for dem. De kan bli trollbundet at du liker de samme tingene de gjør. Det kan være grunnlag for å støtte god uformell samtale og støtte et positivt forhold.

Hvordan snakke med barn om epilepsi

Hvordan snakke med barn om epilepsi


Epilepsi er en skremmende og forvirrende sykdom å forholde seg til for alle, enten som pasient eller familiemedlem eller venn av noen med epilepsi. Snakke åpent om epilepsi vil tillate barna å takle, og kan bidra til å lette deres frykt gjennom en bedre forståelse av hvordan og hvorfor epilepsi oppstår og hva som kan gjøres for å behandle tilstanden. Les videre for å lære hvordan du kan snakke med barn om epilepsi.

Hvordan snakke med barn om epilepsi

•  Sørg for å ha en sterk forståelse av epilepsi ved å gjøre eventuelle nødvendige bakgrunnsinformasjon forskning før å ha en diskusjon om det med et barn. Forbered deg ved å henvise til noen ressurser som er tilgjengelige for deg, inkludert bøker eller brosjyrer anbefalt av legen din eller nettsteder, for eksempel Epilepsi stiftelsens hjemmeside. Se Resources nedenfor for en link. Noen barn kan stille spørsmål som krever grundig svar, mens andre ikke kan spørre noen i det hele tatt, og det er viktig å være klar med detaljert informasjon.

•  Etablere nivået av forståelse om epilepsi at barnet har før du begynner diskusjonen. Først spør barnet om han vet noe om epilepsi eller anfall, samtidig som man gjør det klart at det er helt greit hvis han ikke har noen forkunnskaper.

Forklar at et anfall er en midlertidig feil i noens hjerne, og at epilepsi er en tilstand der en person har en tendens til å få anfall. Fortell barnet at i de fleste tilfeller er årsaken til noen som har epilepsi ikke kjent, men det er funnet i både barn og voksne.

Stress at epilepsi er ikke smittsom. Dersom barnet har epilepsi, forklare at det ikke er hennes feil og hun bør ikke være redd for å leke fritt med andre barn. Snakk med barn med epilepsi om hvordan å takle tilstanden på skolen, som for eksempel å diskutere temaet med lærere og andre studenter.

Understrek at du er villig til å svare på eventuelle spørsmål barnet måtte ha, uansett hvor enkelt eller pinlig det kan virke. Det er viktig å la barnet vite at han kan snakke med deg om noen frykt eller bekymringer vedrørende epilepsi.

hjelpe barn som har epilepsi å ta ansvar for å lære mer om deres tilstand. De bør vite hvordan du kan snakke med andre om det og være nøye med å følge de anbefalte doser for sine medisiner. Hvis et familiemedlem eller en venn av barnet er å takle epilepsi, gjennomgå nødvendige sikkerhetstiltak for å ta i tilfelle av et anfall, som for eksempel å rydde unna eventuelle farlige gjenstander og søker hjelp fra en voksen.

Hint

 • Vær forberedt for barn å ha en rekke reaksjoner på å lære om epilepsi, slik som frykt, apati eller sinne.

Hvordan snakke med barn om Down syndrom

Hvordan snakke med barn om Down syndrom


Hvis du har et barn med Downs syndrom i familien, kan det komme en tid når du trenger for å løse problemet, enten ved å forklare det til barnet selv eller sine brødre eller søstre. Etter hvert som du gjør deg klar til å snakke med barna om Down syndrom, er det viktig å huske på visse hensyn og å sørge for at du nærmer problemet delikat men også tydelig. Les videre for å lære hvordan du kan snakke med barn om Down syndrom.

Hvordan snakke med barn om Down syndrom

•  Informer deg selv. Få alle fakta direkte fra din lege eller terapeut før du setter deg ned for å snakke med barna. Hvis du kjenner andre familier i samme situasjon, snakke med dem for å se hvordan de har jobbet med problemet, eller søk på nettet for ideer om hvordan å nærme seg temaet.

Spør en terapeut. Hvis barnet ditt har en familieterapeut eller psykolog, eller hvis du kjenner noen som avtaler med Down syndrom barn på regelmessig basis, be om råd. En ekspert kan hjelpe deg å velge riktig ordlyd og sørg for at du forstår hvordan et barns sinn fungerer, slik at du vet hva du kan forvente fra henne.

Hold det enkelt. Medisinske termer eller tekniske forklaringer er ikke nødvendig i denne alderen, og de fleste barn vil ikke være interessert uansett. I stedet fokusere på hva Down syndrom egentlig betyr og hvordan det gjør et barn annerledes, slik at barna kan forstå hva du kan forvente og hvordan man skal håndtere det.

behandle barn med respekt. Du ville bli overrasket over å vite hvor mye de virkelig forstår og hvordan de kan forholde seg til alvorlige problemer på riktig måte hvis de får muligheten. Ikke bruk nedlatende språk for å snakke ned til et barn bare fordi du synes hun er for ung til å forstå.

Approach spørsmålet om mobbing og diskriminering. Dette er noe barn med Downs syndrom blir nødt til å forholde seg til på et eller annet tidspunkt i livet. Gi dem de verktøyene som trengs for å forstå hva som gjør dem annerledes og hvordan de skal forsvare seg.

Lag snakk alder riktig. Barn i ulike aldre vil måtte forholde seg til forskjellige ting når det gjelder å forstå Down syndrom. Hvis du begynner å snakke om det tidlig, kan du gjøre det ett skritt av gangen, går videre til mer komplekse problemstillinger som årene går og barna blir mer moden og i stand til å forstå ting som var for vanskelig før.

Hint

 • Forsterke problemene ofte. Hvis du arbeider med svært små barn, kan det hende du må ha visse samtaler mer enn én gang for å sørge for at barna forstår betydningen av samtalen.

Hvordan snakke med barn om Cerebral Parese

Hvordan snakke med barn om Cerebral Parese


Mainstreaming barn med cerebral parese er en viktig måte for dem å utvikle de ferdighetene de trenger for å leve selvstendig. Mange unge med cerebral parese på skole og camp med funksjonsfriske jevnaldrende som ikke kan ha erfaring med mennesker som har CP. Når du snakker med barn om hva du kan forvente at du kan gjøre det enklere for mainstreamed barn å føle seg inkludert.

Hvordan snakke med barn om Cerebral Parese

Snakk med barna om Cerebral Parese

•  Få tillatelse fra foreldrene til et barn med cerebral parese før diskutere barnets tilstand med noen. Bestemme hvilke emner for å dekke og finne ut om det er noen spørsmål om barnets tilstand de ikke ønsker å snakke om.

