Digidexo.com

høyt kolesterol og urter

Urter for Kontrollere Kolesterol

Kolesterol, en voksaktig stoff som danner en plakett som belegg på veggene i blodårene, resulterer vanligvis fra fet mat og en stillestående livsstil. Mens det er en overflod av medisiner tilgjengelig på apotek for å få ned kolesterolet, er det noen effektive urter i tillegg enn det som kan føre til lignende resultater.

Hvitløk og ingefær

Hvitløk, regnes som en av de mest potente av kolesterolsenkende urter, kan få ned dårlig kolesterol eller LDL og øke nivået av det gode kolesterolet eller HDL. Det kan også senke triglyserider. Den aktive allicin forbindelsen i hvitløk forhindrer oppbygging av plakk i blodårene ved å hindre LDL oksidasjon.

En annen urte kolesterol rette kommer i form av ingefær. Det hjelper ved å hindre opptaket av kolesterol og stimulerende kolesterol konvertering til gallesyrer. Ha så mye av ingefær og hvitløk som mulig, i matvarer eller i rå tilstand.

Cayenne Pepper og Gurkemeie

En annen kolesterolsenkende urt er cayenne pepper. Dette bidrar til å stabilisere blodtrykket, stimulerer blodsirkulasjonen og bringer ned kolesterolnivået med fett sammenbrudd og påfølgende utskillelse av kroppsfett.

Gurkemeie er også en effektiv kolesterolsenkende urt som hindrer absorpsjon i tarmen og hjelper i fettutskillelsen også.

Artisjokk Leaf og grønn te

Ekstrakt av artisjokk blad er rike på cybarin som fremskynder leverens galleproduksjon og galleblæren sin galle flyte, som begge bidrar i økt kolesterol utskillelse.

Grønn te, på den annen side, hindrer funksjoner av enzymer som stimulerer blodkaret innsnevring. Det hjelper også med antioksidant egenskaper som holder arterie skader i sjakk mens regulere blodsukkeret.

Guggul og Red Yeast Rice

Guggul, en urt tilgjengelig i indisk spesialitet dagligvarebutikker, er en av de mest effektive av kolesterolsenkende urter. Ifølge studier, har det vært årsaken bak drastisk senking av LDL og triglyserider og heve HDL hos pasienter med kolesterol klager. Det hjelper å holde arteriosklerose i sjakk, og har ingen bivirkninger, som gjør det til et populært resept urt, også.

Red gjær ris, som er tilgjengelig på spesialitet dagligvarebutikker, bidrar til å redusere kolesterolet ved å bremse ned prosessen med produksjon av stoffet helt. Selv om det er en sikker skutt urte rette for problemet, bør den brukes med forsiktighet, spesielt av personer med lever- eller nyresykdommer eller infeksjoner.

Andre urte rettsmidler

Psyllium, en effektiv løselig fiber kilde, bidrar til å absorbere kolesterol, og dermed bidra til å redusere sine nivåer i blodet. Andre urter som flaxseeds, alfalafa, lakris og ginseng er også gunstig for å få ned kolesterolnivået i blodet.

Urter som reduserer kolesterol

Urter som reduserer kolesterol


"High cholesterol" refererer til forhøyede lipoproteiner med lav densitet (LDL), og lave høy-tetthets lipoproteiner (HDL). Dr. Andrew Weil forklarer at LDL er hva som menes med "dårlig kolesterol". Personer med høyt kolesterol har større risiko for hjerte- og karsykdommer. Mens det er mange reseptbelagte legemidler som kan senke kolesterolet, kan urtemedisiner tilby naturlige og muligens tryggere alternativer.

Høy Kolesterol

Høy kolesterol er en tilstand der plakk akkumulerer i arterier og blokkerer blodstrømmen til alle de viktigste organene, inkludert hjernen. James Balch skriver i Resept for Nutritional Healing at kolesterol er nødvendig for riktig hjernen og nerve funksjon. Kolesterol er et fettstoff som festes til ldls, som transporterer kolesterol i hele kroppen og la kolesterol å sette i arteriene. Dersom det er for mye kolesterol, kan høy-tetthets lipoproteiner (HDL) ikke plukker opp den overskytende å transportere den ut av kroppen. Derfor må LDL og HDL nivåer oppnå en balanse. Serum kolesterol i blodet er. Diettkolesterol er i mat og er bare en kilde av serumkolesterol. Kolesterolnivået påvirkes av kosthold og genetikk. Høyt kolesterol er knyttet til hjertesykdom, gallestein og høyt blodtrykk, blant andre forhold.

Urter

Herbal rettsmidler tilby alternativer for å senke kolesterolnivået. Urter som legene James Balch og Andrew Weil anbefaler inkluderer hagtorn, goldenseal, gurkemeie og rød ris gjærekstrakt. Bruk urter som anbefales i forbindelse med næringsmidler slik som kalsium og koenzym Q10. Som med reseptbelagte midler, bør personer med høyt kolesterol følge urte løsninger med sunt kosthold og mosjon.

Hawthorn

Hawthorn inneholder fytokjemikalier, inkludert acetylkolin, beta-karoten, catechin og pektin, for å nevne bare fire av hagtorn er 17 fytokjemikalier som er oppført i Resept for Nutritional Healing. Hawthorn har aminosyrer, kalsium, magnesium og kalium, i tillegg til en lang liste av verdifulle næringsstoffer. Hawthorn utvider koronar blodårer, senker kolesterolet og styrker hjertet muskler. Hawthorn kan redusere fettavleiringer og regnes for å være gunstig for hjerte, sirkulasjons- og høye kolesterol lidelser.

Goldenseal

Goldenseal er en anti-inflammatorisk med rensende egenskaper som vanligvis brukes til å bekjempe luftveisplager. Med fytokjemikalier som beta-karoten og næringsstoffer sink, magnesium og B-vitaminer, reduserer goldenseal blodtrykk og utfører som ofte foreskrevet statiner gjør. Ifølge en studie fra 2006 ved Veterans Administration Palo Alto Health Care System, kan goldenseal være en effektiv kolesterolsenkende urt.

Gurkemeie

Gurkemeie ofte brukes til å senke LDL nivåer. Ifølge Resept for Nutritional Healing, fremmer gurkemeie sunn sirkulasjon og senker kolesterol. Gurkemeie eiendommer inkluderer fytokjemikalier beta-karoten og kalsium næringsstoffer, for å nevne to. (Se Referanser 5) med noen kliniske studier som støtter kolesterolsenkende krav, kan gurkemeie være nyttig i kampen mot høyt kolesterol. The National Institutes for Health (NIH) Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) midler forskning på gurkemeie potensial.

