Digidexo.com

klor alletgi

Kan jeg Sanitize et plaskebasseng med klor Bleach?

Klor blekemiddel er et stoff som brukes til rengjøring og sanitær. Vading bassenger, som er små, grunne bassenger mest brukt av barn, kan desinfiseres med klor blekemiddel hvis riktige protokoller blir fulgt. Klor blekemiddel er den mest effektive måten å rense et plaskebasseng, som det dreper bakterier og bakterier. Du kan rense et plaskebasseng som har blitt forurenset eller har vært i bruk i flere dager eller uker.

Oppryddings Water

Rense vannet inne i plaskebassenget. Gjør dette før dumping ut vannet, selv om du kan se en åpenbar rotet i bassenget, eller vite sikkert at bakterier er økende. Tømming et basseng før desinfiserende vannet gjør at restene av det skitne vannet til å holde seg til sidene av bassenget. Også, det skitne vannet kan påvirke plantelivet eller folk ved å forurense bekker, holder tanker eller selv sementen ved bassenget. Hygienisk hjem vasset bassenger ved dumping 1 oz. av blekemiddel inn i vannet i bassenget. Større bassenger eller de som finnes i fritidssentre krever 5,1 oz. blekemiddel per 1000 liter vann.

Tillat blekemiddel til å sirkulere gjennom filtersystem av bassenget. Hvis plaskebasseng ikke har et filtreringssystem, bruke et objekt som en verftet pinne for å virvle blekemiddel rundt i vannet.

Empty Pool

Tømme plaskebasseng. For hjemme vasset bassenger, sørg for å avhende vannet skikkelig. En liten mengde av blekemiddel, for eksempel en oz. per 10 gallon basseng, kan gå ned en storm avløp. Ikke tøm plaskebasseng på et sted der barn leker eller der planter lever. Som du tømme eller tømme bassenget, vaske sidene av bassenget med en husholdning rengjøringsmiddel for å fjerne spor av blekemiddel. Skyll sidene og bunnen av bassenget flere ganger for å fjerne rester av rengjøringsmidlet.

Refill, skyll den og fyll

Fyll opp bassenget helt og la den stå i 5 minutter. Tømme vannet, skyll en gang til og deretter fylle bassenget å bruke. Gjenta dette sanitær prosessen så ofte som nødvendig for vading bassenger.

Hvordan Bring Down Klor i et innendørs basseng

Hastigheten som du er i stand til å redusere klornivået i innendørsbassenget vil variere, avhengig av rommet der bassenget ligger. Hvis bassenget er plassert i et rom med store vinduer som gir god ventilasjon, er det bare å åpne vinduene og la bygget opp klor damp å unnslippe vil bidra til å redusere noe av klor i bassenget.

Hvordan Bring Down Klor i et innendørs basseng

Bruk en klor teststrimmel å bestemme klornivået i bassenget. Fjern en enkelt stripe fra beholderen, er forsiktig med å berøre bare en liten del av den ene enden. Dypp urørt enden i bassenget i to til tre sekunder. Fjern stripen og sammenligne den med diagrammet på siden av beholderen. Normale svømmebasseng klor nivåer varierer mellom 1,0 og 3,0 ppm av klor.

•  Beregn differansen mellom dagens klornivået hvis det er for høyt, og ønsket klornivået. Bruk diagrammet trykt på klornøytraliserende beholderen for å bestemme produsentens anbefalte mengde, basert på størrelsen av bassenget.

Tilsett halvparten av den anbefalte mengden. Dette vil hindre deg fra å senke klornivået for mye. Spre klor nøytraliserer ganske jevnt rundt bassenget.

Slå på bassengets pumpe til å sirkulere Neutralizer.

Sjekk klornivået igjen etter 30 minutter, og gjenta trinn 1 til 5 til riktig klornivå er oppnådd.

Hint

  • Unngå overskudds kontakt med klor strimler. Oljene på hendene kan redusere kjemikalier på strimlene og gjengi dem verdiløse.
  • Unngå enhver direkte kontakt med klor nøytraliseringsmiddel, som inneholder skadelige industrielle kjemikalier.

Ikke Klor Alternativer til svømmebassenger

Ikke Klor Alternativer til svømmebassenger


Klor anvendes i svømmebassenger for å drepe bakterier, alger og andre mikroorganismer. Det er imidlertid ikke uten problemer. Klor reagerer med visse organiske materialer og forårsaker allergiske reaksjoner. Det fungerer best når pH-balansen i et basseng er på en optimal mengde.

Brom

Brom er brukt i massasje sentre og spas for sin toleranse for høye temperaturer og pH-verdier. Det har en kjemisk struktur tilsvarende klor, siden det tilhører den samme familie av kjemikalier. Brom anvendes som desinfeksjonsmiddel i bassenger som et klor erstatning.

Ifølge drikkevann og Helse - Volume 2, et tidsskrift utgitt av Assembly of Life Sciences (US) trygt drikkevann, er brom brukes for å hindre vekst av bakterier, alger og lukt i svømmebassenget vann. Brom oppløses tre ganger bedre på vann enn klor. Ingen skadelige gasser er nødvendig for sin produksjon. Brom binder seg ikke sterkt, noe som begrenser dens aktivitet i vann. Konsentrasjonen av rest etterlatt av brom desinfeksjonsmidler er lav og krever ikke separate stoffer som skal fjernes. Brom er tilgjengelig i form av tabletter og krever en bromgenerator (eller en brom spring) til å siphon brom i bassenget.

