Digidexo.com

avføring parasitter

Kronisk løs avføring hos barn

Kronisk løs avføring hos barn


Løs avføring hos barn er ofte forårsaket av tarminfeksjoner og magevirus som rotavirus og matintoleranse og allergier. Kronisk løs avføring hos barn er vanligvis ikke et resultat av alvorlige problemer, men hvis de vedvarer lengre enn fire uker kan trenge å bli behandlet av en pediatrisk gastroenterolog for å utelukke alvorlige underliggende forhold.

Årsaker

Kronisk løs avføring hos barn kan være forårsaket av tarminfeksjoner og mat sensitiviteter, intoleranse eller allergier. Tarm infeksjoner som kan føre til kroniske løs avføring hos barn kan være et resultat av bakterier som Salmonella eller E. Coli. Rotavirus, en av de vanligste årsakene til kronisk løs avføring hos barn, er svært smittsom og ifølge Dr. Jim Sears MD, kan føre til vann, illeluktende, brun eller grønn diaré som kan vare fra tre til fire uker som tarmen helbrede fra infeksjonen. Rotavirus kan også føre til oppkast og feber. Matintoleranse kan føre til kroniske løs avføring som vil vedvare inntil den skyldige matvarer fjernes fra kostholdet. Den vanligste matintoleranse hos barn er laktoseintoleranse som oppstår etter at et barn spiser meieriprodukter som inneholder laktose. Produkter som inneholder fargestoffer, kjemiske tilsetningsstoffer og sukker kan også irritere barnas tarmen. Mat allergi kan også kronisk forårsake løs avføring hos barn som også kan inneholde blod og slim. Forårsaket av matallergier kroniske løs avføring er vanligvis ledsaget av utslett, rennende nese, hoste og / eller piping i brystet.

Testing

Forårsaket av virusinfeksjoner Kronisk løs avføring er vanligvis ikke lar seg behandle med medisiner og må kjøre sine kurs. Alvorlig kronisk løs avføring kan trenge ytterligere testing for å utelukke-out alvorlige forhold. Din barnelege kan utføre en rutine krakk kultur for å teste for salmonella eller E. Coli bakterielle infeksjoner. Ifølge Dr. Sears, kan barnets avføring også bli testet for egg og parasitter samt rotavirus og Giardia antigener som kan også føre til kronisk løs avføring hos barn. Din barnelege kan også utføre en Hemocult test for å teste for tilstedeværelse av blod i barnets avføring som kan bety matallergier eller andre tarmproblemer.

Forebygging Dehydrering

Kronisk løs avføring kan føre til dehydrering hos barn. Se etter tegn på dehydrering eksempel en reduksjon i vannlating, innsunkne øyne, tørr munn, manglende evne til å produsere tårer da gråt, økt irritabilitet og en nedgang i aktiviteten. Muntlige re-hydration væsker vil hjelpe barnet ditt holde seg hydrert mens lider av kroniske løs avføring. Hvis barnet ikke vil drikke muntlige re-hydration væsker, prøv å tilby hvit drue juice til å drikke eller is chips å suge på. Unngå juice med høy sorbitol innhold som pære eller eple juice som kan føre til økt løs avføring eller diaré symptomer.

Betraktninger

Dr. Sears sier at å legge nye matvarer til ditt barns kosthold eller øke sitt daglige inntak av høy-fiber frukt og grønnsaker kan også føre til kronisk løs avføring. Barn som drikker mye eple og pære juice kan også lider av kroniske løs avføring.

Advarsel

Hvis barnet opplever langvarig kronisk løs avføring, kan de utvikle en midlertidig laktasemangel som fører til en intoleranse for melkeprodukter. Prøv å erstatte melkeprodukter med soya produkter som soyamelk hvis barnet utvikler alvorlige løs avføring etter å ha spist melkeprodukter.