Red Rice Yeast Extract

Dr. Andrew Weil anbefaler rød ris gjærekstrakt over alle alternative løsninger for høyt kolesterol. Ifølge Dr. Weil, gir rød ris yest ekstrakt naturlig forekommende statiner og leverer kombinasjoner av statiner, som reduserer side-effekter som kan følge med farmasøytiske statiner. Siden rød ris gjærekstrakt reduserer kroppens evne til å ta koenzym Q10, råder Weil tar co Q10 med rød ris gjærekstrakt. Ifølge Mayo Clinic, "Red gjær ris inneholder flere forbindelser kollektivt kjent som monacolins, stoffer som hemmer kolesterolsyntesen." Denne alternative rette er midt i en varm debatt med sin produsent, Food and Drug Administration, og farmasøytiske skaperne av reseptbelagte statiner.

Expert Insight

Med lovende bevis for visse urte alternativer til reseptbelagte statiner, bør personer med høyt kolesterol konsultere med en lege og gjøre så mye privat forskning som mulig. Alltid diskutere mulige interaksjoner og sensitiviteter. Hjerte og vaskulær helse er et presserende helseproblem. Husk at ikke alle krav er ekte og bør iverksettes med sunn forsiktighet.

Urter som reduserer kolesterol i arteriene

Kolesterol i blodårene kan være et problem når nivåer av low-density lipoproteiner (LDLs, eller "dårlig" kolesterol) blir for høy. Når dette kolesterol bygger seg opp på blodårene, det skaper plakk, som størkner og gjør det vanskelig for blodet å strømme, som potensielt kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Høy-tetthets lipoproteiner (HDL, eller "gode" kolesterolet) er antatt å bære kolesterol bort fra arterier og sette den i leveren, slik at det å bli eliminert fra kroppen. Å holde en god balanse av ldls lave og moderate HDL er viktig å arterie helse, og en rekke urter kan hjelpe.

Hvitløk

Hvitløk er en velprøvd fighter av dårlig kolesterol. Elementer funnet i hvitløk hjelp raise HDL (bra) kolesterol og bidrar til antilevringsformål i blodet, og dermed bidra til å unngå plakk. Også, oksidert LDL-kolesterol, noe som er en stor risikofaktor for plakkdannelse, ble funnet å bli redusert når hvitløk ble introdusert til en diett. Enhver form av hvitløk vil bidra til å redusere kolesterol buildup, men alderen hvitløk ekstrakt kosttilskudd, slik som Kyolic, viste størst resultater i en klinisk studie. Hvitløk kosttilskudd kan finnes på de fleste helsekost og narkotika butikker. Selv om hvitløk og hvitløk kosttilskudd ikke har vist seg å føre til store helsemessige farene, følg instruksjonene på supplement pakke for å sikre den mest passende og sikker bruk.

Capsicum

Capsicum er en familie av spiselige planter som har en tendens til å inneholde en gunstig stoff som heter capsaicin. Krydret paprika, slik som jalapenos og cayennepepper, har en tendens til å inneholde de høyeste konsentrasjoner av dette nyttig element, men det er vanligvis til stede i andre typer av paprika i tillegg. Capsicum frukt har en tendens til å øke hastigheten på blodstrømmen i venene, bidrar til å hindre kolesterol fra å få en sjanse til å holde seg til arterieveggene. Kliniske studier har vist at disse gunstige planter kan senke høye kolesterolverdier.

Psyllium

Det har lenge vært kjent at fiber hjelper senke kolesterolnivået. Psyllium, et lite frø funnet på en urt som heter Plantago ovata, er rik på løselig fiber og har blitt bevist gjennom vitenskapelige undersøkelser for å senke kolesterolnivået. Når 10 gram per dag psyllium ble tilsatt til dietten til testpersonene, en analyse av studier viste at LDL-kolesterol kan senkes ved 9%. Psyllium har også en tendens til å ha de beste resultatene når det brukes sammen med hel havre, som også er gode til å senke kolesterolet. Tatt med en bolle med havregryn, havre brød, eller en annen havreprodukt, er psyllium et flott verktøy for fjerning av skadelig kolesterol i arteriene.

Urter for høyt kolesterol

Høyt kolesterolnivå kan negativt påvirke kroppen. Som dårlige kolesterolet stiger, bygger plakk opp i blodet, forårsaker blodpropper som kan føre til hjerneslag. Dårlige kolesterolet blir referert til som LDL (low-density lipoprotein); gode kolesterolet kalles HDL (high-density lipoprotein). Ved å innlemme noen mild, lett-å-finne urter inn i ditt daglige kosthold, kan du redusere dine dårlige kolesterolet i et par måneder.

Alfalfa

Alfalfa arbeider for å stoppe kroppen din fra å absorbere kolesterol, og dermed hindre den fra å komme inn i blodbanen. Dette fokuserer hovedsakelig på blokkering av dårlige kolesterolet, mens ikke å ha mye av en effekt på gode kolesterolet. Spiser for mye alfalfa kan skade røde blodceller, så hold deg til ca 120g per dag. Varmebehandlet alfalfa fungerer best til å blokkere dårlige kolesterolet, og etter ca åtte ukers bruk, bør kolesterolnivået være merkbart lavere.

Hvitløk

Hvitløk har en rekke helsebringende egenskaper, inkludert senke kolesterolnivået. Hvitløk inneholder store mengder svovel, som arbeider for å balansere kolesterolnivået ved å senke dårlige serumnivåer og heve gode kolesterolet. Hvitløk bryter ned plakk som forårsaker blodpropp og hjerneslag. Øke ditt daglige inntak av hvitløk så mye som mulig ved å legge det til forrettene, salater og brød. Hvitløk piller er også et sunt alternativ.

Psyllium

Psyllium er svært rik på løselig fiber, som arbeider for å bryte ned kolesterolet og forebygge plakk i blodbanen. Ved å tilsette 5 til 10g psyllium til ditt daglige kosthold, kan du redusere de samlede kolesterol og LDL-nivå i løpet av få måneder. Legge havrekli til en diett rik på psyllium kan produsere mer effektive resultater.

Red Gjær Rice

Red gjær ris er en annen urt som vil kunne få betydelige lavere kolesterolnivå. Den inneholder Monacolin K, som hindrer leveren fra kolesterol fremstilling. Forbruker om 1,2 g rød gjæret ris per dag vil redusere dårlige kolesterolet samtidig øke gode kolesterolet i løpet av de tre første månedene av bruk.

Hva Urter Lavere Kolesterol?

Høyt kolesterol er et utbredt problem, og rammer menn og kvinner i alle aldersgrupper. Hvis venstre ubehandlet, kan høyt kolesterol føre til tilstoppede arterier, herdet arterier, hjerteinfarkt og hjerneslag. Ofte - men ikke alltid - kostholdsrelaterte, høyt kolesterol kan være genetisk. En fornuftig kosthold og moderat trening kan være alt som trengs for å bringe høye kolesterolverdier ned, men det er visse gunstige urtemedisiner tilgjengelig hvis kosthold og mosjon er ikke nok.

