Digidexo.com

kløe i lysken

Hva å gjøre med en Trakk Lysken på en kvinne?

Hva å gjøre med en Trakk Lysken på en kvinne?


En lyske belastning er når det er en rift eller trekk i de tre musklene i indre lår, også kalt adductor musklene. Denne kombinasjonen av musklene går fra lysken hele veien nedover innersiden av låret og kobles til kneet. En trakk lysken kan være forårsaket av mange forskjellige ting, for eksempel en direkte slag mot lysken, belaste muskelen utover hva det er i stand til, overdrive eller legge for mye stress på musklene når de ikke er korrekt strukket.

Symptomer på Kvinne Lyske trekker

Symptomer kan være mild til svært alvorlig i en lyske pull. Symptomer kan inkludere tetthet i lysken, smerte og ømhet, svakhet i adductor musklene, blåmerker, feber på stedet av belastningen, og en smellende eller kneppende lyd når musklene er anstrengt. Du vil oppleve smerte når du flytter, og du kan oppleve lyskesmerter når du går på do.

Hvordan det er diagnostisert

Din lege vil fysisk eksamen området til å finne noen hevelse eller klumper som vises på lysken. Den fysiske undersøkelsen vil avdekke hvorvidt smerte er et resultat av andre medisinske tilstander som nyrestein, forstørrede lymfeknuter eller andre bekken problemer som cyster på eggstokkene. Cyster på eggstokkene kan forårsake intense smerter som kan synes å kjøre nedover beinet og kan ligne en muskel pull. Røntgen, CT skanner og andre tester kan utføres for å utelukke eventuelle andre problemer før en full diagnose er gitt.

Behandling

Lyskesmerter hos kvinner varierer avhengig av diagnose under evalueringen. Den vanligste formen for behandling for en lyske pull er kvinner er hvile og medisiner. Ibuprofen og Naproxen er både anti-inflammatoriske medisiner som hjelper med hevelse og betennelse. Varme brukes til det generelle området eller et varmt bad kan gi midlertidig lindring. Behandlingen er basert på den eksakte årsaken til smertene. Enhver smerte som har oppstått i flere dager bør sees på av en lege.

Hvordan behandle en kløe i lysken

Kløe i lysken kan ha en rekke årsaker, blant annet en soppinfeksjon (skrittsopp), utslett, visse seksuelt overført sykdom eller bruke irriterende stoffer i lysken. Du kan gjøre flere ting for å lindre lyske kløe som inkluderer medisiner og egenomsorg tiltak.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om medisiner for å lindre lysken kløe. Hvis du har skrittsopp, aktuell og / eller muntlig sopp medisiner kan drepe soppen og lindre symptomer. Hvis du har herpes, kjønnsvorter eller noen form for utslett, kan legen din foreslå passende medisiner for å behandle disse fakkel-ups. Ta alle medisiner som anvist, og ikke stoppe eller endre dine behandlinger uten å snakke med legen din.

Bruk løstsittende, bomull undertøy og klær som gjør at huden din å puste. Unngå stramme bukser, strømpebukse og andre restriktive klær. Holde området tørt og kjølig vil lindre kløe.

Tørk av grundig etter bading eller dusjing.

Unngå å bruke produkter til personlig pleie som feminine deodoranter i lysken; de inneholder kjemikalier som kan irritere huden og forverre kløe.

Bruk is eller kalde omslag til lysken. Sval vil lette betennelser og kløe.

Prøv naturlige aktuelle behandlinger vist seg å lindre kløe; disse inkluderer trollhassel, calendula, chickweed, kamille, sarsparilla og marshmallow. Sjekk med legen din først, og slutte hvis du merker at symptomene forverres eller du ser noen tegn til irritasjon.

Lysken & Hip Pain Diagnoser

Lysken & Hip Pain Diagnoser


Fra sportslige bestrebelser til dagliglivets aktiviteter, lysken og hoftesmerter kan hemme en persons evne til å gjøre omtrent hva som helst. Lysken og hoftesmerter kan begynne for en rekke årsaker.

Stress Fracture

Tretthetsbrudd oppstår når et ben er overbelastet over en periode av tid, til slutt fører til et lite brudd. I hoften disse blir vanligvis sett på toppen av femur, lårbeinet eller i bekkenet.

Brokk

Hernias skje som et resultat av svakhet eller overbelastning til et område i en muskel, som fører til utbuling i vevet.

Muscle Strain

Stammer i hofte og lyske typisk oppstå som et resultat av overstrekking eller en kraftig kontraksjon, som fører til en tåre i muskelvev.

Bursitt

Bursa er væskefylte sekker rundt leddene som tilbyr beskyttelse og demping. Hvis bursa bli irritert eller betent, kan det føre til at hofte eller lysken smerte, spesielt i den ytre regionen av hoften.

Labral Tear

Labrum er brusk som ligger i "socket" delen av ball-and-socket hofteleddet. Denne strukturen kan bli revet fra repetitive bevegelser eller en traumatisk hendelse.

Utriving Fracture

Avulsion brudd oppstår som følge av en kraft muskelkontraksjon, som avulses, eller chips, et stykke av benet.