Snakk med barna når en student med cerebral parese er å bli en ny klasse eller når et familiemedlem har blitt diagnostisert.

Forklar at barn med cerebral parese er det samme som alle andre, men de har problemer med å gjøre de samme tingene.

Prøv å gjøre det enklere for barn å forstå ved å forklare utfordringene på en måte som alle kan forholde seg til.

Bruk eksempler på ting som er sant for noen gruppe mennesker. For eksempel kan piping være lett for noen mennesker, men noe andre mennesker sliter med. Tale kan være lett for de fleste barn, men folk med cerebral parese kan ha til å bruke maskiner og datamaskiner for å hjelpe dem.

Vise enheter som barnet med cerebral parese kan være med å hjelpe dem å snakke eller bevege seg, for eksempel datautstyr eller en spesiell rullestol. La barna ta på utstyr, men forklare at barn med cerebral parese trenger utstyr for å hjelpe dem til å gjøre de tingene andre barn kan gjøre.

Forklar hvordan de kan kommunisere med et barn som har cerebral parese. Noen barn med cerebral parese bruk enheter som bruker bilder og ord til setninger, andre barn bruke talesynteser som gjør det mulig for dem å snakke gjennom en maskin.

La barna vite at det kan være vanskelig å forstå hva noen med cerebral parese sier og at de kan trenge ekstra tid til å svare på spørsmål.

Oppfordre barna til å inkludere barn med cerebral parese i sin virksomhet. Forklar at cerebral parese er ikke smittsom og er en tilstand som gjør det vanskeligere for noen å utføre grunnleggende funksjoner.

Hint

 • La barna se hjelpemidler et barn med cerebral parese kan bruke til å hjelpe dem med hverdagslige oppgaver, men forklare at barn med CP må alltid ha tilgang til disse enhetene.

Tips om å snakke med barn om røyking

Tips om å snakke med barn om røyking


Å snakke med barna dine effektivt om røyking kan avgjøre om barna røyke og utvikle nikotin avhengighet eller er sunne, nonsmoking barn. The Kids Helse nettside sier, som i 2011, som på daglig basis, mer enn 3900 barn begynner å røyke regelmessig, og at 90 prosent av alle voksne røykere begynte å røyke da de var barn. For å forhindre at barnet blir en del av denne statistikken, bør du sørge for at han er fullt informert om røyking og dens mange farer.

Farene ved røyking

Når man snakker med barna om røyking, bør du ikke handle som om det er en dårlig oppførsel. I stedet nærmer røyking som en helsefare. Barn har en hard tid å forestille seg selv som voksne, så i stedet for å snakke om de langsiktige konsekvenser av røyking, nevner de kortsiktige konsekvenser. Informere dem hvordan røyking kan redusere sine atletiske evner, flekke tenner og negler og føre til dårlig ånde og stinkende klær og hår.

Lytt til dine barn

Etablere god kommunikasjon med barna fra tidlig alder for å gjøre det lettere å diskutere problemstillinger som røyking når de skjer. I stedet for å gjøre all snakkingen, lytte til barna slik at de føler at du bryr deg om deres ideer og meninger. Spør hva de tror er appellerende om røyking og lytte tålmodig. Det kan være gruppepress fra venner som gjør at barn føler seg som om de trenger å røyke for å bli akseptert. Oppfordre barna til å gå bort fra slike situasjoner.

Etablere faste regler

Barn, spesielt tenåringer, kan være sta og opprørsk. Hvis barna bestemmer seg for å røyke, må du etablere faste regler. Fortell dine barn vil det være røykeforbud i huset eller i ditt nærvær. Sørg for at de forstår hvorfor du stiller disse reglene. De trenger å vite at du ikke er fornøyd med sin beslutning om å røyke. Fortell dem at røykere lukter dårlig og ser dårlig. Ikke bare det, men røyking rundt andre påvirker alles helse.

Omdirigere oppmerksomheten

Oppmuntre barna til å delta i aktiviteter som sport som forbyr røyking. Ved å få barnet ditt til å fokusere på sunne aktiviteter, er det mindre sannsynlig å ønske å bli involvert med usunne aktiviteter. Vær entusiastisk om noen av dine barns prestasjoner fordi det hjelper bygget deres selvtillit. Lede ved eksempel. Hvis du røyker, er du ikke sette den rette eksempel for dine barn; og hvis du ikke kan slutte å røyke, er det urimelig å forvente at dine barn til å slutte.

Hvordan snakke med barn om diabetes

Men ofte betraktet som voksen sykdom, diabetes er på vei oppover hos barn. Til syvende og sist, er behandlingen den samme for både juvenil og voksen diabetes, men barn reagerer ulikt på diagnosen, og oppleve en dypt annen psykologisk reaksjon på å ha denne typen sykdom. Med dette i tankene, er det viktig å lære å snakke med barna om diabetes for å hjelpe dem å effektivt kontrollere og overvåke deres helse.

Hvordan snakke med barn om diabetes

•  Fokus på barnet som du snakker med dem om diabetes. Slå av TV, radio eller andre distraksjoner slik at barnet vet at du er helt fokusert på dem. Hvis telefonen ringer, la telefonsvareren plukke den opp.

Bruk åpne spørsmål for å oppmuntre reell kommunikasjon. Hvis du bare spørre ja eller nei-spørsmål, så vil du sannsynligvis bare får enkelt ja eller nei svar. Dette gjelder spesielt med en tenåring, så pass på å frase dine spørsmål for å få mest mulig ut av din tale.

•  Vær tålmodig. Noen barn kan ennå ikke har de verbale ferdigheter eller mental kapasitet til å formidle sine følelser lett eller tydelig. Tillate barnet å danne sine tanker i sitt eget tempo uten noe press.

Bruk konstruktiv språk og unngå merking. Et barn sliter med å tilhøre, og å bli stemplet som en diabetiker vil bare undergrave dette behovet for aksept og identitet med en gruppe. Identifisere barnet ditt som å ha diabetes motsetning til å være en diabetiker.

Unngå skylden og negative reaksjoner. Å ha en sykdom som vil vare hele livet kan bli litt av en byrde på et barn, så det virker naturlig at de vil vokse lei av å utføre alle de oppgaver som å teste sine blodsukkernivået og tar sine medisiner. Hvis de begynner å ha problemer med disse vanlige oppgaver, være støttende stedet for å være akkusativ og straffe barnet.

Oppmuntre barnet til å lufte om sine frustrasjoner, frykt og sinne. Å ha diabetes kan være ekstremt frustrerende, spesielt for et barn som kan ha å passere opp visse erfaringer på grunn av denne sykdommen. Ikke avbryt når hun trenger å gråte eller bruke aggressive språk selv om du føler det er upassende for noen på hennes alder.

