Digidexo.com

Hvordan lage en Body for Life-Meal

En Body For Life Meal er en balansert tilbud som fungerer med din diett plan for å holde deg i god helse, mens du kaster pounds. Du trenger ikke å kjøpe disse måltidene precooked. Her er hvordan å forberede en stor tallerken til å passe programmet i noen få enkle trinn.

Hvordan lage en Body for Life-Meal

Velg en mager protein del. Det er et bredt utvalg å velge mellom, inkludert tofu, tempeh, veggisburgere, eggehviter eller lav-fett cottage cheese. Du bør ha kun én porsjon per måltid. Denne dietten fokuserer på deler som er mer enn kalorier, så du bør måle porsjoner ved å lese etikettene eller får en mat skala. Det er ofte gjort oppmerksom på programmet som en enkelt del er lik størrelsen på knyttneve eller en kortstokk.

•  Velg en enkelt porsjon av komplekse karbohydrater. Dette kan være brun ris, søtpotet, en skive eller to av hele korn brød eller andre carb som brenner sakte å produsere energi i kroppen din. Pass på at du spiser bare en enkelt del størrelse og unngå enkle karbohydrater, som hvetemel produkter eller matvarer som inneholder mye sukker.

Legg en del av grønnsaker til minst to av dine daglige måltider. Det kan være din favoritt grønnsaker, men følgende er spesielt anbefalt: brokkoli, asparges, salat, gulrøtter, blomkål, grønne bønner, grønn paprika, sopp, spinat, tomat, selleri, agurk, løk, erter, rosenkål eller artisjokker.

til en essensiell fett hvis nødvendig. Du bør få en daglig spiseskje av umettet olje, for eksempel olivenolje. Måling dette beløpet for matlaging vil sikre at du spiser riktig del. Du kan også forbruke olje rå med eddik og friske urter i en lett salat dressing.

Forbered et glass vann med måltidet. Du bør drikke 10 glass om dagen på programmet. For å legge til en liten smak og preg til vann, legg sitron eller lime smakstilsetning. Kalorifritt smakstilsetning eller te kan også legges til. Men for det meste, feste med rent vann.

Nyt måltidet! Sett av en tid til å fokusere bare på mat. Ignorer distraksjoner som TV eller datamaskin arbeid mens du spiser. Vær oppmerksom på de delene og smaken av maten.

Hint

  • Lage mat med bare umettet fett.
  • Velg mat som du liker. Unødvendig deprivasjon fører ofte til binges.
  • Forbered ditt siste måltid på dagen et par timer før sengetid.
  • Unngå smør, stekt mat, majones, søtsaker og hel-fete meieriprodukter.