Hvordan behandle løs avføring

Hvordan behandle løs avføring


Løs avføring, ofte referert til som diaré, er vanligvis kortvarig og rydder opp på egen hånd i løpet av få dager. Det er ofte forårsaket av en mage influensa. Diaré kan også skyldes problemer fordøye visse matvarer som melkeprodukter for de som lider av laktoseintoleranse. Imidlertid kan kronisk diaré som varer i ukevis være forårsaket av tilstander slik som Crohns sykdom og irritabel tarmsyndrom.

Drikk rikelig med væske

Diaré kan føre til dehydrering, så det er viktig å erstatte tapt kroppsvæsker ved å drikke rikelig med væske. Drikk klare væsker som vann, ingefærøl og suppe buljong. Vann vil erstatte væske, men ikke tapt mineraler. Drikk fruktjuice og spise suppe for å erstatte mineraler slik som kalium og natrium. The Mayo Clinic anbefaler å unngå eple og pære juice, siden de kan gjøre diaré verre. Avstå fra å drikke koffein eller alkohol også.

Se hva du spiser

Spis bland matvarer som vanlig ris, ristet brød, kjeks, bananer, kokte poteter og gelatin. Unngå fet, høy-fiber matvarer og meieriprodukter til diaré har sunket. Legg maten du vanligvis spiser i dietten din gradvis etter at diaréen har stoppet.

Over-the-counter medisiner

Selv om over-the-counter medisiner kan redusere antall løse avføringer, anbefaler Mayo Clinic konsultere lege før du tar dem. Ifølge Mayo Clinic, kan diaré forårsaket av bakterier eller parasitter gjøres verre ved å ta over-the-counter medisiner siden de hindrer kroppen fra å komme på hva som er årsaken til løs avføring. Antibiotika kan være nødvendig for å behandle denne typen diaré.

Advarsler

The University of Maryland Medical Center anbefaler å kontakte din helse-omsorg leverandøren hvis du har diaré ledsaget av feber over 101 grader F hos voksne eller 100,4 grader F hos barn. Se din lege hvis avføringen inneholder blod, puss eller er svart i fargen. Ring legen dersom diaréen ikke blir bedre eller forverres i løpet av fem dager for en voksen eller innen to dager for et spedbarn eller barn.

Hint

  • Drikk rikelig med vann! Du taper væske gjennom diaré som må byttes ut.
  • Drikk vann under måltider og etter avføring.
  • Prøv å ha ulike typer supper for måltider mens symptomene vedvarer.
  • Hvis du fortsatt har løs avføring etter to uker, må du oppsøke lege.

Hva er meningen med Yellow løs avføring?

Hva er meningen med Yellow løs avføring?


Leger ofte be avføringsprøver fra pasienter som opplever en lang rekke symptomer. Avføringsprøver gi innsikt i den generelle helsen til fordøyelsessystemet. Krakk som avviker fra normen når det gjelder farge og konsistens kan tyde på sykdom eller infeksjon. Gul, løs avføring er en uvanlig krakk variasjon og kan indikere et medisinsk problem.

Identifikasjon

Sunn avføring er brun og velformet, noe som indikerer et sunt kosthold og høytfungerende fordøyelsessystemet. Gul, løs avføring kan være alt fra lys grønn til lys gul. Denne type av avføringen er vanligvis ikke velformet og faller fra hverandre ved kontakt med vann toalett. Krakken kan også synes å ha en høy vann-eller fuktighetsinnhold som gjør det ser ut som væske. Det er ingen entall lukt forbundet med gule avføring, men en uvanlig lukt ikke typisk for normal avføring kan følge med avføring.

Betydning

Gul, løs avføring kan indikere en av flere forhold. Mindre alvorlige årsaker til gul avføring inkluderer en naturlig reaksjon på en diett høy i matvarer med gule eller grønne fargestoffer. Oransje-gul, kan løs avføring være et resultat av en diett høy i beta-karoten. Veldig gule avføring kan indikere lave nivåer av sunn galle og bakterier til stede i fordøyelseskanalen. Bakterier ansvarlig for å snu krakk brun kanskje ikke hatt nok tid til å samhandle med avføring før kroppen utvist den.