Persulfater

Persulfater (eller ikke-klor sjokk) er desinfiserende alternativer til klor som er effektive i å drepe skadelige bakterier. De er ikke bare effektiv i å drepe alger; persulfater 'sjokk' et basseng å bryte ned skadelige forurensninger og badegjester avfall (organisk avfall produsert av svette, for eksempel olje). Ikke klor sjokk brukes i spas og innendørs bassenger. Persulfater koste ca 40 prosent mer enn klor og større mengder av den måtte bli brukt. De er effektive i å bryte ned svømmebasseng forurensninger til mikroskopiske atomer, derfor fungere som en type kjemisk filter. Persulfater er tilgjengelige i posen form og som tabletter.

Kobber og sølv

Kobber og sølv er naturlig forekommende elementer som effektivt fjerner alger, bakterier og annet avfall fra svømmebassenget vann. Kobber er effektive i behandling av algene, men fjerner en uønsket rest etter fjerning av bakterielle forurensninger. I henhold til Encyclopedia of Chemical Technology: Kobberlegeringer til Destillasjon, kobber og sølv har vært brukt i århundrer for å hindre vekst av skjell og alger. Vikingene brukt kobber strenger på sine skip for å hindre marine arter fra å vokse på veggene i sine skip. Sølvmynter ble dyppet i vann for å forbedre vannkvaliteten. Kobber-sølvionisering er et populært alternativ for klordesinfeksjon i USA.

Flytende klor Water Treatment

Trygt og rent drikkevann er mangelfull i mange deler av verden. Folk som bor i disse områdene er mer utsatt for vannbårne sykdommer. Dette er forårsaket av nærvær av forskjellige bakterier, virus og andre skadelige vannbårne mikroorganismer som kan føre til livstruende sykdommer slik som kolera og tyfus. Det er viktig å behandle vann med en god desinfeksjonsmiddel før det kan betraktes som drikkevann. Flytende klor er blant de billigste og mest effektive desinfeksjonsmidler. Det er desinfeksjonsmiddel av valget for behandling av vann som drikkevann.

Desinfeksjon Applications

Behandling av drikkevann er den viktigste anvendelse av flytende klor. Klor er biocidal aktivitet dreper de aller fleste av sykdomsfremkallende bakterier og sopp i vann. Flytende klorering brukes også i andre sektorer av vann filtrering bransjen som kjøletårn for desinfisering av vann, kloakk vann desinfeksjon, og blåskjellkontroll.

Mekanisme

Klor er den største fienden av bakterier og virus i vann. Klor, en høy elektronegative element, kan gi ut eller ta elektroner fra de stoffer som reagerer med. Klor endrer strukturen av aminosyrer eller nukleinsyrer av virale eller bakterielle celler, forårsaker flere cellulære prosesser for å bli avbrutt. Mikroorganismer kan ikke lenger produsere proteiner som er nødvendige for næring av livet. Klor dreper sykdomsfremkallende mikrober ved å hindre protein formasjon.

Swimming Pool Water

Vannet i et svømmebasseng kan lett bli forurenset med ulike skadelige bakterier og andre mikroorganismer, siden den brukes av mange mennesker som kan være bærer disse mikrobene på kroppen sin. Hvis vannet ikke er desinfisert, kan dette føre til ulike typer utslett og allergi i de som bruker bassenget. Det kan også føre til sykdommer, og kan også være dødelig hvis vannet er inge under svømming. Av disse grunner er det viktig at vannet i bassenget er ren og fri for skadelige mikroorganismer. Flytende klor er standard valg å desinfisere vannet i bassenget, siden det er lett å bruke og håndtere.

Fordeler

Det finnes ulike andre metoder tilgjengelig for å desinfisere vann, men flytende klor tilbyr flere fordeler sammenlignet med andre desinfeksjonsmiddel. I drikkevann, er flytende klor lagt til som en del av vannbehandlingsprosessen. Det er ganske lett å påføre, og blandes i vann ved renseanlegget, små mengder klor forblir i vannet. Dette tar seg av eventuell forurensning som kan skje i ledningsnettet under transporten fra renseanleggene til trykk.

Ulemper

Det er en mindre ulemper med å bruke flytende klor som desinfeksjonsmiddel i vann. Vann inneholder vanligvis organisk materiale som døde og råtnende blader. Klor reagerer med dette organiske materiale, og den resulterende kjemiske reaksjonen danner en gruppe av skadelige kjemiske biprodukter slik som kloroform. Mengden av kloroform opprettet vil avhengig av mange faktorer, blant annet av årstid og kilden til vann. Men fordelene påløpte med flytende klorering av vann langt oppveier risikofaktorer forbundet med klor biprodukter.

Permanganat & Klor Testing

Permanganat & Klor Testing


Permanganat er et kjemisk stoff som brukes til å styre jern og sulfid-nivåer i drikkevann. Klor anvendes som et desinfeksjonsmiddel for vannbehandlingsanlegg, så vel som i bassenger og på utstyr.

Hvordan permanganat Works

Kalium permanganater konvertere kjemikalier som er oksyderbare til oksyder, slik at de kan fjernes ved vannbehandlingsanlegg. Det oksiderer spesielt jern, mangan og hydrogensulfid. Det kan også brukes som et luktkontroll for septiske, svovel og vonde lukter.

