Digidexo.com

redusere psoriasis

Homeopatiske måter å redusere Psoriasis Symptomer

Psoriasis er en hudsykdom som rammer mange mennesker. Det er en sjelden lidelse der hudceller utvikle seg svært raskt - i dager heller enn uker. Hudceller ikke felle, men heller bygge opp og forårsake lesjoner å danne. Det er en genetisk lidelse hvor genet for psoriasis er gått fra en generasjon til den neste. Det er mange homeopatiske behandlinger tilgjengelig for psoriasis symptomer.

Baths

Mange homøopatiske behandlinger som fungerer ved å stimulere ditt eget immunsystem til å bekjempe sykdom og hjelpe kroppen helbrede seg selv. Homeopatiske behandlinger er kjent for å være enkel og skånsom mot kroppen. En behandling som hjelper berolige symptomer på psoriasis er å ta varme, medisinert bad. Epsom salt bad har vist seg å være en effektiv behandling for psoriasis. Hvis Epsom salt bad fungere for deg, prøv å bruke olivenolje til de berørte områdene etter bading for ekstra lettelse.

Sjøvann bad er også kjent for å bidra til å redusere symptomer på psoriasis. For en sjøvann bad, bruke en 32-unse pakke med havsalt, og legger den til din varme badevannet. Du kan også velge å bruke sjøvann direkte på de berørte områdene.

Komprimerer

Komprimerer kan være veldig beroligende for utslett på huden. Psoriasis er et utslett som ikke bare kløe, brenne og bli alvorlig ubehagelig, kan det også føre til sterke smerter. Beroligende på huden er avgjørende for å hjelpe de berørte områdene begynner å gro. En måte å bidra til å redusere betennelse og irritasjon er med kompresser. Prøv en kål komprimere. Etter å ha fjernet blodårene på bladene, flate bladene og varm dem. Plasser bladene direkte på de berørte områdene, og plassere en myk ull klut over bladene. Til slutt, sikre dem til kroppen din med bandasjer. Dette vil tillate at bladene og deres fordeler å absorbere direkte inn i de påvirkede områdene.

En annen type er en kompress mudpack. Du kan finne mudpacks for huden på de fleste urte butikker eller naturlig rette butikkene. Plasser mudpack på huden og sette en varm klut over området for å tillate ingrediensene til å absorbere direkte inn i huden. La mudpack å sitte i en time og deretter tørke bort. Unn med mudpacks to til tre ganger om dagen.

Diett

Diet spiller en viktig rolle i å redusere psoriasis og dens symptomer. Det er matvarer som kan utløse utbrudd og bør unngås, samt vitaminer og næringsstoffer som bør inngå i din daglige diett.

Vitaminer og mineraler som bør inkluderes i kostholdet for å redusere psoriasis er sink, folat, kobber og betakaroten. Hold kosthold rikt på antioksidanter og omega-3. Fisk er svært høy i omega-3 - prøv makrell, sardiner og laks. Andre matvarer høy i antioksidanter er solsikkefrø, mango, og frisk grønn, bladrike grønnsaker. Fullkorn og skalldyr er høy i sink, og kål, rosenkål og brokkoli er gode kilder til folat.

Matvarer du bør unngå eller spise med måte er meieriprodukter, rødt kjøtt og krydret mat. Disse er vanligvis psoriasis triggere og kan forårsake utbrudd eller gjøre et utbrudd verre.

Naturlig behandling for psoriasis i hodebunnen

Hodebunnen psoriasis er en kronisk, noncontagious, tilstanden til huden påvirker en i 50 mennesker over hele verden. Hodebunnen psoriasis er assosiert med hevet, fortykket, skjellende hvite eller røde flekker av hud som dekker hodebunnen. Årsaken til psoriasis er uklart, men faktorer som genetikk, stress, hudskader og infeksjoner har vært knyttet til sitt utseende. Selv om det foreløpig ingen kur for psoriasis, har visse naturlig rettsmidler vært kjent for å bistå i å håndtere tilstanden.

Coal Tar Shampoo

Ifølge forskere ved Mayo Clinic, er kulltjære den eldste kjente behandling for psoriasis. Den sterke lukt og farging i forbindelse med bruk av rent kulltjære gjør bruk av sjampo mer tiltrekkende for noen individer. Dette produktet er kjent for å redusere skalering og kløe forbundet med psoriasis i hodebunnen når det brukes ofte. Sjampoer som inneholder steinkulltjære kan finnes på din lokale kjøpmann og apotek.

Aloe Vera

Aloe vera er avledet fra bladene på aloe vera planten. Aloe vera krem ​​kan redusere rødhet, kløe og skalering forbundet med psoriasis i hodebunnen når den brukes lokalt. Denne kremen kan trenge å bli brukt flere ganger om dagen i løpet av et par uker for å se resultater. Den kan kjøpes hos din lokale helsekost butikk. Ren aloe vera gel kan også brukes, og kan kjøpes fra nabolaget kjøpmann.

Fish Oil

Omega-3 fettsyrer som tas daglig kan redusere rødhet og hevelse assosiert med psoriasis i hodebunnen. Tar bare tre gram fiskeolje per dag regnes som trygt ved Mayo klinikken, og kan bidra til å redusere psoriasis symptomer.

Neem Oil

Neem olje er en naturlig olje, avledet fra Neem treet funnet i India. Neem olje fungerer som en mykgjørende å fukte tørr sprukken hud forbundet med psoriasis i hodebunnen. Neem olje kan berolige og redusere rødhet forbundet med tilstanden. Neem olje har også naturlige antibakterielle egenskaper knyttet til opprydning hudinfeksjoner og arbeider for å redusere gjentakelse. Neem olje kan kjøpes på nabolaget ditt helsekostbutikk. Noen sjampoer som inneholder neem olje kan også bidra til å lindre psoriasis i hodebunnen symptomer.

Vitamin kur for psoriasis

For de fleste som lider av denne hud uorden, kan det være pinlig. Det kan føre folk til å skjule fra verden og ikke være så sosial som de ønsker å være. Det er mange behandlinger for psoriasis, og det er enda bevis på at enkelte vitaminer kan kurere denne hud uorden.

