Digidexo.com

alternativ til ansiktsløftning

Hvordan utforske Alternativer til ansiktsløftning

Det finnes mange alternativer til ansiktsløftning kirurgi som kan være mer hensiktsmessig eller kostnadseffektivt, avhengig av situasjonen. Det er best å diskutere dine grunner for å ville ansiktsløftning med en medisinsk faglig for å utforske de tilgjengelige alternativene for deg.

Bruksanvisning

Lær om Alternativer til ansiktsløftning

En vurdere andre alternativer som produserer lignende resultater å ansiktsløftning kirurgi. Det finnes flere alternativer for å utforske som ikke krever kirurgi og er mye rimeligere, risikabelt og permanent. Slike alternativer er hudkremer, Botox, og kjemisk peeling.

Oppsøk vår lege hjelp med å finne hudpleieprodukter som reduserer den fysiske tegn på aldring. Legen din kan være i stand til å henvise deg til en hudlege for å få hjelp med å velge de beste produktene for din hud. Noen av disse produktene kan kreve en resept.

Mange over-the-counter hudpleieprodukter er utviklet for å bidra til å avlaste hudskader forårsaket av solen. Slike produkter kan redusere fremkomsten av rynker og alder linjer.

Utforsk Botox prosedyrer. Stadig mer populært, Botox-injeksjoner bidra til å forbedre utseendet og fasthet i huden midlertidig, vanligvis for opptil 4 måneder. Når injisert i ansiktet, Botox, et stoff laget av de samme bakteriene som er ansvarlige for en dødelig form for matforgiftning, lammer muskler og nerver i ansiktet som ellers ville trekke seg sammen og føre til utseendet av rynker.

Se inn kirurgiske prosedyrer for å forynge huden i ansiktet, slik som kjemisk peeling. En kjemisk peeling utføres ved å påføre en kjemisk oppløsning til ansiktet som forårsaker det øverste laget av huden til blisterpakningen og løsner, slik at en ny, mykere laget. En hudlege administrerer vanligvis kjemisk peeling på kontoret som en poliklinisk prosedyre.

Tips og advarsler

  • Lær risikoen felles for ikke-kirurgiske kosmetiske prosedyrer. Selv om disse prosedyrene er mindre invasiv enn ansiktsløftning kirurgi, er det fortsatt risiko involvert.
  • Ikke-kirurgiske kosmetiske prosedyrer er stadig mer populært over hele verden. Være sikker på å undersøke det beste tilgjengelige alternativet, og være sikker på at den som utfører prosedyren er skikkelig trent og opplevd.
  • Hvis ditt ønske om å få ansiktsløftning kirurgi er forårsaket av lav selvfølelse eller dårlig kroppsbilde, kan det være best å søke råd hos en psykolog eller rådgiver, utforske de relaterte emosjonelle problemer. En plastisk kirurg kan også foreslå rådgivning om dine mål for å få kirurgi synes å være knyttet til en underliggende emosjonell eller psykologisk problem.

Hvordan forberede for ansiktsløftning Komplikasjoner

Ansiktsløftning kirurgi er ansett som en relativt trygg prosedyre. Men risikoen eksisterer. Arrdannelse vil mest sannsynlig skje, og du bør være forberedt på å håndtere midlertidige eller permanente komplikasjoner som kan føre.

Bruksanvisning

Vite om potensielle komplikasjoner av Facelift kirurgi

Infeksjon er en alvorlig risiko for alle kirurgi, inkludert ansiktsløftning teknikker. Vanlige symptomer er følsomhet for berøring, rødhet og hevelse. Hvis det blir funnet tidlig, kan infeksjoner ofte behandles med medisiner.

Forbered deg på å forholde seg til arrdannelse som oppstår med ansiktsløftning kirurgi. Selv om prosedyrens innsnitt er utformet for å bli skjult fra hverandre, vanligvis bak ørene, langs hårfestet eller under haken, er noe arrdannelse vanligvis uunngåelig. Arr vanligvis blekne over tid, blir knapt merkbar, men hos noen pasienter kan de være tykk og synlig.

Anestesi blir brukt til å fremstille pasienten under facelift kirurgi. Det kan føre til bivirkninger for noen pasienter. Kvalme kan skje umiddelbart etter operasjonen på grunn av en reaksjon på anestesi, men skal forsvinne innen noen få timer.

Klargjør for muligheten for at prosedyren kan forårsake skade på nervene i ansiktet som styrer musklene, selv om dette vanligvis helbreder seg selv. Du kan også oppleve nummenhet eller en kriblende følelse rundt snittene i ansiktet. Noen pasienter kan oppleve ansikts svakhet, som krever flere uker eller måneder å gjenvinne full kontroll over ansiktsbevegelser og uttrykk.

Lys blødning etter ansiktsløftning kirurgi er normalt. Kraftigere blødning kan føre til blåmerker eller et hematom hvis venstre ubehandlet. En hematom kan føre til hevelse som kan avbryte blodstrømmen, som krever kirurgi for å fikse problemet.

Resultatene av ansiktsløftning prosedyren vanligvis vare fra 5 til 10 år, noen pasienter ikke klarer å se resultater som varer mer enn noen måneder til et år. Eldre pasienter, vanligvis over 65 år, noen ganger krever en ny ansiktsløftning kirurgi for å se betydelige resultater.

Tips og advarsler

  • Vurderer risiko og komplikasjoner av ansiktsløftning kirurgi kan hjelpe deg å avgjøre om prosedyren er riktig for deg. Se inn alternativer til ansiktsløftning kirurgi som kan bære mindre risiko og krever mindre økonomiske utgifter.
  • Vet hvordan å nå din kirurg i tilfelle en nødsituasjon etter inngrepet. Lær forskjellen mellom en komplikasjon som regnes som mindreårig og en som krever øyeblikkelig hjelp.

Ansiktsløftning Komplikasjoner

Kvinner slår til ansiktsløftning prosedyrer for å bidra til å gjenopprette et ungdommelig utseende til ansiktet. Ansikt heiser er relativt sikre prosedyrer, men som med alle kirurgi komplikasjoner kan oppstå som pleier å være midlertidig for de fleste pasienter.

Reaksjon på anestesi

Noen pasient erfaring kvalme og oppkast som følge av anestesi etter operasjonen. Dette er en kortsiktig komplikasjon som går bort i løpet av få timer.

Blødning

Lett blødning er normalt etter operasjonen, men er ukontrollert blødning farlig og kan føre til hematomas.

Hematom

En hematom utvikles når blødning oppstår under huden og er smertefullt. En annen operasjon som er nødvendig for å stanse blodstrøm, og å fjerne hematom.

Infeksjon

Symptomer på infeksjon etter en ansiktsløftning er hevelse, rødhet, og en følelse av varme som omgir snittet. Antibiotika er foreskrevet for å fjerne infeksjonen opp.