Klor Testing og bruker

Klor er fordelt i to former: fast tørt pulver eller pellets eller som en væske. Den brukes til å drepe patogener, virus og bakterier i drikkevann. Jo høyere konsentrasjonen av klor, jo mindre kontakttiden som kreves. Det er effektivt i å kontrollere jern, mangan og hydrogensulfid nivåer.

Spesielle forholdsregler ved bruk av disse kjemikaliene

Permanganat reagerer på endring i temperatur. De beste resultatene kommer når du bruker kjemiske mellom 50 og 72 grader Fahrenheit. Det er hudirriterende og bør brukes med forsiktighet. Oppbevar både kjemikalier utilgjengelig for barn og dyr.

Allergi mot klor i svømmebasseng

Allergi mot klor i svømmebasseng


En klorallergi er en potensielt farlig og skadelig allergi som kan forårsake milde til alvorlige symptomer. I noen tilfeller kan et klor allergi være en plage i beste fall, mens det i andre tilfeller kan det være livstruende. Det er viktig å identitet eventuelle klor allergier for å bestemme om klor eksponering er et problem for deg. Svømmebassenger bruke en stor konsentrasjon av klor som kan forverre klor allergi.

Beskrivelse

En klorallergi er en allergi mot den kjemiske klor, som vanligvis finnes i vann sanitær og i svømmebassenget vann. Klor allergi kan oppstå med flere forskjellige symptomer, så det kan noen ganger være vanskelig å oppdage om en allergi faktisk eksisterer, og hvis det var det klor som utløste symptomene i det hele tatt. Klor allergi vanligvis dukker opp som neseproblemer, men av og til et utslett eller hvite humper kan vises over hele kroppen.

Symptomer

De vanligste symptomene på en allergi mot klor inkluderer kløende eller rennende øyne, røde øyne, tett nese, hoste og en kløende eller røde utslett; men i alvorlige tilfeller kan en klor allergi utløse astmalignende symptomer der lungene kontrakten og innsnevrer luftveiene. Dette kan føre til vanskeligheter med å puste, noe som kan være svært farlig i et svømmebasseng. Hvis pusten virker anstrengt eller vanskelig rundt klor, så er det sannsynlig enn en allergi eksisterer. Rådfør deg med lege umiddelbart hvis du merke noen av disse allergiske symptomer.

Misforståelse

Mange tror at de har en klor allergi når det faktisk, alt de har er en følsomhet for klor og kjemikalier som ikke er allergirelaterte. Noen av symptomene for klor følsomhet er identiske med symptomene for allergier, som kan gjøre det enda vanskeligere å identifisere en ekte allergi. Rådfør deg med helsepersonell for å finne ut om symptomene dine kommer fra en allergi eller bare vanlig kjemisk følsomhet.

Forebygging / løsning

Allergi angrep kan enkelt forebygges med fjerning av klor fra svømmebassenger, rengjøring produkter og drikkevann. En vann distiller typisk kan fjerne det meste av klor fra vannet. Svømmehaller kan desinfiseres med andre materialer, som for eksempel brom. Noen bassenger tilbyr også sanitær gjennom en salt-basert produkt.

Advarsel

Ifølge Web MD, barn som tilbringer mye tid i svømmebassenger øke sin risiko for nasal allergi og astma. En 2009 studie av Pediatrics Journal studerte 847 tenåringer som regelmessig svømte. Tenåringer som har brukt mer enn 1000 timer i et svømmebasseng i hele sitt liv var 7 til 14 ganger mer sannsynlig å ha problemer med allergi enn barn som tilbrakte mindre enn 100 timer i et basseng. Det er viktig å overvåke barna nøye og merk eventuelle endringer i allergisymptomer med hvert besøk til bassenget.

Hva skyldes klor lukten i drikkevann?

Vann lukter ofte som klor og selv smaker som det fordi klor har blitt lagt til vannforsyningen. I tillegg kan interaksjonen av klor med organisk materiale oppbygging i et fordelingssystem resultere i denne lukt.

Årsaken til Smell

Mer klor kan tilsettes til vannsystemet under varme måneder, fordi høye temperaturer føre til raskere avgivelse av klor. Klor blir brukt til å desinfisere vannet, beskytter det mot skadelige bakterier som kommer inn i vannmagasinene. Klordioksyd benyttes av noen vannsystemer for å kontrollere lukt og alger.

Sensitive Palate

Hva er spesielt brukt til å desinfisere kalles monochloramine, som har lite smak eller lukt. Men hvis du har en følsom gane du kan være i stand til å lukte det. Lukten generelt doesnâ € ™ t sist lang og er resultatet av en justering eller legge til mer klor til vannsystemet.

Farene

Klor kan være skadelig for mennesker, i henhold til Relfe.com. Det kan endre hormonelle systemer og immunsystemer, fordi det muterer fytokjemikalier og mat-baserte plante østrogener som støtter disse systemer i kroppen. Klor er en giftig, etsende, gulgrønn gass som er 2,5 ganger tyngre enn luft og har en kvelende lukt. Klor kan øke din sjanse for å få kreft, ifølge Pure-earth.com.

Filter

Du kan bruke en omvendt osmose filter som reduserer eller fjerner klor fra vann. Du kan også kjøpe vann test kits for å finne ut hvor mye klor i drikkevannet, og da kan du avgjøre om du trenger å installere et filter system.