Lev i nåtiden. Trusler om hva som kan eller ikke kan skje i fremtiden grunn til å ha diabetes vil bare gjøre barnet ditt leve i frykt i stedet for å lære å konstruktivt forholde seg til sykdommen. Ikke fortell dem at de kan bli blind senere fordi de ikke holder opp med sine blodsukkernivået. I stedet spør dem hvordan du kan hjelpe dem nå så ting vil holde under kontroll senere.

Hint

 • Skape et miljø der barnet føler seg trygg og komfortabel kommer til deg når de trenger å snakke. Tvinge dem til å snakke når de ikke er klar vil skape helt motsatt effekt. Gjør at de føler seg elsket og støttet vil hjelpe dem å håndtere sine problemer når de er klare.

Fem måter å lære å snakke med barna om hendelser

Fem måter å lære å snakke med barna om hendelser


Vårt samfunn utsetter barn for lyder og at de er for unge til å fullt ut forstå. Enten de er seksualiserte musikkvideoer eller voldelige filmer, er barn tolke disse mediebilder på sin egen måte. Oftere enn ikke, er barn også tvunget til å oppleve traumatiske hendelser de ser på nyhetene eller gå gjennom i det virkelige liv. Å snakke med barn om disse hendelsene er ikke en lett oppgave, som de kanskje tror disse tragediene vil bli en del av deres daglige liv. Derfor må du øve ekstrem forsiktighet og sunn fornuft når du gjør det.

Begrenset informasjon

Fortell dine yngre barn begrenset informasjon om hendelsen. For eksempel, hvis deres bestefar har nettopp gått bort fra kreft, fortelle dem at bestefar har flyttet til et bedre sted. La ut noen informasjon om kreft, da dette kan føre til at de tror de vil kontrakt sykdommen. Fortell dem bare så mye som de trenger å vite for tiden. Snakk om hva som egentlig skjedde når de blir eldre og mer i stand til å forstå disse hendelsene. Psykologer kaller dette "utvetydig informasjon," designet for å svare på et barns spørsmål om tragiske hendelser uten å gå inn i eksplisitt detalj.

Programmer

Gi dine barn med aviser og magasiner som er spesielt laget for deres alder. Søk etter en barneversjon av en verdensnyhetsmagasinet og abonnere på den. Disse tidsskrifter konfrontere tragiske katastrofer og andre arrangementer på måter som barn lett kan forstå. Les disse elementene med dine barn og hold diskusjoner om hva du har lest. Dette gir dem en mindre oppsiktsvekkende alternativ til vanlige aviser.

Kontekst

Kontekstualisere arrangementet for dine barn. Hvis barna dine kommer til deg med spørsmål om en tragisk hendelse de så på nyhetene, koble den til et større tema. Snakk om å overvinne vanskeligheter hvis de ber om et jordskjelv som nylig skjedde i et utviklingsland. Fortelle dem om hvordan berørte mennesker kommer sammen for å hjelpe klare steinsprut i skjelvets etterkant eller hvordan Røde Kors jobber hardt for å sikre at de har ren mat og husly. Snakk om hvordan deres styrke skinner gjennom i å prøve ganger. Dette bidrar til å snu en uheldig nyhetsartikkel i en positiv diskusjon om menneskets evne til å takle tragedien.

Kommunikasjon

Snakk om aktuelle hendelser med barnet ditt ofte. Spør dem hva de synes om hendelsene og hvorfor de tror disse hendelsene skje. Dette tvinger barn til å tenke på hendelsene og analysere årsakene bak dem, og hjelpe dem til å forstå bedre.

Eldre barn

Holde mer informative diskusjoner med ungdommer, fortrinnsvis de i sin tidlig til midten av tenårene. Eldre barn er mer sannsynlig å være skeptisk til nyhetssaker, velger å skjule sine bekymringer om dem i stedet for deling. Oppmuntre barnet til å snakke åpent om sin frykt. Være så sannferdig om hendelsene som mulig, siden du ikke trenger å holde tilbake på grunn av sin alder. La dem vite at du er der for dem å snakke med når som helst om hva som helst.

Hvordan snakke med barn om Obsessive Compulsive Disorder

Barn kan utvikle tvangslidelser (OCD) like enkelt som voksne. Faktisk har tvangslidelser vært kjent for å manifestere hos barn så unge som fire eller fem. Mens tvangslidelser oppstår som oftest hos unge voksne, er det viktig å være oppmerksom på symptomer på OCD, slik at du kan fortelle om barnet ditt kan ha det. Hvis du tror barnet ditt kan ha OCD, få en sikker diagnose fra en lege, så snakk med henne om tvangslidelser og hva er betyr for henne.

Bruksanvisning

•  Snakk med barnet ditt i en munter, beroligende miljø, slik at barnet ikke føler seg overveldet eller skremt. Sitter ute i et solfylt sted eller i et rom fylt med barnets favoritt leker er ideelle steder.

Fortell barnet ditt at hun ikke er den eneste personen i verden som lider av OCD, og at mange andre barn har det, også. Forsikre henne om at det ikke gjør henne gal eller rare eller annerledes på noen måte og at det er greit at hun har denne tilstanden. Fortell henne å ha OCD er bare en del av hvem hun er, som å ha blå øyne eller brunt hår.

La barnet få vite at valget til å fortelle sine venner om hennes tilstand er hennes og hennes alene. Enten hennes symptomer er åpenbare eller ikke, har hun ikke skylder det til hvem som helst for å forklare sine handlinger. Men hvis hun ønsker å forklare hennes tilstand til hennes venner, er helt greit.

Fortell barnet ditt at det finnes behandlingstilbud tilgjengelig, for eksempel medisiner og kognitiv terapi. Snakk om fordeler og ulemper med de ulike behandlingsformer med barnet ditt, og diskutere sammen hvilke behandlinger hun kan forfølge.

Forbered deg før samtalen. Les opp på OCD, dens symptomer, behandling og prognose, slik at du er klar til å svare på eventuelle spørsmål barnet måtte ha om tilstanden.

Tips og advarsler

 • Enkelte lokalsamfunn har støttegrupper for barn med OCD. Disse gruppene er nyttige fordi de tillater barn å se at andre barn har det, også, som går en lang vei mot å gjøre noen barn føler seg bedre om å ha tilstanden. Snakk med barnets lege eller psykiater for å finne ut om det er noen støtte grupper i ditt område.
 • Hvis barnet ditt ønsker det, sørge for å snakke med henne klassen om OCD. Dette kan være en god ide hvis barnets symptomer er åpenbare, slik at andre barn vil vite barnets merkelig oppførsel er ikke noe hun kan styre, men at det ikke gjør henne annerledes, og at det ikke er noe andre barn kan fange .