Symptomer på en blodpropp i lysken

En blodpropp kan være en svært alvorlig tilstand, spesielt hvis en blodpropp løsner eller reiser gjennom en blodåre eller arterien til lungene, hjernen eller hjertet. Blodpropp kan danne alt fra klynger av blodceller som pinne og klumper seg sammen, og er oftest funnet i nedre ekstremiteter, lysken og halsen. Lære å gjenkjenne symptomer på en blodpropp i lysken kan hjelpe enkeltpersoner søke øyeblikkelig behandling og hindre komplikasjoner. Blodpropp er mest vanlig hos eldre individer, og de som nylig har gjennomgått kirurgi.

Hevelse

Blodpropp ofte føre til hevelse i ekstremiteten nærmest blodpropp plassering. I tilfelle av en blodpropp i lysken, og enkelte vil kanskje merke hevelse i låret eller leggen. I mange tilfeller kan dette svelling ikke være svært merkbar, tatt i betraktning plasseringen av koagel, men for andre svellingen kan være ekstreme som avbrudd av blodstrømmen gjennom den ytterste ende er kompromittert, som fører til en akkumulering av fluider som kalles ødem.

Rødlig hud

Et område på rødlig hud kan bli lagt merke til i lysken, forårsaket av perfusjon av blodet som kan samle seg i nærliggende vev som blodpropp forstyrrer normal blodstrøm samt vekst og utvikling av cellestrukturer i og rundt lysken.

Smerte

Mange mennesker som lider av en blodpropp i lysken kan føle ømhet i lokalisert område, eller i andre deler av beinet. Blåmerker er vanligvis ikke synlig. Sårhet kan være mild eller moderat, som et resultat av lett trykk på innsiden av låret området eller andre deler av benet hvor huden er mer følsomme og følsom for trykk. Mange mennesker opplever smerter i leggen og foten av det berørte beinet.

Warmth

Den ansamling av blod i en hvilken som helst enkelt område kan føre til omgivende vev kan vokse varm. Noen ganger, hevelse er også til stede. Personer med lysken blodpropp kan ofte føle et isolert varmt sted et sted på benet.

Andre symptomer

Andre symptomer på blodpropp i lysken kan omfatte (hvis blodpropp eller et stykke av blodpropp har brukket av) en følelse av svimmelhet og angst. Smerte kan være mer merkbar eller forsvinne helt som blodpropp reiser gjennom vene eller arterie. Dyp venetrombose er den mest erfarne type blodpropp blant dem som sitter eller står i lange perioder av gangen, med nummenhet eller prikking ofte følt i benet eller begge ben.

Kan isjiasnerven Årsak smerter i lysken?

Isjiasnerven er den største nerve i kroppen. Det leverer innervasjon til hele benet, samt baken og lysken. I visse tilfeller kan isjiasnerven bli skadet, noe som fører til smerte. Hvis skaden er til ett av de partier av den skiatiske nerve som går til lysken, deretter smerter i lysken kan resultere.

Beskrivelse av Lyske smerter

Lyskesmerter forårsaket av skade på isjiasnerven ofte føles som en skarp eller brennende smerter i lysken.

Mechanism

Isjiasnerven kan enten bli betent eller klemt hvis den blir fanget av bein og muskler, noe som kan føre til lyskesmerter.

Årsaker til Sciatic kniping

I noen tilfeller kan isjiasnerven forårsake lyskesmerter fordi hofteledd har utartet, som fører til felles bli svak og forårsaker det å av og til gå utover den nerve.

Skjerpende vilkår

Lyskesmerter forårsaket av isjiasnerven kan bli forverret av å sitte i lange perioder av gangen eller ved plutselige bevegelser i hofteleddet.

Plassering av Pain

Lyskesmerter forårsaket av isjiasnerven er mest sannsynlig skje mot baksiden av lysken, som det er der isjiasnerven gir det meste av sin innervasjon.

Stretching lysken Muscle

Adductor musklene i det indre lår utgjør lysken. Disse muskler holde benene stabil og bidra til å opprettholde balansen. Holde dem fleksible og løs er avgjørende for å forebygge skader. Stretching lysken effektivt oppnås med noen enkle øvelser.

Grunnleggende Lyske Stretch

Denne strekningen er den beste for å fokusere på lysken. Sitt på bakken og spre bena så vidt inn i en splitt som mulig. Tær skal peke opp mot himmelen med rumpeballe fast under torso. Ved å lene deg fremover så langt som mulig, bør spenningen merkes i lysken musklene på begge sider. Helle til sentrum, deretter til hver side, prøver å utdype strekningen med hvert åndedrag.

Butterfly Stretch

Sittende på gulvet, ta med begge føttene sammen med knærne bøyd ut til siden. De fotsålene bør berøre hverandre med knærne ser ut som vinger. Bruk hendene til å skape motstand ved å holde anklene og bruke albuene for å trykke ned på knærne. Torso bør holdes rett mens folding over mot anklene.

