Digidexo.com

Hva er fordelene med Beet Root vitamintilskudd?

Hva er fordelene med Beet Root vitamintilskudd?


Bete røtter har vokst i popularitet fordi de er næringsrik og økonomisk bærekraftig. Ved siden av rå naturlige form, kosttilskudd er kommersielt tilgjengelig. Noen vanlige former er kapsler, juice, skjær og pulver.

Innhold

Rødbeter har en rikelig mengde av vitaminer: A, B1, B2, B6 og C. Bete rot er høy i viktige mineraler: klor, folsyre, jod, mangan, organisk natrium og kalium. Det er en god kilde til fiber og karbohydrater i form av naturlig fordøyelig sukker.

Fordeler

Bete rot er praktisk talt fettfri. Det er bra for hjertet fordi den inneholder løselig fiber, som bidrar til å redusere dine høyt kolesterol. Det renser også blodet og forbedrer blodsirkulasjonen.

Bete rot kan hjelpe i behandlingen av en rekke forhold, inkludert acidose, anemi, atherosclerosis, blodtrykk, forstoppelse, flass, magesår, galleblæren og nyre lidelser, gikt og åreknuter.

Cleanser

Bete rot har to antioksidant enzymer som beskytter cellene. Dette reduserer også giftstoffer i kroppen din, rensing din lever, galleblære og nyrer. The fiber i bete rot forbedrer excretory funksjon av tarmene.

Utholdenhet

Bete rot kan øke utholdenhet, slik at du kan utføre fysiske aktiviteter på høyere nivå. Nitrater i bete rot redusere cellenes oksygenforbruk, og dermed øke utholdenhet.

Forsiktig

Ikke forbruke for mye bete rot. Det er veldig sterk. Den potent toksin rensing juice kan gjøre deg svimmel hvis du ikke er vant til det.

Finne Supplements

Der mange online supplement butikker som selger bete rot produkter. Også, gå til din lokale supplement / vitamin butikken for å se bredden i supplement produkter tilgjengelig og diskutere kosttilskudd med et salg representant.