Kroniske forekomster av gul, løs avføring kan tyde på mer alvorlige problemer. Gilberts syndrom er en lidelse der leveren overproduces bilirubin som kan føre til ikke bare gule avføring, men også en gul farge på huden eller øynene. Malabsorpsjon av fett er en annen mulig årsak til gule avføring. Hvis kroppen din ikke er absorberende fett på riktig måte, kan overflødig fett ende opp i tarmen, noe som gir avføringen en gul fargetone. Malabsorpsjon kan indikere en alvorlig tilstand som cøliaki. Gul avføring kan være et tegn på galleblæren sykdom eller kreft i bukspyttkjertelen, forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Sjelden, er gule, løs avføring forårsaket av en parasitt kalt giardia som invaderer tarmen og forstyrrer fordøyelsen.

Behandling

Den spesifikke behandling for gul, løs avføring avhenger av årsaken til tilstanden, som kan fastslås ved en gjennomgang og blod eller avføring stikkprøver. Dersom avføringen er et resultat av en svingning i en persons kosthold, kan en lege anbefaler en alternativ diett som er høy i fiber og probiotika, som begge fremmer sunn tarm funksjon. Kroniske gul, løs avføring er ofte et tegn på noe mer alvorlig. Hvis gul, løs avføring er et resultat av en galleblæren sykdom, kan ha behov for galleblæren fjernes. Leversykdommer som bidrar til gule avføring kan forvaltes gjennom kosten eller reseptbelagte medisiner. Kronisk løs avføring kan også bidra til dehydrering. Overflødig væske eller intravenøse væsker kan være foreskrevet i ekstreme dehydrering tilfeller.

Forebygging

En diett rik på fiber og grønne grønnsaker bidrar til å regulere tarmen og fremmer normal fordøyelse. High-fiber dietter bistå i oppstramming opp en krakk konsistens under fordøyelsen. Overvåke inntaket av farget matvarer for å redusere sannsynligheten for bestått krakk med en unormal farge som gul. Jern og magnesium-rik mat bidra til å fremme sunn leveren fungerer å redusere sannsynligheten for overflødig bilirubin produksjon.

Betraktninger

Normal avføring inkluderer sporadiske misfargede eller løs avføring. Løse eller gule avføring er ikke alltid en indikasjon på et alvorlig problem. Men kroniske gul, løs avføring krever oppmerksomhet fra en lege som kan diagnostisere årsaken til de unormale avføring og overvåke pasienten for tegn på dehydrering som følge av diaré.

Hva er tegn på Roundworm fra avføring?

Hva er tegn på Roundworm fra avføring?


Rundormer er parasitter som kan smitte til mennesker, spesielt barn. Varm, tropisk klima er mer utsatt for rundormer enn kaldt klima. Rundormer variere i størrelse og kan være mikroskopisk eller synlig for det blotte øye. For å hindre rundorm infeksjon, sørg for å vaske hendene før du spiser eller tar munnen, vask hendene umiddelbart etter å berøre jord, vaske og skrubbe råvarer, ikke spise rå, kokt kjøtt, og holde seg borte fra kjæledyr infisert av rundormer. Det finnes flere typer rundorm infeksjoner, hver med en liste over sine egne symptomer.

Ancylostomiasis

Ancylostomiasis er en hookworm infeksjon som skjer når rundorm larver kommer i kontakt med huden gjennom jord eller forurenset avføring. Gjennom huden, invaderer de lungene og til slutt gjøre veien til tynntarmen. Tegn og symptomer inkluderer kolikk, kramper i tarmen, diaré, kvalme og svak magesmerter. Hakeorm kan gå over i avføringen, men fordi de er svært liten, kan det hende du må ha avføringen testet av en medisinsk faglig. Men, se etter blod i avføringen, da dette er et tegn på ormer.

Anisakiasis

Anisakiasis er en anisakid rundorm infeksjon forårsaket av inntak av rå eller kokt fisk og sjømat. Tegn og symptomer er diaré, kvalme, oppkast og sterke magesmerter. Hvis du mistenker at du har anisakiasis, se etter hvit eller gul tråd-lignende ormer omtrent tre centimeter lang ledsaget av blod i avføringen.