Riktig Stretching

Det er vanlig for mange idrettsutøvere å ha kraftige lyskemuskulaturen. Med styrke, mange offer fleksibilitet, noe som øker sannsynligheten for skade. Stretching før trening vil forberede lysken for anstrengende aktivitet. Stretching lysken etter aktivitet vil bidra til å kjøle muskelen ned og hindre overdreven innstramming. I tillegg arbeider for å øke lengden på strekningen vil legge fleksibilitet og forbedre muskel helse. Når du strekker, puste dypt går inn i strekk, hold den og slipper pusten. Ikke skyv strekningen i smerte, men strekker seg så langt som mulig, prøver å gå lenger med hvert åndedrag. Ikke beveg, da dette kan stamme muskler.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle


Brudd av magen muskelen er også kjent som abdominal belastning. Muskelen som er mest berørt av denne skaden er rectus abdominis muskel. Det er den muskel som danner "seks-pakke" utseende på buk-området, da det er godt utviklet. Abdominal belastning oppstår når muskelen er tvangs strukket utover sine normale grenser, som deretter vil føre til å rive av muskelfibre til en viss grad. Skaden er gradert 1, 2, og 3. klasse I - mildt ubehag på grunn av skade av noen muskelfibre, men den samlede styrken av muskelen er fortsatt normal. Grade II - mer muskelfibre er revet som bringer mer smerte, hevelse og ubehag. Grade III - innebærer komplett ruptur av muskelen, som er manifestert av alvorlige muskelspasmer og smerter, sterk hevelse og blåmerker, og nedgang utvalg av bevegelse.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

•  Anvendelse av is er gunstig i løpet av de første 48 timer etter skade. Legg et håndkle på magen og bruke isen i 15 til 20 minutter. La huden få varme i ca 45 minutter, og deretter kan du begynne glasur igjen. Bruk den 4 til 8 ganger om dagen. Ice program eller kryoterapi er best i den akutte fasen av skade for å redusere hevelse og smerte, og også for å redusere blødning av den skadede muskelen.

Snakk med legen din for noen nyttige medisiner som anti-inflammatoriske medikamenter eller steroidinjeksjoner for å hjelpe med betennelse og muskelavslappende å avlaste smertefulle og spastiske muskler.

Sett noen aktuell smertestillende muskel krem eller gel. Bruk den på den skadde magen til den er helt absorbert. Hold på å bruke den for ca 3 til 4 ganger i døgnet for å gi smertelindring som varer i timevis.

Tidsplan for en fysisk terapi økt. Rehabilitering vil bidra mye for en rask utvinning. Fysioterapeut vil gjelde modaliteter, for eksempel terapeutiske ultralydundersøkelser, for å bidra til å redusere smerte og ubehag; og også noen spesifikke øvelser for å styrke svekkede magemusklene.

Anvendelsen av varme er fordelaktig 4 til 5 dager etter betennelsen har sunket. Fuktig varme program, for eksempel et varmt bad, er utmerket for abdominal belastning. Varmen i denne metoden lett trenger inn i musklene, som deretter lindrer smerte og krampe i magen.

Rest den skadde abdominal muskler for å fremme en raskere helingsprosess. For Grade I abdominal belastning, hvile muskelen fra alle aktiviteter, for ca 3 uker. Grade II abdominal belastningen krever 4 til 6 uker med hvile. Og grad III krever 3 til 4 måneder med komplett sengeleie slik at muskelen til å helbrede fra kirurgi.

Hint

 • Sørg for å bruke isen for ikke mer enn 20 minutter for å unngå frostskader.
 • Oppsøke lege umiddelbart hvis det følgende er til stede:
 • Hvis det er sterke smerter i lysken
 • Hvis smertene er til stede også i ro
 • Hvis det er høy feber, frysninger, oppkast og svimmelhet

Hvordan behandle en trakk Lyske Muscle

Hvordan behandle en trakk Lyske Muscle


Idrettsutøvere er noe som brukes til å lyske muskel trekker. Uansett hva sporten kan være, strekke eller brå bevegelser kan resultere i denne svært smertefull skade. Mens vekt er ofte plassert på magemusklene for kjernen styrke, er sjelden den samme mengde oppmerksomhet gitt til adductor musklene, som inkluderer musklene i indre lår området og lysken. Av denne grunn, folk er ofte uvitende om hva de skal gjøre når de trekker en lyske muskel. Behandling, men er ikke så komplisert når du har et håndtak på problemområdet.

Hvordan behandle en trakk Lyske Muscle

•  Stopp aktiviteten som forårsaket muskel trekk, i det minste midlertidig. Mindre muskel trekker kan bare kreve en liten nedskjæring eller begrensning av den fornærmende aktivitet inntil smerten avtar. La smerte være guide. Hvis det gjør vondt, er at kroppens måte å si "ikke gjør dette." Lytt til den.

Relax. Sitte ned eller legge ned, avhengig av hva stillingen er mest komfortabel. Når kroppen er skadet, trenger den litt tid å helbrede. Så sakte ned og la helbredelse begynne.

Sett isen på den betente området for å bidra til å roe det ned. Dette fungerer best hvis den anvendes innen de første 24 timene. Etter 72 timer, kan isen ikke gi mye hjelp. Is i 15 til 20 minutter, flere ganger om dagen.

Ta anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, ibuprofen eller andre medisiner som anbefalt eller foreskrevet av legen din. Rådfør deg med helsepersonell før du tar noen medisiner.

Limit anstrengende fysisk aktivitet. For en middels muskel belastning, kan en begrensning av anstrengende fysisk aktivitet være alt som er nødvendig for å føle seg bedre i løpet av noen dager.

Lag en legetime hvis lysken pull ser ikke ut til være helbredende eller om det blir verre eller blir mer smertefull. Spør din lege om muskelavslappende. Hvis det er hensiktsmessig for tilstanden, vil en lege foreskrive denne typen medisiner for å holde muskel trekke fra å bli mer smertefullt.

Begynn milde tøyningsøvelser når muskelen begynner å helbrede eller som legen foreslår. Vær forsiktig, men da for mye eller feil type trening kan føre til ytterligere muskelspenninger. Oppvarming av skadde området før stretching kan være nyttig.