Hva er Psoriasis?

Psoriasis er en feil i immunsystemet. Psoriasis fører hudceller til å vokse for fort - de vil danne i dager, snarere enn uker. Fordi kroppen ikke kaste disse overskytende hudceller, hoper de opp på overflaten av huden og forårsake lesjoner å danne. Det er en noncontagious hud lidelse som ikke kan inngås ved å berøre en infisert person, svømme med dem eller bruke sine håndklær. Det er vanligvis en lidelse som er arvelig og kan settes av med visse triggere. Noen triggere kan være stress, en skade på huden eller å ha strep hals.

Kan Vitaminer Cure Psoriasis?

Til dags dato har det ikke vært en vitamin funnet som faktisk kurerer psoriasis, bare behandlinger for symptomene. Det som har blitt oppdaget er at visse vitaminer spiller en veldig stor rolle i å holde utbrudd av psoriasis i sjakk. Enkelte vitaminer har vist seg å gi gode resultater med disse utbruddene.

Vitamin D for behandling for psoriasis

Ett vitamin som har vist seg å hjelpe med psoriasis er vitamin D. Huden har reseptorer for aktivert vitamin D. Aktivert vitamin D ikke tillater hudceller til å produsere for fort, og heller kaste for fort; den jevner ut den produksjonen av hudcellene. Forskere som søker etter et ikke-toksisk versjon av vitamin D utviklet Dovonex, som er en salve som inneholder aktivert vitamin D som er påført huden. Dr. Michael Holick av Boston University sier at over 50 prosent av pasientene som bruker det ser en stor forbedring i huden i løpet av et par uker.

Andre vitaminer kjent for å behandle psoriasis

Et annet vitamin kjent for å ha en dyp effekt på psoriasis er en potent form for vitamin A som kalles etretinat, avilable kun på resept. For å redusere bivirkninger fra denne høye dose av vitamin, er pasienter anbefales å ta omega fettsyrer i form av fiskeolje. Det har vært gode resultater med denne behandlingen for mange pasienter.
En 1990 rapport i Better Nutrition indikert at noen pasienter kan få lindring ved å ta betydelige mengder av vitamin C. Folsyre og sink har også blitt indikert som nyttig.

Betraktninger

De fleste kilder anbefaler et balansert, sunt kosthold - som naturlig inneholder viktige vitaminer og mineraler - for å bidra til å redusere psoriasis utbrudd. Alle supplement behandlinger bør følges nøye av lege.

Hva er behandlingen for gjenstridige Psoriasis Vulgaris?

Psoriasis vulgaris er den medisinske termen for plakkpsoriasis, den vanligste typen av psoriasis. Dette er en kronisk inflammatorisk hudsykdom preget av tykke røde flekker som slår sølv og skjellete. Trassig psoriasis beskriver psoriasis som ikke responderer på de vanlige behandlinger.

Vanlige behandlinger

Plakkpsoriasis ofte er effektivt behandles med steroider, lysterapi, muntlige retinoider eller immunsuppressive legemidler som ciklosporin.

Biologiske Drugs

Biologiske legemidler viser lovende for behandling av gjenstridige psoriasis. De er også å foretrekke fremfor immunsuppressive medikamenter, fordi biologiske målrette bare bestemte deler av immunsystemet.

Remicade

Den biologiske infliksimab (Remicade) er en tumornekrosefaktor (TNF) blocker vist seg å være effektiv ved behandling av plakkpsoriasis. En studie på infliksimab publisert i mai 2003 utgaven av Australasian Journal of Dermatology, for eksempel, fant "merket effekt" for behandling av gjenstridige plakkpsoriasis.

Relaterte Drugs

Andre TNF-hemmere som brukes for behandling av gjenstridige psoriasis vulgaris inkluderer etanercept (Enbrel) og adalimumab (Humira).

T-Cell-stopper

En annen type biologisk, alefacept (Amevive), blokkerer aktivering av hvite blodceller som kalles T-celler, noe som bidrar til å redusere psoriasis betennelse.

Hvordan bli kvitt Psoriasis & excema

Psoriasis og eksem er hudsykdommer som vises som tykk, tørr, flassende, sprekker, røde flekker av hud på ulike deler av kroppen. Psoriasis er ansett som et immunsystem sykdom, og stammer fra en arvelig gen. Det ser vanligvis mellom alderen 15 og 35. Eksem kan dukke opp når som helst alder og rammer begge kjønn. Det antas at det kan være en arvelig tilstand. Hvis eksemet er kronisk, kan overdreven skrape føre til at huden å bli smittet, noe som kan føre oser og betennelse. Verken tilstanden er smittsom. Det er et par ting som enkeltpersoner kan gjøre for å bli kvitt den ubehagelige symptomer assosiert med disse hudsykdommer.

Bruksanvisning

Psoriasis

•  Hold huden fuktig daglig for å bidra til å helbrede huden og redusere psoriasis symptomer. Noen kremer kan dekkes, eller tildekket, med plastfolie eller bomull sokker for ekstra fuktighet oppbevaring. Rådfør deg med en lege før du prøver dette med medisinske produkter.

Bruk salisylsyre direkte på berørte huden. Salisylsyre bidrar mykgjøre huden ved å fjerne det ytre lag av hudceller for å fjerne de skalaer som forårsakes av denne tilstanden. Ikke la salisylsyre på for lenge eller det vil brenne huden. Salisylsyre kan fås på apoteket. Les individuelle pakker for spesifikke behandlingsvarighet og instruksjoner.

Prøv anti-klø produkter som Calamine lotion, kamfer, mentol, eller hydrokortison. Disse kan være nyttig for å redusere kløe, men de har også blitt kjent for å gjøre tørrhet og irritasjon verre.

Sug i et bad som inneholder en kopp havregryn, Epsom eller havsalt i 15 minutter, deretter umiddelbart fukte eller olje på huden for å berolige og mykgjøre huden.

