Digidexo.com

lage saltløsning baby

Hvordan lage din egen steril saltløsning

Hvordan lage din egen steril saltløsning


En steril saltvannsløsning har mange formål: fra rensing av sår og kontaktlinser, til og med utsuging en trakeostomi, for eksempel. Det er en saltløsning med lite eller ingen bivirkninger, og kan brukes til noe som vanlig som tørrnesegangene. Å vite hvordan du lager din egen at du vil alltid ha en løsning tilgjengelig uten å måtte forlate huset eller skadet den ene bak.

Hvordan lage din egen steril saltløsning

la tangen, krukker og lokk inn i kjele og dekk med vann. La håndtakene på tang over vann.

Kok i 15 minutter.

Plasser en kopp vann fra springen og 1/4 ts. av salt i en annen panne og koke i 15 minutter.

La vannet kjøles tilstrekkelig for deg å plukke opp tang og bruke dem til å plukke ut glassene og lokkene.

Sett glassene på et brett og fyll dem med kokt saltvann og slutter tett.

6. tillate dem å avkjøles og riste dem for å sikre at løsningen blandes grundig.

Oppbevar ubrukt saltvann i kjøleskapet.

Hint

 • Gjør bare en to-dagers forbruk på de fleste.
 • Ikke bruk iodized salt.

Hvordan lage en saltløsning

Hvordan lage en saltløsning


Saltoppløsning er enkel blanding av natriumklorid og vann. Saltløsninger har mange hjemme bruksområder; inkludert vanning av nesegangene for personer med kronisk tett nese, allergier eller dryppende nese. Bufring en saltoppløsning hjelper løsningen å opprettholde en konstant pH-nivå og forbedrer slimfjerning, når de anvendes for nasal vanning. For renhet og beste lagrings resultater, destillert vann og naturlig, eller organisk, bør havsalt brukes når du gjør din egen saltvannsoppløsning.

Bruksanvisning

•  Legg en-halvliter vann i pannen og bringe vannet til å koke. Så snart vannet begynner å koke, ta kjelen av varmen.

Legg en-ts. salt til kjelen og rør med vannet med skjeen, inntil saltet er oppløst. Legg en 1/2-ts. natron til saltoppløsning og rør, inntil soda er oppløst.

Dekk pannen og la løsningen avkjøles. Hell den avkjølte løsning ned i glasset og forsegle krukke med lokk.

Hvordan lage løsning for en Neti Pot

Hvordan lage løsning for en Neti Pot


Neti potten stammer fra ayurvedisk / yoga tradisjon som en måte å rense urenheter fra kroppen. En smal keramisk bolle med tut mye som en tekanne, har dette enkle enheten vunnet popularitet blant mange lider av tette bihuler. Ved hjelp av en enkel saltvannsoppløsning, kan du skylle ut slim og bakterier i nesehulen til å gi lindring og hindre smitte. Lage din egen løsning er enkel og anbefalt av leger som tyder neti potten til sine pasienter.

Bruksanvisning

•  Forbered 8 oz. av renset lunkent vann. Hvis du ikke har et vannfilter, bringe vann til en byll deretter avkjøl.

Oppløs 1/8 teskje salt i vannet.

Hell løsningen i neti potten og følg instruksjonene for bruk.

Tips og advarsler

 • Den anbefalte mengden salt per 8 oz. vann kan variere. En åttendedel ts. kan være riktig for deg, men en mer konsentrert løsning kan være bedre for noen. For eksempel antyder Web MD opp til en 1/2 teskje per 1 kopp vann. Det ville være best å starte med en mindre mengde salt, og deretter øke mengden om nødvendig.
 • Mens neti potten er en flott måte å lette lunger, hvis du er syk eller har alvorlige sinus problemer er det best å oppsøke lege eller en øre, nese og hals spesialist.

Hjemmelaget saltløsninger for en Neti Pot

Hjemmelaget saltløsninger for en Neti Pot


En neti potten er en liten beholder, vanligvis keramisk, glass eller metall, med en rund tut formet for å passe til den menneskelige neseboret. Folk bruker neti potter å skylle nesehulene med saltvann som en behandling for nesetetthet, forkjølelse og bihuleproblemer. Apotek selger over-the-counter saltvann forberedelsene til neti potter, men nettstedet til den verdenskjente Mayo Clinic sier at du kan lage din egen neti potten løsning thatâ € ™ s like effektive som de du kan kjøpe på apoteket.

Saline Solution

The Mayo Clinica € ™ s oppskrift på en hjemmelaget saltvannsoppløsning for neti potter krever oppløsning 1/8 ts. av vanlig (ikke-iodized) bordsalt i 8 oz. (1 kopp) destillert eller renset vann på flaske. Den saltoppløsningen bør være lunken, ikke varm eller kald. Du kan bruke vann fra springen hvis du først koke det å drive ut kjemikalier og urenheter, og deretter la den avkjøles til romtemperatur.

Saline Solution Plus Baking Soda

En annen hjemmelaget neti pot oppskrift, fra National Jewish Health nettsted kaller for å legge en halv teskje av ikke-iodized bordsalt pluss 1/4 ts natron til åtte gram av renset vann. Den natron er ment å sikre riktig Ph balanse og hjelpe den rensende effekt.