Prøv strukturert fysioterapi. Det er alltid best å trene muskelen som skissert av noen med kompetanse på området. En fysioterapeut kan utvikle et program som vil hindre muskel fra å bli re-skadet, samt en guide på hvordan man kan styrke det å hindre fremtidig skade.

Hint

 • Isen etter en lyske muskel pull og varme før du bruker trakk muskel igjen.
 • Ta medisiner bare som foreskrevet av legen. Ikke ta medisinen oftere enn foreslått, ikke ta mer medisiner enn foreskrevet og ikke hoppe doser uten tillatelse fra lege.

Et middel mot Trakk Lyske Muskler

Et middel mot Trakk Lyske Muskler


Du har trukket lysken muskler. Dette betyr at musklene har blitt strukket utover sine fastsatte grenseverdiene, noe som resulterer i en belastning - en som kan være ganske smertefullt, noe som begrenser din evne til å trekke bena sammen eller flytte hofteleddet fritt. I utgangspunktet du har revet noen av muskelfibre i ditt indre lår. Så hva er den rette for en slik skade? Les videre.

Fastslå Injury alvorlighetsgrad

Det første du må gjøre når konfrontert med trakk lyske muskler er å fastslå hvorvidt skaden er alvorlig. Tegn på alvorlig belastning inkluderer hevelse eller blåmerker, betydelig smerte når han går, smerter mens du sitter eller ligger, smerter om natten og muskelspasmer. Hvis slike tegn er til stede, må du oppsøke lege med en gang; det er en sjanse for at musklene har revet helt og vil kreve kirurgi.

Stretch

Hvis lyskeskade er ikke fullt så alvorlig som det som er beskrevet ovenfor, en av de beste tingene du kan gjøre for å behandle det er å strekke det. Slike stretching bør være lett og enkelt - blottet for enhver smerte. Hvis du føler smerte mens stretching, du strekke for hardt og er trolig forsinke en full gjenoppretting. Lett stretching, men kan være svært nyttig.

Rest

Hvile er trolig nummer 1 middel til trakk lyske muskler. Kroppen din er ganske flinke til å reparere seg selv - og resten er måten å la den gjøre jobben sin. Hvile er den eneste måten å tillate avrevne muskler til å helbrede. Hvis du utfører en oppgave bringer smerte, er dette et godt tegn på at du ikke bør gjøre det. Som du helbrede, vil du være i stand til å gjøre mer uten å forårsake smerte.

Hot and Cold

For de første par dagene etter at skaden oppstår, is trakk muskelområdet. Ice hindrer betennelse og oppfordrer blodet å strømme til det berørte området. Før du utfører noen form for anstrengende oppgave som en lang tur, bruke en varmepakning til skaden for å hjelpe løsne musklene der. Det kan være lurt å bruke varmepakning før stretching, også. Bruk is på skaden etter å ha utført noen form for anstrengende aktivitet. I utgangspunktet, da koker du før og is etterpå.

Graviditet og lyske trekker

Graviditet og lyske trekker


Lyskesmerter er en vanlig sykdom led gjennom hele svangerskapet som kan føre til alvorlige problemer i noen kvinner. Lysken muskler, samt leddbånd, strekke for å imøtekomme det voksende fosteret inne i livmoren, noe som kan føre til smerter i magen og en økt sjanse for å belaste lysken muskler. Dette kan vanligvis følte først rundt tolvte uke av svangerskapet, men en lyske pull kan skje periodisk når som helst etterpå.

Fakta

En lyske trekk, også kjent som en lysken belastning, oppstår når for mye stress er plassert på musklene i lysken og lår. Lysken muskler består av seks muskler som dekker området fra de indre bekkenet til indre del av lårbeinet. De trekker beinet sammen og hjelpe med bevegelser av hofteleddet. Plutselige endringer i retning eller raske skift av kroppen kan føre til at musklene til å bli overbelastet, og i noen tilfeller, tåre.

Identifikasjon

Lyske trekker er vanlig hos kvinner som er gravide på grunn av den naturlige løsning av leddbånd som er opplevd i forberedelse til fødselen. Symptomer på en lyske pull kan være smerter og ømhet i lysken og på innsiden av låret, smerte når du lukker bena eller løfte kneet, eller en popping eller knipser følelse under skaden umiddelbart etterfulgt av ekstrem smerte.

Typer

Lyske trekker er vanligvis delt inn i tre kategorier avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene. Første grad lyske trekker smerte, men lite tap av styrke eller bevegelse, trekker andre grad er smerter med noen vevsskade, mens de som faller i den tredje grad kategorien omfatter smerte ledsaget av et tap av funksjon og en fullstendig rive av muskelen. Å fastslå alvorlighetsgraden av en lyske trekk, vil en lege fullføre en grundig fysisk eksamen og kan anbefale røntgenbilder for å utelukke eventuelle andre problemer.

Forebygging / løsning

Gravide kvinner bør endre posisjoner sakte å la leddbånd å strekke gradvis og bør bøye på hoftene hvis de kommer til å nyse, hoste, eller le for å hindre en lyske pull. Lyske trekker vanligvis leges på egen hånd i løpet av fire til seks uker uten radikal behandling er nødvendig. Resten er nøkkelen i helbredelsesprosessen, men i tillegg, kan is bli plassert på låret til å redusere svellingen, en anti-inflammatorisk vil bidra til å lette smerte og redusere svelling, og sammenpressing av låret med en elastisk bandasje kan fremskynde restitusjon.