Tenk lysterapi (lysbehandling), som utsetter huden til spesialisert lys som etterligner naturlig sollys. Denne terapi bidrar til å tilbakestille kroppens rytmer og hormoner, og balanserer ut uregelmessigheter, slik som immunsystemet uregelmessighet som bevirker psoriasis. Disse behandlingene varer vanligvis ca 30 til 45 minutter og kan gjøres hjemme med en spesialisert lysterapi lampe eller på et legekontor.

Visse matvarer og kosttilskudd, slik som fiskeoljer, melk tistel, nattlysolje, vitamin D, vitamin A, soyanøtter, tyttebær og sjokolade, bidrar til å styrke immunforsvaret og redusere psoriasis symptomer.

Lavere stressnivå, drikke alkohol i moderate mengder, og begrense soleksponering å unngå å utløse symptomer. Også holde huden ren og fuktig.

Eksem

Unngå sur mat, som kan utløse symptomer. Å spise bitter mat og legge gurkemeie til mat, eller bruke det direkte på huden, anbefales å lindre symptomene.

9. Påfør en vill mandel juice, linolje og lime juice blanding; en Karanja frø og sitronsaft blanding; eller en blanding av én del sesamolje, en del gurkemeie og 16 deler Arka til huden. Du kan også koke banyon treet skallet og drikke den eller bruke den til huden. Disse vil bidra til å lindre kløe og tørrhet i huden.

Unngå ekstreme klimaendringer, parfymerte såper, varmt vannbad, ull klær, sterke vaskemidler, sur mat og trange klær hvis mulig. Husk å ikke lage riper i eksem.

Overdreven stress, allergiske reaksjoner, hormonsvingninger og graviditet kan utløse eksem symptomer.

Pustulær Psoriasis behandlinger

Pustular psoriasis er en form for psoriasis som forårsaker hevet humper på huden. Huden rundt støt, som inneholder pus, er rød og øm. Det finnes flere typer psoriasis, og pustuløs psoriasis er svært uvanlig.

Symptomer

I generalisert pustuløs psoriasis, kan flekker av tegnet hud være utbredt eller i mindre områder som hender, fotsålen eller fingertuppene. Den rødlig hud vises raskt, med pus fylt støt vises noen timer senere. Vabler vil tørke opp i et par dager, men kan dukke opp igjen i løpet av få dager eller uker. Pustuløs psoriasis kan også føre til feber, tretthet, kløe, frysninger, leddsmerter og kvalme.

Behandling

Kortikosteroid kremer blir brukt til å undertrykke immunsystemet, noe som i sin tur reduserer inflammasjon og kløe. Anthralin er en fuktighetskrem brukt til berørte områder for å bidra til å fjerne skjell og gjør huden glattere. Anthralin flekker klærne, hud og sengetøy. Leger anbefaler pasienter bruker medisin for et par timer deretter vaske av å holde flekker på et minimum. Aktuelle retinoider normalisere DNA aktivitet og redusere betennelser, men kan gjøre huden følsom for sollys, så solkrem anbefales. Kull tjære er en av de eldste rettsmidler for psoriasis og reduserer rødhet og kløe.

Lysterapi

Lysterapi, også kjent som fototerapi, bruker naturlig og kunstig ultrafiolett lys for å bremse hudens cellefornyelsen for å redusere betennelse og skalering. Korte eksponeringer av små mengder sollys kan bidra til å redusere psoriasis, men for mye eksponering kan forverre symptomene. Diskuter med legen din hvor mye soleksponering du trenger. Smalbånd UVB terapi er en nyere type psoriasis behandling ved hjelp av små eksponeringer av kunstig UVB-lys. Behandlingen utføres to til tre ganger i uken inntil huden forbedrer og deretter brukes ukentlig for vedlikehold. Eximer laserterapi er en styrt stråle av UVB-lys som er rettet spesifikt mot tegnet hud. Huden rundt påvirkede områdene er ikke skadet under behandling. Laser terapi krever færre økter enn andre lysterapi grunn av kraftigere UVB lys brukes.

Medisiner

Muntlige og injeksjon medisiner for pustuløs psoriasis er gitt for korttidsbehandling på grunn av deres bivirkninger. Enbrel arbeider for å undertrykke immunsystemet og redusere betennelse. Rheumatrex er gitt i muntlig form eller injeksjon og bremser hudens cellefornyelsen. Amevive er en injeksjon gitt ukentlig for å undertrykke immunsystemet og bremse produksjonen av hudceller.

Hjem Rettsmidler

Bad med havremel, Epsom salter eller Dødehavet salter kan hjelpe rolig hud. Unngå varme bad og holde vann lunken. Påfør oljebaserte fuktighetskremer til berørte huden flere ganger om dagen. Om natten gjelder, fuktighetskrem og dekk med plastfolie for å hjelpe til med rødhet. Hydrokortison kremer kan lindre kløe og unngå alkohol som det kan redusere effektiviteten av noen psoriasis behandlinger.

Interne rettsmidler for Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom som forårsaker røde flekker av hud å utvikle. Disse røde flekker er toppet med sølv skalaer. Huden kan også bli tørr og sprekke, forårsaker blødninger, kløe eller svie. I tillegg kan psoriasis føre til hovne eller stive ledd. De fleste psoriasis behandlinger fokus på å behandle huden direkte. Men alvorlig psoriasis kan også behandles med oral medisiner eller med skudd. Disse innvendige behandlinger blir anvendt for alvorlige eller resistente typer av psoriasis. (Behandlinger ikke er oppført i rekkefølge av effektivitet - bare legen din kan velge den behandlingen som er riktig for deg.)

Bruksanvisning

•  Prøv ciklosporin. Ciklosporin undertrykker immunforsvaret, redusere psoriasis fakkel-ups. Ciklosporin kan provosere nyreproblemer, øke blodtrykket og redusere motstandskraft mot infeksjoner.

Ta metotreksat. Dette psoriasis stoffet undertrykker betennelse og bremser ned huden celleproduksjon. Bivirkninger inkluderer leverskader og lav blodlegemer.

•  Prøv Soriatane. Dette psoriasis stoffet reduserer også hudens celleproduksjon. Soriatane kan forårsake alvorlige fødselsskader.