Bulk Antall

Du kan også gjøre neti potten løsning av Quart, ifølge Family Practice Notebook nettside. Dette sparer deg fra å måtte gjøre opp løsningen for hver behandling. Løs opp 2 eller 3 ts. av vanlig ikke-jodinneholdende salt og 1 ts. natron i en qt. flaskevann eller kokt vann fra springen. Hvis du lider av tørr nese, kan du tilsett 1 ss. maissirup til blandingen. Hvis blandingen er for sterk, redusere saltet ved 1 ts. Holde nedkjølt. Hell ut og varm 8 oz. av oppløsningen for hver behandling. Kast ubrukt bulk løsning etter en uke.

Neti Bruk

Ved hjelp av en neti potten er enkel, sier Mayo Clinic nettsiden. Fyll neti potten med lunkent saltvann, tilt hodet til den ene siden over en vask og legg neti potten tuten i øvre neseboret. Mens du puster gjennom munnen, sakte helle løsningen inn i neseboret. Det vil strømme gjennom nesehulen og ut den nedre neseboret. Deretter bøye hodet i den andre retningen og gjenta på den andre siden. Hvis det gjøres riktig, vil det ikke være noe ubehag. Gjenta behandlingen ved behov.

Hvordan lage Calendula Avocado baby Cream

Nybakte mødre har mange baby forsyninger, kremer, salver, pulver og oljer tilgjengelige for dem; Men det er ingenting så skånsom som naturlig urtemedisiner laget av mamma selv. Enten velvære din egen tørr hud eller bidra til å avlaste anbudet bunnen av den lille, vil du elske denne calendula avocado babyen krem.

Hvordan lage Calendula Avocado baby Cream

•  Kok 1/2 kopp vann og fjern fra varmen. Tilsett 2 ts. av tørket calendula til vannet og dekselet, slik at te for å avkjøles til romtemperatur. Når kjølig, belastningen på urter fra te og lagre te for babyen krem.

Mål 2 ss. av bivoks pellets, 2 ss. vannfri lanolin, 2 ss. av avokadoolje og 1/8 ts. boraks inn i toppen av et vannbad. Rør ingrediensene stadig over svak varme til voksen smelter helt.

•  Slå av varmen av vannbad, men la toppen på varmt vann. Begynn å blande ingrediensene på lav med en håndmikser, sakte legge i 4 ss. av calendula te også. For å bidra til å bevare holdbarheten, kan du legge innholdet av 2 (400 IE) vitamin E kapsler også. Bland blandingen i 5 til 10 minutter før barnet har nådd en myk krem, pisket smør konsistens.

Overfør babyen krem i en ren mørk glasskrukke og la kremen avkjøles helt før du fester lokket. Oppbevar på et kjølig mørkt sted, eller til og med kjøleskapet ditt, og bruke som nødvendig for jevn, sunn hud.

Hvordan lage hostesaft for en baby under ett år

Hver kalde og influensasesongen, vi høre flere advarsler om den medisinen vi gir til barna våre. Realiteten er at du kan gjøre hostesaft hjemme som er mer effektiv og som ikke inneholder de potensielt farlige stoffene du finner i kommersielle sirup. For ikke å nevne, kan det spare deg for penger.
Bryet med å lage hostesaft for babyer er at honning - den viktigste ingrediensen i de fleste hoste sirup oppskrifter - burde ikke gis til barn under 2 år fordi den kan inneholde en mikroorganisme som kan gjøre babyen syk. Men finnes det en enkel løsning: erstatning brun ris sirup eller økologisk frukt sirup, som er tilgjengelig på ditt lokale naturlig mat butikk, i samme mengde som oppskriften krever honning. Selv om du ikke vil få alle de helbredende effekten av honning, kan du fortsatt gjøre en beroligende hostesaft for barnet under to år.
Det finnes utallige oppskrifter over hele Internett for hjemmelaget hostesaft, men de fleste av dem har samme grunnleggende ingredienser. Denne artikkelen presenterer noen oppskrifter som du enkelt kan lage hjemme.

Bruksanvisning

Grunnleggende Lemon hostesaft for babyer

•  Varm en pt. brun ris sirup eller økologisk frukt sirup på svak varme (se om du kan finne sitron eller sitron-urt frukt sirup for denne oppskriften). Vær forsiktig så du ikke å få det til å koke.

I en annen gryte, kok en hel sitron i noen minutter, noe som vil drepe eventuelle bakterier og bløt sitron. La sitron kjølig, deretter skåret i skiver.

Tilsett sitronskiver til sirup og varme på lav i 1 time. Ikke la blandingen koke.

Bruk en sil, fjerne sitroner og sine frø fra sirup.

Hell i en ren, tett lukket krukke og la avkjøle. Holder i opp til to måneder i kjøleskapet.

Cherry Hoste sirup for babyer

Sett 2 kopper kirsebær i en gryte og tilsett akkurat nok vann til å dekke dem.