Nummenhet

Nummenhet er en midlertidig bivirkning som skjer når nervene er kuttet under en ansiktsløftning. Når nervene helbrede, bør følelsen tilbake.

Weekend Alternativer til Facelift

Weekend Alternativer til Facelift


En ansiktsløftning er et kirurgisk inngrep som kan kreve mellom to uker og to måneder for utvinning og for hevelse å forsvinne. Kirurgiske prosedyrer gir pasienter mulighet til å redusere rynker uten kostnaden og utvinning tid. Mens resultatene av en ansiktsløftning er permanent, naturlig og ikke-kirurgiske alternativer må kanskje gjøres på nytt hver månedene. Men de gir nesten umiddelbare resultater. De som mottar behandling på fredager kan merke fordelene av mandag.

Botox

Botox er et alternativ til en ansiktsløftning som er utformet for å forbedre det fysiske utseendet til en person og redusere fine linjer og rynker. Botox ble godkjent av Food and Drug Administration i 2002. Det hindrer huden fra rynker ved å blokkere signalene i kroppen som tvinger musklene til kontrakt. Noen av bivirkningene av Botox er hodepine, kvalme, dysfasi og blåmerker. De som mottar Botox generelt begynne å se resultater innen tre til fire dager.

Kollagen injeksjoner

Collagen er et protein som er ansvarlig for understøttelse av hud, ben og brusk - å gjøre huden elastisk. Som individer blir eldre, begynner kollagen i kroppen sin å svekkes og skape rynker. Mens en ansiktsløftning kan hjelpe reversere effekten av aldring, kan injisere kollagen også gjøre noen ser yngre. Kosmetisk kirurgi kan injisere en syntetisk kollagen kalt dermal fyllstoff, noe som gir volum til en pasients ansikt og reduserer rynker. Virkningene av kollagenet skal bemerkes umiddelbart. Bivirkningene kan omfatte mild smerte, rødhet, hevelse og infeksjon.

Agurker

Mens agurker ikke kan tilby de dramatiske og umiddelbare effektene av kirurgiske og ikke-kirurgiske prosedyrer, gjør forynge øyet området ved å gi fuktighet og fungerer som et kjølesystem denne behandlingen. Agurker er fremstilt av 90 prosent vann, noe som gjør dem til en effektiv fuktighetskrem. Ved hjelp av agurker vil bidra til å redusere øye poser, belastningen på øynene og tretthet, og høysnue. Det er viktig for en person å holde øynene lukket under behandling for å hindre den sure fuktighet fra irriterende øynene hennes. Denne behandlingen er vanligvis brukes i spas som ansiktsbehandlinger.

Hvordan forberede for en ansiktsløftning

Hvordan forberede for en ansiktsløftning


Selv får en ansiktsløftning ikke regnes som en større operasjon, er det fortsatt et kirurgisk inngrep som en pasient trenger å forberede seg til. Ved å forberede for ansiktsløftning kirurgi, kan du gjenopprette lettere enn hvis du hadde hoppet i uforberedt. Be alltid om pre-bruksanvisningen og guider fra kirurgens kontor for å sikre at du er fullt forberedt for din ansiktsløftning kirurgi.

Bruksanvisning

•  Slutte å røyke all nikotin minst to uker før operasjonen. Avslutt elementer som inkluderer sigaretter, nikotintyggegummi og nikotinplaster. Røyking kan hindre din utvinning og derfor, for optimale utvinning resultater, bør en pasient slutte minst seks uker før operasjonen, ifølge OnlineSurgery.com eksperter.

Unngå aspirin i uken før operasjonen. Visse doser av aspirin kan tynne blodet, noe som kan føre til komplikasjoner under operasjonen.

Kontroll høyt blodtrykk og hypertensjon. Spør legen din hvis du lider av høyt blodtrykk for å komme på riktig medisinering for å kontrollere det. Høyt blodtrykk og høyt blodtrykk kan føre til komplikasjoner under operasjonen og tyngre blåmerker i ansiktet etter operasjonen, ifølge Danya Hoenig på Beauty Surge.

Farg håret minst en uke før operasjonen hvis du farge håret allerede. Pasientene vil ikke være i stand til å farge håret i flere uker etter operasjonen.

Fyll kjøleskapet ditt, og fylle opp med resepter og andre husholdningsartikler du trenger, én uke før operasjonen. Aksje opp på frosne middager og lett-kokk måltider for å få deg av den første uken eller så. Fylle alle resepter som du må ta etter operasjonen før innleggelse.

Kjøp komfort elementer uken av operasjonen. Kjøp en komfortabel pute som vil tillate deg å sove komfortabelt om natten de første ukene etter operasjonen. Lager din fryser med kalde omslag for hevelse i ansiktet. Kjøpe hatter og solbriller for å bære utenfor den første uken etter operasjonen.

Ordne transport for dagen av kirurgi og uken etter. Forespørsel familie eller venner til å plukke deg opp fra sykehuset og ta deg hjem. Også, ordne transport for uken etter operasjonen for ærend og oppfølgings avtaler. Legge til rette for kjæledyr når operasjonen vil holde deg over natten på sykehuset.

Kjøp foran knapp opp skjorter. Ikke ta med skjorter til sykehuset som må trekkes over hodet, og slitasje knapp opp skjorter de første ukene etter operasjonen.

Ta en dusj om morgenen av ansiktsløftning. Ikke bruke sminke, kremer eller andre kremer til huden din. Rense ansiktshuden med en anti-bakteriell såpe gitt til deg av din kirurg eller kjøpt på det lokale stoffet butikken om morgenen av operasjonen.

Hva er de langsiktige helsemessige risiko for å få en ansiktsløftning?

Alle kirurgi bærer med seg en viss risiko, og en ansiktsløftning er ikke annerledes. Selv om det kan radikalt endre ditt ansikts utseende, kan det også føre til langsiktige problemer, som for eksempel arr, infeksjoner eller ansiktsnerveskader. Mange av disse problemene kan reverseres med ytterligere kirurgi eller andre inngrep, men det er viktig å forstå risikoen før du tar noen form for kosmetisk kirurgi.

Short-Term bivirkninger

Hvis du har hatt en ansiktsløftning, er det viktig å kjenne til bivirkninger som ikke fører til langsiktige problemer. For eksempel kan du er kvalm eller svimmel etter operasjonen på grunn av narkosen. Du kan oppleve noen smerte eller blåmerker, og legen din kan be deg om å ta over-the-counter smertestillende hvis det er nødvendig.

Nerveproblemer

Under en ansiktsløftning, kan snitt i huden skade noen ansikts nerver. Dette kan gjøre at du føler deg nummen i bestemte områder i ansiktet, og det kan føre til svakhet i ansiktsmusklene også.