Hvordan snakke med barn med depresjon

Hvordan snakke med barn med depresjon


Når et barn har blitt diagnostisert med depresjon, kan det være vanskelig å vite hvordan man skal snakke med ham om hans følelser. Du lurer kanskje på om du skal ta det opp, eller om du skal late som om alt er normalt. Forstå symptomer på depresjon og behandlingstilbud kan hjelpe deg med å forholde seg til barnet ditt og lette ditt eget ubehag i å snakke med ham.

Symptomer

Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med depresjon, har en kombinasjon av symptomer sannsynlig oppsto som indikerte et behov for behandling. Depresjon er uttrykt forskjellig hos barn enn det er hos voksne. Selv om et barn kan presentere som trist, hun kan også vise tegn på irritabilitet. En deprimert eller irritabel stemning som varer lenger enn to uker indikerer et problem som bør tas opp.

Depresjon er også ofte ledsaget av fysiske symptomer som hodepine og magesmerter, samt vektsvingninger og forstyrrelser i søvnmønster. Å være kjent med disse symptomene kan hjelpe deg å forstå hvorfor barnet føler slik hun er, og hvordan disse symptomene kan påvirke henne.

Behandling

Hvis barnet ditt blir behandlet for depresjon, er han mest sannsynlig i terapi og kan være på et antidepressivum medication.You bør gjøre deg kjent med medisinen (e) slik at du kan se etter eventuelle bivirkninger, og også være på vakt for eventuelle endringer i barnets humør eller atferd. Han kan være ubehagelig å dele detaljene i hans behandling eller noen medisiner, så vær forberedt på å gjøre forskning på egen hånd.

Isolasjon

Et barn som er deprimert kan være lurt å isolere seg selv. Forsiktig oppmuntre ditt barn til å delta i aktiviteter eller tilby et øre til å lytte til hva som skjer med henne kan hun føle seg mer komfortabel og ikke presset til å handle "normal." Gi henne individuell oppmerksomhet når du legge merke til henne uttak kan være nyttig, men prøv ikke å skille henne ut. I stedet for å si: "Jane, ikke stå ved deg selv," foreslå noe sånt som, "Jane, vil du hjelpe meg over her?" Alt du kan gjøre for å inkludere barnet og holde andre barn fra singling henne ut kan være gunstig.

Normal

Det er nyttig å normalisere hva barnet føler. Hvis han deler med deg at han føler seg verdiløs eller ikke er god til noe, dele en lignende følelse, for eksempel når du du ikke kunne skyte en kurv eller feilet en test. Knyttet til barnet ditt oppmuntrer ham til å snakke med deg og reduserer sannsynligheten for at han vil føle seg dømt.

Profesjonell hjelp

Hvis du er bekymret for barnet ditt kan skade seg selv eller har noen bekymring for hennes sikkerhet, fortell henne at du er bekymret. Spør henne om hun har skadelige tanker. Hvis hun viser at hun kan være i fare, søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Hvordan snakke med barn om Brain Surgery

Hvordan snakke med barn om Brain Surgery


Blir fortalt at barnet trenger hjernekirurgi er en av de skumleste situasjoner mange foreldre noensinne vil møte. Situasjonen kan være like skremmende for barnet, som ikke vet hva du kan forvente fra prosedyren. Her er et par ting du bør vurdere å forberede deg til å snakke med barnet om hjernekirurgi.

Bruksanvisning

•  Vær sikker på at du forstår barnets tilstand og den kirurgiske prosedyren som skal brukes. Stille spørsmål, lese trykt litteratur fra barnets lege og drive forskning på nettet vil hjelpe. Jo mer trygg du er i å snakke med barnet om hjernekirurgi, jo mindre usikker og skremt han vil føle.

Snakk med barnet om problemet hjernen kirurgi vil bli brukt til å korrigere. Ofte behov for hjernekirurgi oppdages etter at barnet har klaget over følelsen dårlig og har blitt tatt med til lege for en undersøkelse. La ham vite at hans lege har bestemt at kirurgi er den beste måten å få ham følelsen bedre igjen.

Forklar den kirurgiske prosedyren til barnet ditt, ved hjelp av alderstilpassede vilkår. La henne vite hva du kan forvente fra den tiden hun er gitt anestesi til den tiden hun våkner opp på postoperativ avdeling. Jo mindre du overlate til barnets fantasi, jo bedre. Samtidig, pass på å ikke overbelaste barnet ditt med tekniske detaljer eller skummelt-klingende medisinsk sjargong.

Oppmuntre barnet til å stille spørsmål. Arrangere en tid for ham å møte med nevrokirurg, sykepleiere og anestesilege før operasjonen. Han kan ha bekymringer for eksempel når og hva han kan spise etter operasjonen, hvordan han bør forvente å føle seg når han våkner og hvor lenge han blir nødt til å overnatte på sykehuset.

Planlegge en avtale med sykehuset rådgiveren, barn liv spesialist eller sosionom hvis barnet ditt er fortsatt sliter med tanken på hennes kommende kirurgi. Disse spesialistene er opplært til å hjelpe barna til å forstå og akklimatisere seg til tanken på kirurgi og kan bruke leker, håndverk eller rollespill for å hjelpe barnet ditt å dele sine følelser og bekymringer.

Tips og advarsler

 • Ditt nærvær når barnet våkner opp på postoperativ avdeling går langt i dempende henne. Sjekk med hennes nevrokirurg for å være sikker på at du kan være der. For et yngre barn, har en blanding av både nye og kjente leker eller pyntegjenstander å spille med på sykehuset for å få ham til å føle seg mer komfortabel.
 • Pass på ikke å dele dine bekymringer om operasjonen med barnet ditt. Hvis du har spørsmål angående ditt barns hjernekirurgi, diskutere dem med sin nevrokirurg.

Hvordan snakke med en autistisk barn

Hvordan snakke med en autistisk barn


Som antall barn med diagnosen autisme øker, øker også behovet for å lære å snakke med disse barna. Slik kommunikasjon krever mye tålmodighet samt medfølende forståelse. Lære litt om syndromet vil hjelpe en til å sette pris på de finere poeng av å snakke med barn med autisme.

Bruksanvisning

Be foreldrene. De fleste foreldre setter pris på når folk spør dem først om barnet sitt. Finn ut fra den overordnede hva som fungerer best, og hva man skal unngå. Noen autistiske barn frykter kontakt med voksne øyne. Andre gjemme seg under ting når fremmede er til stede. Ber om slik atferd på forhånd vil gjøre samtalen lettere for dere begge.