Tilsett 2 kopper brun ris sirup eller økologisk frukt sirup (se om du kan finne sitron eller kirsebær frukt sirup for denne oppskriften).

Slice en hel sitron, og legge til minst halvparten av skivene til blandingen på komfyren.

La det småkoke blandingen forsiktig til kirsebærene er myke.

Sil kirsebær, sitroner, groper og frø fra blandingen.

Hell i en ren, tett lukket krukke og la avkjøle. Oppbevares i kjøleskap.

Tips og advarsler

 • Prøv å legge noen av disse ekstra ingredienser som bidrar til å avlaste kaldt og influensa symptomer: --1 / 2 til 1 fedd hvitløk, revet --1 / 2 ts av bakken Horehound --1 ts. malt ingefær, eller 1/2 tomme av skrelt og finhakket frisk ingefær --1 / 2 ts. bakken lakris rot (sted i en te ball og varme med sirup blanding) --fresh eller tørket peppermynte --1 ts. heggen bark
 • Før du prøver noen av disse oppskriftene, sjekk med ditt barns barnelege, spesielt hvis barnet ditt tar medisiner eller har noen form for medisinsk tilstand. Informasjonen i denne artikkelen er ikke en erstatning for råd fra en lege.

Hvordan lage hjemmelaget baby Wipes

Ønsker å senke den regningen på matbutikken? Vel, ved å følge disse raske og enkle instruksjoner kan du spare noen av dine hardt opptjente penger, og har gleden av å lage din egen baby wipes. Mest sannsynlig, alle ingrediensene er allerede i skap hjemme.

Hvordan lage hjemmelaget baby Wipes

•  Kok 2 kopper vann. Avkjøl.

•  Mens vannet er kjøling, kuttet en rull tørkepapir i to med kniv. Bruk halvparten av papirhåndklær og ta ut kjerne slik våtservietter trekke ut gjennom sentrum av beholderen.

•  Bland vann, babyolje og baby vask.

Sett papirhåndklær i beholderen.

Dårlig blandingen over papirhåndklær og deretter la satt i ti minutter.

Vri våtservietter over til sikre jevn fordeling av blandingen.

Hint

 • Dekorer beholderen for moro skyld.
 • Gjør en interessant baby shower gave. Sørg for å inkludere oppskriften.
 • Lagre left halv rull med papirhåndklær for neste gang.
 • En skarp taggete kniv fungerer best for å skjære gjennom papirhåndklær.
 • Pass på at lokket slutter tett slik at våtservietter ikke tørker ut.

Hvordan lage din egen Impressions of Baby Feet & hender

Hvordan lage din egen Impressions of Baby Feet & hender


Clay baby føtter og hånd inntrykk er minneverdige keepsakes å holde i en baby album eller visning på vegger eller mantelen plass. Disse kan være profesjonelt gjort, men du kan også gjøre det selv hjemme. Å vite hvordan du kan lage din egen baby hånd og fot leire inntrykk gir deg muligheten til å forevige minnet om ditt barns små, søte føtter og hender.

Bruksanvisning

•  Rull lufttørking leire mellom hendene til en ball for å gjøre det varmt og smidig. Velg en ikke-giftig luft-tørking leire fra en håndverket eller hobby forsyning butikk. Lufttørking porselen er tilstrekkelig, men også andre typer eksisterer.

Rull ballen av leire inn i en avrundet kanter rektangel som form som måler 6-by-8-inches. Det bør være ca 1-tommers tykke.

Fjern fronten fra bilderammen. La tilbake på det. Plasser rullet ut leire form inn i sentrum av bilderammen.

Hold babyens hånd eller fot forsiktig i den ene hånden. Trykk den ned i midten av leire forsiktig, men bestemt. Hold hånden eller foten på plass i 10 sekunder og slipp, etterlater utskriften.

Sitt innrammet leire print sted kjølig og tørt for å lufttørke i 48 timer. Sluttresultatet blir en herdet leire mold av babyens hånd eller fot.

Tips og advarsler

 • Bruk milde babyen såpe og varmt vann for å vaske babyens hender og føtter etter at leire inntrykk.

Naturlig rette for Baby Sinus Congestion

Når nesetetthet oppstår i en baby, kan det være en grunn til alarm i foreldrene. Selv sjelden alvorlig, kan en tett nese føre til problemer med barnets evne til sykepleier, og ifølge Medlineplus.com, kan forårsake livstruende pusteproblemer. Congestion kan påvirke ørene, forstyrre hørsel og taleutvikling, forstyrre søvnmønster, være en årsak til snorking og kan være assosiert med perioder med søvnapné hvor barnet ikke puster under søvn. Over-the-counter medisiner er farlig for babyer og foreldre må stole på naturlige metoder for å lindre tett nese.