Ascariasis

Ascariasis er en rundorm infeksjon som er forårsaket ved å spise mat som har vært dyrket i forurenset jord. Disse larvene luke i kroppen og kan vokse til en størrelse med en blyant. Tegn og symptomer er oppkast, tilstedeværelse av en orm i oppkast eller avføring, sterke magesmerter og rastløshet. Etter minst 40 dager, vil eggene vises i avføringen. Tynne korn av ris-lignende sak i avføringen er et tegn på at rundormer er til stede.

Enterobiasis

Enterobiasis er en Barnemark infeksjon som er forårsaket ved å spise eller drikke matvarer som har blitt forurenset av avføring. Dessverre, kan barnehager og skoler være svært utsatt og barn kan være bærere av larver. De fleste smittede mennesker har liten eller ingen symptomer, men kløe i anus eller vagina kan være tilstede som eggene klekkes der. Pinworms er hvite og er lettest å identifisere i avføringen som de kan vokse opp til en halv tomme lang.

Strongyloidiasis

Strongyloidiasis er en threadworm infeksjon som skyldes vanligvis gå barbent på forurenset grunn. Larvene inn i huden og til slutt gjøre veien til halsen og lungene. De er migrert til tarmen når smittet person hoster og svelger, og vil deretter fortsette å produsere egg. Tegn og symptomer inkluderer brennende smerte i magen, anemi, kvalme, oppkast, diaré og vekttap. Threadworms i avføringen ligner hvite, tynne bomullstråder. Slim i avføringen er også et tegn på threadworm infeksjon.

Trikinose

Trikinose er en rundorm infeksjon som kan inngås ved å spise kokt kjøtt. Larvene gjøre veien til tynntarmen og til slutt lever i muskelcellene. Tegn og symptomer inkluderer liten magesmerter, leddsmerter og såre muskler. Disse ormene kan føres gjennom avføring i live. Rundormer er tynn, hvit eller gul og kan vokse opp til 15 inches lang.

Hva er årsakene til løs avføring?

Diaré eller løs, vandig avføring kan være forårsaket av en rekke faktorer. Diaré, som kommer fra det greske ordet "diarrhoia," som betyr "en som strømmer gjennom," normalt løser seg selv i løpet av et par dager, og du er snart tilbake til normalen. Men det er tider når diaré er kronisk og fører til dehydrering. Dehydrering er spesielt farlig for et spedbarn eller eldre person. Når dette skjer, må du oppsøke lege og få umiddelbar behandling.

Bakterielle og virale

Hvis du lider av en bakteriell infeksjon, som salmonella, shigelle, E. coli eller campylobacter, som kan erverves fra å spise forurenset mat eller drikke forurenset vann, kan dette resultere i løs mage. Virale infeksjoner, slik som heptatis, herpes simplex virus, Norwalk virus, cytomegalovirus rotavirus og kan også føre til diaré.

Andre muligheter

Parasitter som kan finnes i vann eller mat kan komme inn i kroppen din og plop seg inn i fordøyelsessystemet. Parasitter som fører til diaré inkluderer Cryptosporidium, Giardia lamblia og Cryptospordium. Hvis du har Crohns disase, inflammatorisk tarmsykdom, cøliaki eller kolitt, kan dette forårsake diaré som kan en reaksjon på visse medisiner inkludert antacida som inneholder magnesium, blodtrykk narkotika, antibiotika og kreft medisiner.

Ekstra Betraktninger

Noen individer kan ikke tolerere matvarer som inneholder laktose eller kunstige søtstoffer og hvis spist dette kan føre til løs mage. Hvis du har hatt galle bladder-, mage-eller nedbrutt kirurgi, kan du oppleve diaré i etterkant. Magen kirurgi hastigheter opp bevegelsen av mat gjennom fordøyelsessystemet. Galleblæren kirurgi kan resultere i en økning i mengden av galle tilstede i tykktarmen.