Ta et biologisk legemiddel. Biologiske medisiner for psoriasis er laget av proteiner i motsetning til de kjemikaliene som brukes for andre psoriasis narkotika. Disse psoriasis narkotika inkluderer Amevive, Enebrel, Humira, Raptiva og Remicade. Slike psoriasis narkotika er sprøytet inn i kroppen eller gitt gjennom en IV. De påvirker immunsystemet akkurat som kjemisk avledet psoriasis narkotika gjør, men deres bivirkninger kan ikke være så sterk som kjemiske stoffer.

Tips og advarsler

  • Andre interne behandlinger for psoriasis inkluderer Accutane, Hydrea, mykofenolatmofetil, sulfasalazin og 6-tioguanin.

Hvordan behandle symptomene på psoriasis

Hvordan behandle symptomene på psoriasis


Psoriasis er en tilstand som påvirker huden din, og kan utvikle seg til enhver alder. Ifølge National Psoriasis Foundation, mer enn 7 millioner mennesker i USA lider av det. Psoriasis symptomer manifest som sølv støt eller flekker på fortykket, rødlig hud. Flekkene kan klø og skjemmende, forårsaker irritasjon og forlegenhet. Den spesifikke årsaken er ukjent, men medisinske studier koble den til kroppens immunsystem samt stress og visse medisiner.
Psoriasis vises vanligvis i sykluser, blusser opp i noen uker, deretter skrive inn en forlatelse fase. Lær hvordan du kan behandle symptomene og redusere fremtidige flare-ups for å bedre administrere din tilstand.

Erkjennelsen Psoriasis Symptomer

Psoriasis kan bryte ut på huden din plutselig eller synes sakte. Se etter røde kløende flekker av hud på kroppen din. Patches er mest sannsynlig å dukke opp på bein, armer, hodebunn eller torso. Ser også for sølv, flasser hud på de fortykkede patcher. Huden din vil trolig klø eller føler ellers irritert. I sjeldne tilfeller kan du se blemmer som sprekker og slipper pus.

Aktuelt Psoriasis behandlinger

Mange psoriasis behandlinger består av aktuelle medisiner brukes direkte på huden. Legen din kan foreskrive kortison kremer og salver for huden din, og noen kan inneholde steinkulltjære eller anthralin. Andre salver som kan redusere de hvite skjell inneholde ingredienser som salisylsyre, melkesyre og vitaminene D og A. For psoriasis flekker på hodebunnen din, er det shampo utviklet for å rense håret og behandle tilstanden. En enkel flass shampoo kan også hjelpe med hodebunnen psoriasis. Noen folk dra nytte av foto-terapi behandlinger, som utsetter huden for ultrafiolett lys.

Systemiske Psoriasis behandlinger

Legen din kan forskrive medisiner som kan hjelpe øke immunsystem og behandle psoriasis fra innsiden. Noen effektive medisiner inkluderer metotreksat og ciklosporin. Biologiske behandlinger, inkludert adalimumab, etanercept og STELARA ser ut til å ha en positiv effekt på psoriasis symptomer i tillegg. I noen tilfeller der psoriasis har forårsaket infeksjoner i kroppen din, kan legen forskrive antibiotika for å hjelpe med healing. En annen oral medisin som ofte hjelper til med psoriasis er retinoider, eller vitamin A.

Reduser Flare-Ups

For å redusere alvorlighetsgraden av psoriasis og redusere flare-ups i fremtiden, ta noen tiltak for huden din. Psoriasis triggere kan omfatte stress, kaldt vær, alkohol, røyking og en hud skade som et insektbitt. Visse infeksjoner som strep hals kan også utløse en blusse opp. Gjør alt du kan for å eliminere disse triggere fra livet ditt. Ta vare på huden din i løpet av remisjon ved å holde det fuktig. Unn deg havremel bad ved å helle en kopp med havregryn i en balje med varmt vann. Sug i havremel bad for å holde huden fuktig og smidig. Når du kan, slikke litt sol, men unngå å bli solbrent. Solens UV-lys kan redusere psoriasis utbrudd.

Foods å behandle psoriasis

Psoriasis kan bli betent lett, og enkelte matvarer kan bidra til å berolige en psoriasis utbrudd og gjøre psoriasis bedre. Psoriasis er forårsaket av huden overproducing hudceller og skape plaques og vekter på huden. Her er noen matvarer som brukes til å behandle psoriasis.

Fet fisk

Fet fisk som laks, kveite og snapper inneholder omega fettsyrer som bidrar til å helbrede psoriasis.

Linfrø

Linfrø eller linfrøolje er også rik på omega fettsyrer. Du kan ta linfrøolje av skje eller spise linfrø på yoghurt eller i bakevarer.

Cereal

Korn har blitt sett å redusere psoriasis fordi de kan bli forsterket med folsyre. Folsyre har en helbredende effekt på psoriasis.

Brokkoli

Brokkoli er også høy i folsyre, men i brokkoli er det sett i sin naturlige tilstand, folat.

Fiber

Pass på at du spiser en diett rik på fiber. Psoriasis kan gå i remisjon raskere når du er på et fiberrikt kosthold.

Psoriasis Hudbehandling

Psoriasis er en hudsykdom som forårsaker kløende, flassende, rød, humpete patcher til å vises på huden. Det er en immun tilstand som resulterer i den voksende huden for raskt. Det er kronisk, vanlige (berører om lag to prosent av befolkningen) og ikke-smittsom. Det kan dukke opp på hvilken som helst del av kroppen, spesielt den nedre rygg, knær, albuer og hodebunn. Det finnes ulike typer psoriasis hud behandlinger for å ta vare på denne hud uorden.

Over-the-counter behandlinger

Det finnes ulike reseptfrie psoriasis hud behandlinger der ute, inkludert kremer som Aquaphor, Eucerin og vaselin. Disse kremer kan kontrollere tørrhet og skalering og ofte kan også hjelpe lindre kløe. Hydrokortison krem ​​kan redusere psoriasis lesjoner, redusere kløe og forbedre psoriasis i ansiktet. Kull tjære produkter, som sjampo, kremer, kremer, geler og salver, er nyttig for å lette psoriasis (spesielt i kombinasjon med topikale kortikosteroider). Salisylprodukter kremer har også psoriasis helbredende egenskaper, som de bidra til å fjerne vekter.