Løsne Slimete

Babyer puster kun gjennom nesen, ikke munnen. Det er viktig at deres nesegangene forbli åpen og fri for slim som mulig. Saltvann nesedråper påføres direkte inn i nesen vil bidra til å berolige nesegangene og løsne de tykke slimete sekret som er forbundet med en bihulebetennelse. Ove-the-counter spedbarn saltløsninger er tilgjengelig på de fleste apotek og narkotika butikker. Løsningen kommer i en liten beholder med en dyse på toppen som kan brukes enten som en spray eller pipette. For babyer og barn under 2, bør saltløsning påføres som dråper. Hvis du foretrekker å lage din egen saltvannsoppløsning hjemme, kan du legge til 1/2 teskje salt til en kopp fersk vann til en liten pott. Varm løsningen inntil saltet oppløses i vannet. Avkjøl helt. Du trenger en liten dropper å bruke løsningen i nesegangene.

Pakk Slimete

Legge barnet ned på ryggen og vippe hodet litt bakover. Nesegangene ikke gå rett opp, de går tilbake. Så lenge barnet ligger på ryggen med hodet litt på skrå tilbake, vil dråpene dryppe tilbake til rett sted. Mens du holder babyens hode med en hånd, bruk den andre hånden til å plassere 2 til 3 dråper i hver side av nesen. Ta sprøyten og klem pære sammen for å presse ut all luft. Skyv forsiktig tuppen av sprøyten inn i bunnen av nesen. Ikke tving sprøyten inn i nasal passasje. Slipp pære. Som pæren fylles opp med luft, vil det trekke ut slim fra innsiden nesegangene. fortsette til passasjer er klare. Gjenta på andre siden. Utvise slimete fra innsiden av pære og skyll med varmt såpevann når du er ferdig.

Luftfukter

Sett opp en kjølig tåke luftfukter i barneværelset. Det vil bidra til å beholde fuktigheten i luften og holde barnets nesegangene fuktig ved å hindre flimmerhårene i nesen tørker ut. Dette åpner for enklere drenering av slim fra bihulene. Du kan legge til luftfuktere til alle rom i huset.

Tett nese rettsmidler for babyer

Spedbarn lider av tett nese ofte finner det vanskelig å puste, sove, spise og kommunisere. I motsetning til eldre barn og voksne, kan barn ikke fortelle deg hvordan de føler. Tett nese kan være en prøve opplevelse for små barn og babyer. Men rettsmidler er tilgjengelige, gjennom elementer rundt huset, konvensjonelle medisiner og homøopatiske alternativer.

Husholdning rettsmidler

En av de eldste og mest vanlige hjem rettsmidler for spedbarn nesetetthet er saltvann. Varmt vann, salt og en pipette kan løsne lunger i babyens nese. Bruk dråpetelleren for å administrere to små dråper inn i nesehulen.

Konvensjonell medisin

Litt Noses Tett nese Kit leveres komplett med et spedbarn saltløsning, samt en nasal aspirator. Saltvannsoppløsning, ligner saltvann, er en vanlig over-the-counter middel for spedbarn nesetetthet.

Miljørettsmidler

Tørr varme er en stor gjerningsmann i spedbarn nesetetthet. Slå på en varm dusj, eller bruke en luftfukter for å legge fuktighet tilbake i luften.

Homøopatiske midler

Et velkjent homøopatisk middel for et spedbarn tett nese er Dulcamara. Også kjent som bitter søtvier, er Dulcamara ofte brukt til å behandle lunger, så vel som andre symptomer forbundet med vanlig forkjølelse, inkludert hoste og pustevansker.

Aktuelle rettsmidler

Flere aktuelle rettsmidler er tilgjengelige for spedbarn, inkludert Respiractin Væske, en kombinasjon av urter som brukes til å behandle lunger. I tillegg er det mer konvensjonelle gnir, slik som Vicks VapoRub.

Slik Clear en baby Stuffed Nose

Slik Clear en baby Stuffed Nose


En baby trenger spesiell omsorg når hun utvikler kalde symptomer som tett nese. Mens en ungdom kanskje vet hvordan å fjerne hennes nesegangene, er en baby avhengig av hjelp med slike saker. Å vite hvordan du forbedrer sikkerheten er viktig for helse, sikkerhet og komfort for barnet. Ingen foreldre ønsker å se sine babyen kamp med en plugget opp nesen. Bruk trygge, effektive metoder for å hjelpe barnet å puste lettere igjen.

Slik Clear en baby Stuffed Nose

Hydroterapi

•  Legg væsker til barnets kosthold. En baby med en utstoppet nese kan trenge ekstra væske. Morsmelk kan amme oftere og flaske-matet babyer kan trenge en flaske med vann. Ekstra væske kan hjelpe en baby bekjempe en forkjølelse.

Opprett et dampbad på badet. Med bad døren lukket, slå på varmt vann i dusjen. Dampen opprettet fra den varm dusj vil hjelpe løsne stengte nesegangene slik at barnet kan puste litt lettere. Kkeep barnet en trygg avstand fra det varme vannet.

Slå på en kul-tåke vaporizer i nærheten av der babyen sover. Den ekstra fuktighet i luften vil hjelpe klare tett nese passasjer, noe som gjør det lettere for barnet å puste. Eteriske oljer slik som eukalyptus eller lavendel og damp rub salver kan legges til en del fordampere for å hjelpe til effektiviteten. Sjekk bruksanvisningen før du legger noe i vannet. Hvis det ikke er tilrådelig å legge oljer til vaporizer; enkelt sagt et par klatter av essensielle oljer på en bomullsdott. Holde den forsiktig i nærheten av babyens nese, uten å røre den, slik at han kan puste inn røyken.

