Digidexo.com

Forhold forårsaket av dårlig holdning

Forhold forårsaket av dårlig holdning


Dårlig holdning er skjemmende og kan føre til alvorlige helseproblemer fra hodepine til smerter i kneet. Hvis din holdning ikke er rettet opp, kan det føre til mer alvorlige problemer i skjelettsystemet. God holdning krever skuldrene å være tilbake og vekt for å være jevnt fordelt, ha god holdning gir deg en trygg utseende samt holder hele kroppen balansert.

Knee Pain

Hunching over presser skuldrene frem og fokuserer alle av vekten på forsiden av kneet. Denne vekten er vanligvis distribuert til hoftene når kroppen har riktig holdning. Presset fører til smertefulle kneledd. Dårlig holdning skaper en ubalanse i vektfordeling som over tid, svekker og vrir knærne. Denne svekkelsen og vridning kan føre til knock-knær og bue-ben.

Snør ribbeina og en endret Pelvis

Lute eller hunching over fører til at ribbeina for å komprimere og ryggrad til å utvikle en kurve. Ribbeina blir lite fleksibel og lungene dine ikke er i stand til fullt ut å utvide. Denne mangelen på oksygen påvirker hele kroppen fra huden din til ditt hjerte. Dårlig holdning forverrer magemusklene og svekker dem, forårsaker at bekkenet vippes forover. Hvis bekkenet tilter for langt ut det kan være svært smertefullt å stå oppreist.

Nakke og skulder smerter

Det første stedet du opplever smerter og problemer fra dårlig holdning er halsen. Halsen er på toppen av det skjelett stigen og smerten fra halsen og renner ned til skuldrene. Denne spenningen forårsaker også hodepine og en rotasjon av skuldrene. Hvis dårlig holdning skjer for en lengre periode, kan det føre til at musklene til å forkorte og gjøre det ubehagelig å stå i riktig holdning.