•  Vær følsom. Når du forsøker å snakke med et barn med autisme, være følsomme overfor det faktum at hun ikke ønsker å snakke med deg i det hele tatt. Hvis dette er tilfelle, godta det, ikke ta det personlig, og gå videre.

Lytt nøye. Hvis du kan engasjere en autistisk barn i en samtale, lytte til det han sier. Han vil fortelle deg hva han ønsker å snakke om. Mange barn liker å snakke om ett emne eksklusivt. Hvis dette er tilfelle, være forberedt på å delta i samtalen, så vel som bare stille lytte.

Pique hennes interesse. Finn ut på forhånd hva barnets favoritt farge er og slitasje at fargen på skjorta. Hvis du vet hva barnet liker, finne en måte å snakke om det med henne for å vekke hennes interesse og sette henne i en snakkende humør.

Fortsette å prøve. Hvis du er i utgangspunktet mislykket på samtalen, prøv igjen en annen gang. Kanskje timingen ikke var riktig for det aktuelle barnet. Når du får en ny sjanse til å snakke, gi det et forsøk.

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking


Ta deg tid til å snakke med barna om farene ved røyking. Starte samtalen kan være den vanskeligste delen, men det kan ha en verdig utfall. Røyking fører til mange helseproblemer, inkludert plager av hjertet, lungene, halsen og munnen. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, mer enn 400.000 mennesker dør av røykerelaterte sykdommer hvert år i USA. En stor andel av voksne røykere startet da de var unge. Begynn diskusjonen med barn så tidlig som fem år og fortsette å snakke med dem om det gjennom videregående skole.

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Velg et passende tidspunkt når barnet ikke er opptatt av andre aktiviteter. Starte diskusjonen når du ser en annen person røyking, lukte sigarettrøyk eller se en røykfri tegn.

Spør hva barnet vet om røyking og hva han mener om det. Bruk denne muligheten til å fjerne eventuelle krav som røyking ser kult, det føles opprørsk eller det vil hjelpe dem ned i vekt.

•  Informer barnet av de skadelige effektene av å røyke sigaretter. Relatere bivirkninger til ting de forstår. For eksempel, hvis barnet er interessert i sport, diskutere hvordan røyke sigaretter gjør det vanskelig å puste, og ville svekke deres atletiske evner. Dersom barnet er mer interessert i et estetisk synspunkt, snakke om hvordan sigaretter forårsaker dårlig ånde, gule tenner, gråaktig hud tone og farget fingre og negler.

Del din syn på røyking. Forklar barnet hvorfor du gjør eller ikke røyke og informere dem om at du ikke vil ha dem til å røyke. Hvis du er en røyker, diskutere slutte med barnet ditt.

Hvordan Ikke være redd for å snakke med dine tenåringer om avholdenhet før ekteskapet

Hvordan Ikke være redd for å snakke med dine tenåringer om avholdenhet før ekteskapet


Snakk! Snakk! Talk, aldri slutte å snakke med barna om avholdenhet talk uten å sende blandede meldinger, fordi blandede meldinger ikke fungerer, lærer avholdenhet for dine barn, og også ha mot til å stå opp for det som er rett, kan du være rusfrie i et forhold, men det fungerer bare når både folk godtar det.

Bruksanvisning

Hvis du virkelig elsker dine barn, ta deg tid til å bygge en positiv, forhold til dem, er åpen kommunikasjon så viktig og gjøre morsomme ting sammen, bygge et sterkt forhold til tenåringen din, du bare har dem i noen år, så sørg hvert minutt teller.

Først utdanne deg selv, og la tenåringene vet at det finnes mer enn 20 forskjellige kjønnssykdommer som har blitt identifisert, unngå å la dine unge tenåringer hoppe inn i dating scene for tidlig, fortelle dem å være barn så lenge som mulig, merke noen endring i sin holdning, til mange feil vil bli gjort hvorfor dating når du er for ung, er portforbud også en nødvendig del av å gi beskyttelse til tenåringen din. Ikke bare snakk, men også lytte, lytte med et åpent sinn, og ikke vær redd for å finne tid hver dag for å holde kontakten med tenåringen din.

Mange tenåringer tror at hvis de har oral sex-men ikke samleie at de ikke kan fange en STD. Dette er ikke sant. Mange kjønnssykdommer kan spres via oral sex. Tjuefem prosent av seksuelt aktive tenåringer vil ha kontrahert en seksuelt overførbar sykdom, og de fleste vil ikke engang vet det !, så. Ikke vær redd for å fortelle din tenåring til å velge Avholdenhet som måten å gjøre det beste fremtid, fri fra bekymringer, skyldfølelse, seksuelt overførbare sykdommer, la dem vite at de kan ha et sunt forhold og liker å være en tenåring. Så snakke opp i dag og det vil gjøre en annen i ditt unge ett liv.

Tips og advarsler

 • Kjønnssykdommer påvirke menn og kvinner i alle aldre og bakgrunn
 • Kina opplever en epidemi av syfilis
 • lære om ulike typer kjønnssykdommer og effekter på kroppen hos både kvinner og menn

Hvordan bruke Homeopati med barn

Hvordan bruke Homeopati med barn


Når konvensjonelle medisiner mislykkes, mange foreldre slå til homeopati å behandle sine barn. Andre bruker homøopati som en første tilnærming, prøver å beskytte sine barn fra invasive og skumle konvensjonelle behandlinger. Noen foreldre foretrekker homeopati med barn fordi konvensjonelle behandlinger innebære sterke kjemikalier eller kirurgi. Homeopati, på den annen side, introduserer bare naturlige stoffer som i mega-doser ville produsere de samme symptomene som de plager som barn lider, inkludert kolikk og ørebetennelser. Dette stimulerer kroppen til å produsere sine naturlige sykdoms jagerfly i større doser.

Bruksanvisning

Bruk Homeopati å behandle barn

•  Snakk med barna dine. Medisinsk behandling er skummelt for barn, slik at du ønsker å diskutere hva som skjer med dem. Være tilgjengelig for å svare på noen av spørsmålene deres, og prøve å få en klar beskrivelse av sine symptomer.

Forklar hva homeopati er og hvorfor du har valgt å bruke den i stedet for, eller i forbindelse med, konvensjonell terapi. Du kan få mer informasjon om barn og homeopati ved Det medisinske Homeopati 'Babies, Barn og Homeopati' webside (se Ressurser nedenfor).

Ta barnet til å besøke din homeopathic utøveren. Forklar barnets symptomer og la utøveren utvikle en behandlingsplan.