Rengjør It Out

suge babyens nese. Bruk en pære sprøyte for å suge ut yucky ting i nesen. Pære sprøyter er laget for dette formålet, og kan enkelt kjøpes på apoteket. Klem ekstra luft ut av sprøyten bort fra barnets ansikt før du setter inn i barnets nese. Sakte slipper pære slutten for å skape sug som forsiktig vil fjerne inntørket slim i nesegangene. Gjenta to eller tre ganger om dagen. Skyll pæren sprøyte med saltløsning for å rengjøre etter bruk.

Påfør en varm, fuktig vaskeklut på broen av babyens nese. Den varme komprimere vil bidra til å løsne eventuelle tørket slim på innsiden av den nasale passasje.

bruker forsiktig en vev for å rense ut ved åpningen av den nasale passasje. Dette er lettere utføres etter at barnet har vært i dampbadet eller etter bruk av en varm komprimere på nesen.

Hint

 • Vær observant på en sovende baby. Hold tepper og sengetøy vekk fra ansiktet hans for ikke å hindre hans pust når som helst.
 • Følg sikkerhetsregler og instruksjoner for pære sprøyte de.

Hvordan lage hjemmelaget Nasal Vanning Saline

Rengjøring ut bihulene med saltvann er et gammelt middel for å lindre lunger. En saltløsning helles eller sprøytes inn i neseboret, og deretter flyter gjennom bihulene, renser ut bakterier og allergener. Ingredienser for å lage hjemmelaget nasal vanning saltvann er lett tilgjengelig i pantry. Denne løsningen kan brukes med alle nasal vanning system: en pære, en neti pott eller annen refill sinus vanning container.

Bruksanvisning

Kombiner salt, bakepulver og vann i en bolle.

Hell forsiktig ingrediensene i sinus skylleapparatet. Hopp over dette trinnet hvis du bruker en pære.

Hvis du bruker en pære, presse den til å la luften ut. Dypp tuppen i bollen og slipp pære å trekke saltvann inn i pære. Gjenta dette så ofte som nødvendig under vanning. Fortsett til trinn 5 for å bruke pære å vanne bihulene. Hvis du bruker en neti pott eller refill sinus vanning container, hoppe over dette trinnet og gå videre til trinn. Alle tre apparater bruke samme metode for vanning.

Hell saltoppløsning inn i neti potten eller fylle sinus skyll.

Bøy hodet til venstre i en 45-graders vinkel over en vask. Venstre nesebor vil renne ned i vasken.

6. Hell saltoppløsning (eller klemme) fra apparatet inn i høyre nesebor inntil løsningen renner gjennom bihulene og utganger gjennom venstre nesebor i vasken.

Drei hodet til høyre og gjenta trinn 6, sette saltvann inn din venstre nesebor og la den brukte løsningen flyt ut av høyre nesebor.

Puss nesen for å bli kvitt noen løsning fortsatt i bihulene. Gjenta trinn 1 til 8 en eller to ganger om dagen for å rense allergener og rusk.

Tips og advarsler

 • Puste gjennom munnen når du er vanning nesen.

Hvordan lage en Sinus Skyll

Hvis du lider av bihuleproblemer eller nasal allergi, ved hjelp av en saltløsning (saltvann) nasal vask (lavage) eller saltvann nesespray bør gi deg lindring. Nese vasker og sprayer tømme ut allergener, slim og sekreter fra sinus passasjer. Slike irritanter kan føre til stuffiness, lunger og selv infeksjon. Når saltvann vasker brukes jevnlig, vil de tynne slimet, nedgang postnasal drypp og rense nesegangene av bakterier. Saltvann spray holde flimmerhårene (små hår) i nesen sunt. Flimmerhårene fuktigere luft strømmer inn i lungene, felle bakterier, og hjelpe din luktesans. Du kan kjøpe nasal saltvann fra noen narkotika butikken, men du kan også lage din egen løsning hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan lage og bruke Nasal Saline Solution

•  For å gjøre hjemmelaget nasal saltoppløsning, bland 2 til 3 ts av ikke - iodized salt og 1 ts. natron til en halvliter destillert eller filtrert vann. Kosher salt er best fordi det er ren og helt uten tilsetningsstoffer. Oppbevar løsningen ved romtemperatur.

Før du bruker løsningen i bihulene, bland det å sørge for at alt saltet er oppløst. Hvis løsningen er for salt, og svir når du bruker den, legge til mer destillert vann til løsningen. Det bør være omtrent den samme konsentrasjonen som dine tårer. Oppløsningen skal varmes opp til normal kroppstemperatur eller litt varmere. Hvis vannet er for kaldt, vil det føre til bihulene å hovne opp, og hvis det er for varmt, kan du brenne den følsomme slimhinnen i nese og bihuler.