Hvitløk

Hvitløk er en av de mest foreskrevne urter i Europa. Når du tar hvitløk, er det beste alternativet en standardisert supplement. Rå hvitløk --- med sin velkjente bivirkninger --- er effektiv, men kosttilskudd er lettere å ta.

Alfalfa

Alfalfa har få bivirkninger, og ser ut til å senke den "dårlige" kolesterol (LDL) nivåer i blodet. Alfalfa kan forsterke effekten av andre kolesterolsenkende kosttilskudd som hvitløk og fiskeolje.

Bukkehornkløver

Fenugreek, et medlem av ertefamilien, viser løftet i kolesterol-gende studier. Frøene synes å hemme absorpsjon av kolesterol i mage-tarmkanalen.

Guggul

Guggul er en harpiks avledet fra en liten, tornete plante innfødt til India. Guggul kosttilskudd virker på leveren å hjelpe forbrenne kolesterol.

Ingefær

Ingefær bidrar til å øke "gode" kolesterolet (HDL). Studier fra Rambam Medical Center i Haifa, Israel, viser at ingefær redusert triglyserider og kolesterol nivåer i mus 27 og 29 prosent, henholdsvis.

Broom

Kost eller slakter kosten har blitt brukt medisinsk i århundrer. I kombinasjon med vitamin C og flavonoider, kan broom forbedre kolesterolet.

Kinesiske urter for Kolesterol

Kinesiske urter for Kolesterol


Selv om forståelsen av kolesterol er helsekonsekvenser er et moderne oppdagelse, en rekke urter som brukes i tradisjonell kinesisk medisin redusere nivåer av low-density lipoproteiner (LDL), det dårlige kolesterolet, og samtidig opprettholde et godt forhold til high-density lipoproteiner (HDL).

Pu Erh te

Selv om det fortsatt ikke er kjent utenfor Kina og områder med høye konsentrasjoner av folk av kinesisk avstamning, er pu erh te å bli bedre kjent som rapporter om sine kolesterolsenkende eiendommer spredt. Pu erh te er laget av en annen type te anlegget enn andre teer. Anlegget brukes for pu erh er mye mer gamle og regnes som stamfaren til den moderne te-planten. I tillegg til å senke LDL-kolesterolet, senker pu erh te nivåer av triglyserider.

Red Rice Gjær

Rød ris gjær, den bestanddel som brukes til å lage rød rød kinesisk grillet svinekjøtt, er kilden av ekstraktene som ble gjort i den første kommersielle statin medikament for kolesterolreduksjon. Merck & Co. avledet den opprinnelige statin narkotika, Mevacor, fra rød ris gjær. Som et resultat, har det vært mye uenighet om hvorvidt rød ris gjær er en matvare eller et legemiddel. Merck og andre produsenter hevder at rød ris gjær ikke skal selges som en matvare. Tradisjonelle medisinske utøvere og gastronomi eksperter hevder at rød ris gjær har blitt brukt som en matvare siden den første dokumenterte bruk av en kinesisk lege i 800 e.Kr. Det første tilfellet av retninger for fremstillingen blir innspilt ble publisert under Ming-dynastiet (1368-1644 ).

Da Suan

Da suan, eller hvitløk, har vært brukt i en rekke urtemedisin tradisjoner, blant annet i Kina. Det er foreskrevet for en rekke moderne forhold, inkludert høyt kolesterol. Bruken av hvitløk i kinesisk medisin forut skriftlige kilder. I tillegg til mange andre helsefordeler, hvitløk reduserer serumkonsentrasjonen av LDL-kolesterol i blodet. Hvitløk fungerer over tid, så vanlig forbruk er svært viktig. For folk som ikke liker smaken av hvitløk, mange selskaper produserer luktfrie hvitløkskapsler.

Urter for Kolesterol

De fleste urter har antioksidantegenskaper, som kan beskytte veggene i blodårene, som bistår i bedre nivåer av kolesterol. Bruke urter riktig er nøkkelen, så det er best å sjekke med en lege før du stopper eller blande urter med noen av de aktuelle kolesterol medisiner for å forebygge komplikasjoner.

Green Tea

Grønn te er laget av ikke-fermenterte blader, med en høy konsentrasjon av kraftige antioksydanter kalles polyfenoler, som beskytter både celler og kroppen kjemikalier mot skade forårsaket av frie radikaler. Frie radikaler er opprettet som et biprodukt av vår fordøyelsesprosessen. Grønn te hjelper blokkere intestinal absorpsjon av kolesterol og fremme sin utskillelse fra kroppen. Det hemmer enzymet som fremmer blodåre innsnevring, som hjelper normal kolesterolnivået. Det anbefales å drikke grønn te til hvert måltid daglig.

Hvitløk

Elsker det eller hater det, hindrer hvitløk oksidasjon av kolesterol og begrenser oppbygging av arteriell plakk. Legge til 800 milligram hvitløk i noen form til en daglig diett hjelper med kolesterol. Ved hjelp av hvitløk for kolesterol kan gjøres på mange forskjellige måter.

En hvitløk tablett gjort av en kul-tørket prosessen bevarer de aktive hvitløk ingredienser. En tablett inneholder vanligvis 500 milligram av lukt-kontrollerte hvitløk, og to tabletter per dag anbefales. Det er også luktfri hvitløk tabletter tilgjengelig på de fleste apotek eller lyng matbutikker.

Deretter tørket hvitløk og fersk hvitløk. Ved hjelp av 800 milligram av tørket hvitløk er tilsvarende en liten fedd fersk hvitløk. Endelig kommer hvitløk i pulverform, som kan legges i tilberedning av måltider.

Psyllium

Psyllium blir ofte brukt som en diettfiber, siden det ikke er absorbert av tynntarmen. I 1998 godkjente FDA en helsepåstand på psyllium. "3g til 12g løselig fiber fra psyllium frø pille når inkludert som en del av en diett lav på mettet fett og kolesterol, kan redusere risikoen for hjertesykdom." Psyllium er tilgjengelig i helsekostbutikker som tørr frø eller skall form, og kan blandes med vann etter behov. Psyllium er også tilgjengelig i kapselform i de fleste apotek og ernæring butikker. Mange frokostblandinger inneholder havre og kli, samt bakevarer, allerede inneholder psyllium, så sjekk ingrediensene på maten etiketten av produktet.

Urter for å bekjempe kolesterol

Urter for å bekjempe kolesterol


Virkningene av et forhøyet kolesterol nivå kan variere fra minimal til fatale. Høye nivåer av LDL --- eller "dårlig" --- kolesterol kan føre til høyt blodtrykk, hjerteinfarkt eller koronar hjertesykdom. Hvis du står overfor høyt kolesterol eller er interessert i å ta forebyggende tiltak, kan du gjøre det hjemme ved hjelp av naturmidler.

Green Tea

Ifølge University of Maryland Medical Center, en klinisk studie fant at menn som drakk grønn te var mer sannsynlig å ha lavere total kolesterol enn de som ikke gjorde det. Grønn te øker også nivået av gunstige, eller HDL, kolesterol; disse gunstige effektene antas å stamme fra polyfenoler som reduserer opptaket av kolesterol i blodet.