Muntlige behandlinger

Det finnes også ulike muntlige behandlinger som brukes til herding psoriasis. De tre mest vanlige reseptbelagte medisiner for behandling av psoriasis er Cyclosporine (Neoral), Acitretin (Soriatane) og Methotrexate. Den mest vanlige og populære brukt oral behandling for psoriasis er Methotrexate.

Aktuelt Behandlinger

De mest populære typer psoriasis hud aktuelle behandlinger der ute er kortikoid steroider, Tars, Tazarotene, og Anthralin. Tazorac, Valisone, Diprosone, dithranol, Dovonex og Dovobet er bare noen av de mest foreskrevne aktuelle hud behandlinger for å bli kvitt psoriasis.

Lysbehandling

Psoriasis er svært lydhør overfor laser, UVA og UVB lysbehandling. Hyppig eksponering for enten sol eller falsk kunstig lys kan hjelpe psoriasis symptomene gradvis avta. Eksponering for ultrafiolett B lys, eksponering for stoffet Psoralen kombinert med ultrafiolett A lys og lasere som fokuserer de positive effektene av lys på psoriasis lesjoner er alle nyttige fototerapi alternativer for minske hud uorden.

Biologiske Drugs

Biologisk medisin fokuserer på immunsystemet som fører til psoriasis symptomer på huden. Disse stoffene er kjent for å ha mindre bivirkninger enn tradisjonell systemisk behandling for psoriasis. Noen av de biologiske legemidler som er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for psoriasis behandling er Humira, Enbrel, Amevive, Remicade og Raptiva.

Ernæring tips for å hjelpe med psoriasis

Psoriasis er en hud tilstand hvor kroppen overproduces hudceller, noe som resulterer i rødt, usammenhengende, skjellende og noen ganger kløende hud. Medisiner og kremer er ofte foreskrevet for å lindre symptomer. Men å velge visse matvarer kan bidra til å behandle tilstanden.

Spis mer Produce

Forskere ved University of Milan i Italia gjennomført en studie med 680 personer og fant at deltakerne som spiste mer gulrøtter, tomater, frisk frukt og grønne grønnsaker var mindre sannsynlig at lider av psoriasis symptomer. De fant at det å spise tre eller flere porsjoner med gulrøtter kan redusere psoriasis symptomer med 40 prosent. Å spise syv eller flere porsjoner med tomater kan redusere symptomer med 60 prosent, og to daglige porsjoner med frisk frukt kan redusere symptomer med 50 prosent.

Ta med minst en servering av frukt og grønnsaker til hvert måltid eller snack toppen morgen havregryn med en kopp blåbær eller legge til en kopp dampede grønnsaker til lunsj. En rask måte å få en porsjon grønnsaker er å kjøpe frosne pre-cut grønnsaker uten saus. Pop en cup i mikrobølgeovnen, og de er klar til å spise i løpet av minutter.

Go Fish

En britisk studie konkluderte med at personer som spiste 6 oz. av laks og makrell i seks uker hadde en 15 prosent forbedring av psoriasis symptomer. De omega-3 fettsyrer i de fleste kaldt vann fisk reduserer betennelse forårsaket av kroppens produksjon av prostaglandiner og leukotriener. Laks er spesielt høy i omega-3 fettsyrer og kan gi lindring når inngått samarbeid med dine vanlige psoriasis medisiner.

Inkludere fisk som hovedrett en gang eller to ganger i uken for å få omega-3 fettsyrer. Grill eller broil laks med masse sitron og dill til middag, eller toppen en bolle med Linguini med biter av røkt laks.

Rødbeter Beat Psoriasis

Bete juice kan bidra til å lindre smerte og kløe fra psoriasis. Ifølge Cherie Calbom, MS, sertifisert ernæringsfysiolog og medforfatter av "juicing for Life," mange mennesker som lever med psoriasis har lunger i sine tarmer og lever. Hun forklarer at et fiberrikt kosthold vil avgifte leveren, og at bete juice er den perfekte detoxifier. Calbom anbefaler å drikke ett glass bete juice om dagen kombinert med gulrot juice og sitron for ekstra smak.

Hva Mat Påvirker Psoriasis?

Psoriasis lider har lenge hevdet mat påvirker deres hud uorden, men så langt er det ingen harde vitenskapelige bevis for å sikkerhets slike krav. Dr. Bruce Strober av psoriasis og psoriasisartritt senter mener noen mennesker kan ha spesifikke mat utløser.

Identifikasjon

Siden psoriasis er et immunsystem lidelse, er et godt utgangspunkt et sunt immunsystem kosthold for å redusere betennelse.

Betraktninger

Antioksidanter som finnes i frukt og grønnsaker er en god mobil boost, som hjelpemidler immunsystemet. Redusere eller eliminere gluten hjelper noen psoriatics. For dette, unngå hvete, bygg, rug og havre.

Probiotika

Kroppen din trenger flere gode bakterier enn dårlig. Holde denne balansen kan redusere psoriasis symptomer. Matvarer som yoghurt og melk, med levende kulturer, kan øke immunforsvaret.

Low Fat

Den moderne high-fett diett kan være forrædersk til psoriasis lider. Fiskeoljer, linfrø oljer, nøtter og en kvalitet omega 3 supplement bør inkluderes med en samlet lav-fett diett.

Betydning

En enkel hjemmetest kan hjelpe avgjøre om en bestemt mat forverrer psoriasis. Ta maten ut av din diett i to uker og se om symptomene minske eller forsvinne.

Natural Healing for psoriasis

Natural Healing for psoriasis


Psoriasis er en autoimmun tilstand som fører til at huden til å lage nye hudceller ukontrollert. Psoriasis kan vises som sølvfargede skjell i hodebunnen, armer, nakke, ben og bryst. Selv om det er over-the-counter og dermatologiske medisiner for psoriasis, ville mange mennesker heller prøve og lindre psoriasis naturlig uten kjemiske behandlinger.

