Digidexo.com

God Bone & Joint Helse Tips

Knoklene er de solide strukturer som utgjør skjelettsystemet og gi kroppen din støtte. Leddene er de knutepunkter hvor beina kommer sammen. De tillater bevegelse og legge stabilitet til skjelettet ditt. Hvis bein og ledd er i dårlig form eller har lov til å komme i dårlig form, kan kroppen din utvikle osteoporose, leddgikt og en mangel på mobilitet.

Vektkontroll

Å være overvektig eller overvektig kommer med mange komplikasjoner, blant annet høyt blodtrykk, kreft, depresjon, hjertesykdom, hjerneslag og type 2 diabetes. Når du er overvektig, utgjør overvekt også et problem for leddene. De tar mye mer innflytelse til å flytte deg fra ett sted til et annet. Dette kan føre til utvikling av slitasjegikt, en forringelse av leddene. For å unngå dette, holde vekten under kontroll ved å spise et sunt kosthold. Unngå høy-kalori mat med minimal næringsstoffer, som for eksempel fast food, frityrstekt mat, bearbeidet mat og raffinert sukker. Disse matvarer er også høy i syre, noe som kan føre til leddbetennelse.

Movement

Å leve et stillesittende livsstil med fravær av regelmessig bevegelse øker sjansene dine for å få vekt og utvikler også svake bein og stive ledd. For å unngå dette, få litt daglig bevegelse. Movement trenger ikke å være forseggjort og komplisert; det kan være en enkel 30 minutters gange, spille frisbee eller kaste en fotball i parken. Gunstig bevegelse kan deles opp i tre 10 minutters økter, hvis tiden er et problem.

Vektbærende trening

Som du alder, bein naturligvis bli mindre tett og leddene dine blir mindre mobile, noe som kan resultere i benskjørhet. Styrk dine ledd og bein med vektbærende øvelser som involverer hele kroppen. Disse øvelsene kan gjøres med frie vekter, maskiner eller kabler. Noen eksempler er bryst presser, skulderpress, rygg rader, triceps extensions, armhevinger og ben presser. Sammen med muskler, bein også svare på trene og bli sterkere.

Fleksibilitet

Yoga er kjent for sine sinn og kropp fordeler, men det kan også være gunstig for bein, ledd og bindevev. Yoga er lav effekt og utføres ved å holde isometriske kontraksjoner, slik at leddene til å bli bedre smurt og mer fleksibel; bein også dra på grunn av last som er plassert på dem i løpet av yoga.

Kost Aids

Det er spesifikke kosttilskudd tilnærminger som kan bidra til å bevare bein og felles helse. Kalsium bidrar til benhelse og finnes i melk, yoghurt, ost og iskrem. For å hjelpe absorpsjon av kalsium, matvarer som inneholder magnesium, vitamin-D, og ​​fosfor, for eksempel nøtter, frø, soya og hele korn, bør også bli spist.

Vann er også viktig for å hjelpe flush giftstoffer fra kroppen og bidra til å smøre leddene. Forbruker vann i stedet for andre høy-kalori, lav nærings drikker som brus, sukret te, kaffe og alkohol. Disse drikker også er sure og kan lekke kalsium fra skjelettet, noe som gjør dem svakere.