Når du reiser

Hvis du reiser til et fremmed land og drikke forurenset vann, kan du ende opp med "reisediaré."

Felles Disorder

Når en person lider av IBS, eller irritabel tarmsyndrom, kan dette føre til diaré eller forstoppelse. Dette er en vanlig lidelse som resulterer i gass, oppblåsthet og kramper, i henhold til American Association Gastroenterologisk. IBS kan utløses av alkohol eller sjokolade melkeprodukter og koffein. Kvinner som har IBS synes å bli forverret symptomene under menstruasjonen, trolig på grunn av de hormonene som er involvert. En person som har IBS kan lide av både sporadisk diaré og forstoppelse.

Andre årsaker

Medicinenet.com påpeker en rekke andre forhold som kan føre til løs avføring inkludert avførings, dehydrering, diabetes, tykktarmskreft, Addisons sykdom, HIV, magen influensa (medisinsk referert til som gastroenteritt), toksisk sjokk-syndrom, inflammatorisk tarmsykdom og hypertyreose (en altfor aktiv skjoldbrusk.)

Advarsel

Diaré kan føre til tap av væske i kroppen og føre til dehydrering. Dehydrering må behandles raskt. Hvis du har hatt diaré i mer enn tre dager, og opplever sterke smerter i endetarmen eller magen, har feber over 102 F eller høyere, blir dehydrert og merker at avføringen er blitt svart og tjæreaktig eller det er blod i den, ring din lege. Dehydrering vil produsere ørhet, tørste, mindre hyppig vannlating og mørkfarget urin samt tørr hud og tretthet. Et spedbarn som er dehydrert vil ikke produsere tårer når gråter, vil det bli sløv, har en tørr tungen og munnen, har ikke fukte en bleie i tre timer eller mer og kan ha en høy feber og en nedsenket del av magen, øyne og / eller kinn .

Graviditet & Cat Avføring

Å være gravid gjør ikke en kvinne elsker katten sin noe mindre. Men det er svært reelle grunner til å la noen andre ta vare på søppel boksen. Toksoplasmose, som er gått gjennom katte avføring, er en alvorlig fare for graviditet.

Definisjon

Toksoplasmose er en infeksjon forårsaket av en parasitt som lever i kattens avføring og rått kjøtt.

Voksne

Toksoplasmose har nesten ingen innvirkning på en sunn voksen. Hvis symptomene er vist, vil de ligne influensa.

Graviditet

Kvinner som pådrar toksoplasmose mellom uke 10 og 24 av svangerskapet risikere deres baby som blir født med alvorlige bivirkninger som for eksempel blindhet, psykisk utviklingshemning og lav fødselsvekt. Når kontrakt senere i svangerskapet, er det ufødte barnet mer i stand til å håndtere infeksjonen.

Måter å unngå

Ved å ikke forandre kattens søppel boksen og unngå hagearbeid, risikoen for å pådra toksoplasmose reduseres sterkt. Hvis det er nødvendig å gjøre disse tingene, bruk hansker og vask hendene ofte.

Betraktninger

Hvis en kvinne har blitt behandlet for toksoplasmose flere måneder før svangerskapet, vil kroppen hennes har bygget opp de nødvendige antistoffer. Dette vil negere noen risiko for hennes ufødte baby.

Hvorfor er Avføring et miljøproblem?

Hvorfor er Avføring et miljøproblem?


På verdensbasis er mangel på anlegg for hygienisk deponering av menneskelig avføring en stor bekymring. Kritikkløs avføring, spesielt nær boliger, er miljøfarlig på grunn av sykdommer og parasitter som finnes i avføring.

Diarésykdommer

Dehydrering forårsaket av diaré er spesielt farlig for barn; diarésykdommer er en vesentlig årsak til barnedødelighet i utviklingsland. Flere typer av bakterier som finnes i avføring forårsake diaré, inklusive Escherichia coli, bedre kjent som E. coli.

