Digidexo.com

Skånsom hjelp for kronisk forstoppelse

Kronisk forstoppelse kan være et symptom på andre sykdommer som diabetes og skjoldbrusk problemer. Kronisk forstoppelse kan også skyldes fysiske misdannelser i tykktarmen. Kronisk forstoppelse er lett å behandle med en kombinasjon av vekslende rettsmidler. Velge den beste middel å bruke for forstoppelse er en prosess med prøving, evaluering og feiling.

Fiber Therapy

Gradvis øke mengden av kostfiber. Dette bidrar til å hindre at fiber fra forårsake overflødig gass og oppblåsthet i fordøyelseskanalen. Hvis du trenger mer fiber, bruk en fiber supplement som Metamucil eller Benefiber. Sørg for å konsumere store mengder vann som du bruker fiber til å administrere kronisk forstoppelse. Ikke drikker nok vann mens du bruker fiber terapi for å håndtere kronisk forstoppelse kan faktisk føre til forverring forstoppelse.

Krakk mykner

Avføring myknere arbeide for å gjøre avføringen myk for enklere passasje for å unngå å belaste. Anstrengende å ha avføring potensielt fører til hemorroider, som er ødelagte blodkar. Hemorroider kan føre endetarms kløe, blødninger og smerter. Mer avanserte tilfeller av hemorroider kan kreve kirurgisk oppmerksomhet.

Glycerin Suppositorium

Sett inn en glyserin stikkpille i endetarmen. Glyserin stikkpiller arbeide for å smøre avføring som har herdet i endetarmen. Suppositoriet smelter i rektum. Glyserin stikkpiller vanligvis produserer avføring innen en time etter at du setter inn i endetarmen

Enema

Bruke et klyster som siste utvei. Klyster kan forhånds pakket løsninger som en Fleet klyster eller kan være hjemmelaget fra en kombinasjon av blandinger som strekker seg fra vann til såpevann og bordsalt. Mer alvorlige tilfeller av forstoppelse kan kreve bruk av en to-liter pose klyster for å nå avføring som har blitt herdet, tørket og påvirket videre opp i fordøyelsessystemet