Linfrøolje

Linfrøolje er ekstremt høy i Omega-fettsyrer, og kan gi næring og fukte huden fra innsiden og ut. Dette kan bidra til å helbrede hudsykdommer som psoriasis og eksem. Linfrøolje kan bli funnet på alle helsekost butikk eller naturlige matvarer markedet, og kan brukes i sin naturlige olje form eller i kapselform. Linfrøolje bør tas hver dag for den største fordelen, og tatt som anvist på flasken eller beholderen. Aldri varmelinfrøolje, da dette kan endre strukturen av oljen og gjøre det mindre gunstig for kroppen.

Baking Soda

Baking soda er svært alkalisk, og kan bidra til å lindre kløe og irritasjon som kan hindre psoriasis fra å gå i remisjon. Soaking den berørte huden i en natron vask kan berolige irritasjon og gjør huden til å balansere ut. Fyll en bøtte eller balje med varmt vann, og tilsett 1 kopp natron til vannet. Suge huden påvirkes av psoriasis i natron vann i minst 15 minutter. Skyll med rent vann, og klapp området tørt.

Sollys

Sollys eksponering kan lindre og redusere psoriasis utbrudd. Hvis klimaet er solrik, og du kan få minst 30 minutter med direkte sollys eksponering, tre dager per uke, avsatt tid til å sitte i solen. Sollys kan redusere psoriasis utbrudd og kan hjelpe psoriasis går i remisjon.

Hvis du bor i en overskyet klima, kan du kjøpe en sol lampe som utstråler den samme type lys på huden. Ta kontakt med hudlege om sikker bruk av solarier og hvor du kan kjøpe dem.

Hva er Vitamin D2 godt for?

Hva er Vitamin D2 godt for?


Vitamin D er en viktig fettløselig vitamin som er nødvendig for riktig funksjon av kroppens systemer. Selv om vitamin D3 kan finnes i meieriprodukter, egg og fisk, er vitamin D2 finnes i planter. Vitamin D2, vitamin D3 som kan ha nytte av legemet i en rekke måter.

Hindrer bentap

Vitamin D2 kan bidra til å hindre tap av benmasse, som kan være spesielt nyttig hos eldre.

Forebygger kreft

Vitamin D2 har vært knyttet til å forhindre visse kreftformer, slik som kolon, ovarier og brystkreft.

Reduserer Hypertensjon

Vitamin D2 kan være nyttig for å redusere hypertensjon og hjelpe kroppen til å redusere blodtrykket.

Hindrer Depresjon

Supplere med vitamin D2 kan bidra til å forhindre affektive lidelser, som depresjon.

Reduserer Psoriasis

Vitamin D2 kan redusere psoriasis og kan bidra til å holde den i remisjon lenger.

Hva skal til Enbrel godkjent for?

Ifølge Drugs.com, er Enbrel en reseptbelagte medisiner som hjelper behandle symptomer på sykdommer relatert til autoimmune sykdommer. Enbrel funksjoner ved å redusere et stoff som produseres av immunsystemet som kalles tumornekrosefaktor (TNF). Pasienter med immun dysfunksjoner produsere for mye TNF som kan forårsake visse kroniske medisinske tilstander. Enbrel er godkjent av FDA for å behandle revmatoid artritt, psoriactic leddgikt, ankylsonging spondylitt, psoriasis og juvenil idiopatisk artritt.

Revmatoid Artritt

Pasienter som lider av revmatoid artritt erfaring leddsmerter og hevelse, sier Mayo Clinic. Enbrel administreres til personer med revmatoid artritt for å stoppe overproduksjon av TNF og lindre betennelser og smerte. Enbrel hjelper også hindre leddskader fra framdrift.

Psoriactic Leddgikt

Ifølge Mayo Clinic, er psoriasisartritt en type leddgikt som ofte rammer folk som også lider av hudens tilstand psoriasis. Psoriasisartritt forårsaker leddsmerter, hevelse og stivhet, og kan være mild eller alvorlig. Det finnes ingen kur for psoriactic leddgikt, men Enbrel brukes til å bidra til å redusere smerte, hevelse og hud problemer, og kan også bidra til å forhindre ytterligere leddskade.

Bekhterevs sykdom

Bekhterevs sykdom er en kronisk tilstand som fører til betennelse og smerter i ryggen og bekkenet, rapporterer Mayo Clinic. Enbrel brukes som en metode for å kontrollere symptomer og bidra til å redusere betennelse hos pasienter som lider av Bekhterevs sykdom.

Psoriasis

Psoriasis er en kronisk hudsykdom som fører til tørr, kløende og skjellende flekker i huden som noen ganger kan være smertefullt, sier Mayo Clinic. Enbrel har vist seg å redusere psoriasis utbrudd og hindre nye utbrudd oppstår. Enbrel hjelper også lindre smerter og betennelser assosiert med psoriasis.

Juvenil idiopatisk artritt

Ifølge Mayo Clinic, juvenil idiopatisk artritt fører til smerte, stivhet og hevelse i barn 16 eller yngre. Enbrel forskrives til barn som lider av juvenil idiopatisk artritt for å redusere symptomene og øke barnets mobilitet. Enbrel har også vist seg å være effektive i å forebygge leddskader fra framdrift.

Hvordan bli kvitt Psoriosis

Hvordan bli kvitt Psoriosis


Psoriasis er en hud tilstand karakterisert ved kløende, sølvfargede skjell som er mest sett rundt armer, ben, hodebunnen og halsen. Psoriasis kan bli påvirket og påvirkes av ytre forhold, som for eksempel kosthold, stress og miljø. Disse forholdene kan vanligvis kontrolleres, som kan hjelpe psoriasis gå i remisjon.

Bruksanvisning

•  Øk inntaket av linfrø olje. Linfrøolje er høy i omega fettsyrer, som gir næring til huden, indre organer og kjertler for å bidra til å fremme og regulere deres funksjon. Dette kan hjelpe huden å opprettholde et sunt miljø, slik at infeksjoner og sykdommer som psoriasis å avta og undertrykke. Ta 1 til 2 tlbs. linfrø olje hver dag.