Hvitløk

Hvitløk antas å være et mirakel urt for hjerte-problemer. Faktisk, hvitløk har blitt har blitt lisensiert i Tyskland som en behandling for aterosklerose, tilstanden hvor farlig plakk bygger seg opp i arteriene. Ifølge forskere ved Iowa State University, både rå og kokt hvitløk inneholder stoffer som hjelper redusere leverens produksjon av kolesterol.

Artisjokk Leaf

Selv om forbrukerne vanligvis tenker på artisjokker som en siderett til middagen, ingesartisjokk blad ekstrakt kan bidra til å redusere kolesterolnivået. Ifølge "Science Daily," forskere ved University of Reading, i England, har funnet ut at ekstrakt fra hele kloden artisjokk anlegget kan redusere kolesterolnivået. Studien ble utført på friske individer av en normal vekt, og studien bemerker at ekstrakt kan en mindre effekt på overvekt enkeltpersoner eller personer med kroniske helseproblemer.

Guggul

Guggul --- også kjent som bedellium --- er harpiks fra en blomstrende plante som vokser mest fremherskende i det nordlige India; det har lenge vært brukt i ayurvedisk system av medisin. Ifølge University of Michigan Health System, rapporterte en dobbeltblindet studie å studere effekten av guggul at totalkolesterol blant deltakerne falt med 17,5 prosent. Men studien fant ingen bevis for at guggul bedret forholdet mellom HDL til LDL kolesterol i kroppen.

Ingefær

The University of Maryland Medical Center rapporterer at foreløpige undersøkelser tyder på at ingefær kan senke kolesterolet og bidra til å hindre at blodet levrer seg. Ingefær kan redusere mengden av kolesterol og triglyserider som produseres av leveren. Dette kan være betydelig, som leveren produserer mer enn 80 prosent av kroppens kolesterol.

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning


Rektal blødning er vanligvis ikke et alvorlig problem. Noen urter samhandle med medisiner eller irritere medisinske tilstander. Noen urte avføringsmidler har advarslene på dem til å slutte å bruke hvis rektal blødning oppstår etter bruk. Varsel er nødvendig fordi urteavføringsmiddel virker sammen med andre medikamenter eller har en effekt på en eksisterende medisinske tilstand.

Hagtorn bær

Hagtorn bær brukes av gamle og moderne medisinmenn til å senke blodtrykket og fungere som en mild hjerte tonic. Hawthorn bær brukes som te for å behandle irritabel tarm-syndrom og avlaste forstoppelse og gass, men knust hagtorn bær brukes til behandling av kolitt og diaré forårsaket av Crohns sykdom kan resultere i rektal blødning. Te laget av blomster og stammer ikke forårsaker rektal blødning.

Ginseng

The Mayo Clinic støtter antioksidant virkning av ginseng som reduserer low-density lipoprotein og blodsukkernivået hos pasienter med type 2 diabetes, og ikke finne ginseng farlig på noen måte. The Mayo Clinic støtter at ginseng kan øke immunforsvaret og forbedre effektiviteten av antibiotika for akutt bronkitt og forbedre respons på influensavaksiner, men den støtter ikke andre påstander knyttet til ginseng.

Psylium Heart Health and Laxatives

Psyllium, også kalt ispaghula, er en høy -evel løselig kostfiber ingrediens i bulk avføringsmidler, som for eksempel Metamucil. Psyllium har også blitt brukt til lavere kolesterol og lipoprotein nivåer. Heartwise og Bran Buds frokostblandinger inneholder psyllium å fremme "hjerte helse."
.
Psylliumholdig produkter kan forsinke ventrikkeltømming tid og redusere absorpsjonen av enkelte urter, kosttilskudd, vitaminer eller mineraler. Absorpsjon av kalsium, jern, sink og vitamin B12 kan også bli påvirket. Psyllium og kitosan sammen kan øke fettutskillelsen i avføringen.

Bivirkninger av Psyllium

Allergiske reaksjoner, noen alvorlige, har blitt opplevd av helsepersonell forbereder psyllium holdige avføringsmidler. Obstruksjon av mage-tarmkanalen kan skyldes bruk av psyllium avføringsmidler, spesielt hos pasienter med tidligere tarm operasjoner eller anatomiske abnormiteter, eller tatt uten tilstrekkelig vann.

Psyllium forberedelsene har vært brukt i mer enn 20 år for å behandle irritabel tarm syndrom med motstridende resultater. I noen tilfeller, psylliumfibre forverret tarmsyndrom forårsaker rektal blødning. Psyllium reagerer med andre medisiner, og bør ikke brukes uten tilsyn av lege.

Herbal Avføringsmidler

Shaklee Herb-Lax er en blanding av kalsium, jern, senna blad, lakris rot, buckthorn bark, alfalfa blad, fennikel frø, anisfrø pulver rabarbra rot, blå malva og culvers rot pulver. Herb-Lax har følgende advarsel på etiketten: ". Avføringsmidler kan påvirke hvordan stoffene virker Stopp bruk hvis rektal blødning oppstår etter bruk av dette produktet."

1500-kalori, lav-fett, lav-kolesterol Ideas

Bor sammen med en lav-fett, lav-kolesterol diett lett hvis du spiser det grunnleggende, beite hele dagen og gjøre det interessant. Utvikle spesielle 1500-kalori måltid planer, drikke mye vann og øke mengden av trening du gjør for å se et sunnere deg på et blunk.

Natural Foods

Gå tilbake til grunnleggende ved å kjøpe matvarer som kommer fra naturen i stedet for industrien. Handle på ytre aisles av matbutikk å velge frisk frukt, grønnsaker, magre meieriprodukter og magert kjøtt. Kjøpe økologisk mat hvis budsjettet tillater å redusere mengden av giftstoffer i maten.

Grab glass med usaltet, hele pasteuriserte nøtter til snacks. Prøv å kjøpe eller lage salsaer med friske tomater, sitronsaft og hvitløk. Lag hjemmelaget salat dressing ved hjelp av lys olivenolje, rødvinseddik og sitron.

Erstatt bordsalt med urter og krydder. Du kan lage din egen smaksforsterker ved å blande en rekke krydder i en liten beholder.

Små, hyppige måltider

Opprettholde blodsukkernivået i løpet av dagen ved å redusere mengden mat du spiser på en sittende. Beiter på hele matvarer i løpet av dagen, forbruker ca 350-400 kalorier for hvert måltid og 100 til 150 kalorier for hver matbit.

Spis en kopp stål-kuttet havregryn med en halv kopp blåbær til frokost, etterfulgt av et lite eple for din morgen snack. Til lunsj, nyte en spinat salat dynket med bakken flaxseeds, tomater og rødløk, toppet med rødvinseddik og olivenolje. For en ettermiddag snack, har en liten håndfull av naturlige, usaltet mandler. Et eksempel middag er 3 gram av grillet kylling, to kopper blandede dampede grønnsaker, en liten salat og et stykke frukt. Ha et lett måltid før sengetid, slik som lav-fett yoghurt eller streng ost.

