Digidexo.com

Best Detox Urter

Det er viktig å detox kroppen din på en jevnlig basis. Uten detoxing, kan kroppen din bli svak, og du vil føle deg sliten. Disse urtene vil ikke bare vil gi deg bedre helse, men vil gi deg økt energi og sterkere immunforsvar mot sykdom.

Burdock

Burdock røtter bidra til å begrense oppbygging av tungmetaller i kroppen. Det vil ikke bare rense ut systemet, men reduserer immunsystem problemer i tillegg.

Nettles

Nettles har gunstige egenskaper som kan bidra til å rense leveren for giftstoffer. Brennesle er en lett-å-finne rensing urt som er mildt flavored og en god urt for te.

Milk Thistle

Silybum er gunstig for indusering av proteinsyntese i leveren. Ved å forbedre denne prosessen, det hjelper leveren arbeide mer effektivt i å bli kvitt kroppen for giftstoffer.

Løvetann

Løvetann er et godt valg for detoxing kroppen fordi det bidrar til å rense leveren og galleblæren. Ved å gjøre dette, det hjelper begge disse organene rense kroppen for overflødig giftstoffer i bod og kan også hjelpe til med å redusere størrelsen på muskelknuter i kroppen.

Psyllium frø

Psyllium frø fremme sunn, regelmessig avføring. Psyllium har evnen til å opptre som en svamp og suge opp alle de giftstoffer og spyle dem ut.