Arrdannelse og håravfall

Selv om de fleste arr fra ansiktet heiser visne godt og er skjult av hårfestet ditt, kan noen arr forårsake problemer ned linjen. Hvis du er genetisk utsatt for keloid arr, kan du se noen på innsnitt området. Røyking kan forsinke helbredelsesprosessen og la mer opplagt arrdannelse. Noen mennesker også oppleve hårtap rundt snittet området. Begge disse problemene kan delvis avhjelpes ved hårtransplantasjon kirurgi.

Asymmetri

Etter en ansiktsløftning, noen opplever at deres ører ser asymmetrisk. Selv om dette kan være oppsiktsvekkende i starten, kan det være lett korrigeres med en ekstra mindre operasjon.

Haemotoma

Etter å ha mottatt en ansiktsløftning, opplever noen mennesker hevelse under huden. Hvis hevelsen er smertefull og mørk rød, er det sannsynligvis hematom, som må utbedres umiddelbart ved ytterligere kirurgi. Dette ytterligere kirurgi vil fjerne levret blod og stoppe blødningen under huden.

Dyp venetrombose

Etter en hvilken som helst operasjon, inklusive kosmetisk kirurgi, er det mulighet for infeksjon. Selv om disse infeksjonene kan kontrolleres, kan de spiral inntil de fører til dyp venetrombose. Denne risikoen er svært liten, men diskutere det med legen din før operasjonen.

Telltale tegn på en ansiktsløftning

Telltale tegn på en ansiktsløftning


Med en dårlig ansiktsløftning, er det lett for folk å fortelle at arbeidet har blitt gjort. Jo bedre jobb, jo mer naturlig ansiktsløftning ser. Ifølge Dr. Grant Stevens, fra en artikkel i CosmeticSurgery.com, med gode facelifts, folk vil ikke være i stand til å fortelle i det hele tatt. Bord-sertifisert plastisk kirurg Dr. Robert W. Kessler bemerker at med moderne fremskritt og ny innsikt i aldringsprosessen, er det ingen grunn for åpen facelift tegn til å eksistere lenger. Men de gjør det fortsatt.

Håravfall

Når en kirurg ikke kan lage gode nok arr, vil han prøve å skjule arrdannelse i hårfestet foran og rundt øret. Dette kan permanent fjerne hår i dette området, noe som skaper en unaturlig utseende og vil alder ansiktet. Dette kan også skje med håret bak øret, som hindrer kvinner fra stadig iført håret opp igjen. Den eneste løsningen på dette problemet er hårtransplantasjon.

Arrdannelse

Facelift snitt må plasseres i akkurat rett sted ellers arrdannelse vil være synlig fra andre siden av rommet, ifølge Dr. Kessler. Han forklarer at kinnet hud er en annen farge enn øret hud. Dersom snittet er på forsiden av øret eller ved kinnskjegg området, vil hvite, synlige arr danne. I tillegg, hvis såret ikke gro skikkelig, vil arrene bli bred. Personer med mørkere hudtoner har en tendens til å få keloid arr, arr som er oppvokst og har ekstra vev. Disse arr kan også utvikle seg fra dårlig kirurgisk teknikk. De mest vanlige steder for å se et keloid arr er umiddelbart foran øret og bak øret under håret.

Tetthet

Dette er den klassiske avslørende tegn hvor det ser ut som om huden er strukket for stramt, nesten som om personen er i en vindtunnel, som Dr. Kessler beskriver det. Huden ikke slutt slappe av; vil imidlertid halvsirkelformede linjer form over kinnet, noe som aldri skjer naturlig. Kirurger har lært å kjenne som bare stramme huden er ikke effektive. Dypere vev må tas hensyn til.

"Pixie" eller "Devil" øreflippen

Dette er utseendet der øreflippen er festet til kinnet, og etterlater ingen separasjon mellom flik og kinnet som det som forekommer naturlig.

Nakkeproblemer

Når halsen prosedyren går galt, en depresjon skjemaer rett under haken, viser fylde på hver side. Dette gir en unaturlig utseende.

Hva er en Mini ansiktsløftning?

Som mennesker alder, begynner de å se trøtt og utslitt. Dette skyldes at huden mister sin fasthet og elastisitet over tid, noe som gjør plass for rynker og hengende hud. En relativt ny kosmetisk prosedyre som kalles en mini ansiktsløftning har blitt spesielt utviklet for å reversere disse små tegn på aldring. Også kjent som helgen face-lift, er teknikken raskt og enkelt med en kort restitusjonstid. Mye mindre invasiv enn en tradisjonell ansiktsløftning, er en mini face-lift kosmetisk kirurgi med mindre stress og mindre risiko.

Hvem kvalifiserer

På grunn av sin enkelhet, er en mini face-lift en god prosedyre for alle som ønsker å ha bare "litt" arbeid gjort. Ideelt sett er det imidlertid perfekt for folk som er merke de første tegn på aldring, men ikke ønsker en mer komplisert kirurgisk prosedyre. Det er flott for folk i 30- og 40-årene som ønsker å opprettholde et ungdommelig utseende, men det er ingen aldersgrense på prosedyren.

Hva den gjør

En mini face-lift påvirker midt i ansiktet, inkludert kinn, nedre øyelokk, kjeven, nakken og folder rundt nese. I motsetning til en tradisjonell ansiktsløftning, som fokuserer på hele ansiktet, en mini face-lift bare påvirker spesielt rettet områder. Det løser ikke sagging i panne eller panne.

Slik fungerer det

Under en mini face-lift, vil kirurgen løfte huden ved hjelp av små snitt og stram og omplassere den underliggende vev og muskler. Overskudd av fett kan også bli fjernet samtidig. En av to teknikker er brukt under løftet.

En endoskopisk fremgangsmåte gjør det mulig for legen å gjøre tre eller flere små stykker rundt området som skal behandles. Kirurgiske instrumenter er satt inn gjennom disse kuttene, som vil fjerne fett og reposisjonere ansikts vev. En liten kameraet er også satt inn i huden, slik at kirurgen kan se hele prosedyren.

En ikke-endoskopisk fremgangsmåte anvender ingen slik kamera. Etter snittene blir gjort, vil huden bli slått over til utsett område som krever innstramming. Begge prosedyrene krever minimalt med skjæring å redusere arrdannelse.

Metoder

To metoder brukes ofte for mini ansikt-heiser. De kan brukes enkeltvis eller i kombinasjon. Den bakre metoden er også kjent som en mini nakke-lift. Denne prosedyren bare løfter nakken og kjever. Den fremre metoden løfter nedre ansiktet inkludert kinnene og nedre øyelokk. Kirurgen vil diskutere med deg hvilken metode vil være mest gunstig for dine ønskede resultater.

Bivirkninger

På grunn av sin non-invasiv natur, er en mini face-lift en poliklinisk prosedyre med minimale bivirkninger. De fleste pasienter opplever blåmerker og nummenhet rundt det berørte området, som passerer i løpet av en ukes tid.