Begynn en meditasjon praksis. Kontinuerlig stress kan svekke immunsystemet og la skadelige frie radikaler og bakterier til å kjøre tøylesløs i kroppen. Denne stressende tilstand kan føre til en rekke sykdommer, innbefattet psoriasis, som kan styres ved å slappe av systemet. Begynn et avslapnings rutine, slik som å meditere, å slappe av kroppen på en daglig basis. Ved hjelp av en myk pute, lå tilbake i minst 30 minutter om dagen, puste dypt inn gjennom nesen.

•  Prøv å avsløre tegnet området til mer sollys. Periodisk eksponering for sollys bidrar til å redusere og undertrykke psoriasis, og få minst 30 minutter hver dag med soling kan bidra til å redusere psoriasis utbrudd.

Bruk en sjampo spesielt utviklet for å hjelpe årsaken psoriasis til å gå inn i remisjon. Sjampoer til psoriasis bør inneholde enten salisylsyre eller tjære, noe som bidrar til å redusere og forebygge psoriasisutbrudd. Selv tjære sjampo brukes til å behandle psoriasis har en sterk, stikkende lukt, vil du bare trenger å shampoo håret med tjære shampoo en eller to ganger i uken for å behandle psoriasis.

Hvordan å redusere betennelse

Hvordan å redusere betennelse


Kroppen din reagerer på vevsskade og infeksjon med en betennelsesreaksjon utviklet for å gjenopprette de involverte nettstedet til normal tilstand. Selv om omfanget av reaksjonen er forskjellig, er betennelse fundamentalt den samme enten det utvikler seg på grunn av en bump på leggen eller en livstruende infeksjon. Betennelse fører til forutsigbare tegn og symptomer, inkludert rødhet, varme, hevelse og smerte. Redusere betennelse lindrer disse tegn og symptomer, som er nyttig hvis du opprettholde en smertefull skade eller lider av en kronisk inflammatorisk sykdom. Fysiske tiltak og medisiner tjene som den primære mekanismer for å redusere betennelse.

Hvordan å redusere betennelse

•  Påfør en ispose til smertefulle skader på eller nær hudens overflate, slik som forstuinger, tøyninger, blåmerker og mindre brannskader. Ice fungerer også bra for å lindre betennelser i forbindelse med en leddgikt blusse opp eller bursitt. La icepack i stedet for 20 til 30 minutter; gjenta hver to til tre timer. Blodkar i skadet område innsnevrer i respons til den kalde temperatur, som fører til reduksjon av hevelse og smerte komponenter av den inflammatoriske reaksjon. Fortsett å anvende is til 1-3 dager, avhengig av alvorligheten av skaden og den tilhørende smerte og hevelse.

Fjern eventuelle inflammatoriske triggere; dette er ikke på langt nær så komplisert som det høres ut. Betennelse normalt utvikles i respons til en fysisk trigger, som kan være en skade, bakterier eller en fremmed substans. Så lenge avtrekkeren fortsetter, fortsetter den inflammatoriske reaksjonen fullt gjennomløp. Omvendt, fjerne trigger reduserer betennelse. For eksempel, hvis du faller av sykkelen og skrape hendene og knærne, må du rengjøre alt av skitt og rusk ut av sårene for de inflammatoriske reaksjoner på disse nettstedene for å avta. Tilsvarende, hvis du utvikle en inflammatorisk hudreaksjon som svar på en kjemisk i miljøet, vaske den fornærmende stoffet av huden din og unngå videre kontakt er avgjørende for å lindre betennelser.

Hvis legen foreskriver et antibiotikum, soppdrepende, antiparasitic eller antivirale medisiner, ta alle medisinen som anvist. Disse medikamenter hjelpemiddel ved fjerning av bor inflammasjons triggere, inkludert bakterier, virus, sopp og parasitter. Som din infeksjonen forsvinner, løser tilhørende betennelsesreaksjonen.

Begynn en kort behandling med et ikke-steroid antiinflammatorisk middel, eller NSAID, hvis det er nødvendig. Alle medisiner i denne gruppen redusere betennelse ved å forstyrre den intrikate kjemiske signalisering er nødvendig for å opprettholde en betennelsesreaksjon. Over-the-counter NSAIDs inkluderer aspirin, ibuprofen og naproxen natrium; er det flere andre reseptbelagte NSAIDs. Den anti-inflammatoriske handlinger av disse medikamentene ansvar for sine smertestillende effekter.

Ta anti-inflammatoriske medisiner som foreskrevet av legen din for kroniske inflammatoriske tilstander. Pågående betennelse karakteriserer flere vanlige sykdommer, inkludert revmatoid artritt, Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, psoriasis og kronisk obstruktiv lungesykdom. Reduksjon av inflammasjon beviser vitale å styre organ og vev ødeleggelse assosiert med slike sykdommer. Kortikosteroider såsom prednison og kortison, og andre immunsystem regulatorer forblir bærebjelker for behandling av kroniske inflammatoriske sykdommer.

Hint

  • Bruk is til en skade så snart som mulig etter at det oppstår for å minimere hevelse og inflammasjon.
  • Gjelder ikke isen direkte på huden din; pakk den inn i et håndkle hvis du ikke har en ispose tilgjengelig.
  • Ring legen din eller gå til nærmeste akuttmedisinsk anlegget hvis tilstanden din forverres.
  • NSAIDs kan forårsake alvorlige bivirkninger, inkludert gastrointestinal blødning og en økt risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Gjennomgå advarsel på over-the-counter NSAIDs og bruke bare som anvist. Kontakt legen din hvis du har spørsmål om hvorvidt det er trygt for deg å ta en av disse medikamentene.

Hvordan du kan redusere risikoen ved autoimmune sykdommer

Hvordan du kan redusere risikoen ved autoimmune sykdommer


En autoimmun lidelse oppstår når en persons immunsystem lager antistoffer som angriper sin egen kropp. Revmatoid artritt, psoriasis og mange skjoldbrusk problemer er resultater av autoimmune sykdommer. Selv om det er i dag ingen kur for autoimmune lidelser, er det trinn som du kan ta for å lindre symptomene dine og unngå å utløse angrep. Lær om måter å redusere risikoen for å oppleve problemer med autoimmune sykdommer.