Tips

Chill vannet før du drikker det for å bidra til å eliminere noen av klor lukten. Du kan også velge å koke vannet.

Klor Bleach & støvmidd

Klor Bleach & støvmidd


Støvmidd (eller pyroglyphidae) hører til edderkoppfamilien. Den nakne menneskelige øyet vanligvis ikke kan se dem. Støvmidd elsker fuktige, varme kontrollerte miljøer, slik som ditt hjem. De spiser naturlig skur mennesker og dyr hud flak. Støvmidd og deres avføring ofte føre menneske allergier.

Misforståelse

Som navnet antyder, husholdning husstøvmidd lever i støv; ofte finnes i tepper, møbeltrekk, myke leker, og sengetøy. Vaske tøy med klor øker ikke effekten av å utrydde støvmidd fra sengetøy og klær; imidlertid å etablere en regelmessig rengjøring regime bidrar til å redusere midd befolkningen.

Behandling

Mens klor er en stor desinfeksjonsmiddel, for å drepe støvmidd trenger du bare å vaske tøyet hver syv til 14 dager i vanntemperaturer rundt 140 ° F (60 ° C). La tøyet ligge i ca 12 minutter og vask deretter i minst 30 minutter.

Alternativ Behandling

Et alternativ til varmt vann vask er kaldt vann vask ved temperaturer rundt 84 ° F (30 ° C) og skylles to ganger i kaldt vann i ca tre minutter hver.

Tips

Å kontrollere støv midd befolkningen, redusere innendørs luftfuktighet mellom 30% til 50%, åpne vinduer for å lufte med frisk luft, vakuum ukentlig med et HEPA / ULPA vakuum; vurdere å erstatte vegg-til-vegg teppe med fliser, tre eller annet gulv; erstatte puter hvert femte år; vakuum madrass jevne mellomrom for å bli kvitt hud flak og / eller bruk madrass og pute dekker.

Advarsler

Vurder å kjøpe økologisk madrass, pute og deksler; Ellers kan du tilbringe åtte timer legging i kjemisk behandlet materialer hver natt.

Klor & Nesetetthet

Klor & Nesetetthet


Nesetetthet er definert av Publix Pharmacy som blokkering av sinus hulrom skyldes betennelse eller for sterk slimproduksjon. Nesetetthet kan være et resultat av sesongmessige allergier, forkjølelse eller inhaling irriterende stoffer som klor. Klor er ofte funnet i husholdningene som en all-purpose renere og desinfeksjonsmiddel.

Årsak

I henhold til "European Respiratory Journal," inhalering klor kan føre til sinus hulrom for å bli opphisset, redusere mengden av luft som tillates i
nesebor og begrense nese. Hvis en person har en økt følsomhet for klor, kan bihulene lett blir irritert. Når de er irritert, sveller de, forstyrrer den normale funksjon av pusting.

Symptomer

Nesetetthet fra klor vil manifestere seg etter eksponering for klor om direkte kontakt eller fra klorgasser i luften. Sinus press, også kalt sinus hodepine, er et vanlig symptom ved nesetetthet fra klor. En person kan oppleve smerter i pannen, øynene eller på baksiden av halsen. Nasal utflod nedover baksiden av halsen (postnasal drypp) er et annet vanlig symptom. Postnasal drypp oppstår fordi den normale sinus drenering blir fanget, forlater slim ingen steder å gå, men ned i halsen.

Forebygging

En av de beste måtene å unngå tett nese fra klor er å unngå dette kjemikaliet. Bytt ut dagens vaskemidler som inneholder klor med ikke-klorrensemidler som alle naturlige produkter. Hvis du bruker klor eller annen grunn, bruk vernehansker og munnbind for å minimere eksponering. Hvis klor kommer i kontakt med huden, må du vaske det med såpe og vann så snart som mulig.

Behandling

En naturlig tilnærming til behandling av tette bihuler, er å bruke en saltoppløsning, ifølge University of Maryland Medical Center. Saltløsning kommer i nese vasker, nesespray og neseskyllinger, og kan kjøpes på apoteket. Medisiner som brukes til å behandle sinus lunger fra klor inkluderer orale slimhinneavsvellende midler, nese decongestants og anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, som brukes for sinus smerte press.

Betraktninger

Klor er et svært giftig kjemisk og bør brukes med forsiktighet. Ikke alle nesetetthet er et resultat av eksponering for klor og bør vurderes av en lege for riktig diagnose. Folk som er rundt klorbassengvann kan ha høyere risiko for å utvikle nesetetthet fra klor, ifølge Publix Pharmacy.

Hva er behandlingen for Inhalert Pool Klor?

Hva er behandlingen for Inhalert Pool Klor?


Klor er en lys grønn gass oppdaget av Carl Wilhelm Scheele i 1774. Flytende klor er mest brukt i svømmebassenger og vannrensesystemer for å stanse utviklingen av skadelige bakterier. Det brukes også ofte i løsemidler og en rekke industri-styrke og forbrukerrengjøringsprodukter. Både gass og flytende klor har vært knyttet til toksiske effekter hos mennesker, med klor innånding er den vanligste årsaken til forgiftning.