Hvis du vil gjøre en nasal vask, hell ca 1/2 kopp av løsningen til en pære sprøyte, en plast spray flaske (som den typen som du finner med butikk-kjøpte nasal løsning) eller en neti pott. En neti potten er en liten keramiske tekanne-lignende container tilgjengelig på nettet eller i helsekostbutikker. Len deg over en vask med hodet fremover og vippet til side. Hell blandingen i det ene neseboret slik at det sikter mot baksiden av bihulene. Saltvann vil tilflyte deres nesegangene og skal kjøre ut det andre neseboret. Noen vil søler ned baksiden av halsen din. Følg samme prosedyre med den andre neseboret. Hvis løsningen er for salt, legge mindre salt neste gang.

Hvis du foretrekker å bruke en saltvannsspray i stedet, kan det samme saltløsning brukes i en sprayflaske. Ved hjelp av en nesespray er enkelt. Det vil rense ut bihulene og fukte nesegangene. Enkelt sagt tuppen av sprayflaske eller pære sprøyte fylt med saltvann inni neseboret og spray. La sprayen inn dine nesegangene og deretter blåse ut rester inn i en vev. Gjør dette i hvert nesebor.

Tips og advarsler

 • Hvis du bruker reseptbelagte nesespray, leger foreslår at du bruker en nasal vask eller spray før hånden for å fjerne slim i nesegangene. Hvis du er ukomfortabel eller nervøs for å utføre en nasal vask hjemme, spør legen din for å vise deg hvordan det gjøres.

Hvordan lage din egen Nasal Salt og Baking Soda Mix

Hvordan lage din egen Nasal Salt og Baking Soda Mix


Nasal saltløsninger brukes til å lindre sinus problemer, inkludert en overbelastet, tørr, tett eller rennende nese. De kan også vaske allergener, irritanter og bakterier fra nese passasjer. Hvis du opplever bihuleproblemer, foreslår American Academy of Family Physicians vanning neseborene en gang om dagen, til du føler deg bedre. Du kan også vanne en gang om dagen for å hindre bihuleproblemer. Du kan kjøpe nesesaltløsninger på apoteket, eller du kan lage en enkel løsning hjemme med salt og natron.

Bruksanvisning

•  Bland 1/2 ts. av salt med 1/2 ts. av natron i en liten metallbolle. Leger ved American Academy of Allergy, Asthma & Immunology anbefaler å bruke salt som ikke inneholder jod eller konserveringsmidler, som kan irritere neseborene. Legg åtte gram lunkent, eller tidligere kokt vann.

Hell halvparten av løsningen i nese cup.

Len deg over vasken eller stå i dusjen og snu hodet litt til høyre side. Forsiktig sette tuten av nese cup i høyre nesebor før den tetter neseboret. Ikke trykk tuten mot sidene av nesen.

Tips nese cup til løsningen øser inn i venstre nesebor. Det vil renne ut av høyre nesebor. Puste gjennom munnen til du har tømt ut alt innholdet i nese cup.

Pust gjennom begge neseborene for å bli kvitt eventuelle gjenværende løsning eller slim.

6. Hell resten av saltoppløsningen inn i nesekopp. Gjenta trinn 4 til 6 med høyre nesebor.

Skyll metall bolle og nasal kopp med såpe og vann. La dem lufttørke.

Tips og advarsler

 • Dråper vann kan fortsette å renne fra nesen i opptil 30 minutter etter vanning.
 • Snakk med legen din før du prøver sinus skyllinger, og slutte å bruke hvis du opplever noen smerter eller neseblod.

Hvordan lage At-Home Neti Pots

Hvordan lage At-Home Neti Pots


Neti potter er den eldste formen for nasal vanning. De ble først utviklet i oldtidens India - ordet "neti" faktisk kommer fra sanskrit, språket i det gamle India. Det var en gang trodde at klare nesegangene var knyttet til klar tenkning og høyere nivåer av meditasjon. Neti potter fylt med en saltløsning er fortsatt i bruk i dag som en naturlig måte å rydde og rengjøre sinus hulrom. Selv om det er flere merker som kan kjøpes i butikker og på nettet, kan du også enkelt lage en hjemme.

Bruksanvisning

Starter fra den spisse enden av vannkanne tuten, finner det sted hvor omkretsen av tuten ville passe godt inn i neseboret og merk stedet med en markør.

bruker forsiktig baufil, så gjennom tuten på stedet merket.

Bruk kniv eller barberblad, lage en skråkant på den avskårne enden av tuten.

Sand alle skarpe eller grove områder fra skrå kant du har gjort.

Bland vann, natron og salt sammen og hell i din neti potten. Det er nå klar til bruk.

Tips og advarsler

 • Andre beholdere, slik som squeeze-top oppvaskmiddel-flasker, saus båter, kalkun basters, og presse-top vannflasker kan brukes som hjemmelagde neti potter.
 • Enhver beholder du velger å bruke som en neti potten bør bare brukes til det formålet etter første gangs bruk.
 • Vær forsiktig når du bruker sager, kniver og barberblader for å hindre skade.
 • Sørg for at beholderen du bruker er sterilt og har aldri inneholdt sterke eller giftige ingredienser.