Time Line

En mini face-lift prosedyre bare varer mellom ett til to timer. Pasienten blir deretter sluppet å gjenopprette hjemme. Etter en dag, kan bandasjene kommer av og din daglige rutine kan starte. Legen din vil gi deg grenser for hva du kan eller ikke kan gjøre. Gjenopprettingstiden er omtrent en hel uke.

Komplikasjoner

Selv om en mini face-lift er en relativt trygg poliklinisk prosedyre, kan komplikasjoner oppstå etter operasjonen. En hematom kan utvikle, fangst blod eller væske under huden. Arrene kan skorpe-over noe som gjør dem mer synlige, og ansiktet kan føle nummen. Disse komplikasjonene er ofte midlertidig og ikke-truende. I mer alvorlige tilfeller kan nerveskader og infeksjon oppstår. Infeksjonssymptomer vil innbefatte rødhet, hevelse, følsomhet og lokalisert varme. Hvis du har spørsmål angående disse komplikasjoner, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Ansiktsløftning Alternatives

Plastisk kirurgi krever avansert kirurgisk dyktighet og kompetanse, og i henhold til Consumer Guide til plastisk kirurgi, er den gjennomsnittlige kostnaden for en ansiktsløftning mellom $ 6000 og $ 15.000. Denne kostnaden består av en anestesi gebyr, et anlegg avgift og en kirurg honorar samt oppfølging. Mange kvinner vurdere alternative muligheter til å ha en ansiktsløftning.

Ansikts øvelser

Ansikts øvelser er en naturlig forsøk på å eliminere sagging hud og forebygge behovet for en ansiktsløftning. Ifølge Natural Living for kvinner, "Face øvelser er tenkt å bidra til å tone og stramme mens utvide musklene og fremme produksjonen av kollagen sammen med å gi økt blodsirkulasjon." Denne metoden krever kvinner til å øve opp til 15 minutter av ansikts øvelser en dag, avhengig av programmet valgt.

Botox Cosmetic

Botox Cosmetic ble innført i 2002. Det er en botulinumtoksin godkjent av FDA som injiseres i musklene i ansiktet. Botox Kosmetisk skryter av at denne reseptbelagte medisiner er "brukt for å forbedre utseendet av moderate til alvorlige fine linjer mellom øyenbrynene i folk 18-65 år for en kort periode." Botox Cosmetic må administreres regelmessig for å forhindre rynker.

Rynke kremer

Rynke kremer inneholder ingredienser som kan forbedre utseendet av fine linjer og rynker. Se etter disse ingrediensene: Retinol, hydroxy syrer, koenzym Q10, kobber peptider, kinetin og te ekstrakt. Ifølge Mayo Clinic, kan disse ingrediensene resultere i "beskjedne forbedringer i rynker." Også, for å forebygge rynker dag-til-dag, beskytte huden din fra solen ved å bruke produkter med innebygd solkrem, bruke fuktighetskremer og ikke røyke.

Laser Face Lift

Laser face lift er en prosedyre der en karbondioksid laser fjerner områder av huden som er skadet og rynkete. Dette bidrar til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker uten å løfte ansiktet. Det fokuserer på de "utsatt" områder rundt øynene og munnen. Laser ansiktsløftning skryter av at fordelene ved inngrepet i forhold til ansikt heiser er at det er svært lite blødning og minimal post-kirurgi ubehag.

Hva er en ikke kirurgisk ansiktsløftning?

En tradisjonell ansiktsløftning innebærer å kutte huden like bak hårfestet og re-feste den litt lenger tilbake enn sin opprinnelige posisjon for å stramme ansiktshuden. En ikke-kirurgisk ansiktsløftning er noen prosedyre utviklet for å stramme og løfte ansiktshuden uten behov for kirurgi. Det finnes en rekke mindre invasive prosedyrer som kan oppnå ansikts foryngelse, og hudleger og kosmetiske kirurger er stadig oppdager nye teknikker og teknologier.

Botox-injeksjoner

Botox injeksjoner inneholder en botulisme toksin som injiseres direkte inn i ansiktsmusklene, like under huden. Toksinet slapper musklene, og hindre dem fra å pådra og reduserer synligheten av rynker. Botox kan gi et kjapt mer avslappet, uthvilt utseende; men hvis Botox brukes for mye eller administreres feil, redusert mimikk og en "frosset" utseende kan føre til. En ekstra fordel med botox er at det faktisk hindrer videre utvikling rynke.

Laser Skin Innstramming

Laserterapi er en prosess som bruker infrarødt lys til å jevne huden ved oppvarming av kollagen i hudens dypere lag, forårsaker dem til å stramme. Effektene er synlig umiddelbart etter behandling, og det er nesten ingen nedetid, noe som gjør laser terapi en populær prosedyre. Optimale resultater kan ta opp til tre separate behandlinger, og ekstra hud innstramming vil skje i løpet av de følgende månedene etter inngrepet.

Thermage®

Thermage® er et proprietært system som bruker et lignende prinsipp til laser hud innstramming. Denne teknikken bruker radiofrekvensenergi til varme og stimulerer kollagen i de dypere lag av huden. Thermage® kan produsere strammere hud og mindre alvorlige rynker i nesten alle områder av ansiktet. Det er smertefri, non-invasiv og krever ingen utvinning tid, men tilbyr effektive og konsistente resultater som kan vare år.

Microcurrent Facelift

En microcurrent face lift er en ikke-kirurgisk prosedyre som bruker milde elektrisk strøm for å stimulere produksjonen av kollagen og elastin i huden. Fordelene med denne type terapi omfatter foryngelse av huden og innstramming av ansiktsmusklene. Microcurrent terapi fremmer hudens naturlige evne til å produsere viktige byggesteiner for god hud helse, noe som resulterer er subtil og naturlig utseende ansikts foryngelse.

Fordeler

Nesten alle ikke-kirurgiske teknikker er mindre kostbart enn en tradisjonell kirurgisk ansiktsløfting, avhengig av antall behandlinger som kreves. De krever også mye mindre utvinning tid, og noen prosedyrer som for eksempel botox-injeksjoner kan være ferdig i en lunsjpause uten nedetid. De tilknyttede risiko for kirurgi slik som infeksjon blir minimalisert, og det er ikke nødvendig å gjennomgå en narkose.

Hvordan Heal Raskere Etter en ansiktsløftning

Hvordan Heal Raskere Etter en ansiktsløftning


En ansiktsløftning er en kosmetisk prosedyre som strammer løs hud fra nakken og ansiktet, og gir deg et mer ungdommelig og frisk utseende. Selv om hver pasient reagerer forskjellig på kirurgiske prosedyrer, og healing tid varierer mye, er det ting du kan gjøre for å helbrede raskere etter en ansiktsløftning. Healing etter kosmetisk prosedyre avhenger av din alder, generelle helsetilstand, og hvis du har en infeksjon. Healing raskt etter en ansiktsløftning vil ha deg tilbake, nyte livet ditt raskere.