Ikke glem å hydrat kroppen din i løpet av dagen. Bytt ut brus og alkohol med vann, grønn te eller vann med kullsyre.

Kolesterolsenkende Foods

Redusere kolesterolet ved strømpe ditt kjøleskap og pantry med elementer som havrekli, fet fisk, valnøtter og havregryn. Spis mer mat med og stanols. Mange planter - frukt, grønnsaker, frø og nøtter - inneholder disse stoffene.

Ha det gøy å innføre nye grønnsaker i kostholdet ditt. Cook grønnsaker forskjellige måter å unngå kjedsomhet. For eksempel, hvis du ikke ønsker å dampe grønnsaker, prøv roasting dem. Vask og kutt din favoritt grønnsak, kaste den i en ovn-sikker langpanne lett belagt med en teskje olivenolje og stek ved 375 i ca 15 minutter.

Fett fjerning Urter

Fett fjerning Urter


Mens det er ingen magisk pille for vekttap, kan urte kosttilskudd hjelpe deg å nå dine mål på en raskere hastighet når ledsaget av riktig kosthold og mosjon. Disse fett kjemper urter kan bidra til å senke blodsukkeret, øke utholdenhet, kick-start stoffskiftet og hjelpe deg å oppnå større generelle helse i prosessen.

Oat Straw

Havre halm kan hjelpe deg å overvinne cravings for junk food, og gir deg viljestyrke til å holde på en strukturert diett plan. I tillegg er det antatt å bidra til å senke kolesterol og samtidig øke utholdenheten. Det er også dokumentert at havre halm kan bidra til å redusere blodsukkernivået, noe som vil bidra til redusere fettlagring i kroppen.

Cordyceps (Cordyceps sinensis)

Denne urten vil øke din styrke og utholdenhet, samt øke stoffskiftet. Cordyceps har også vist seg å ha styrkende effekt på dine endokrine funksjoner, som inkluderer skjoldbruskkjertelen, binyrene og kjønnsorganer.

Cayenne (Capsicum minima)

En stift til enhver diett program, øker dette krydret rød pepper blodsirkulasjonen og avdelinger av diabetes. Som et supplement, kan cayenne øke energinivået og gir deg mer utholdenhet for trening. I tillegg, dersom de brukes til sesongen maten, Cayenne hjelpemidler fordøyelsen og setter fart på stoffskiftet.

Bitter Orange (Citrus aurantium)

I likhet med efedrin, inneholder bitter oransje beta antagonister som fører til kroppen fett tap ved å øke stoffskiftet og brenner pre-eksisterende fettlagre. I tillegg kan dette ekstraktet bidra til å øke muskelmasse, samt øke utholdenhet for treningsøktene.

Hoodia gordonii (Hoodia gordonii)

Hoodia gordonii er tradisjonelt brukt i ørkenen i Afrika etter buskmenn som en appetitt suppressant. Det finnes mange varianter av hoodia, men bare Hoodia gordonii har en aktiv bestanddel kjent som P57, som undertrykker appetitten. I tillegg senker Hoodia blodglukose. Dette reduserer mengden av insulin som sirkulerer rundt kroppen din og reduserer fettlagring.

Coleus (Coleus forskohlii)

Coleus bidrar til å bryte ned fett innskudd og hindrer produksjonen av fettvev. I tillegg har denne urten øker thyroid funksjon, noe som resulterer i stimulering av stoffskiftet.

Thermogenic Urter

Thermogenic Urter


Du trenger ikke å stole på den nyeste og beste vekttap teknologi for å hjelpe bli kvitt de ekstra pounds. Noen mennesker er å snu til naturlige løsninger, som for eksempel thermogenic herbs.Thermogenic urter hjelpe bidra til en persons vekttap. Den urter bidra til å øke en persons kroppstemperatur og metabolisme, som i sin tur brenner flere kalorier.

Cayenne

Cayenne er en krydret pepper som er vanlig i meksikansk, kinesisk, Cajun og indiske retter. Ikke bare gjør det hjelpe til med vekttap, men det hjelper også redusere slim under en kald og hjelpemidler i smerte reduksjon. Du kan kjøpe det som en pille i urte del av et apotek, friskt i produserer delen av dagligvarebutikk eller pulverisert i krydder delen.

Grønn te

Grønn te kommer fra det samme plante som sort te er avledet. Den eneste forskjellen er at grønn te går gjennom mindre behandling fra det tidspunkt det er plukket til den tiden den lander i hyllene. Det øker kroppstemperaturen uten å øke hjertefrekvensen. Den inneholder også kraftige antioksidanter. Ta grønn te i det flytende te form for å få de ønskede resultater.

Sennepsfrø

I en studie ved Englands Oxford Polytechnic Institute, ble det funnet sennepsfrø kan fungere som en kraftig termogenetisk. En teskje av krydret sennep ble funnet å øke en persons metabolisme så mye som 25 prosent for en lengre periode. Sennepsfrø kan finnes i utallige retter, og ligger i krydder delen av dagligvarebutikk.

Kanel

I tillegg til å være en termo, kanel har en rekke andre anvendelser. Diabetikere bruker den til å opprettholde blodsukkernivået. Det kan også bidra til lavere kolesterol. Kanel er ikke bare begrenset til desserter, drikke eller frokoster. Du kan legge det til chili for et lite spark. Kanel kan finnes i pilleform på apoteket og også i drevet eller pinne form i krydder delen.

Krydder og urter for å senke blodtrykket

Krydder og urter for å senke blodtrykket


Ifølge US Department of Health and Human Services, er høy saltinntak en av de viktigste årsakene til høyt blodtrykk. Sunn natrium inntak er ca en teskje per dag, men for mange amerikanere, er dette målet inntak gått på en jevnlig basis. Kutte ned på natrium kan være vanskelig, men det betyr ikke at maten må være blid. "Med urter, krydder, hvitløk og løk, kan du lage din mat krydret uten salt og natrium," the US Department of Health and Human Services opprettholder. Ikke bare vil krydder og urter erstatte høyt inntak av salt, men noen vil også bidra til å senke blodtrykket.

Hvitløk

Hvitløk har vist seg å senke blodtrykket og oppmuntre sunt hjerte funksjon, ifølge National Institutes of Health. Hvitløk gjør en velsmakende tillegg til mat og er ikke vanskelig å tilberede. Legg et fedd finhakket hvitløk til pastaretter, ris, bønner eller nesten hvilken som helst salt mat for ekstra smak. Hvitløk kosttilskudd er også tilgjengelig; Men University of Michigan Health System sier fersk hvitløk inneholder den høyeste mengden av næringsstoffer og mest smak for kulinariske bruk.