Parasitter

Menneskelig avføring kan bære infiserende former av en rekke parasitter, inkludert rundormer (Ascaris arter), pinworms (Enterobius vermicularis) og bendelorm (Taenia arter). Alle disse parasittene er overlevert gjennom fekal forurensning. Noen av disse parasitter, som Girardia lamblia, også forårsake diaré.

Avføringen til andre dyr

Hund og katt avføring kan også bære parasitter som infiserer mennesker. For eksempel, en studie ved University of Illinois funnet egg av felles hund rundorm, Toxocara canis, i prøver av skitt samlet inn fra forskjellige lekeplasser. Disse eggene kom fra avføringen til smittede hunder.

Septiktank Flow Farene ved Menneskelig avføring

Riktig septiktank vedlikehold og inspeksjoner er avgjørende for ethvert hjem med en septiktank. Vanlig i områder der det ikke finnes forbindelser til hovedkloakkrørene som tilbys av byen eller staten, septiktanker bryte ned avfall spyles ned i toalettet i et hjem. Bakterier i septiktank bryte ned menneskelig avføring slik at det ikke forurense lokale vannforsyninger. Uten skikkelig vedlikehold og inspeksjoner, kan septiktanker overløp forårsaker en rekke ubehagelige problemer.

Bakterier

All fekal mater inneholder bakterier, hvorav noen er faktisk gunstig i den menneskelige tarmen. Når disse bakterier som infiserer andre deler av kroppen, er imidlertid en fare problem født. E. coli, for eksempel, er en normal del av alle menneskers fordøyelsessystem, men hvis det er inntatt gjennom munnen, kan det gjøre en person ganske syk. Fylte septiktanker føre avløpsvann til å sikkerhetskopiere inn i huset gjennom toaletter og badekar avløp. Lekkasje septiktanker føre avløpsvann å lekke inn på tunet.

Virus

Selv ikke en del av et sunt fordøyelsessystem, kan virus fra syke mennesker bli utøst i avføring. Disse virusene kan infisere friske, ikke-smittede personer som kommer i kontakt med avføring. Når du arbeider med en overstrømmende septiktank, er det viktig å rengjøre noen del av huden som kommer i kontakt med avføring for å redusere spredningen av virus til stede.

Parasitter

Parasitter er faktisk ganske vanlig i menneskelig avføring. Hvis noen kommer i kontakt med parasitt-infisert avføring og ikke ordentlig desinfisere hendene, kunne parasittegg stå på doorknobs, benkeplater og tappekran håndterer hvor de vil bli plukket opp av andre mennesker og muligens inge.

Brannfarlig gass

Bakterier ansvarlig for å bryte ned avføring i septiktank produsere metangass som et biprodukt. Dette luktfri gass er eksplosiv og nåtid til en viss grad i alle septisk systemer. Ikke spyling av et septisk system er en sikker måte å forårsake en skadelig oppbygning av metangass som kan lekke ut inn i huset.

Giftig gass

Et annet biprodukt av bakterier i en septiktank er hydrogensulfid, en giftig og potensielt dødelig, gass. Hydrogensulfid, som lukter som råtne egg, sammen med metan, eksisterer i septiktank over væske linje. Hvis ikke fjernes med jevne mellomrom, kan hydrogensulfid sikkerhetskopiere akkurat som metan. Mild eksponering for hydrogensulfid fører til rennende øyne, rennende nese og luftveisirritasjon. Puste i konsentrerte hydrogensulfid resultater i sjokk, kvelning og eventuelt død.

Animal avføring og sykdom hos mennesker

Animal avføring og sykdom hos mennesker


Selvfølgelig, ingen liker å få dyr bæsj på hendene - det er bare ekkelt. Men det er også medisinske grunner til at du bør avstå fra kontakt med dyr avføring. Den kan overføre mange forskjellige typer av sykdom hos mennesker.

Orm

Ifølge Nemours Foundation, er det flere typer ormer som kan smitte mennesker som kommer i kontakt med dyr avføring. Blant dem er bendelorm, rundorm og hakeorm.