Bruksanvisning

Se plastisk kirurg. Hold oppfølgingsbesøk med legen din og aldri fjerne dine bandasjer før du ser ham. Hvis du tar ut bandasjer før din første postoperative kontor besøk, risikerer du blødning og infeksjon som vil øke helbredende tid.

•  Slutte å røyke. Hvis du røyker, spør legen din for å anbefale en røykesluttprogram, før ansiktet lift. Røyking svekker sirkulasjonen og forsinkelser helbredelse. Du vil gro raskere etter en ansiktsløftning hvis du avslutter, eller dramatisk kutte ned på røyking. I tillegg til å unngå sigaretter, unngå sigarer, skråtobakk, og nikotintyggegummi eller plaster. Unngå også andre hånden røyk fordi denne type eksponering for nikotin og kjemikalier også forsinkelser sårtilheling.

Ta smertestillende medikamenter. Din ansiktsløftning vil føre til ubehag, som kan lindres med smertestillende medikamenter. Bare ta smertestillende som er godkjent av legen din, fordi visse typer medisiner som aspirin kan forårsake blødninger.

sove på ekstra puter. Ved hjelp av ekstra puter for å støtte deg opp kan redusere hevelse i ansiktet fordi du ligger flatt tillater væske til basseng inn dine ansiktsstrukturer.

Spis sunt. En sunn diett som er rik er frukt, grønnsaker, vitaminer og mineraler vil hjelpe deg å helbrede raskere fra ansiktet lift. Riktig ernæring som inkluderer magre proteiner oppfordrer sårtilheling, som gjør matvarer som inneholder vitamin C. Be legen din for å anbefale en sunn spising plan, eller hvis du ikke har en appetitt, kan han anbefale kosttilskudd for å øke ernæring.

Ulempene ved en ansiktsløftning

Ulempene ved en ansiktsløftning


Mange mennesker tror ikke at det å ha en ansiktsløftning er en stor avtale. Det er imidlertid en ansiktsløftning en svært alvorlig kirurgisk prosedyre, en som har risiko, komplikasjoner, lang restitusjonstid og høye utgifter forbundet med det. En ansiktsløftning vil ikke gjøre en person ser ut som noen andre, eller stoppe aldringsprosessen. Snarere, ansiktsløftning, hvis det gjøres riktig, vil gjøre en individuell ser yngre og uthvilt. Men vær klar over ulempene med en ansiktsløftning før har en gjort.

Risiko og mulige komplikasjoner

Du kan redusere risikoen ved å bruke en kirurg som er medlem av American Society of Plastic Surgeons (ASP), men det er muligheter for risikoer og komplikasjoner fra facelifts. Noen ganger ytterligere kirurgi er nødvendig for å forbedre resultatene av fattige facelift utfall, for eksempel asymmetri i ansiktet, synlige arr eller synlige misdannelser hvor snittene ble gjort. Andre komplikasjoner forårsake langsom helbredelse eller smerte. Risikoer omfatter blødning, infeksjon, håravfall på snittene, ansikts nerve skade eller svekkelse, endringer i huden sensasjon, hud misfarging og hjerte- og lungekomplikasjoner, i henhold til ASP.

Røykere kan være utsatt for blemmer og hud død og er generelt ikke gode kandidater for en ansiktsløftning med mindre de slutter å røyke en måned før operasjonen og under utvinning, ifølge SmartFaceLifts.com.

Fordi ingen kirurgi er en eksakt vitenskap, i henhold til ASP, kan du ikke få de forventede resultater på første forsøk. Du kan kreve en annen ansiktsløftning for å få de resultatene du ønsker.

Vær spesielt forsiktig hvis du har pustebesvær, brystsmerter eller uvanlige hjerteslag når du kommer hjem. Hvis du opplever noe sånt, komme tilbake til sykehuset umiddelbart, foreslår ASP.

Recovery Time

Det kan ta så lenge som seks måneder for hevelsen å gå bort og for snitt linjer til å modnes. Følg nøye din surgeonâ € ™ s instruksjoner under utvinning perioden. I løpet av denne tiden, kan du ikke utsette snittene til overdreven kraft eller bevegelse. Du må unngå å sette klær på over hodet. Du vil ha andre, mer spesifikke instruksjoner fra legen din så vel. Hvis du velger de mindre, mini-facelifts som krever svært lite healing tid, kan du bare oppnå svært lite merkbare resultater, i henhold til ASP.

Expense

Fordi facelifts er vanligvis valgfag, er de ikke dekket av helseforsikring. Unntak, som forsikring vil dekke, er rekonstruktiv kirurgi som er nødvendige på grunn av medfødt feil, traumer, infeksjon eller sykdom. Vanligvis disse surgeries er å bedre funksjon, ikke bare for utseende. Det finnes gråsoner så langt som forsikring går, som øyelokk kirurgi. Hvis øyelokkene blir hengende til poenget med å hindre visjon, kan forsikringen dekke det.

Eksakte priser for facelifts varierer mye, i henhold til ASP. Kirurgens erfaring og plasseringen av praksis er to variabler. Være forberedt på å betale surgeonâ € ™ s gebyr (gjennomsnittet av som er $ 6792 som i 2007, ifølge FaceForum.com), sykehus eller klinikk avgift, anestesi avgifter, reseptbelagte medisiner, etter kirurgi plagg og medisinske tester.

Hvor lang tid tar det å komme seg fra en ansiktsløftning?

Healing Process

Utvinningsgraden for facelifts avhenger av to faktorer: den helbredende frekvensen av den enkelte og den type ansiktsløftning som ble utført. Generelt, blåmerker og hevelser vil gå ned i 2 til 3 uker. De ulike typene av ansiktsløftninger og helbredende priser inkluderer: standard ansiktsløftning og mid ansiktsløftning: 10 dager til to uker; endoskopisk ansiktsløftning: 1 eller 2 dager; tråd facelift og mini ansiktsløftning: 1 eller 2 dager.

Etter kirurgi

Oppgangen for ansiktsløftning kirurgi krever en viss prosess som overvåkes av plastisk kirurg. De første dagene etter ansiktsløftning, vil kirurgen fjerne dreneringsrørene (hvis de ble brukt) og sjekk blåmerker og arr under bandasjene. Stingene fjernes etter 5 til 7 dager. Hårfine stifter og klipp kan eller ikke kan fjernes på denne tiden. De kan holdes i lengre tid siden det området av ansiktet tar lengre tid å helbrede.