Symptomer

Innånding av pool klor kan ha ulike effekter på kroppen. Ved lave nivåer, kan det forårsake skade på hud, øyne og luftveier stier. Det kan også føre til en brennende følelse i halsen og alvorlig hoste. Ved høyere nivåer, kan pool klor innånding føre til en innstramming av brystet og kortpustethet. Andre symptomer er rennende nese og en stram, kvelende følelse i halsen. Hvis væske i lungene når høye nivåer, er en person sannsynlig å ha økt risiko for å fange lungebetennelse. Ifølge Toxipedia nettside, vil 2,5 mg per liter av klor ha fatale virkninger på kroppen, men så lite 0,15 mg per liter kan også være dødelig ved innånding i lengre perioder.

Nødtiltak

Det er ikke noe universelt avtalt motgift for virkningene av inhalert klor. Du bør umiddelbart ringe etter medisinsk hjelp hvis du er med noen som viser symptomer på klor innånding forgiftning. Ikke prøv å tvinge personen til å kaste opp med mindre du har fått klare medisinske instruksjonene for å gjøre det. Hvis klor har skadet øynene eller huden til personen, bør du rense de berørte områdene med rent vann. Du bør også ta personen utenfor slik at de får en jevn tilførsel av frisk luft som kan bidra til å rydde sine lungene av klor. Ifølge Klor Institute Report, symptomene er ofte reversible hvis den skadede er raskt fjernet fra det forurensede området.

Medisinsk behandling

Diagnoser av inhalert klor forgiftning vil være basert på en medisinsk vurdering og bestemt pasient historie. Personer som har inhalert bassenget klor er vanligvis behandles med fuktig oksygen for å bidra til å fortynne virkningen av forgiftning. Medisinsk personell kan også manipulere luftveisruter for å sikre effektiv ventilasjon, ta blodprøver og monitor pulsnivåer. Ifølge New York State Department of Health nettsted, kan opphopning av væske i lungene av noen som lider av klor innånding bli forsinket, slik at pasienter bør overvåkes i 24 timer etter at alvorlige eksponeringsnivåer. De fleste av ofrene for klor innånding foreta en full gjenoppretting.

Hvorfor Er Klor Bleach Farlig?

Klor brukes som desinfeksjonsmiddel og vaskeri additiv å bleke klær. Det dreper virus, bakterier, sopp og mugg.

Ingredienser

Ifølge Environmental Protection Agency (EPA), er et klorblekemiddel en oppløsning av 5,25 prosent av den kjemiske natriumhypokloritt, og resten er for det meste vann.

Betydning

Sodium hypoklorittoppløsninger er oppført som farlige stoffer av International Occupational Safety and Health Information Centre. Natriumhypokloritt er etsende og kan forårsake brannskader.

Interaksjoner

Hvis natriumhypokloritt blandes med syrer, fører det giftige klorgass. Av denne grunn bør blekemiddel aldri blandes med ammoniakk.

Eksponerings Instruksjoner

Hvis du får i deg blekemiddel, ikke tving deg selv til å kaste opp med mindre av en giftkontrollsenter. Drikk vann eller melk med mindre beskjed om noe annet. Hvis du får blekemiddel på huden eller i øynene, vask med vann i 15 minutter. Hvis du puster den inn, få litt frisk luft.

Advarsel

Hvis du har blandet blekemiddel med ammoniakk eller annen syrlig substans, og du ser eller lukter en skadelig gass, umiddelbart ventiler området og flytte ut i frisk luft.

Forebygging / løsning

Følg alltid bruksanvisningen på etiketten, og du bør ikke ha problemer med å bruke klor blekemiddel trygt.

Tegn og symptomer på allergi Fra Klor

Tegn og symptomer på allergi Fra Klor


Klor er et grunnstoff som er klassifisert som et halogen og brukes primært som et rengjøringsmiddel og rensemiddel for svømmebassenger. Den kjemiske irriterer mange menneskers hud, forårsaker dem til å tro at de har en klorallergi. En ekte allergi mot klor er faktisk ganske sjeldent; Hvis du tror, ​​basert på symptomene beskrevet nedenfor, at du har en klorallergi, bør du gå til legen din for en diagnose.

Øyesymptomer

Noens øyne er vanligvis irritert av langvarig eksponering for klor. Imidlertid vil en person med en klorallergi har hovne øyne og en alvorlig svie eller kløe følelse, noe som er svært forskjellig fra den grunnleggende irritasjon mange opplever. I noen tilfeller kan en allergisk person ikke kunne se fordi øynene hans er alvorlig vanning eller har hovne stengt. Det beste å gjøre i dette tilfellet er å få personen ut av bassenget og skylle ut klor med vann.

Hudsymptomer

Siden klor er et irritasjonsmoment, er litt hud tørr å være forventet. En person med en klorallergi, men vil begynne å brenne og klø, med peeling oppstår i ekstreme tilfeller. Og hvis en allergisk person blir utsatt for klor i en lang periode, kan de begynner å utvikle et eksem lignende utslett. Han bør dusje så snart som mulig, og bruke fuktighetskrem regelmessig for å bekjempe tørkeeffekt.

Respiratoriske symptomer

Kanskje den mest alvorlige symptomene av et klor allergi er en luftveisreaksjon til klor i luften. En person med en klorallergi vil føle som om de har et astmaanfall, og det er viktig at han får ut av området så snart som mulig. Dersom reaksjonen er alvorlig nok, kanskje han trenger øyeblikkelig legehjelp.

