Digidexo.com

Om tenuate for Weight Loss

Det er så mange metoder for å gå ned i vekt. Mens den vanligste er å spise riktig og trene, som kan være utfordrende for mange mennesker. Det er nok av kosttilskudd og legemidler der ute som hevder å hjelpe deg å miste vekt, men tenuate er en av de få som faktisk lever opp til disse kravene.

Sentralstimulerende

Tenuate er et sentralstimulerende. Det stimulerer i nervesystemet, som deretter øker blodtrykket og hjertefrekvensen. Ved å gjøre dette, tenuate minsker appetitten, som kan hjelpe deg å kontrollere suget. Dette er en sympatomimetikum amin, som er nært beslektet med amfetamin.

Usage

Tenuate kommer i enten en depottablett eller en vanlig styrke tablett. Det vanlige styrke tenuate tablett er tatt tre ganger om dagen omtrent en time før hvert måltid. Tabletten med forlenget frigjøring tas kun en gang per dag. Dette skal svelges før frokost og vil arbeide for resten av dagen. Den utvidede utgaven tenuate tablet er best for de med travle hverdag.

Vekttap

En av de største faktorene i fedme er overspising. Lider spise mye mer enn de burde. Tenuate hjelper ved å undertrykke appetitten. Det fører til at pasienten til å føle seg full og mister lysten til å overspise. Bruke tenuate alene uten andre vekttap metoder sannsynlig ikke vil hjelpe. I stedet, ifølge Drugs.com, tenuate bør tas i forbindelse med et sunt kosthold og regelmessig mosjon rutine.

Forholdsregler

Tenuate er svært vanedannende. Jo lenger en pasient tar medisinen, jo vanskeligere kan det være for henne å stoppe. På grunn av dette, vil de fleste leger foreskrive den bare for kortsiktig bruk. Det er vanedannende både fysisk og psykisk. På grunn av dette, er det utilrådelig å plutselig slutte å ta medisinen, siden dette kan føre til alvorlige abstinenssymptomer. De med vanedannende tendenser eller en historie med narkotika eller alkohol misbruk bør ikke ta tenuate.

Siden tenuate øker blodtrykket, kan de som allerede har høyt blodtrykk ikke ta denne medisinen. De med glaukom og arteriosklerose kan ikke ta tenuate også.

Side Effects

Noen pasienter utvikler en allergisk reaksjon mens du tar tenuate. Disse bivirkningene inkluderer en begrenset luftveier, problemer med å puste og hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg. Tenuate kan også føre til en usunn høyt blodtrykk og uregelmessig hjerterytme som forårsaker alvorlig hodepine og tåkesyn. I noen ekstreme tilfeller, de som tar tenuate også oppleve hallusinasjoner, forvirring og endringer i atferd. Noen mindre bivirkninger av tenuate inkluderer skjelvinger, angst, søvnløshet og intestinal ubehag.