Hold et øye med barnet ditt. Han eller hun kan ikke innse hvor viktig det er å følge et behandlingsregime nøyaktig og til den er ferdig. Bare du kan garantere at barnet gjør nøyaktig hva som har blitt informert.

Overvåk barns utvikling og spørre hvordan han eller hun mener om behandlingen du har valgt å bruke. Vær oppmerksom på at i utgangspunktet kan en homeopatisk behandling faktisk forverre symptomer - dette er normalt og kortvarig. Behandlingen er rett og slett hoppe-starter kroppens naturlige forsvar.

Ros barnet for hans eller hennes deltakelse i behandling og for noen forbedring du ser.

Tips og advarsler

 • Barn er motvillige til å ta noen medisiner eller følge noen medisinsk diett, så du må være spesielt årvåken for å sørge for at de tar sine medisiner på normert tid, og foreskrevet dose.
 • Noen ganger er en "krise helbredelse 'nødvendig for å overvinne en sykdom. Dette er når homeopatisk behandling bringer på symptomer på sykdom eller tilstand du bekjempe for å kick-starte kroppens naturlige forsvar. Hold tett kommunikasjon med din homeopat i tilfelle du har spørsmål eller bekymringer.
 • Det er alltid vanskelig å behandle barn, så det er lurt å oppsøke lege i tillegg til din homeopathic utøveren. Ikke nøl med å søke lisensiert medisinsk behandling fra en lege eller dra til legevakten hvis barnet ditt går høy feber eller erfaringer vedvarende oppkast eller diaré.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Rådgiving teknikker med barn utsatt for volds Media

Rådgiving teknikker med barn utsatt for volds Media


Filmer, TV-programmer, nyheter og videospill er kilder til voldelige mediebilder. The American Academy of Child og ungdomspsykiatri sier at barn som ser vold er sannsynlig å bli immun mot bildene og gradvis mer akseptere av vold. De er også mer sannsynlig å imitere det de ser, enten umiddelbart eller i fremtiden. Noen barn kan bli traumatisert av voldelige bilder som de ser og utvikler symptomer på posttraumatisk stresslidelse, som for eksempel angst, gjenopplevelser / revisualizing hendelsen og mareritt.

Oppmuntre begrenset eksponering mot Voldelig Media

Foreldre bør begrense eller eliminere eksponering for vold på film, TV eller videospill. De fleste medier i dag kommer med en vurdering, og videospill, TV og filmer er vurdert for passende seere. Ikke la barn se et show eller spille et spill som ikke er passende for deres alder, selv om den overordnede mener at et bestemt barn kan "håndtere det." Nyhetssendinger har ofte grafiske bilder av krig eller annen vold. Hvis mulig, vente til barna er i seng og se på sen kveld nyhetssendinger. Hvis dette ikke er realistisk, gjør barna forlate rommet når nyhetene er på.

Hvordan snakke med barne

Foreldre ofte ikke vet hvordan man skal møte volden et barn kan se. Undervise foreldre at hvis et barn gjør se vold på TV eller på et spill, snakke med dem om det. Spørre barnet hva han tenker og føler om hva han så. Validere sine følelser ved å si "Ja, det var virkelig skummelt," eller "du tror det er ganske kult når noen blir skutt på spillet ditt." Drøfte situasjonen rundt det, for eksempel hva skjer noen ganger i løpet av krig eller hvorfor spill og filmer er ikke ekte. Dette kan være en mulighet til å diskutere døden også. Ikke anta at et barn forstår døden og at folk ikke våkner opp etter at de dør. Faktisk ikke anta et barn vet noe. Ofte de har misoppfatninger om livet som foreldre ikke engang klar over. Også diskutere eventuelle frykt et barn kan ha som bekymringsfullt at noen kan bryte seg inn i huset deres, eller at noen de elsker kunne bli drept.

Bruke kognitiv atferdsterapi

Spør barnet hva som konkret har han sett at var voldelig. Hvis det har vært mange voldelige bilder sett, spør om de mest voldelige eller noe som stikker ut i hans sinn. Har ham beskrive denne scenen. Spør ham hva han tenkte og føler mens du ser denne scenen. Avgjøre om de tanker og følelser er korrekte eller rasjonell. Adresse irrasjonelle tanker og følelser. For eksempel kan rådgiveren si: "Så du tror å drepe noen er en veldig kul ting å gjøre?" eller "Så alle har noen å bryte seg inn i huset deres og drepe sin familie?"

Bruke Rational Emotive Therapy

Vold er ofte glamoriseres i media, og mange filmer og spill ikke ta straffen for voldsforbrytelser. Utfordre disse tankene. Adresse straffen for voldsforbrytelser. Kanskje refererer til avis historier om personer som blir dømt for voldsforbrytelser eller fengselsstatistikken. Hvis et barn er vedvarende i sin tenkning at voldelige lovbrytere komme unna med sine forbrytelser, eller at han kunne komme unna med en voldelig kriminalitet selv, utfordre denne tankegangen. For eksempel, "har du noen gang fått i trøbbel for noe?" Selvfølgelig barnet vil si ja. Svare med "Så hvis du fikk fanget og i trøbbel for å treffe din bror og ble satt på bakken for en uke, hva som ville skje hvis du skutt noen?" Hvis det er hensiktsmessig, forholder voldelig kriminalitet til barnets religiøse tro.

Hva er farene ved Guns i hjem med barn?

Hva er farene ved Guns i hjem med barn?


Mange familier holde våpen i sine hjem og ta alle forholdsregler for å beskytte sikkerheten til alle som bor der. Men selv i de tryggeste situasjoner, våpen i hjemmet alltid utgjøre et potensial for fare, spesielt for barn. Det er viktig å vite risikoen for bolig våpen, og at den beste måten å beskytte et barn fra farene ved våpen er ved å ikke holde dem i huset i det hele tatt.

Statistikk

Å forstå den fulle farene ved å ha en pistol hjemme innen rekkevidde av et barn, er det viktig å vite statistikk om våpen i forhold til tilfeldige skader, drap og selvmord. Ifølge 2002-utgaven av Injury Fakta fra National Safety Council, antall barn opp til en alder av 19 som ble drept av en pistol var 3385 i 1999. Å bryte det tallet ned: 1078 av disse dødsfallene var selvmord, var 1,990 drap, 214 var utilsiktede dødsfall, 83 tilfeller hadde forsett som ikke kunne fastslås og 20 var på grunn av noen form for juridisk intervensjon. Disse tallene inkluderer 73 barn under fem år gammel, 416 barn 15-19 år gammel, og 2896 var mellom 15 og 19.