Postoperative Process

Tiltak hjemme for å hjelpe healing prosessen vil kreve en viss tid. For eksempel, er det anbefalt at pasientene hvile første dag eller to etter operasjonen. De er også bedt om å unngå anstrengende aktivitet i løpet av de første to eller tre uker i løpet post-kirurgi utvinning, inkludert avstå fra enhver form for anstrengelse, løfting, husarbeid, øvelser. Pasienten bør også slutte å røyke siden det stunts helbredelsesprosessen. Alkoholholdige drikker er også forbudt i løpet av de neste månedene til oppgang. Veldig varm dusj, dampbad og badstuer må unngås så vel for et par måneder. I gjennomsnitt kan en person utvinne fra ansiktsløftning kirurgi tilbake til jobb etter to uker.

Alternativ til Imitrex for hodepine

Imitrex er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å behandle migrene og cluster hodepine. Den er tilgjengelig for hjemmebruk som en pille eller som en nesespray. Som en injeksjon, er dette stoffet gis av helsepersonell eller det kan leveres som en autoinjection enhet for å la pasienten selv administrere medikament. Imitrex er vanligvis ikke foreskrevet til personer med hjerte-forhold eller ukontrollert hypertensjon som det kan forverre slike tilstander som fører til alvorlige bivirkninger. Imitrex kan forårsake nummenhet og kribling, svimmelhet, hjertebank, muskelsmerter og gastrointestinale symptomer som smerter og diaré.

Hurtigvirkende Alternatives

Hurtigvirkende alternativer produserer vanligvis merkbar lettelse i 15 - 30 minutter etter administrasjon. Triptaner er klassen av stoffer som Imitrex tilhører. Zomig i et annet triptan narkotika og administreres som en nesespray. Det er vanligvis reservert for bruk av folk som ikke tåler Imitrex. Oktreotid er en injectible behandling for cluster hodepine. Det er en syntetisk form av et hormon som finnes i den menneskelige hjerne, somatostatin, og er et sikkert alternativ til Imitrex for pasienter med kardiovaskulære tilstander. Administrasjon av ekstra oksygen med en hastighet på 7 til 10 liter per minutt kan bidra til å lindre hodepine i så snart som 15 minutter. Oksygen krever en resept og kan fås fra en holdbar medisinsk forsyning selskap. Bærbare oksygenbeholdere kan bestilles for de som har hyppig hodepine og kan kreve behandling hjemmefra.

Andre Akutt Alternatives

Narkotiske smertestillende medikamenter kan være foreskrevet for alvorlige, ofte tilbakevendende tilfeller. Kodein er et slikt narkotisk. Narkotiske smertestillende medikamenter er ikke ansett hurtigvirkende som de tar lengre tid å bli absorbert enn hurtigvirkende alternativer. Disse brukes med forsiktighet, da det er risiko for avhengighet. Lidokain nesedråper kan bli brukt til å ha en bedøvende effekt og gi hodepine relief. Migranal, eller DHE, kan gis som en nesespray, skudd eller intravenøs infusjon. Nesesprayen kan være tregere i å lindre hodepine enn intravenøs infusjon. Dette alternativ til Imitrex kan gi kvalme og / eller svimmelhet. For hodepine som ikke er så alvorlig som cluster hodepine, noen over disk preparater, for eksempel Excedrin migrene, kan gi lindring.

Long-Term Alternatives

Frekvensen av noen former for hodepine, spesielt cluster hodepine, kan styres ved langtids medisiner. Verapamil er vanlig foreskrevet som et medikament for å kontrollere høyt blodtrykk. Den brukes til å behandle cluster hodepine for varigheten av klyngen. Det tas daglig, og bidrar til å minske alvorligheten og hyppigheten av hodepine. Litium er foreskrevet som et forebyggende behandling for cluster hodepine. Det tas daglig, og dosen er overvåkes nøye for å forhindre litium toksisitet. Lang tids bruk av litium kan føre til utvikling av skjelvinger, tørr munn og hyppig vannlating.

Ikke-medisinske alternativer

For lider av cluster hodepine, kan livsstilsendringer i klyngen episode bidra til å redusere hyppighet og varighet av hodepine. Unngå alkoholholdige drikkevarer, nikotin og røkt og behandlet kjøtt, som inneholder nitritt, er endringer som bidrar til å hindre utbruddet av en klynge hodepine. Ikke-medisinske alternativer til Imitrex inkluderer accupuncture, accupressure og kiropraktisk behandling. En lege bør konsulteres før du bruker et ikke-medisinsk alternativ terapi som det kan være andre faktorer som ville føre til slike behandlinger for å være mer skadelig enn godt. For eksempel, hvis det er nakke og rygg problemer som bidrar til hodepine, kan kiropraktisk manipulasjon forårsake mer skade, forverring intensiteten av hodepine.

Ikke Klor Alternativer til svømmebassenger

Ikke Klor Alternativer til svømmebassenger


Klor anvendes i svømmebassenger for å drepe bakterier, alger og andre mikroorganismer. Det er imidlertid ikke uten problemer. Klor reagerer med visse organiske materialer og forårsaker allergiske reaksjoner. Det fungerer best når pH-balansen i et basseng er på en optimal mengde.

Brom

Brom er brukt i massasje sentre og spas for sin toleranse for høye temperaturer og pH-verdier. Det har en kjemisk struktur tilsvarende klor, siden det tilhører den samme familie av kjemikalier. Brom anvendes som desinfeksjonsmiddel i bassenger som et klor erstatning.

Ifølge drikkevann og Helse - Volume 2, et tidsskrift utgitt av Assembly of Life Sciences (US) trygt drikkevann, er brom brukes for å hindre vekst av bakterier, alger og lukt i svømmebassenget vann. Brom oppløses tre ganger bedre på vann enn klor. Ingen skadelige gasser er nødvendig for sin produksjon. Brom binder seg ikke sterkt, noe som begrenser dens aktivitet i vann. Konsentrasjonen av rest etterlatt av brom desinfeksjonsmidler er lav og krever ikke separate stoffer som skal fjernes. Brom er tilgjengelig i form av tabletter og krever en bromgenerator (eller en brom spring) til å siphon brom i bassenget.

Persulfater

Persulfater (eller ikke-klor sjokk) er desinfiserende alternativer til klor som er effektive i å drepe skadelige bakterier. De er ikke bare effektiv i å drepe alger; persulfater 'sjokk' et basseng å bryte ned skadelige forurensninger og badegjester avfall (organisk avfall produsert av svette, for eksempel olje). Ikke klor sjokk brukes i spas og innendørs bassenger. Persulfater koste ca 40 prosent mer enn klor og større mengder av den måtte bli brukt. De er effektive i å bryte ned svømmebasseng forurensninger til mikroskopiske atomer, derfor fungere som en type kjemisk filter. Persulfater er tilgjengelige i posen form og som tabletter.

Kobber og sølv

Kobber og sølv er naturlig forekommende elementer som effektivt fjerner alger, bakterier og annet avfall fra svømmebassenget vann. Kobber er effektive i behandling av algene, men fjerner en uønsket rest etter fjerning av bakterielle forurensninger. I henhold til Encyclopedia of Chemical Technology: Kobberlegeringer til Destillasjon, kobber og sølv har vært brukt i århundrer for å hindre vekst av skjell og alger. Vikingene brukt kobber strenger på sine skip for å hindre marine arter fra å vokse på veggene i sine skip. Sølvmynter ble dyppet i vann for å forbedre vannkvaliteten. Kobber-sølvionisering er et populært alternativ for klordesinfeksjon i USA.