Advarsel

Gravide kvinner som opplever lyskesmerter bør kontakte sin helsepersonell umiddelbart hvis smertene ikke avtar ikke i løpet av få minutter. Orienter legen hvis det er blødning, kramper, kvalme, oppkast, feber, frysninger, eller en endring av utflod, i tillegg til lysken smerte og tap av bevegelse. Alle mulige risikoer og bivirkninger av potensielle diagnostiske tester og anbefalte behandlinger bør være grundig diskutert med en helsepersonell.

Lyskeskade Pain

Lyskeskade, også kalt lyske belastning, oppstår når en av hip bortfører musklene blir revet, sprukket eller strukket. Det er fem hip bortfører muskler, tre av dem forbinder hip og bekken og to andre som forbinder bekkenet og kneet. Den vanligste lyske muskelskader er til lukke longus muskler som forbinder de nedre pelvis til den indre lårbeinet.

Graderinger av Injury

Lyske skader er delt inn i karakterer avhengig av alvorlighetsgraden av skaden. Vurder Jeg skader er mindre tårer involverer 10 prosent av muskelfibre blir skadet. Grade II er en moderat rive og kan variere fra 10 til 90 prosent av fibrene blir revet. Grade III er den mest alvorlige, med full eller delvis brudd i muskelfibrene.

Symptomer

Grade I skade smerte vil omfatte stramme lysken muskler, ubehag i øvre del av låret som kanskje ikke merkes før øvelsen er avsluttet og lyske muskel ømhet ved berøring. Grade II vil omfatte skarpe smerter til lysken eller øvre lår muskler, mindre hevelse eller blåmerker, smerter ved å strekke muskelen, vanskeligheter med å gå og smertefull kjører. Grade III vil inneholde sterke smerter når du trener, en manglende evne til å presse bena sammen, stor mengde hevelse og blåmerker i lysken muskler innen 24 timer etter skade og hva som føles som et gap eller klump i den skadde muskelen.

Årsaker

Årsaker til lyskeskade inkluderer overforbruk og en brå sving eller endring i retning når du kjører. Disse typer skader er mest vanlig med idretter som fotball, tennis og basketball.

Behandling

Behandling av en lyskeskade inkluderer bruke isen til den skadde muskelen i 15 til 20 minutter hver tredje eller fjerde time i flere dager; dette vil redusere betennelse. Over-the-counter medisiner som aspirin og advil kan tas for smertelindring. Muskelen kan tapes med en støttende bandasje for å hjelpe med healing. Rehabilitering med tøyningsøvelser og massasjeteknikker vil hjelpe hastighet helbredelse. Kirurgi kan være nødvendig i en klasse III tåre for å feste muskelen.

Recovery

En mild lyskeskade kan ta noen uker for smerte å forlate og for skaden til å helbrede. En alvorlig lyskeskade vil ta seks uker eller lenger tid å helbrede. Aktiviteter som forårsaker smerte til den skadde muskelen må stoppes inntil smertene er ikke lenger følte. Utvinningen vil ta lengre tid hvis du fortsetter å gjøre aktiviteter som forårsaker lyskesmerter.

Du kan gå tilbake til normale aktiviteter når du gjenvinne hele spekteret av bevegelse til den skadde beinet og har ingen muskelsvakhet eller smerter når du går eller kjører.

Hvordan Tape en lyskeskade

Noe som gjerne kalles en lyskeskade, eller lysken pull, er vanligvis overstrekk av en eller flere av adductor musklene i hofte og bekken. Musklene i lysken kan bli veldig sår eller rive når strukket for langt. Hensikten med taping en lyske skade er å tillate at så mye normale bevegelses i musklene som er praktisk gitt alvorligheten av skaden uten å tillate ytterligere overstrekk som kan forverre tilstanden.

Hvordan Tape en lyskeskade

•  Pakk låret. Start med å sikre den ene enden av bandasjen til låret. Starten på innsiden av låret og vikle frem en gang rundt låret, tett nok til å anvende moderat strekk på tvers av forsiden av låret.

•  Vikle rundt midjen. På den andre vikle rundt låret, i stedet for å pakke tilbake mot baksiden av låret, fortsetter rundt baksiden av midjen til fronten over lavere magemusklene. Etter å ha passert rundt midjen, brytes over hoften og ned til den opprinnelige startpunktet.

Gjenta. Fortsett å pakke på den måte som er beskrevet i trinn to, går halvveis rundt låret og hele veien rundt midjen tilbake til den opprinnelige startpunktet. Bruk tape for å feste enden av bandasjen.

Påfør tape. Sporet av bandasjen vil nå fungere som en overflate som til å anvende bånd som vil begrense bevegelsen av lukkemuskelen. Påfør bare ett lag av bånd følge den nøyaktige fremgangsmåte som er beskrevet i trinn 2.

Hint

 • En alternativ måte å tape lyske skader presenteres av SpiderTech kinesiologi tape, som ligner en hånd med tre fingre. Snarere enn å bruke avfall som en motkraft for å feste lysken muskelen, er dette båndet påføres kun til låret. For mindre skader eller påkjenninger, er det mulig å unngå helt taping med bruk av en neopren lårstøtte.

Hvordan strekke et Trakk Lyske

En trakk lysken kan være en overbelastet eller revet lukkemuskelen. Disse typer lyske skader er vanligvis behandles med en kombinasjon av hvile, is, varme, og over skranke medisiner som paracetamol og ibuprofen å lindre smerte. Som healing utvikler seg, er det noen tøyningsøvelser som bistår den helbredende prosessen med lysken.