Hvordan du kan redusere risikoen ved autoimmune sykdommer

•  Unngå sollys. Når du er ute, sørg for at du bruker solkrem og løstsittende klær som dekker armer og ben. Du kan også velge å bære en solhatt, en lue med en stor brem som blokkerer solens fra ansiktet og skuldrene, eller solbriller. Ikke sole seg eller brunfarge i innendørs seng.

Unngå alkohol og tobakk. Studier har vist at å drikke og røyke, selv i moderate mengder, kan utløse autoimmune sykdommer. Hvis du for øyeblikket drikker eller røyker regelmessig eller av og til, bør du eliminere disse vanene.

•  Hold deg rolig. Psykisk og fysisk stress kan utløse en autoimmun lidelse. Utpeke et sted hvor du kan gå å ta noen dype åndedrag og slappe av når det blir for hektisk på jobb eller hjemme. Fokus på inhaling og exhaling dypt og beroligende pulsen når du blir opphisset eller opprørt. I tilfelle av autoimmune sykdommer, kan arbeide for hardt bokstavelig talt gjøre deg syk, så pass på at du setter noen faste tider hver uke som du er "off", der du ikke tenke på eller bli involvert i arbeidsrelaterte problemer.

Bli med i en støttegruppe. Å ha andre rundt deg som har opplevd denne type helseproblem kan hjelpe deg å holde sterk som du avtale med en autoimmun lidelse. De kan ha forslag om måter å unngå triggere og også ytterligere kunnskap om medisinske behandlinger og fremskritt.

Spis sunn mat. For folk prøver å unngå å utløse en autoimmun lidelse, ernæringseksperter anbefaler masse friske grønnsaker og frukt, hele korn, brun ris, magre meieriprodukter, fisk og fjærfe.

Øvelse daglig. Daglig mosjon kan redusere stress samt holde deg sunn og frisk. Folk i bedre fysisk form er mindre sannsynlighet for å oppleve vanskeligheter med autoimmune sykdommer.

Slik Cure Psoriasis hjemme

Psoriasis er en sykdom i immunsystemet som påvirker huden og gir den et skjellaktig utseende. Disse flekkene kan klø, brenne eller rett og slett vondt. I noen lider kan de virke som tykk og sprø, eller til og med myk og kan sive. Uansett manifestasjon, kan du få noen lettelse ved å gjøre noen enkle ting hjemme.

Slik Cure Psoriasis hjemme

Behandling av psoriasis hjemme

•  Opprettholde et sunt kosthold. Et dårlig kosthold kan forverre psoriasis. Design dine måltider rundt næringspyramiden. Få minst fem porsjoner med grønnsaker og frukt. Spis rikelig med grønne grønnsaker. Redusere flare-ups ved å drikke minst åtte glass vann om dagen.

Unngå matvarer som hjelper utløse flare-ups. Sukker er spesielt skadelig. Eliminere sukker fra brus og alkohol - særlig rødvin. Unngå eller kutte ned på rødt kjøtt, MSG og krydret mat. Fet mat og junk food også kan forverre tilstanden din. Og selv om disse er ellers sunn mat, bær, tomater og andre sure matvarer vil føre til utbrudd.

Ta generell vare på helsen din som sykdom kan også føre til hudutslett. Husk at psoriasis er en immunsystem uorden, så alt du kan gjøre for å øke immunsystem kan hjelpe. Vurdere å ta vitamin E (som øker immunforsvaret) og andre antioksidanter som vitamin C. Sink er også nyttig.

Sug i et varmt kar med saltvann, ved hjelp av havsalt hvis mulig. Du kan få sjøsalt fra nettbaserte forhandlere og i de fleste helsekostbutikker. Prøv å få uparfymert type. Men du kan også gå til en dyrebutikk (eller noe sted som selger saltvannsfisk) og kjøpe den miksen som brukes i akvarier å generere hav vannforhold. Suge i karet i minst 30 minutter om gangen.
Saltvann vil svi, men du kan finne det ganske beroligende.

Hint

  • Dealing with psoriasis betyr å behandle psoriasis selv når det ikke er til stede.

Mat som gjør at Psoriasis Worse

Psoriasis er en autoimmun sykdom ledsaget av inflammasjon både inne i kroppen og på huden. Når et utbrudd oppstår i individer genetisk mottakelige for psoriasis, kan fremtidige utbrudd oppstår. Mens matvarer ikke faktisk føre til psoriasis, visse matvarer gjør psoriasis verre.

Psoriasis og rødt kjøtt

Rødt kjøtt antas å forverre psoriasis. Begrense rødt kjøtt forbruket til en gang per uke eller mindre.

Psoriasis og Dairy

Meieriprodukter kan forverre psoriasis i mange individer ved å forstyrre fordøyelsen og redusere immunforsvar. Ikke konsumerer store mengder melk, ost eller yoghurt.

Unngå alkohol

Personer som har psoriasis bør unngå alkohol siden det er antatt å gjøre psoriasis verre. Alkohol kan også interferere med og redusere effektiviteten til konvensjonelle psoriasis behandlinger.

Kinestetisk Testing

Nesten all mat kan forverre psoriasis hvis du har dårlig fordøyelse. Ha en kiropraktor gjennomføre kinestetisk testing for å fastslå om du har noen mat sensitiviteter. Kiropraktoren vil plassere en bestemt mat på tungen og teste refleksene dine. Du vil stille merkbar muskelsvakhet og nedsatt svakhet hvis du har en følsomhet for en bestemt mat. Eliminere noen matvarer som er identifisert som problematiske og se om din psoriasis blir bedre.

Forebygging / løsning

Ha en mat antistoff test gjort for å fastslå hvilke, om noen, kan matvarer være medvirkende til din psoriasis. Eliminere de matvarer som er identifisert som potensielle triggere og gjeninnføre dem gradvis en om gangen. Oppmerksom på eventuelle endringer i din psoriasis som du gradvis gjeninnføre matvarer.