Alternativ til nyredialyse

Når nyrene ikke klarer å fungere skikkelig, kan dialyse skal gjennomføres. Dialyse innebærer bruk av en maskin for å utføre noen av funksjonene til nyren, slik som å fjerne blodet fra avfall og overflødig væske, som kontrollerer blodtrykket og å gjenopprette og opprettholde nivået av elektrolytter i kroppen. Selv om effektive, noen ganger et alternativ er foretrukket å bekostning og smerte assosiert med fremgangsmåten. Dessverre, det eneste alternativet til nyre dialyse er en nyretransplantasjon.

Bakgrunn

Den primære årsaken til omgår nyredialyse er svikt i nyrene, noe som fører til siste stadium nyresvikt (ESRF). Dette kan skje gjennom en rekke årsaker, inkludert høyt blodtrykk og diabetes. Tidlige stadier av nyresvikt presenterer med få symptomer, og tegn på svikt vises kanskje ikke før nyrene fungerer på mindre enn tjuefem prosent kapasitet. ESRF oppstår når nyrene fungere på mindre enn femten prosent kapasitet. Når symptomer oppstår, de vanligvis inkluderer influensalignende symptomer som tretthet og kvalme, muskelkramper, redusert urinmengde og appetitt, gulsott (gulfarging av huden), anemi, mørk urin og søvnvansker, blant andre. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du kontakte lege umiddelbart.

Kirurgi

Den eneste effektivt alternativ til dialyse er en nyretransplantasjon, som er den foretrukne metode for behandling når du er ellers en frisk person. En vellykket transplantasjon er avhengig av en rekke faktorer, inkludert den samme blodtype, antistoffer og celleoverflateproteiner. Gitt den relative mangelen på tilgjengelige nyrer for transplantasjon, den samsvarer best mulig samsvarer med disse kriteriene er vanligvis søkt. En tett kamp og egnet donor nyre kommer vanligvis fra et søsken, men hvis du ikke har noen søsken, kan en annen nær slektning blod vise seg å være en passende match. I det tilfelle at en levende donor er utilgjengelig, nyre fra et kadaver, såfremt det en passende match, kan brukes.

Transplantasjon kirurgi vanligvis varer ca 3 timer. Hvis din nåværende nyrer er ikke den direkte kilde til høyt blodtrykk, vil de ikke bli fjernet, og den nye nyren vil bli plassert i magen. Når det, vil den være koblet til blodkar som finnes i den nedre del av buken og urinleder, som er røret som forbinder blæren og nyrene, vil bli kirurgisk kobles til blæren. Tiden brukt utvinne er ca 3 til 5 dager, med ekstra overvåking for de neste ukene. Nyrene vanligvis begynner å produsere urin umiddelbart, selv om dette kan ta i overkant av et par uker.

Etter kirurgi

Etter operasjonen er det alltid risiko for kroppen din, spesielt immunforsvaret, avvise det nye organet. For å hindre at dette skjer, vil legen forskrive Immuno-suppressants, som trenger å bli tatt for resten av livet ditt. Som et resultat av den nylig svekket immunsystem, kan det bli svært utsatt for andre forhold. Legen din kan deretter foreskrive en rekke antibiotika eller antivirale medisiner for å hindre at dette skjer. Mulige bivirkninger av immun-suppressants inkluderer vektøkning, hirsutisme (overdreven ansikts hår vekst) og mage problemer. Til slutt, vil du også trenger å følge en restriktiv diett som innebærer begrensning av saltinntaket og telle kalorier.

Alternativer til nyredialyse

Alternativer til nyredialyse


Når en pasient kommer terminal nyresykdom (ESRD), er det bare noen få behandlingstilbud. Blant disse er dialyse, en nyretransplantasjon, og ingen behandling. I de fleste tilfeller er den primære alternativ til dialyse for personer som lider av nyresvikt er transplantasjon.

Fakta

Ifølge USA Nedsatt Data System har over 350.000 pasienter i USA fikk dialyse som 2006. I tillegg er over 2600 pasienter fikk en nyre transplantasjon som sin første behandling valg.

Transplantasjon

Nyretransplantasjoner kan gis av både levende og kadaver givere; Men det er langt flere mennesker som trenger transplantasjoner enn det er nyrene som er tilgjengelige. Som et resultat av mange ESRD pasientene begynner nyredialyse, mens de venter på en nyretransplantasjon.

Dialyse

Selv om et første valg kan være en transplantasjon, kan pasienten også må begynne dialyse for å opprettholde sin helse før mottar transplantasjon. Ventetiden for en nyre kan ta måneder eller år, derfor pasienten må ha dialyse midlertidig i mellomtiden.

Ingen behandling

Det andre alternativ til dialyse er valget ikke å ta behandling i det hele tatt. Til syvende og sist betyr dette at pasienten vil dø på grunn av nyre-svikt. Prosessen kan ta dager eller uker, avhengig av den gjenværende nyre-funksjonen.

Betraktninger

Valget mellom transplantasjon og ingen behandling er en som krever betydelig vurdering av fordeler og ulemper. Faktorer som pasientens alder, generelle helse, og potensialet livskvalitet som også spiller inn når du gjør nyre behandling beslutninger.

Et alternativ til sukker for barn

Et alternativ til sukker for barn


Store mengder av sukker kan føre til en rekke helseproblemer hos barn, inkludert problemer med vekt, hulrom og tannråte. Noen foreldre bekymre serverer sukkererstatninger til barn på grunn av frykt om kreft og andre alvorlige helseproblemer. Imidlertid kan en rekke alternativer til sukker gi barna søte valg uten helsemessige bekymringer.

Sukker erstattere

Når du kjøper prepackaged matvarer og drikkevarer som kjeks og brus for barn, foreldre ønsker å unngå sukker vil trolig velge sukker erstatter som aspartam, sakkarin og. The National Cancer Institute viser at ingen påvist sammenheng mellom bruk av slike søtstoffer og kreft. Det betyr ikke at barn bør innta store mengder, men. Foreldre bør følge FDA-etablerte grenser i henhold til barnets kroppsvekt. Selv om disse søtstoffer ikke inneholder kalorier, bør de inntas i moderate.