Hvordan strekke et Trakk Lyske

Butterfly Stretch

•  Sitt på bakken på baken.

Bøy i knærne og bringe begge føttene sammen slik at bunnen av skoene dine er mot hverandre.

Hold på dine sko. Ved hjelp av albuene, presse knærne mot gulvet.

Hold stillingen i 10-15 sekunder.

Standing Lyske Stretch

Spre føttene langt fra hverandre (mye lenger enn skulderbredde).

Bruk din kroppsvekt for å lene seg mot høyre. Plasser høyre albue mot høyre kne å strekke venstre lyske. Hold føttene pekte fremover.

Hold posisjonen i 15-20 sekunder.

skifte side og gjenta trinn to og tre for en høyre lyske strekk.

Lunges

9. Begynn i utfall posisjon. Plasser høyre fot og venstre kne på gulvet.

Pass på at du sitter rett og at høyre ben er vinkelrett på gulvet opp.

Lean frem til å intensivere venstre lyske strekk. Hold posisjonen i 10 sekunder.

Bytt ben og gjenta trinn en gjennom tre for høyre lyske strekk.

Hvordan ta vare på en Trakk Lyske

En trakk lysken kan være en av de mest smertefulle og mest vanskelige skader å ta vare på. Vanligvis oppstår et trukket lyske når lukke longus, den lange muskel på innsiden av lårene, er overbelastet, og ofte revet. Den trekker eller rift oppstår vanligvis ca tre inches under bekkenet der senen og muskel koble til. Lyske skader som en trakk lyske er vanligvis brydde seg for konservativt gjennom hvile, is, varme og smertestillende midler.

Hvordan ta vare på en Trakk Lyske

•  Hvile er den enkleste og også det viktigste du kan gjøre for din trakk lysken. Ta ett til to-ukers pause fra enhver fysisk aktivitet som kan hindre lysken fra healing eller forsinke helbredelsesprosessen.

Ta over skranke medisiner som paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre for å lindre smerten.

Påfør en ispose til trakk lysken som vil redusere smerte og hevelse. Påfør ispose minst tre ganger om dagen i 10 til 20 minutter om gangen. Hvis du har en pose med frosne grønnsaker i fryseren, kan den brukes som et alternativ til en ispose.

Påfør varme til trakk lysken når hevelsen avtar. Bruk en varmepute på den skadde lysken to ganger om dagen i 45 minutter. Dette vil bidra til å lindre smerte og løsne lysken muskler som vil hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.

Begynn tøyningsøvelser på de trakk lyske muskler to ganger om dagen når du føler det kan gjøres uten smerter. Ikke overdriv strekker seg så det kunne forsinke helbredelsesprosessen.

Resume fysisk aktivitet bare hvis smertene har avtatt eller etter å ha blitt klarert av legen din.

Hint

 • Vær tålmodig. Lyske skader kan noen ganger ta opptil seks uker å helbrede.
 • Wear boxer truser i stedet for boksere å bidra til å støtte den skadde lysken.

Hvordan Wrap en hoftebøyning Injury

Innpakning en hip flexor skade er riktig en av de viktigste trinnene for å kunne utvinne fra den smertefulle tilstanden. For å kunne bryte denne form for skade, må man bruke en kombinasjon av komprimering shorts og en lyske stropp for å holde hip muskler på plass og hindre dem fra å flytte for fort og bli re-skadet. Mens det kan virke som en vanskelig oppgave å gjøre hver dag, er det faktisk ganske enkelt.

Hvordan Wrap en hoftebøyning Injury

•  Strekk beinet åpninger av komprimering shorts så mye du kan. Komprimering shorts er designet for å være liten og stram, noe som vil gjøre det vanskeligere å sette dem på først. Gå inn i shorts og bruke begge hendene til å trekke hver del av materialet på plass, og stoppet ikke før linningen er komfortabelt rundt midjen din. Shortsen bør passe ca 2 til 3 inches over kneet.

•  Påfør Cinch troppen til festet sløyfe på siden av komprimerings shorts med spennen vendt fremover. Pakk Cinch stroppen rundt quadriceps (forsiden av låret) muskel i beinet gjennom spennen til du kommer til ønsket nivå av støtte. Spenne stroppen til løkkefeste.

Påfør lysken wrap. Start med å sitte på kanten av en stol. Hvis du er innpakning høyre ben, hold wrap i venstre hånd og flytte den opp over venstre hofte området. Ta med sjal rundt baksiden av midjen din til krokenden er over høyre ben. Slipp kroken enden mellom bena og nå rundt bak ryggen og trekk den opp igjen rundt høyre lår. Fest krokenden til sløyfen.

Omvendt prosessen beskrevet i trinn 3 hvis du er innpakning venstre ben for å gi stabilitet for din hoftebøyning skade. Ved å støtte hip bruker midje og andre benet, er du hindre muskel sklir mens du går og la det gro skikkelig. Gratulerer, du har pakket din hoftebøyning skade!

Athletic Pubalgia & Sports Brokk

Athletic Pubalgia & Sports Brokk


Sport brokk er faktisk bare en mindre formell navn for atletisk pubalgia. Denne tilstanden fører til smerte i lysken og nedre mageområdet. Det er et problem som er vanskelig å behandle, og til og med lengre perioder med hvile synes ikke å bidra til å lindre symptomene. Det er først og fremst en bekymring for profesjonell, seriøs eller eliteutøver.

