Digidexo.com

Colon Flush bivirkninger

Gjør et kolon flush vil rense ut tarmen og oppmuntre bedre generell helse. De kan være ubehagelig å utføre, men resultatene vil være verdt det. Det finnes en rekke produkter tilgjengelig som vil hjelpe deg i å utføre et kolon flush som spenner fra urte kosttilskudd til klyster. For best resultat, bør et kolon flush utføres to til tre ganger i måneden.

Ren Colon

Den mest åpenbare og ønskelige bivirkning av et kolon flush er at tarmkanalen vil bli renset fra oppbygging av fekaliene og toksiner. Over tid, materiale kan bygge seg opp i tykktarmen som vil resultere i en rekke ulike helsetilstander og en generell følelse av treghet. Spyling av tykktarmen vil gjenopprette den til en ren tilstand ved å fjerne plakk-lignende oppbygging rundt intestinal vegger.

Forstoppelse og diaré

Fordi en kolon flush fjerner ekstra bygge opp i tykktarmen som hindrer den frie fjerning av avfall, vil forstoppelse vanligvis elimineres etter noen flush og regelmessig avføring vil begynne å oppstå. I forbindelse, vil tykktarmen spyles av bakterier og toksiner som kan irritere tarmen og hindre herding av avfall som resulterer i diaré.

Vekttap

Over tid kan avføring i kolon bygge opp til usunne nivåer. Faktisk bærer gjennomsnittlig kolon vanligvis alt 4-30 pounds av stillestående materiale. Foruten fører til oppblåsthet, tykktarmskreft, og en rekke andre helsemessige forhold, slik oppsamling resulterer mest umiddelbart i overvekt bli båret rundt. Ved spyling av tykktarmen, vil det sannsynligvis ende opp i det minste et par pounds lettere som et resultat av elimineringen av gamle avføring.

Ulempene

Mens bivirkninger av et kolon rens er ofte positive, kan det være bivirkninger av et kolon flush. Disse er vanligvis kroppens respons til avgiftning prosessen og er forbigående. De vanlige bivirkninger inkluderer kramper og smerter i mageområdet, kvalme og en oppblåst følelse. Mer alvorlige reaksjoner kan omfatte en elektrolytt ubalanse som kan føre til svimmelhet og besvimelse, blod i avføringen, eller levertoksisitet, i ekstreme tilfeller.

Andre fordeler

Andre fordeler som kan oppstå ved et kolon flush inkluderer kroppens evne til å absorbere næringsstoffer og mineraler fra kostholdet ditt lettere. Dette kan føre til en sunnere, klarere hudfarge og bedre hår helse. Enda viktigere, kan det oppmuntre bedre søvn om natten og et løft i total energi og vitalitet. Mange personer som utfører et kolon flush notat følelse "clean" etter avgiftende prosess.