Sukkeralkoholer

Sukkerfritt sukkertøy mer sannsynlig inneholder sukkeralkoholer slik som sorbitol, xylitol og maltitol. De er ikke vanligvis kjøpes i poser eller pakker som sukker erstatter og er ikke kalorifritt selv om de har færre kalorier enn sukker. Ifølge American Diabetes Association, kan sukkeralkoholer påvirker blodsukkeret forskjellig fra vanlig sukker - en annen grunn til at de kan gjøre en levedyktig alternativ til sukker. Men bivirkningene inkluderer gass, oppblåsthet, diaré og løs avføring. Sjansene for bivirkninger øker når sukker erstatter er konsumert i større mengder., Spesielt hos barn, slik at barns inntak av sukker alkoholer bør begrenses, også.

Frukt

Ferske frukter gjøre gode alternativer til sukkerholdig snacks når barn ønsker noe søtt. USDA anbefaler en kopp daglig for barn 2-3 år gammel, en og en halv kopper for barn fra fire til 14 og jenter opp til 18, og to kopper for gutter mellom 15 og 18. Selv om frukt inneholder kalorier, de gir også viktig næringsstoffer for voksende organer som vitamin C. Hermetisk frukt kan være pakket i sukkersirup, slik at foreldrene bør lese etikettene nøye.

Flavors

Krydder friske opp mat uten å legge kalorier eller fører til tannproblemer. Muskat og kanel skape en naturlig søt tang og kan bli stenket på brød, frokostblandinger, melkeprodukter og drikker som te, for eksempel. Legge til en liten mengde usøtet kakao til melk, puddinger, frokostblandinger, muffins og pannekaker gir barn en sjokolade smak uten alle de søte. Noen få dråper vaniljesmak eller andre ekstrakter som vørterøl, lønn eller peppermynte kan tilfredsstille en søt craving. Noen selskaper markeds fruktige ekstrakter, samt, for eksempel kirsebær, jordbær, appelsin, banan og kokos.

Alternativ til zelnorm

For de mange som endelig funnet lindring av kronisk forstoppelse eller irritabel tarm syndrom med forstoppelse med zelnorm, FDAs frivillig tilbakekalling av produktet var som et slag i ansiktet. Hvis du var en av de folk igjen floundering, kan du ikke vet hva du skal prøve neste. Heldigvis, har du flere alternativer til zelnorm. Snakk med legen din om hvilke som kan fungere for deg.

Historie

I 2002 godkjente FDA zelnorm, den første reseptbelagte medisiner godkjent for å behandle irritabel tarm syndrom med forstoppelse. Fra begynnelsen, men zelnorm var plaget med problemer. I 2004, FDA kreves Novartis, skaperne av zelnorm, for å legge merking til zelnorm pakken for å advare om potensielle alvorlige bivirkninger fra stoffet. I 2007 FDA ba om en frivillig tilbakekalling av zelnorm grunn forskning som indikerte medisinen kan føre til hjerteinfarkt hos noen pasienter.

Medisiner

I kjølvannet av zelnorm avgang, er Amitiza den eneste reseptbelagte stoffet spesielt for behandling av kronisk forstoppelse og irritabel tarm syndrom med forstoppelse. Snakk med legen din om Amitiza kan fungere for deg. Vær oppmerksom på at kvalme er en vanlig bivirkning.

Over-the-counter avføringsmidler kan bidra til tider, men de bør ikke tas regelmessig. Bulk avføringsmidler, for eksempel Metamucil, kan være det tryggeste type. Osmotics, for eksempel MiraLax, er et annet godt alternativ. Avføring myknere, smøremidler, saltvann avføringsmidler eller sentralstimulerende midler er andre alternativer for sporadisk bruk.

Alternative løsninger

Flere urte-eller mineralrettsmidler kan hjelpe med forstoppelse eller kan bidra til å lindre smerter og oppblåsthet som følger kronisk forstoppelse eller irritabel tarm syndrom. Magnesium kosttilskudd, enten magnesium oksid eller magnesium citrate, kan være et nyttig alternativ. Acacia er en urtemedisin som mange har funnet nyttig. Fennikel kan bidra med oppblåsthet, og peppermynte kan lindre magesmerter. Homeopatiske behandlinger som byronia eller svovel kan gi lindring.

Andre alternative løsninger som kan hjelpe er massasje eller akupunktur. Noen forstoppelse lider har funnet lindring gjennom en hypnoterapi program rettet mot å lindre forstoppelse.

Livsstilsendringer

I noen tilfeller kan livsstil eller kosthold endringer være nok til å behandle, eller i det minste styre, forstoppelse. Det kan være lurt å begynne med å legge mat høy i fiber til kosthold. Det kan også være nyttig å holde en matdagbok og legge merke til hvilke matvarer lage din forstoppelse verre eller forbedre den. Drikker masse vann vil alltid hjelpe. Noen mennesker har funnet lindring gjennom en glutenfri eller meieri-fri diett, men du bør diskutere dette med legen din før du eksperimenterer med det for mye.

En vanlig treningsprogram vil trolig bidra til å avlaste kronisk forstoppelse. Du kan finne, også, at stress øker trøbbel, så massasje, kan dypt pust eller andre avspenningsteknikker hjelpe.

Du kan hjelpe deg selv re-trene kroppen ved å prøve å ha avføring på samme tid hver dag, og ved å tillate god tid til det. Å måtte jag vil bare gjøre ting verre.

Betraktninger

Hvis ingen av disse alternativene hjelpe og forstoppelse er alvorlig nok til å kreve umiddelbar behandling, kan du ha et annet alternativ. FDA arbeider med Novartis å gjøre zelnorm tilgjengelig på et begrenset, beredskap basis for de som er i en lav-risikokategori og ikke får lindring fra en hvilken som helst annen terapi. Snakk med legen din om du faller inn i denne gruppen, og hvordan du går frem hvis du gjør.

Alternativer til melk for babyer

Hvis babyen er grinete og ubehagelig etter feedings, spørre lege for å teste for melkeallergi. Noen babyer kan ikke tolerere kumelk protein som finnes i meieriprodukter. Det er mange alternativer til melk til babyer.

Hydrolysert Formula

Hydrolysert formelen har kumelksproteiner brytes ned til små partikler. Den kumelksproteiner er mindre allergifremkallende enn de av hele protein formler. De fleste babyer med melkeallergi tåler dette.

Amino Acid basert formel

Aminosyre-baserte formelen har proteiner i reneste form. Denne type formel kan være det beste valget hvis barnet ditt ikke tåler det hydrolyserte formel.

Morsmelk

Morsmelk er et flott alternativ for de som babyer med melkeallergi. Men hvis du ammer en baby med en melkeallergi, må du kutte alle melkeprodukter ut av kostholdet ditt. Den kumelk protein vil overføre fra morsmelk til barnet.

Soy Formula

Avhengig av alvorligheten av melkeallergi, prøve soya formel. Mange babyer med melkeallergi tåler soya med seks måneder.

Rice Milk eller geitemelk

Hvis babyen er et år gammel eller eldre, kan du gi ris melk eller geitemelk. Pass på å sjekke med din barnelege når du bytter en baby fra formel eller morsmelk til et melkeprodukt.