"søt" Krydder

De med høyt blodtrykk bør også vurdere å kutte ned på deres sukkerinntak. Sukker kan erstattes med krydder som kanel, muskat og allehånde, som også kan redusere blodtrykket, ifølge University of Michigan Health System. Kanel har vist seg å være spesielt nyttig for pasienter med type 2 diabetes. Ifølge US Department of Agriculture Dr. Richard Anderson, "Forskning på kanel har pekt på sin effekt i å opprettholde gunstige blodsukkernivået og redusere serum kolesterol hos personer med type 2 diabetes."

"'Hot" Krydder

Kutte ned på natrium og sukker inntak utelukker ikke mat med et kick. Cayennepepper og svart pepper kan fremdeles brukes i næringsmidler. Faktisk, ifølge en 2007 artikkel ved University of Michigan Health System nettside, kan disse "varme" krydder oppmuntre enda blodfordeling, noe som resulterer i lavere blodtrykk nivåer.

Rauwolfa

Rauwolfa er et homøopatisk middel som ofte brukes til å behandle høyt blodtrykk. Imidlertid bør denne urten kun brukes under lege anbefaling og tilsyn. Det fungerer ved å påvirke nervesystemet, og er vanligvis administreres i små doser for å unngå negative bivirkninger. Gravide og ammende kvinner eller de som lider av depresjon bør ikke ta rauwolfa.

Urter for å stoppe sukker cravings

Urter for å stoppe sukker cravings


Å spise for mye sukker kan raskt føre til vektøkning. Omvendt kan kutte sukker ut av kostholdet ditt føre til dramatiske vekttap, sammen med en rekke andre helsefordeler. Sukker for mange kan være svært vanedannende, og fjerning fra matvaner kan være en gradvis prosess. En rekke kosttilskudd og urter er tilgjengelig for å lette sukker cravings og gjør slanking enklere.

Gymnema Sylvestre

Gymnema har vært brukt i ayurvedisk medisin i tusenvis av år. Det har også blitt brukt mye av naturopaths for en rekke insulin følsomhet. Ifølge Nora Gedgaudas, en fremstående ernæringsterapeut og forfatter av "Primal Body, Primal Mind," inkludering av Gymnema Sylvestre i de tidlige stadiene av å eliminere sukker og karbohydrater kan være svært gunstig.

Gymnema kommer i en rekke former: caplets, flytende og som en urt, og den anbefalte dosering varierer. Gedgaudas anbefaler tygge tablettene, eller bruke væsken slik som å få urten direkte på tungen. Dette vil hemme din evne til å smake eller nyte sukker.

Green Tea

Grønn te har mange helsefordeler. Ifølge Medical Center ved University of Maryland, kan det være fordelaktig i forebygging av mange kreftformer, og hjelper til med kolesterol, diabetes og mange andre sykdommer.

Ifølge Michael Cutler, MD, hjelper grønn te med weoght tap for en rekke årsaker. Det øker forbrenningen og reduserer generelt all matinntak - inkludert sukker. I tillegg er det nyttig å lindre sukker cravings fordi det øker insulin aktivitet.

Grønn te kan selvfølgelig inntas som te, eller et supplement som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker og andre velværesentre.

Stevia

Stevia er en urt fra som har vært brukt som søtningsmiddel i tusenvis av år. Stevia oppsto i Sør-Amerika og er laget av en plante som er betydelig søtere enn sukker. Det er et kalorifritt søtningsmiddel, fordi urten ikke kan fordøyes av kroppen, og så passerer gjennom systemet uten å påvirke glukosenivåer i blodet. For de som er forsiktig med glykemisk belastning har supplemet en glykemisk indeks på null.

Stevia har blitt en populær urt i Amerika og er nå allment tilgjengelig. Den er tilgjengelig i flytende eller pulverform og kan brukes som et supplement for sukker i oppskrifter, kaffe og te. Den etterlater seg er også noen ganger tilgjengelig i spesial og helsekostbutikker.

Kolesterol Kost

Mange amerikanere i dag står overfor alvorlige helsemessige forhold på grunn av høyt kolesterol. Helserisikoen som følge av høyt kolesterol inkluderer koronar hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Da sammen med andre helsemessige problemer, er sjansene for lider av en av disse helserisiko øker sterkt hvis du også registrere høye nivåer av kolesterol. Ved å begrense inntaket av visse matvarer og øke inntaket av sunnere mat, samt trening, kan du senke kolesterolnivået ditt og leve et lengre og sunnere liv.

Tips for tilberede kjøtt

The American Heart Association anbefaler å spise mer enn 6 gram kokt magert kjøtt, fjærkre, fisk eller sjømat en dag for mennesker som trenger 2000 kalorier om dagen. Mens de fleste kjøtt har omtrent samme mengde av kolesterol, vil mengden av mettet fett i kjøtt variere avhengig av kuttet, og hvor kjøttet er forberedt.

Ved å velge magert kjøtt med lite synlig fett, og trimming overflødig fett fra kjøtt, kan du eliminere ekstra fett inntak fra kosten din. Velg også magert, valg eller velg versjoner av kjøtt når du kjøper det på matbutikken. Velge mager kjøttdeig enn kjøttdeig kan spare mye mettet fett fra inntaket.

Også, ved å bruke et stativ for å renne av overflødig fett og ved å broiling kjøtt i stedet for pan-frying det, fjerner du ekstra fett fra kjøttet. Du kan holde kjøttet fuktig med fruktjuice eller oljebaserte marinader stedet for å bruke fett stekefettet.

Americanheart.org foreslår at du spiser sjømat to ganger i uken i stedet for kjøtt. Mens fisk kan være fet, er det svært lite mettet fett. Hold deg til grilling, broiling eller baking din fisk i stedet for breading eller steke den, noe som vil eliminere behovet for ekstra mettet og trans fett i matolje.

Spise grønnsaker, men hold salt

The American Heart Association anbefaler at du spiser mer frukt og grønnsaker, men ikke prøv å overdrive krydder på grønnsakene dine med for mye salt. Ved hjelp av naturlige urter til sesongen grønnsaker er ikke bare mye sunnere enn bordsalt, men det introduserer også en ny og subtil smak til måltidet. Prøv å bruke rosmarin, dill, oregano eller basilikum for å gi din veggies heis.

Husk også dampende eller bruke litt vegetabilsk olje for å lage dine grønnsaker er et sunt valg i stedet for hardt fett som smult, smør eller fett.

Dobbeltsjekk dine meierier og egg

Ved å gå for meieriprodukter du bruker i en redusert fett versjonen, du barbere av mye mettet og trans fett som du vil sannsynligvis ikke engang gå glipp av. Velge lav-fett eller skummet melk og magre oster fungerer godt i oppskrifter og med andre matvarer som du vanligvis spiser.