Utilsiktet skade eller død

Når det er en pistol eller en hvilken som helst annen type av våpen i hjemmet, er det alltid en mulighet for et barn å bli skadet eller drept. Det er svært viktig å snakke med barna om pistol sikkerhet, og sørge for at våpen ikke er lastet og alltid låst opp i en spesiell kabinett, og oppbevares atskilt fra ammunisjon. Dessverre, har en pistol i hjemmet kan føre til et barn å være nysgjerrig eller føler behov for å vise hans eller hennes venner, noen ganger resulterer i utilsiktet skade eller død.

.

Ungdoms Suicide

Mens du har en pistol i hjemmet er aldri helt skylden for selvmordet til en ungdom, gjør sin tilstedeværelse hva som kan synes å være en praktisk måte å utføre handlingen. Statistikken viser at mer enn 90 prosent av selvmordsforsøk ved hjelp av en pistol er dødelig. Hvis en pistol er lett tilgjengelig for en urolig ungdom, han eller hun er på et høyere risiko for å bruke selvmord som en løsning på hva problemene føler de står overfor.

Andre Guns

Når du vurderer disse fakta og statistikk, husk at det er mange forskjellige typer våpen, og at alle er potensielt farlig. Kulelagert våpen, luft rifler, pellet eller bb våpen, og selv paintball eller airsoft våpen utgjøre en risiko for skader på barn og tenåringer. Bruk de samme forholdsregler med disse våpnene som du ville gjort med andre kraftige våpen.

Hvordan snakke med en lege om alkoholforgiftning

Hvordan snakke med en lege om alkoholforgiftning


Alkoholforgiftning er en veldig farlig medisinsk tilstand forårsaket av å drikke for mye alkohol i for kort tidsperiode. Det kan føre til permanent hjerneskade, koma eller død. Når du snakker med legen din om farene ved alkoholforgiftning, kan du være i stand til å redde livet til noen du elsker.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om hvordan du kan gjenkjenne symptomer på alkoholforgiftning. Disse symptomene kan omfatte sløvhet, forvirring, mye oppkast, beslag, grunne eller sjeldne pust og uavbrutt tap av bevissthet.

Snakk med legen din om fremgangsmåten for å følge i å sikre hjelp for noen som kanskje lider av alkoholforgiftning. Legen din bør fortelle deg om å holde personen våken, hydrert og responsiv så lenge som mulig mens du venter på hjelp. I tillegg vil legen din sannsynligvis understreke viktigheten av å opprettholde tilsyn med den enkelte til lege eller ambulanse.

Be legen din hvordan du kan overvåke blod alkohol nivåer for å fastslå sikker forbruk priser. Legen din kan være i stand til å anslå hvor mye alkohol kan du trygt konsumere per time, basert på faktorer som alder, kjønn, størrelse og vekt. Du vil da kunne trygt moderere alkoholforbruk for å unngå muligheten for alkoholforgiftning.

Lær mer om behandling av alkoholforgiftning. Mens den beste behandlingsalternativet for alkoholforgiftning er generelt tid og hydrering, bør legen være i stand til å fortelle deg om flere tiltak som kan iverksettes for å utvise overdreven nivåer av alkohol fra kroppen, for eksempel intravenøs fôring, oksygenbehandling eller nyre dialysis- -I ekstreme tilfeller.

Vurdere farene ved alkoholforgiftning, for eksempel varig hjerneskade, nyreskader, koma eller død. Spør legen din til å snakke med barna om farene ved alkoholforgiftning, spesielt hvis de forbereder seg på å gå inn college. De aller fleste av alkohol forgiftning tilfeller involverer personer mellom 18 og 22.

Få legen din for å forklare hvordan mat forbruk påvirker risikoen for å utvikle alkoholforgiftning. Et måltid kan bidra til å forsinke absorpsjonen av alkohol.

Tips og advarsler

 • Alkoholforgiftning kan også oppstå etter et uhell inges slike husholdningsartikler som munnvann, rubbing alkohol, frostvæske eller rengjøringsprodukter. Spør legen din hvordan du skal gjenkjenne disse produktene. Alltid holde dem utilgjengelig for barn.

Hvordan å snakke med noen med autisme

Autisme er en psykisk lidelse som har rammet mange familier over hele landet. Hvis du har jobbet med autisme en eller annen måte så vet du at du kommuniserer med en autistisk barn kan være utfordrende. Hvert barn er forskjellig, men det er fortsatt noen grunnleggende ting du kan gjøre for å hjelpe å snakke med et barn med autisme.

Bruksanvisning

Snakk normalt. En ting som folk kan bli forvirret om er en autistisk barns evne for forståelse. Du kan finne deg selv å snakke i mer enkle ord og setninger, men du kan snakke normalt til de fleste av dem. Kommunisere som om de var dine kolleger og unngå å snakke ned til dem. Snakke i en normal hastighet og på en normal tone, og de vil forstå helt fint.

Hold positive. Når du snakker med en autistisk barn, er det alltid viktig å holde positivt. Noe negativt kan forstyrre dem, så å sette en positiv spinn på ting vil gjøre dem bedre. For eksempel i stedet for å si "Nei du kan ikke ha kake," bare staten, "I dag er ikke en god dag, men kanskje neste uke." På den måten vil de vite kaken vil ikke være der nå, men de vil ha kake i fremtiden.

Unngå argumenter. Argumenter kan være svært utfordrende med mindre du har autoritativ kontroll over barnet og de adlyder deg mesteparten av tiden. Prøv å avslutte argumentet så fort som mulig og gjøre barnet lykkelig. Barna allerede har nok kamper så prøv å holde dem lykkelige så ofte som mulig.

underholde dem. En effektiv måte å kommunisere med en autistisk barn er gjennom underholdning. Spille spill som paddy kake, bruke dumme stemmene, eller synge en av sine favorittsanger. De vil gjenkjenne aktivitet, ha det gøy, og da bør være i stand til å åpne opp for en mye mer diskusjon.

Prøv ut forskjellige ting. Som nevnt før, er alle barn forskjellige, så det kan ta en stund å finne den rette måten å snakke til den i livet ditt. Når du finner en vellykket talende metode, hold deg til det og holde bruke den slik at barnet blir vant til det.

Tips og advarsler

 • Ikke la deg bli frustrert og ta deg tid til å kommunisere.

