Digidexo.com

Essential Vitamin Behov for menn

Enten du er en mann som elsker å pumpe jern på treningsstudio, kjører for miles utendørs, eller slappe av på sofaen etter en lang dag på jobb, må du visse næringsstoffer for å bo på din sunneste og beste. Når det gjelder ernæring og kosttilskudd, det synes å være mer tilgjengelig informasjon om hva kvinner trenger, men de vitamin menns behov er like viktige.

De Ernæring Basics

Det er en grunnleggende ting hver mann skal have-- en god multivitamin.

Det første du må se etter i en god multivitamin er B-kompleks. Din multivitamin bør ha så mange av B-kompleks vitaminer som mulig, men viktigst B6 og B12. Den bør også ha vitamin E, vitamin C og lykopen, som alle er viktig for å opprettholde god helse prostata.

Pump Up The Testosteron

Som menn alder de produserer mindre testosteron, som er et hormon avgjørende for et menneskes helse og velvære fordi det opprettholder muskelmasse og holder menn føler deg energisk. Bortsett fra trening, er en annen måte å øke testosteron produksjonen å ta kosttilskudd som fiskeolje med essensielle omega-3 fettsyrer. Ikke bare er fiskeolje bra for hukommelsen, ifølge Harvard universitetets Health Publications, er det gunstig for å forbedre kardiovaskulær helse, som holder testosteronnivå sunt.

Mens tre porsjoner fisk vil gi dine essensielle omega-fettsyrer, proteiner og andre viktige næringsstoffer, fiskeolje kosttilskudd er en sikker måte å få essensielle fettsyrer og samtidig unngå potensielle kvikksølvforgiftning.

Vitaminer: Hva du virkelig trenger

Vitaminer er enten fettløselig eller vannløselig. Fettløselige vitaminer, som A, D, E og K vil lagre i dine fettceller over tid så det er ekstremt viktig å følge USDA Dietary Guidelines for å sørge for at du tar riktig mengde av disse vitaminene uten å overdrive. Som for vannløselige vitaminer som B-kompleks og C, vil det ikke skade deg å gå over anbefalt grense, men oppsøke lege hvis du ønsker å ta doser større enn dagpenger.

Ikke bare for gamle damer

Kalsium er ikke bare for små gamle damer som ønsker å forebygge osteoporose; menn trenger det også. Voksne trenger minst 1000 mg kalsium per dag for å opprettholde bentetthet. Kalsium fremmer sunn blodpropp og muskel sammentrekning og spiller en viktig rolle i nerve overføring.

Vitamin C er en annen viktig næringsstoff for menn. Vitamin C er rik på antioksidanter og fremmer sunn celle og kollagen produksjon, noe som vil holde deg ute yngre mens forsterke immunforsvaret.

Ikke Vitaminer, men like viktig

Fiber og vann er også av største betydning for helsen.

Fiber er viktig for å holde fordøyelsen regulert, opprettholde blodsukkernivået og redusere risikoen for hjertesykdom.

Sammen med det, er det viktig å drikke nok vann. Vann hjelper flush toksiner ut av kroppen din, fordøye mat, holde huden hydrert og gi deg energi. Drikk 6-8 glass vann hver dag for å fordøye vitaminer og holde seg frisk.