Også, ved å eliminere plommen i eggene, oppretter du et hjerte-sunn kilde til protein for deg selv. Kartonger av eggehviter selges i dagligvarehandelen, i samme midtgangen som hele egg, og kan brukes i baking, på samme måte som hele egg. Sjekk esken for spesielle instruksjoner og spesifiserte målinger.

Ernæring i tørkede urter

Ernæring i tørkede urter


Det finnes mange typer av urter, avledet fra de lavere knopper, frø og blader av planter. Urter er ofte tørket etter høsting og pakket for salg. Urter og krydder er ofte klumpet seg sammen og definert som alle urter, krydder, krydderblandinger, krydder frø og dehydrerte grønnsaker, ifølge American Spice Trade Association. Urter er funnet i kosmetikk og konservert mat. De forbedrer smaken av mat, og brukes til å behandle mange tilstander og sykdommer.

Høsting og tørking Urter

Urter kan brukes fersk, plukket når planten inneholder nok løvverk til å regenerere seg selv. De er plukket for tørking generelt før blomstene åpne. Urter blir tørket og kan lagres helt eller knuses. Hvis du tørker dine egne urter, sørg for å sette dem i lufttette krukker og oppbevar dem på et tørt og kjølig sted.

Historikk og klassifisering av urter

Før vi hadde fordelene med foreskrevet og over-the-counter narkotika, vi er avhengige av plantene for smertelindring og helbredelse av plager. I dag er mange av disse urter er fortsatt brukes for forskjellige forhold.
Urter er delt inn i fire bestemte kategorier: medisinske, kulinariske, aromatisk og dekorativ. Mange mennesker i dag re-undersøke de naturlige fordelene av urter for helbredelse.

Kulinariske urter

Urter og krydder er en velsmakende tillegg til mange matvarer. Sammen med å legge spesifikke smak til mat, det er mange helsemessige fordeler fra urter. Hvitløk, en favoritt for mange retter, er rapportert å senke kolesterol og høyt blodtrykk. Oregano, en populær italiensk urt, er i stand til å blokkere kreftfremkallende i kokt kjøtt, er Persille stor for å hjelpe fordøyelsen og er også en mild vanndrivende. Timian legger mye smak til matvarer og kan også hjelpe undertrykke hoste og øvre luftveisinfeksjoner når laget til en te. Mange av urter er rike på vitaminer, mineraler og antioksidanter.

Helbredende urter

Aloe er en populær urt å bruke topically for psoriasis og andre hudlidelser. Artisjokk blad brukes til å senke kolesterolet. Løvetann rot har bruk som et anti-inflammatorisk, Echinacea kan anvendes ved begynnelsen av respiratoriske sykdommer, og feverfew har blitt brukt for å forebygge og redusere symptomene på migrene. Gingko har blitt populært de siste årene for å forbedre hukommelsen. Kapsaicin brukes for å lindre smerte, spesielt hos diabetikere. Dette er bare en delvis liste over mange medisinske urter.

Forsiktighetsregler med urter

Det er mange urter med medisinske helbredende egenskaper. Men mange av disse urtene kan forstyrre reseptbelagte legemidler du kan ta. Det er også over-the-counter legemidler med ingredienser som kan også forstyrre forskjellige urter. Folk ofte anta at fordi et produkt er naturlig det er helt trygt, noe som ofte ikke er tilfelle. Snakk med din lege før du tar urter for en bestemt sykdom eller tilstand.

Cinnamon effekt på kolesterol

Cinnamon effekt på kolesterol


Fytokjemikalier er plantebaserte forbindelser som finnes i frukt, grønnsaker, korn og spesielt urter og krydder. Fytokjemikalier har mange av de samme egenskapene (og gunstige effekter på menneskers helse) som antioksidanter. Den aktive ingrediensen i kanel, methylhydroxychalcone polymer (MHCP), har vist seg å være svært effektive i å opprettholde en sunn blodsukkernivået, så vel som lavere kolesterol.

Forskning

American Diabetes Association rapporterte resultatene av en studie utført i 2003 konkluderte med at det å ta 1 til 6 gram kanel per dag reduserer LDL kolesterol med 7-27 prosent og totalkolesterol med 12 til 26 prosent.

Effektivitet

En studie av USDA fant at de gunstige effektene av kanel på kolesterol varte 20 dager etter at fagene hadde stoppet det.

Dosering

Den samme undersøkelse viste at det var ingen økning i utbytte på 6 gram dose enn ved 1 gram dose.

Typer

Det finnes to typer kanel: Ceylon og Cassia. Ceylon har lave nivåer av kumarin (som fungerer som en antikoagulant) og er betraktet som trygge. Cassia har høye nivåer av kumarin; forbruker store mengder kan være skadelig for nyrene og leveren.

Advarsel

Kanel bør ikke tas som en erstatning for reseptbelagte medisiner.

Lav Kolesterol kosthold for kvinner

En av de enkleste måtene for kvinner å senke kolesterol er ved å vedta en lav kolesterol diett. På en lav kolesterol diett, er målet å begrense forbruket av natrium, kosttilskudd kolesterol og umettet fett og øke forbruket av mat med høyt løselig fiber samt mat lavt kolesterol. Studier har vist en økt forbruk av fet fisk, valnøtter, havregryn, og havrekli senker kolesterolnivået.

The Diet

En lav kolesterol diett er rik på frukt, grønnsaker, grønne blader, belgfrukter, hele korn, havregryn, linfrø, nøtter, soyaprodukter, dypt vann fisk, tofu, og oliven. Forbruket av kjøtt, særlig innmat, kjøttpålegg og bearbeidet kjøtt, kylling, egg, meieriprodukter og olje som inneholder mettet fett bør unngås.

Cooking tips

Der det er mulig, bruker lav-fett erstatter for eksempel skummet melk, magre oster og lite soya melker. Erstatte smør, margarin og flerumettet matoljer med rapsolje eller olivenolje og bruke hvitvinseddik i stedet for smør for å holde matvarer fuktig under matlaging. Bake eller broil fisk og magert kjøtt i stedet for stekepanne og bruk lav-kolesterol egg erstatninger som eggehviter eller bananer i stedet for hele egg i baking.

I tillegg kan du prøve smakstilsetning mat med krydder og urter i stedet for smør eller rømme og bruk nonstick panner og matlaging spray i stedet for olje når det er mulig. Også holde på utkikk etter produkter som er "hjertet sunt," lavt kolesterol eller beriket med plantesteroler eller stanols.

Prøvemeny

Til frokost, har en kopp kaffe med skummet melk pluss en bolle med havregryn med en medium banan. Klargjør havregryn bruker skummet melk, kanel, epleskiver og dryss brunt sukker over toppen for å gjøre det spiselig.

Nyt en kopp lav natrium grønnsakssuppe til lunsj med en side salat av valnøtter, grønnsaker og dressing, pluss en havremel cookie for desserter. Til middag nyte dypt vann fisk over en halv kopp brun ris med to kopper grønnsaker. Avslutt dagen med en kopp fettfattig yoghurt til dessert.

