Digidexo.com

Hvordan Gjennomgå og Sammenlign Snorking Munnstykker

Hvordan Gjennomgå og Sammenlign Snorking Munnstykker


En snorking talerør posisjonerer din bløte gane og tunge å holde dem fra å begrense luftstrømmen, ifølge MayoClinic.com. Ved å holde luftveiene åpne, hindrer munnstykket den bløte gane og tunge fra vibrerende, som er hva som forårsaker snorking lyd. MayoClinic.com sier at livsstilsendringer være forsøkt før du bruker anti-Snorking enheter som snorking munnstykker. Livsstilsendringer inkluderer ikke drikke alkohol før du går til sengs, å miste vekt og endre din søvn posisjon.

Bruksanvisning

•  Mål størrelsen på munnen. Åpne munnen bred foran et speil for å observere formen på kjeven din. Sammenligne dine observasjoner til tilgjengelige snorking munnstykker for å sikre en god match til munnen. Begrense utvalget til de som passer munnen.

Les informasjonen på esken til snorking munnstykket for å bestemme livet av munnstykket. Noen varer lenger enn andre, avhengig av materialet som brukes. Beregne kostnaden for å erstatte munnstykket på en jevnlig basis for å sikre at du har råd til det. Velg fra snorking munnstykker som du har råd.

Se for bivirkninger etter et par dagers bruk. Det tar flere dager for deg å bli vant til følelsen av produktet i munnen. Hvis du fortsatt opplever overdreven kjeve og ansikt smerter, er passformen mest sannsynlig feil. Hvis det passer er feil, kan du prøve å sette på plass brikke eller prøve en annen et annet merke.

Bestem komfort nivå av munnstykket. Du bør være i stand til å sove godt gjennom natten uten for mye ubehag. Stokk med munnstykke som du har råd til, og lar deg sove gjennom natten noe komfortabelt uten uheldige bivirkninger, for eksempel sterk kjeve smerter.

Tips og advarsler

  • Tannlegen kan spesialtilpasset en anti-snorking talerør til den nøyaktige størrelsen og formen på munnen. Kostnadene vil være høyere enn kommersielt tilgjengelige produkter.
  • Gå til tannlegen for å få tennene sjekket hvert halvår for det første året og deretter årlig for å sikre at munnstykket ikke er skiftende plasseringen av tennene dine.