Klor-Trimeton bivirkninger

Klor-Trimeton er et medikament som behandler forkjølelse og allergi. Det er klassifisert som et antihistamin. Den håndterer og forebygger symptomer som rennende øyne, nysing, kløe, rennende nese, kløe, elveblest, og hudutslett. Det fungerer ved å hindre histamin effekter i kroppen. Chlor-Trimeton kan produsere flere forskjellige bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Det finnes ulike vanlige bivirkninger av denne medisinen. Disse bivirkningene inkluderer angst, nervøsitet, diaré, forstoppelse, magesyke, kaster opp, følelse av svakhet, søvnproblemer, kvalme, tap av appetitt, tretthet, tørr hals, nese eller munn, hodepine og oppstemthet. Hvis disse bivirkningene somle eller blir verre, varsle lege.

Alvorlige bivirkninger

Noen bivirkninger som er mer alvorlig i naturen kan oppstå på grunn av Chlor-Trimeton bruk, også. Hvis du merker tegn på alvorlige bivirkninger, bør du få akutt medisinsk hjelp. Disse potensielt skadelige bivirkninger er hallusinasjoner, ikke er i stand til å urinere eller har problemer med urinering, kramper, ekstrem svimmelhet, skjelvinger, endringer i synet, svimmelhet, og uregelmessig eller rask hjerterytme.

Allergiske Reaksjoner

Noen mennesker som tar Chlor-Trimeton kan også oppleve ekstreme allergiske reaksjoner på antihistamin. Hvis du mistenker at du opplever en allergisk reaksjon, må du få akutt medisinsk hjelp. Noen tegn på Chlor-Trimeton allergisk reaksjon har problemer med å puste, tetthet eller tyngde i brystet, elveblest, utslett og hevelser.

Forsiktig

Vær forsiktig når du vurderer om Chlor-Trimeton er en passende medisin for dine allergier eller kaldt. Du bør informere legen din om alle eventuelle medisinske tilstander og allergier som du måtte ha, særlig hvis du har nyresykdom, magesår, glaukom, alvorlig forstoppelse, skjoldbrusk lidelse, forstørret prostata eller vannlating problemer. Ikke ta Chlor-Trimeton hvis du er allergisk mot chlorpheniramine.

Overdose

Overdoser på Chlor-Trimeton kan resultere i noen muligens alvorlige konsekvenser, og krever rask legehjelp. Noen symptomer på overdose er munntørrhet, magesmerter, kaster opp, rastløshet, munntørrhet, kvalme, følelsen tingly eller varm og kramper.

Klor og Astma

Eksponering for klorvann i svømmebassenger kan øke barnets risiko for å utvikle astma, en sykdom som påvirker lungene. Astma kan behandles med medisiner.

Astma

Astma er en kronisk tilstand som fører til betennelse og innsnevring av luftveiene. Astma kan forårsake kortpustethet, hoste, tungpustethet og tetthet i brystet.

Årsak

Ifølge National Heart, Lung and Blood Institute, er de eksakte årsakene til astma fullstendig kjent. Genetikk og eksponering for allergener kan være medvirkende faktorer.

Klor

Klor er et element som kan brukes til å drepe bakterier i drikkevann og vann i svømmebasseng. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, kan eksponering for farlige nivåer av klor forårsake symptomer som ligner på de av astma, inkludert hoste og pustevansker.

Betraktninger

Ifølge forskning utført av et team fra Department of Public Health, Det katolske universitetet i Louvain, i Brussel, Belgia, og publisert i 2009 i tidsskriftet Pediatrics, kan bade i klorerte bassenger bidra til astma og luftveisallergier blant ungdom.

Anbefaling

Ifølge Dr. Jennifer Appleyard of St. John Hospital and Medical Center i Detroit, Michigan, som ble sitert i en 2009 US News and World Report artikkelen, er den belgiske studien foreløpige og derfor foreldrene kan likevel tillate barna sine å svømme i klorerte bassenger , men eksponering bør begrenses hvis klor synes å være en utløser astma.

Hva er farene av klor i oppvarmede svømmebassenger?

Hva er farene av klor i oppvarmede svømmebassenger?


Svømmebassenger tilbyr et pusterom fra sommervarmen, så vel som en effektiv måte å utøve. Enten oppvarmet eller uoppvarmet, mange bassenger bruke klor for å hindre bakterievekst i vannet. Mens den kjemiske er effektive for dette formål, er farene forbundet med bruk av klor i svømmebassenger.

Luftveisproblemer

San Diego State University Swimming Science Journal rapporterte at barn som vanker i klorerte bassenger har rapportert høyere nivåer av luftveisproblemer som tungpustethet og astma. Organiske forbindelser som for eksempel svette og hud celler kan reagere på økt klor nivåer for å danne trihalomethanes, som kan forårsake luftveier, øyne og hudirritasjon ved langvarig eksponering. Dette er mest vanlig når klor nivåer er høyere enn hva som er anbefalt for sikker bruk. Svømmere absorbere de høyeste nivåene av klorprodukter gjennom huden, og oppvarmet vann kan akselerere absorpsjonen svakt.