Hvordan lage Saline

Saltløsning brukes til rensing av sår, suging og andre førstehjelp prosedyrer. Det er enkelt og billig å lage din egen saltvannsoppløsning hjemme. Følgende oppskrift for saltvann kommer fra Ohio State University Medical Center.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med såpe og varmt vann, skyll og tørk.

Kombiner salt og vann i pannen.

Dekk pannen og varm opp til koking.

Kok i 15 minutter. Holde lokket på kjelen, ikke avdekker.

Fjern fra varmen, og holde dekket.

Avkjøl til romtemperatur, og holde dekket.

Avdekke og hell i det sterile glasset, og forsegle glasset tett med lokk.

Plasser etiketten på glasset. Bruk pennen til å skrive datoen på etiketten.

Skriv inn klokkeslett og dato på etiketten når du fjerner lokket fra glasset.

Kast saltvann bort 48 timer etter at den er åpnet, eller kaste en ubrukt, uåpnet krukke med saltvann unna 30 dager etter at det ble gjort.

Tips og advarsler

 • Kast saltvannsoppløsning som angitt i fremgangsmåten for å unngå bortskjemt løsning.
 • For din egen sikkerhet, ikke la løsning å berøre noen un-sterilisert overflaten.

Hvordan lage hjemmelaget Saline Mist

Hvordan lage hjemmelaget Saline Mist


Saltvann tåke er ofte brukt til å lindre irritert eller tørre neseganger. Disse forholdene har flere årsaker, blant annet tørt vær, inneklima, fly reise, nasal steroid bruk og allergier. Saltvann tåke nesespray brukes også til å fjerne lunger når du er forkjølet. Du kan kjøpe en på ditt lokale apotek, men dette kan bli dyrt, spesielt hvis du trenger å bruke den på en daglig basis. Heldigvis er saltvann rett og slett en blanding av salt og sterilt vann, og du kan lage din egen rimelig - og Refill - saltvann tåke spray ved hjelp av elementer du kan kjøpe på ditt lokale supermarked og helsekost butikk.

Bruksanvisning

•  Hell 10 oz. destillert vann og ½ ts. av ikke-iodized havsalt i en ren kjele og kok opp. Omrør løsningen inntil den havsalt er fullstendig oppløst. La blandingen avkjøles i ca 15 til 30 minutter før du overfører til en nesesprayflaske.

•  Plasser en ren trakt i løpet av åpningen av den nasale sprayflaske. Hell forsiktig i løsningen.

Puss nesen forsiktig for å fjerne eventuelle slimete i neseborene. Ta av lokket og sett spissen av spray i ett nesebor.

Bøy hodet ned, så spray tåken inn i neseboret to eller flere ganger til du føler trang til å nyse eller blåse nesen. Puss nesen forsiktig med en ren silkepapir for å fjerne løsningen. Gjenta i det andre neseboret.

Oppbevar hjemmelaget nasal tåke spray ved romtemperatur. Sterilisere nasal flaske etter at du har brukt opp all oppløsningen. Hell kokende vann i flasken og la den avkjøles. Vask nasal sprøyta og lue med antibakteriell oppvaskmiddel såpe og vann. Kast vannet og fyll på ny saltløsning.

Hvordan lage din egen Sinus Vanning Skyll

Hvordan lage din egen Sinus Vanning Skyll


Allergier, kan forkjølelse og andre øvre respiratoriske tilstander bidrar til nærværet av kronisk eller akutt sinusitt. Når du har irriterte bihuler, kan det føre til smerter og ubehag. Bading i nesehulen med en passende skylling kan lindre irritasjon og hjelpe deg å føle deg bedre. Selv nasal vanning skyllinger kan kjøpes i butikken, kan du også lage din egen hjemme.

Bruksanvisning

•  Hell 1 kopp destillert vann på flaske i en ren mikrobølgeovn-safe skål. Varm opp vannet i mikrobølgeovn på "medium" varme i fem til femten sekunder før det er lunken. Den kan også brukes ved værelsetemperatur, hvis ønskelig.

Legg 1/2 ts non-iodized salt og 1/8 ts natron til vannet. Rør begge ingrediensene i destillert vann til det er oppløst.

Place to dråper grapefruktkjerneekstrakt i blandingen for å legge til en infeksjon-kampene element. Rør løsningen å blande det godt.

Skyll det nasale hulrom med hjemmelaget nasal saltløsning og en nesesprøyte med en pære på enden av det eller et neti potten.

Hint

 • For best resultat, vanne nesegangene 1-3 ganger per dag. Hvis du kjemper en forkjølelse eller andre øvre luftveisinfeksjon, lage og bruke løsningen tre ganger daglig i tre til ti dager.
 • Vask nasal sprøyte eller neti potten på øverste hylle i oppvaskmaskinen til å rengjøre og desinfisere det.
 • Det er viktig å skylle nese sprøyte eller neti potten med flasker, destillert eller sterilisert vann etter hver bruk og la komponentene tørke helt.

