Digidexo.com

Hvordan man kan sammenligne Contact Lens Comfort

Hvordan man kan sammenligne Contact Lens Comfort


Kontaktlinser er stadig mer populært, men mange mennesker har problemer med tørre øyne. Kontaktlinsebrukere som opplever tørr, kløende eller brennende øyne kan lure på om det finnes løsninger. Heldigvis er det mulig å sammenligne komfortnivåer for forskjellige typer av kontaktlinser.

Snakk med din Eye Doctor

Diskuter din kontaktlinse komfort nivå med din øyelege. Han vil ha en idé om hvilke objektiver vanligvis er mest komfortabel. Ofte vil øyet leger har linser på hånden for deg å prøve for en uke om gangen.

Prøv flere objektiver

Prøv et par av kontaktlinser i minst en uke før du tar en beslutning. Hvis den første par kontaktlinser du prøver er ikke behagelig, ikke vær redd for å prøve en annen type. Ulike mennesker reagerer ulikt på forskjellige merker av kontaktlinser. Noen linser er kjent for å være mer komfortable enn andre.

Prøv Endagslinser

Noen av de mest komfortable kontaktlinser er utformet for å bli kastet vekk ved slutten av hver dag. På denne måten er du alltid på seg en frisk linse. Ofte er mer komfortable enn linser er utformet for å bæres i en uke eller flere på en gang.