Hud og Hår Irritasjon

Høye nivåer av klor kan føre til irritasjoner som brannsår eller utslett på huden. Selv lavere mengder kan reagere med kosmetikk og huden eller sol lotion for å lage en inflammatorisk respons på huden. En lignende reaksjon kan forekomme i håret, noe som resulterer i misfarging av håret. Bleket hår løper en høyere risiko for denne bivirkning, og kan ha et grønt skjær med lengre eksponering for klor. Irritasjoner kan være litt høyere i oppvarmede bassenger, fordi høy vanntemperatur kan ytterligere irritere utslett som går med allerede fra klor.

Cancer Risk Mulighet

De triahalomethanes som danner fra en kombinasjon av klor og organisk materiale er assosiert med høyere nivåer av blære og endetarmskreft ved inntak, ifølge Environmental Protection Agency. Det er usikkert om klor i seg selv er årsaken til slike kreftformer, eller dersom det er en annen årsak fra kloreringsprosessen involverer drikkevann. De kreftfremkallende effekten av klor fra innåndingseksponering er fortsatt ukjent, slik at EPA ikke har klassifisert klor for kreftfremkallende effekter.

Klor-Con bivirkninger

Klor-Con er en reseptbelagte medisiner som brukes til å balansere elektrolyttene i kroppen din. Som enhver narkotika, kan Klor-Con presentere bivirkninger hos enkelte pasienter. For folk flest, disse bivirkningene er ikke plagsom nok til å slutte å ta Klor-Con.

Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkninger forbundet med Klor-Con-bruk er kvalme, magesmerter, oppkast, diaré og flatulens. Disse bivirkningene er symptomer på en irritert fordøyelseskanalen, som Klor-Con kan forårsake.

Administrerende Gastrointestinal Ubehag

Du kan administrere eller lindre gastrointestinale bivirkninger av Klor-Con ved å ta en mindre dose eller bryte opp dosen din i løpet av dagen - men diskutere dette med legen din først. Tar Klor-Con med mat kan også redusere forekomsten av gastrointestinale ubehag.

Alvorlige bivirkninger

Blødning, obstruksjon, perforering og sårdannelse i fordøyelseskanalen er sjeldent rapportert som bivirkninger av å ta Klor-Con. Extreme magesmerter eller blod i avføringen kan tyde på et alvorlig problem. Hvis du opplever noen av disse, bør du kontakte lege umiddelbart.

Hyperkalemi

Hyperkalemi er en tilstand der overflødig kalium er funnet i blodet ditt. Siden Klor-Con består hovedsakelig av kalium, vil noen brukere opplever hyperkalemia. Legen din vil ta blodprøver av og til mens du tar Klor-Con for å sørge for at kaliumnivå i blodet er normale.

Gulsott

Hvis huden din eller det hvite i øynene blir gult mens du tar Klor-Con, konsultere legen din. Dette kan tyde på at kroppen din behandler din medisinering feil, som du og din lege må ta tak i umiddelbart.

Slik fjerner klor i vann å drikke

Slik fjerner klor i vann å drikke


De fleste kommunale vannrensesystemer bruke klor for å fjerne skadelige bakterier fra vanntilførselen. Men for mye klor kan gjøre vann fra springen ubehagelig å drikke. Heldigvis, en rekke alternativer eksisterer for å hjelpe deg å fjerne klor smak fra vann fra springen og gjøre det lettere å drikke de åtte anbefalte glass om dagen.

Bruksanvisning

Fest et filter til kranen. De fleste tappekran filtre har to brytere: en for filtrert vann og en for vanlig vann fra springen. Filteret fjerner klor og forurensninger fra vann fra springen, noe som gjør det mer velsmakende å drikke.

Kjøp en pitcher filter. Hvis du ikke ønsker å installere en kran filter, kan du kjøpe en vannrensing pitcher, som har en innebygd filter. Bare slå på kjøkkenet tappekran og fyll mugge med vann fra springen. Når vannet kommer inn i beholderen den går gjennom filteret, som fjerner klor og andre uønskede elementer.

Kok vann fra springen. Kokende vann dreper alle bakterier og skadelige kjemikalier i vann fra springen. Selv om litt mer tidkrevende, kokende vann er en billig måte å fjerne klor fra vann fra springen.

Tips og advarsler

  • Bytt ut vannfilter regelmessig. Sjekk bruksanvisningen til filteret for å se hvor ofte det må byttes ut.

Hvordan finne ut hvor mye klor i Bottled Water

Hvordan finne ut hvor mye klor i Bottled Water


Klor blir rutinemessig brukt som et rensemiddel i vann. Legge klor til vannforsyning dreper de fleste typer sykdomsfremkallende bakterier, men mange mennesker har bekymringer om den potensielle skaden forårsaket av kontinuerlig inntak av dette kjemikaliet. For å unngå å drikke klorvann, mange folk vende seg til flaskevann, forventer det skal være fri for patogener og tilsetningsstoffer. For å være sikker på at flaskevann er klorfritt, er det mulig å teste den for å se hvor mye klor i vannet.

Bruksanvisning

Kjøp klor teststrimler fra en leverandør kjemisk testing materialer. Disse stripsene er ikke dyrt, og vil trolig vare deg for en stund. Sørg for å kjøpe teststrimler vurdert for drikkevann, ettersom de vil være mer sensitiv enn de som brukes for testing svømmebassengene eller andre klorvann.

Lag et notat på etiketten til når du først utette flasken med teststrimler. Teststrimler har vanligvis en begrenset levetid etter at beholderen er blitt åpnet. Resultater oppnådd etter utløpsdatoen er ikke nøyaktig.