Slippery Elm for babyer

Slippery Elm for babyer


Glatte alm, også referert til som Ulmus fulva, er en urt som har vært brukt i nordamerikanske rettsmidler i århundrer. Ifølge Univeristy of Maryland Medical Center, ble glatte alm brukt av indianere i salver som brukes til å helbrede sår, brannsår, byller, hud betennelser og sår. I dag er urten tas oralt for å behandle mageproblemer, diaré og for å lindre sår hals og hoste. Slippery Elm er også et populært urte behandling for vanlige tilstander i babyer som kolikk og bleie utslett.

Betydning

Glatte alm inneholder mucilage, som ifølge University of Maryland Medical Center, blir til en glatt gel hvis den kombineres med vann og er beroligende til munn, svelg og tarm. Glatte alm inneholder også antioksidanter som gir lindring for inflammatorisk tarmproblemer. Glatte alm utløser også stimulering av gastrointestinal-veisnerveender, noe som fører til en økning i slim sekreter. Økt produksjon av slim er tenkt å beskytte mage-tarmkanalen fra overskytende surhet forhold og sår.

Identifikasjon

The University of Maryland Medical Center sier at glatte alm er en innfødt nordamerikanske tre som kan vokse mer enn 50 meter i høyden. Treet vokser rød-brun eller oransje grener som danner en åpen krone, vokser nedover, med stalkless blomster som utvikler seg i tette klynger. Bladene på treet er lang og grønn, mørkere i løpet av høsten. Barken har en gummiaktig tekstur med dype sprekker som avgir en svak, men likevel merket lukt.

Bruksområder

Den indre bark av glatte alm er tørket, pulverisert og anvendes i tabletter, kapsler og pastiller for medisinske formål. Finpulveriserte glatt alm er brukt for å lage ekstrakter og te, mens grovt pulverisert bark brukes for omslag.

Fordeler

The University of Maryland Medical Center bekrefter at glatte alm blader kan kokes å lage te å berolige babyer fordøyelsessystem og kolikk problemer. Du kan også kombinere pulverisert bark med vann for å lage en velling, lik tynne havregryn, for barnet ditt å spise. Den pulverisert form av gras kan også brukes som tradisjonelt babypudder for å behandle tilstander bleieutslett. Dr. Karl Smith fra Universitetet Kiropraktikk sier at glatte alm pulver er gunstig for å redusere betennelse i huden som bleie utslett, og kan kombineres med vann for å lage en lime for behandling.

Betraktninger

The University of Maryland Medical Center sier at vitenskapelig forskning på glatte alm er begrenset, men urten er tenkt å også behandle gastroesophogeal reflukssykdom (GERD), Crohns sykdom, ulcerøs kolitt.

Advarsel

Sjekk med din barnelege før du bruker glatte alm eller noen annen type urte behandling for å behandle alle forhold. Urter og urte påfunn kan forårsake uønskede bivirkninger som kan være potensielt livstruende.

Hvordan lage Sinus Allergi Go Away

Sinus allergi er et problem for mange mennesker. Selv om de til slutt gå bort på egenhånd når sesongen er slutt, de fortsatt gjøre lider elendig. Vi søker ofte måter å gjøre dem gå bort så vi ikke trenger å bruke hele sesongen stengt i våre hjem iført ansiktsmasker. Halvparten av tiden sinus medisinering produkter hjelper, men ikke nok. I denne artikkelen vil du lære hvordan du gjør slike sinus allergi gå bort.

Bruksanvisning

Gjør Sinus Allergi Go Away

•  Kjøp en over disk antihistamin allergi medisiner (se referanser). Du trenger denne allergi medisiner for å hjelpe kroppen din bekjempe innføringen av eventuelle allergener som kan føre til at sinus allergi, som tre og gresspollen.

Ta medisinen før sesongen starter, slik at du kan hjelpe kroppen din til å forberede seg til eksponering for allergener.

Plugg inn luftrenser. Luftrenseren vil bidra til å rense luften fra noen allergener som ville føre bihuleproblemer. Alt du trenger å gjøre er å slå den på og filtrene gjøre alt arbeidet, men sørg for å sjekke at filtrene være ren for å fungere optimalt. Sjekk dem hver måned og kjøpe nye filtre for filterskift type, og vaske levetid stålfiltre med vann. Luftrenseren vil bidra til å rense luften fra noen allergener som forårsaker bihuleproblemer.

Bruk saltvannsoppløsning for å vanne nesegangene. Nesesaltløsning vil komme med en flaske for løsningen med en skrue-on sprute toppen og saltvann mix. Hell den foreslåtte mengde av saltvann inn i flasken (vanligvis 1 ss.) Og tilsett vann til toppen av flasken, deretter riste flasken for å blande opp saltløsning / vann-oppløsning. Saltvann brukes til å rense nesegangene fra slimete som holder allergener. Det kan brenne som du sprayer det opp nesen, men slimete som blir skylt ut vil hjelpe allergisymptomer umiddelbart.

Vask alle stoffer som du kommer i kontakt med på en jevnlig basis. Pass på at du bruker varmt vann og tørke dem i tørketrommelen. Hvis du tørke dem utenfor vil du bare utsette dem for flere allergener. Om nødvendig kan du ta dem til et vaskeri eller renseri.