Kolesterol diett

Kolesterol spesielle dietter er best for de med høyt kolesterolnivå på over 240 mg total kolesterol, de som er overvektig og alle som ønsker å opprettholde et sunt hjerte. The American Heart Association anbefaler en diett lav på mettet fett, transfett og salt. Lær hvordan du kan bruke lavt kolesterol matvarer for å kontrollere kolesterolnivået, oppmuntre vekttap og opprettholde blodsukkernivået.

Protein

Mettet og fettstoffer kan finnes i oksekjøtt, svinekjøtt, smult, smør, melk og osteprodukter. En nyttig måte å få protein du trenger og samtidig unngå for mange mettet fett er å kjøpe magert kjøtt som kalkun eller kylling. I stedet for å spise kjøttboller fra kjøttdeig, bruke bakken kalkun i stedet. Fjern skinnet fra kalkun og kylling etter matlaging, selv om du ønsker å la huden på mens matlaging for ekstra smak.

Bruke tilberedningsmetoder som krever lite eller ingen olje som grilling, broiling, baking eller krypskyting. Spise bearbeidet kjøtt bare ved spesielle anledninger som for eksempel ballspill eller familie samvær. Sjekk ut kjøtt alternative produkter som veggisburgere for din neste grillfest. Alternativer for meieriprodukter har kommet en lang vei. Du kan finne mandel melk, soya ost, kokos yoghurt, soya iskrem og ris melk. Noen soya oster har en gummiaktig konsistens. Du kan fikse dette ved å smelte osten på måltidet. Bruker soya i ditt daglige kaffe. Ikke-meieri creamers generelt har kokosolje som er fulle av mettet fett. Finn et merke du liker og erstatte arterie-tilstopping oster på pizza, smørbrød, pasta og gryteretter.

Salt

Salt bringer utvilsomt ut smaken av maten. Legg til litt krydder til mat uten mangler salt ved å legge urter og krydder. Kast noen hakket gressløk på poteter, skvette litt basilikum på tomater eller roll kylling eller kjøtt på toppen av en blanding av rosmarin og oregano. Sitron eller lime juice plukker opp smaken av fisk og grønnsaker som grønne bønner og spinat. Sterk saus er flott med belgfrukter og brun ris. Hold en liten flaske med varm saus i bilen eller vesken din slik at du alltid har en i nærheten. Eksperimentere på egen hånd og finne din egen kreativ blanding av urter og krydder.

Fett

De fleste gammeldagse oppskrifter for baking inkluderer store mengder oljer og smør. Buck tradisjon og bruk most frukt i stedet for fett. Gresskar kan brukes i muffins og kaker for fuktighet. Eplemos fungerer godt i cookies eller paier. Bananer er et flott tillegg til brownies. Bare knuse dem opp og slippe inn i røren. Bruk eggehviter i stedet for eggeplommer i baking. Du kan også kjøpe lav-kolesterol egg erstatning på matbutikken. Bytt helmelk for lite fett eller 2 prosent melk. Ikke gi opp på din søt tann på grunn av en kolesterol diett. Bruk noen av disse forslagene og finne ut hva som fungerer for deg.

Kolesterol gratis Diet Foods

Finne kolesterol-fri diett mat som passer din livsstil er tøff, men ikke umulig. For å opprettholde et sunt kolesterolnivå, må du ta hver matbit i betraktning; bare ute etter en "kolesterolet gratis" eller "trans fett gratis" label i dagligvarebutikk vil ikke klippe det. Ifølge MedTV, å følge en lav-kolesterol diett, må du velge plantebasert mat heller enn de som stammer fra dyr, siden kolesterol er bare funnet i den sistnevnte type mat. Det er imidlertid viktig å huske at et sunt kosthold bør inneholde små mengder kolesterol som finnes i ting som magre meieriprodukter og magert kjøtt.

Kjøtt erstatter

Bønner, belgfrukter og grønnsaker er en god måte å føle deg mett og erstatte høy kolesterol kjøttprodukter. Disse er fulle av protein for å holde deg mett og vil gi deg energi. Tofu, en annen kolesterol-fri mat, er en stor kjøtt alternativ. En annen måte å en holde en lav-kolesterol livsstil er å spise gryteretter med grønnsaker i stedet for pasta (veggie lasagne) eller erstatte en hamburger for et gedigent portobello sopp toppen.

Grønnsaker

Grønnsaker er en no-kolesterol mat. Legg urter til grønnsakene dine, som rosmarin eller basilikum, for å gjøre dem enda mer smakfull. Du kan også bake med grønnsaker. Ifølge American Heart Association, kan squash brukes til å erstatte olje i kakeoppskrifter. Prøv å innlemme så mange grønnsaker i måltider eller snacks som du kan - de er en stor no-kolesterol mat som har mange andre fordeler. Grønnsaker kan virke som en no-brainer, men slankere pass. Nøye undersøke hvordan grønnsakene er kokt - mange ganger, på restauranter, de er dynket i smør.

Frukt

Frukt er også kolesterol-fri. Bland den opp ved å kjøpe forskjellige, eksotiske frukter mens de er i sesong. Frukt og grønnsaker har massevis av kostfiber, og som bidrar til lavere kolesterol, ifølge American Heart Association. Fruktpuréer kan også benyttes som erstatning i oppskrifter. Eplemos i muffins eller havremel cookies og bananer i brød er erstatninger for kolesterol-laden oljer. Rå frukt er en stor erstatning for høy fett snacks og litt frukt, som epler, er høy i fiber, som holder deg full.

Helkorn

Hele korn er en stift til enhver diett, og kan bli innarbeidet i en hvilken som helst måltid. I stedet for å kjøpe hvitt brød, kjøpe hele hvete - disse alternativene har ingen kosttilskudd kolesterol. I stedet for hvit pasta, velger hele korn. Hvit ris kan også erstattes med brun. I dag, mange frokostblandinger og snacks er også tilgjengelig i hele korn alternativer. Ved å erstatte med "hvete" "hvit" du kan holde deg fyldigere og føler seg godt om å velge den lavere kolesterol alternativ. Vokt dere for bakervarer, som muffins og donuts. Selv om de kan være merket som "hel hvete", de er fulle av kolesterol på grunn av deres ingredienser.

Egg

Egg er fulle av protein og er gode på frokost eller for en matbit. Men eggeplommer er høyt kolesterol og full av kalorier. Det er der forberedelse spiller en rolle - eggehviter er en kolesterol-fri snack, ifølge Mayo Clinic. Hardt koke egg og fjerne eggeplommene for en lav-fett, høy protein snack. Sprekk egg og fjern plommen når scrambling for frokost. Legg grønnsaker og et stykke hel hvete toast, og du har fått deg en kolesterol-fri start på dagen.

Hvis en oppskriften krever egg, bruke eggehvitene i stedet. Mange oppskrifter kommer ut smaker like deilig uten eggeplomme. Husk: en hel egg tilsvarer to eggehviter.