Hva er en sport brokk eller Atheletic Pubalgia

Sport brokk har blitt en catch-all setning relatert til smerter i lysken, nedre del av magen, området av pubis symfyse (skambenet), lår adduktorer (musklene som presser lårene sammen) og hip flexors (musklene som beveger hoftene). En brokk oppstår når et organ buler gjennom beskyttelses muskel rundt den. Det er en skade som ikke ble anerkjent før på 1990-tallet, og selv i dag er det noen tvetydighet om hva det er.

En historie av Term

Siden 1960-tallet, har idrettsutøvere klaget over disse symptomene, og flere måtte avslutte lovende karriere på grunn av dem. Rundt 1990 begynte idrettsmedisin spesialister for å definere symptomene på atletisk pubalgia. De foretrakk dette begrepet til idrett brokk siden symptomene var til tider ikke de av en brokk. Som et spørsmål om faktum, var det flere ulike klager som falt under paraplyen av begrepet sport brokk. Ved begynnelsen av 2000-tallet, leger som bruker ultralyd og MRI var bedre å forstå tilstanden.

Som lider Atheletic Pubalgia

Athletic pubalgia eller sport brokk kan påvirke enhver idrettsutøver, men er særlig utbredt i idretter som krever raske svinger og retningsendringer. Fotball, basketball, fotball og hockey alle har forårsaket denne tilstanden i sine seriøse spillere.

Symptomer og Diagnose

Symptomer omfatter smerter i lysken, hippe området og øvre del av låret, og kan bevege seg rundt for å forårsake en brennende følelse i anal området. Hoste og nysing kan forverre smertene. Disse symptomene vil ikke gå bort selv med lengre perioder med hvile. Leger i 2010 bruk ultralyd og MRI for å prøve å analysere problemet. Det finnes tilfeller, men ,, når utforskende kirurgi er nødvendig for å finne problemet.

Behandling

Den minst invasiv behandling er en diett av fysioterapi. Dessverre har det ikke vært mye suksess med denne ikke-invasiv behandling. Hvis dette er tilfelle, vil du trenger kirurgi for å rette problemet. Siden en rekke ting kan være årsaken til problemet, har hver operasjon for å være skreddersydd for den enkelte sak. Men generelt, vil kirurgen åpne nedre mageområdet og sett på rectus abdominis mucscle til pubis. Fra dette punktet, må han avgjøre om du har andre problemer med lårene eller hoftene og behandle dem på riktig måte.

Recovery og Rehabilitering

Recovery bør begynne med en fire ukers periode med hvile uten sportslige aktiviteter. Etter denne perioden, bør du begynne en periode med rehabilitering under tilsyn av din trener eller fysioterapeut.

Prognoser og Advarsel

De fleste idrettsutøvere kan gå tilbake til sin idrett innen åtte til ti uker etter operasjonen. Likevel, i ca 15 til 20 prosent av tilfellene kan det være varige effekter som vil hemme ytelsen. Laproscopic kirurgi har vært prøvd og er sikkert mindre inngrep enn åpen kirurgi. Ortopediske kirurger i 2010 råde deg til ikke å akseptere dette alternativet som de har hatt til å gjenta denne prosedyren med åpen kirurgi.

Førstehjelp for lyske SkaderEn anstrengt eller trukket lyske muskelen kan forårsake mye smerte og hevelse. De fleste lyske skader kan behandles hjemme med grunnleggende førstehjelp, men hvis du opplever sterke smerter, blødning, eller genital skade, kontakt lege.

Rest

Hvile og beskytte en lyskeskade kan bidra til å forhindre ytterligere skade og smerte. Ikke engasjere seg i fysisk aktivitet som fører deg mer smerte. Trakk lyske muskler kan ta flere uker å helbrede.

Ice

Ice vil redusere smerte og hevelse. Påfør en ispose umiddelbart etter skaden i 10 til 20 minutter minst tre ganger om dagen for de første dagene. Ikke påfør is direkte på huden; vikle ispose i et håndkle eller klut.

Heat

Etter to eller tre dager, bør en skadet lyske ikke være hovne. Når hevelsen har avtatt, kan du bruke en varmepute eller en varm komprimere i 20 til 30 minutter for å øke sirkulasjonen og lindre smerte.

Support

Støtt din skadet lysken av seg støttende undertøy til du er helt leget. For menn, trenger boxershorts ikke tilby støtte en skadet lyske trenger for å helbrede og bør unngås.

Medisinering

Over-the-counter smertestillende midler som Tylenol kan bidra til å lette ubehag fra en lyskeskade. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen og aspirin kan bidra til å lindre hevelse og smerte. Ta alle medisiner som anvist og ikke overskrider den anbefalte dosen.

Hvordan lage din egen Truss for en brokk

Hvordan lage din egen Truss for en brokk


En brokk oppstår når bukveggen svekker og deretter tårer eller buler, slik at den indre mage fôr for å presse gjennom og danner en kul eller avrundet sac. Noen ganger, kan abdominal eller intestinal vev skli inn i sac også, forårsaker smerte og alvorlige helseproblemer. Brokk oppstår vanligvis i lysken eller mageregionen, eller rundt navlen, og er forårsaket av overdreven belastning, for eksempel fra løfte-eller en naturlig svakhet.