Åpne en flaske vann du vil teste. Bruk en ny flaske, slik at du kan være sikker på at det ikke har blitt forurenset med noe. Hvis du tester vannet fra en liten flaske, kan du bruke den som den er. Hvis du tester vann fra en større flaske, kan det være lurt å helle den i en liten beholder for testing. Vær sikker på at beholderen ikke har blitt forurenset av klor fra en annen kilde, som å bli vasket i springvann. Hvis det er helt tørt det skal være i orden.

Dypp enden av teststrimmelen i vannet. Pass på at du bruker enden med reagens (den delen som reagerer på klor) på den, som testområdet er ofte små, og det er kanskje ikke umiddelbart opplagt hvilken ende du bør bruke for testing. Ikke berør reagent, da dette vil gjøre dine testresultater ugyldig.

Fjern stripe fra vannet og vente den tiden som er angitt på teststrimmelen flaskens etikett. Dette kan variere fra merke, så alltid sjekk for å sørge for at du tid det riktig. Uriktig timing kan føre til unøyaktige resultater. Det kan hjelpe deg til å være mer nøyaktig hvis du bruker en stoppeklokke for dette trinnet.

Les testresultatene ved å sammenligne fargen på stripe på etiketten på flasken. Det vil være en skala som viser hvor mye klor hver farge representerer. Finn den som passer din strimmelen, og du vil være i stand til å lese hvor mye klor er i flaskevann du tester.

Tips og advarsler

  • Du ønsker kanskje å teste flere forskjellige merker av flaskevann og sammenligne dem. Du kan finne at resultatene varierer ganske mye.
  • Ikke håndter strimlene av reagent slutten, da det kan føre til at målingene til å være ugyldig. Timing er også svært viktig, ettersom resultatene lese for tidlig eller for sent vil ikke være nøyaktig.

Slik fjerner en klor lukt fra huden din

Klor er en kjemikalie som brukes i rensing i bassenger, spa eller andre vannforekomster. Hvis du svømme i et basseng som har mye klor i det, eller hvis du søler klor på hendene, må du være i stand til å få lukten ut av huden din. Det er en enkel prosess som du kan følge for å fjerne klor fra huden din. Brandee Nelson, medlem av staten svømme-teamet i Sør-Dakota i mer enn 15 år, deler en prosess som hun bruker regelmessig.

Bruksanvisning

Generelt Smell

Ta av alle klær som er blitt dynket i klor, for eksempel en badedrakt. Skyll straks disse delene av klær i kaldt vann.

Begynn med en varm dusj av noen av de delene av kroppen som har vært utsatt for klor. La varmt vann for å skylle kroppen din i minst ett helt minutt.

Step utenfor vannspray hvis det er mulig og bruke en såpe som er sterkt skummende. Gode ​​såper inkluderer Dial, Irish Spring eller flaske kroppsvask. Bruk en fille eller loofa til såpe hele kroppen.

La såpe for å holde seg på kroppen din i flere minutter.

Skyll av. Tørk deg med et mykt håndkle.

Sett lotion på kroppen din, eller på de stedene av kroppen som har vært utsatt for klor. Ved første, kan du bruke en fuktighetskrem som ikke er parfymert. Dette vil gjøre huden din myk og vil fukte huden din. Noen varig klor på kroppen din vil bli sugd inn i tørre områder i huden din. Hvis du bruker fuktighetskrem med en gang, vil de resterende klor ikke holde seg til kroppen din.

Bruk en duftende lotion eller parfyme etter at du har brukt uparfymert lotion. Dette vil bidra til å maskere lukt.

Varig Smell

Skjær en appelsin i to.

Fjern eventuelle synlige frø eller hud partikler.

Gni den oransje over steder på huden din som fortsatt lukter klor. De sitrus vil spise unna på klor på grunn av syre i det. Sitrus lukt vil også overmanne klor lukt.

Klor og Acne

Klor kan finnes i enkelte produkter som brukes til å behandle akne. Eksponeringen mot klor, derimot, er ikke bra for huden.

Identifikasjon

En endring i talgkjertlene forårsaker akne. Døde hudceller kombinert med overdreven utslipp av oljer fra disse kjertlene blokkere hårsekker. Ifølge Leger Lounge nettstedet, er hudens tilstand en pustuløs infeksjon.

Effekter

Hud som er utsatt for høye nivåer av klorforbindelser ofte utvikler alvorlig og langvarig akne. Leger Lounge statene denne tilstanden er kjent som chloracne.

Betydning

Ifølge nettstedet Beat Psoriasis, noen acne kremer har klor eller peroxide blekemidler i dem som er ment for å drepe akne er bakterier. Klor kan være harde for huden, men, og det samme resultat kan oppnås ved ultrafiolett A (UVA) lyset, som har vist seg å redusere eller til og med klart akne.

Betraktninger

Også, fordi mye av akne er bakterier er under overflaten av huden, sette på kremer for acne som har klor i dem vil ha liten effekt på akne. Ifølge Beat Psoriasis, kan ultrafiolett B (UVB) lys trenge det øverste laget av huden for å drepe bakterier.

Misforståelse

Det er en myte at akne kan kureres av klor i svømmebasseng. Akne kan midlertidig gå bort fordi klor tørker opp olje, men for mye eksponering for klor kan forverre kviser.