Hvordan snakke med Elementary Barn om depresjon

Å snakke med barnet om depresjon trenger ikke å være en skremmende diskusjon med mange tekniske begreper som de ikke kan forstå. I disse dager barn av elementær alder er smartere enn vi gir dem kreditt for, og kan forstå situasjonen godt. Enten du tror de viser tegn på depresjon selv, eller om de har en elsket en som er diagnostisert med klinisk depresjon, fakta er de samme. Det finnes enkle måter å utdanne barnet om denne medisinske tilstanden.

Bruksanvisning

•  Forklar at depresjon er faktisk en medisinsk tilstand som trenger noen form for behandling. Fortell dem om kjemikalier i hjernen som kalles nevrotransmittere. Disse sender signaler til nerveceller i hjernen og påvirker humøret henhold til kidshealth.org nettsiden. Når kjemikaliene er på et lavt nivå, kan resultatet bli depresjon, stress eller angst. I praksis betyr hjernen ikke nok gjerne juice å gi personen nok gode følelser eller stemninger å være i stand til å fungere godt.

Listen for barnet alle de ulike årsakene til depresjon. Disse kan være arvelig, et resultat av en ulykkelig hendelse i en persons liv, et medisinsk problem, eller problemer innenfor personer miljøet, enten det er familie, arbeid eller sosiale omgivelser.

Be barnet som snakker kan være en helbredelsesprosess, samt kunst og dagbok. Dele følelser, problemer og bekymringer med en terapeut, helsepersonell eller bare en omsorgsfull voksen kan hjelpe i healing depresjon. Forklar at gråt, ingen interesse for aktiviteter, roping, søvnproblemer, og ikke gjør det bra på skolen eller arbeidet er alle symptomer på depresjon i henhold til oregoncounseling.org hjemmeside.

Del med barnet ditt som noen ganger snakke og deling er ikke nok, noen ganger medisinering er nødvendig for å kjempe mot depresjon. Forklar hvordan medisiner hjelpe hjernen kjemikalier som er på et lavt nivå. Snakk med barnet om hvordan depresjon kan gjøre en person ikke bryr seg om liv eller om å være lykkelig, og at det ikke er noe pasienten kan styre.

Ta barnet på utflukter som krever fysisk aktivitet som sykling, ballspill, svømming eller turgåing. Påpeke til dem hvordan trene og lede en aktiv livsstil er en veldig effektiv måte å bekjempe depresjon ved å slippe glade kjemikalier i våre organer. .

Hvordan snakke med tenåringer om å miste vekt

Hvordan snakke med tenåringer om å miste vekt


Ifølge Jeannette Moninger, skriver på Parents.com, er det over 25 millioner overvektige eller overvektige barn i USA alene, som i 2010. Mange foreldre finner seg overfor oppgaven av å snakke med tenåringer om vekttap. Snakke med en tenåring om noe kan være en utfordring. Snakke med en tenåring om å miste vekt kan være direkte nervepirrende som det florerer med fallgruvene. Finne den delikate balansen mellom å levere informasjon, viser bekymring og ikke skade barnets følelser kan gjøres, men. Bevæpnet med informasjon og nærmer seg med omhu, kan du ta en prat med en tenåring om å miste vekt og få poenget på en kjærlig måte.

Hvordan snakke med tenåringer om å miste vekt

•  Undersøk din motivasjon. Sørg for at din samtale med tenåringen handler om bekymring for hennes helse, ikke noen egoistiske motivasjoner du måtte ha, ifølge Stefanie Hamilton, skriver på MyOverweightChild.com. For eksempel, hvis du ønsker å snakke med tenåringen om å miste vekt fordi du er flau over å ha en overvektig barn, avtale med den følelsen og utrydde den før du snakker med henne. Hvis du ikke gjør det, risikerer du å formidle din egoistiske motivasjon til tenåring under samtalen og forårsaker skade på tenåring selvbilde. Tenk nøye gjennom hva du vil si, deretter øve et par ganger hvis du er nervøs.

Finn et passende tidspunkt å snakke med tenåringen om sin vekt. Unngå å sitte ham ned for en prat for å dempe noen følelse av trykk i tenåringer. La snakk skje naturlig, samtidig som middag eller shopping for dagligvarer.

Fokus på å gjøre det snakk om en sunn livsstil. For eksempel kan du forklare hvordan trening er viktig for å brenne forbrukes kalorier. Spør tenåring hva slags trening hun liker og tilbud om å delta. Hvis barnet ditt er generelt stillesittende, foreslår å engasjere seg i en fysisk aktivitet sammen, som sykkel-riding, eller spør om hun har lyst til å spille en sport. Følg med og være oppmuntrende, men ikke mase.

Bygg selvtillit under foredraget ved å peke på prestasjoner som ikke har noe å gjøre med utseende eller vekt. Barn trenger å forstå at vekten ikke definerer hvem de er. Education.com gir eksempler gitt av Rudd Center for Food Policy & Obesity ved Yale University som å fortelle barnet ditt hvor stolt du er av hans karakterer eller hvor imponert du er med det en fantastisk venn han er til sine jevnaldrende. Viktigst, understreke hvor mye du elsker ham.

Snakk med tenåringen om triggere som kan føre til overspising og la henne vite at hun kan snakke med deg om hvordan hun føler. La henne vite at stress, angst og depresjon kan alle bidra til årsakene til at folk spiser. Løfte om å hjelpe henne med å finne sunne måter å håndtere eventuelle negative følelser hun kan ha så hun kan lage bedre mat valg på egen hånd.

Hør hva tenåringen har å si under samtalen om vekttap. Vurdere sine ord nøye og innlemme det han trenger inn i de handlingene du tar til hjelp i sin vekttap. For eksempel, hvis barnet snakker om ikke å vite hva slags sunn mat han liker, foreslår Rudd Senter fortelle barnet at du går til butikken sammen for å finne sunn mat som han vil like. Forsikre ham dette kommer til å være et team innsats og få hele familien involvert i sunn mat og mosjon så tenåringen ikke føler seg utpekt.

Hint

 • Sørg for at sunn mat er tilgjengelig for tenåringen å spise hjemme. Hold junk food ut av huset.
 • Følg med på å hjelpe tenåringen nå de målene hun setter for seg selv.
 • Vær en god rollemodell ved å delta i fysiske aktiviteter og gjøre sunn mat valg for deg selv.
 • Unngå å formane barnet når han gjør en dårlig mat valg. Vent til senere og snakke med ham om hva sunn mat han kunne ha spist i stedet. Som et eksempel, hvis din tenåring elsker iskrem, lære ham hvordan sorbet er et sunnere valg og sørg for å holde det lager i fryseren.
 • Ikke vis frustrasjon eller delta i sarkasme når du snakker med tenåringen om vekttap. Dette er spesielt skadelig og vil tjene ingen positiv hensikt i å hjelpe barnet.