Mens kirurgi er den eneste langvarige løsning for en brokk, kan en fagverk brukes for å lindre smerte på kort sikt. Dette er et belte eller pad bæres over brokk å holde abdominal vev fra å skli inn i sac. Selv om disse kan kjøpes på nettet eller på en medisinsk forsyning butikk, kan du lage din egen med noen forsyninger som du kan ha på hånden.

Hvordan lage din egen Truss for en brokk

•  Se en lege hvis du tror du har en brokk. Symptomer inkluderer smertefull hevelse eller buler i magen eller lysken, og smerte når du hoster, løfte eller å ha en tarmen bevegelse. Bule vil forsvinne når du blir liggende nede. Det er viktig å ha en lege diagnostisere tilstanden din og sikre at du ikke har en "strangulated" eller vridd brokk, eller en "fengslet" eller fanget brokk; disse er farlig og potensielt livstruende.

Ta av alle klær som dekker brokk. Den fagverk må påføres direkte mot huden for å gi en riktig mengde trykk.

Hold komprimering sjal rundt midjen din og legge seg ned på ryggen, enten på en seng eller på gulvet.

Plasser brettet vaskeklut eller medisinsk pad direkte over brokk.

Trekk den ene enden av kompresjons vikle rundt vaskeklut eller puten, slik at den ikke kan gli ut av plass. Sakte stå og surr sjal rundt kroppen din, trekke den stram slik at kluten eller puten er skjøvet tett mot brokk.

Fest komprimering wrap med de medfølgende klipp, noe som gjør at de er forsvarlig festet og ikke vil løsne lett.

•  Bend og bevege forsiktig for å kontrollere trykket av puten og tetthet av flyten. Mens du ønsker både å være fast på plass, holder brokk i, trenger du ikke vil at det skal være så stramt at normal bevegelse er ubehagelig eller smertefullt.

Hint

 • Redusere matinntaket kan lindre smerte fordi en full mage øker presset på skadde området.
 • Du bør være godt tilpasset for en truss; dette er bare en midlertidig løsning til du kan bli skikkelig behandlet av legen din, eller få en medisinsk brokk truss.
 • Du bør ikke bruke en truss hvis en brokk ikke kan skyves inn igjen, eller hvis truss forårsaker smerte eller ubehag.
 • Ikke prøv å behandle en brokk på egen hånd; medisinsk intervensjon er nødvendig, og jo raskere du er diagnostisert og behandlet, vil lettere behandling være.

Hva er en Belly muskelskader?

Muskelen direkte under buken kalles abdominal muskel eller rectus abdominus, som strekker seg langs begge sider av buk fra brystkasse til lysken, ifølge SportsInjuryClinic.com. Folk vanligvis lider av varierende grader av en stamme eller trakk muskel i magen eller mageområdet.

Betydning

Enhver skade på magemusklene på hver side av magen kan påvirke din evne til å bevege seg eller gå selv. En person kan selv trenger å bo utenfor sine føtter for en stund, spesielt hvis de kan briste en abdominal muskler.

Identifikasjon

Abdominal muskelskader er vanligvis kategorisert som enten første-, andre-eller tredje-graders skader. En første-graders abdominal skade kan være en lett belastning som fører til minimal smerte og ubehag. En annengrads skade innebærer en rift i muskelfiber, som vanligvis er mer smertefull. Tredje grad skader i mageregionen er brudd der muskelen kan rive bort fra skambeinet. Kirurgi er vanligvis nødvendig for denne type skader.

Effekter

Alle som lider en belastning i deres abdominal muskel vil vanligvis opplever mild til alvorlig sårhet i flere dager.

Typer behandling

Foruten hvile, bør en person med en abdominal belastning eller skade ta anti-inflammatoriske medisiner for å redusere smerter og betennelser. Videre kan en oppvarming puten brukes til å slappe av muskler og fremskynde helbredelsesprosessen.

Forebygging / løsning

Enkeltpersoner kan forhindre mest abdominal muskel spenninger og skader ved å utføre mageøvelser på en jevnlig basis. Leg heiser eller abdominal crunches er to slike øvelser.

Lyskeskade Recovery

En person immobilisert av en lyskeskade kan trenge to dager til 10 uker å fullt igjen. Gjenopprettingstiden avhenger av skaden sin alvorlighetsgrad og pasientens utvinning strategier.

Lyske Skader

Lysken, området bli med innsiden av låret til stammen, inneholder muskler kalt adductors, ifølge Aurora Health Care. Anstreng disse musklene kan føre til smerter, stivhet eller svakhet.

Førstehjelp

Førstehjelp for en lyskeskade inkluderer RICE teknikk: hvile, is, kompresjon og høyde, ifølge Bodyguard. Behandlende lege kan også foreskrive smertestillende og / eller betennelsesdempende medikamenter.

Pågående behandling

Pasienter kan ha behov for å bruke krykker og støttende wraps for de første dagene av utvinning, og gå tilbake til normal aktivitet og gjennomgå fysioterapi bare som godkjent av lege. Et sunt kosthold hjelper også utvinning.

Recovery Time

En mild lyskeskade kan kreve bare to til 10 dagers restitusjon, mens et moderat belastning kan ta opptil seks uker. Alvorlige stammer kan trenge opptil 10 uker til fullstendig leget.

Recovery Problemer

Recovery tid kan ta lengre tid enn forventet hvis pasienten gjenopptar aktiviteten for raskt. Gjentatte lyske skader kan føre til dårlig utvinning, inkludert hofteproblemer, bein betennelse eller uførhet.