Andre Parasitter

Det finnes andre typer av parasitter foruten ormer funnet i dyr avføring som kan forårsake sykdom hos mennesker. Parasitten Toxoplasma gondii, som forårsaker toksoplasmose, er en av de mer vanlige parasitter som finnes spesielt i katten avføring, ifølge National Institutes of Health.

Bakteriell infeksjon

Noen av de bakterielle infeksjoner mennesker kan komme fra kontakt med dyr avføring omfatter Campylobacter bakterier, som kan komme fra avføringen til hunder, katter, hamstere og andre dyr, samt psittacosis bakterier, som er inneholdt i fugle feces.

Soppinfeksjon

Ifølge både Nemours Foundation og National Institutes of Health, kan mennesker også få soppinfeksjoner fra kontakt med dyr avføring. Mest kjent blant disse er cryptococcosis, som kommer fra fugle avføring, og ringorm, som kan være i flere forskjellige typer dyr avføring.

Virusinfeksjon

Virus kan også overføres til mennesker gjennom dyr avføring, ifølge National Institutes of Health. Hantavirus, som er funnet i mus avføring, er en slik viral infeksjon.

Forebygging, Løsning

Vaske hendene er den beste måten å hindre smitteoverføring fra dyr avføring. Ifølge Nemours Foundation, bør du ikke bare vaske hendene når du vet at du har rørt dyr avføring, men også etter håndtering noen dyr, i tilfelle de har avføring i pelsen eller fjærene.

Blodig avføring hos barn

Blodig avføring hos barn


Foreldre er ofte skremt når de oppdager at deres barn har en blodig avføring. De fleste blodig avføring hos barn er forårsaket av mild anal sprekker, men kan være alvorlige underliggende tilstander som ulcerøs kolitt eller invaginasjon som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Mindre Årsaker

Den vanligste årsaken til blodig avføring hos barn er anal sprekker. Anal sprekker er grunne sprekker eller rifter i huden ved åpningen av et barns anus som blør under avføring. Blodig avføring som følge av anal sprekker vil ha lyse rødt blod i avføringen eller flekker og striper på overflaten av avføringen samt dokumentasjon av blod på toalettpapiret etter tørke. Magesår og gastritt kan også føre til at barn skal ha blodig avføring. Tarm infeksjoner som Salmonella og rotavirus kan også forårsake blodig avføring. Matallergier, for eksempel allergiske reaksjoner på laktose i meieriprodukter kan forårsake blodig avføring hos barn som kan vedvare helt til maten er fjernet fra barnets kosthold.

Alvorlige årsaker

Ulcerøs kolitt kan forårsake blodig avføring hos barn som er løs og ofte dekket av slim. Ulcerøs colitis.is en alvorlig tilstand som kan føre til feber og vekttap i tillegg til blodig avføring hos barn og må behandles av lege umiddelbart. Tarminvaginasjon er en tilstand hvor det er forstyrrelser i blodstrømmen og forsyning til barnets tarmen som også kan forårsake blodig avføring. Begge forhold kan føre til at tarmvevet til å dø, forårsaker alvorlige komplikasjoner hvis den ikke behandles raskt. Tykktarmskreft, er en sjelden kreft hos barn som forårsaker magesmerter, endringer i avføring og kan også forårsake blodig avføring hos barn.

Testing

Barn som opplever vedvarende blodig avføring kan være nødvendig å gjennomgå endoskopisk diagnostikk for å finne ut årsaken til blødningen. En endoskopi kan settes inn gjennom endetarmen for å tillate legen å analysere og å ta bilder av tykktarmen og tarmene, ta biopsi vevsprøver og eventuelt stoppe blødninger. Andre testmetoder inkluderer en CT skanning, barium røntgenbilder og en angiografi. Ifølge Hopkins Children Hospital, er angiografi det beste alternativet for pasienter som har akutt blødning ved hjelp av fargestoff for å finne stedet av blødninger og kan også tillate injeksjon av medisiner for å stoppe blødning problemer.

Betraktninger

Medisiner som jernpreparater og de som inneholder vismutforbindelser kan føre avføring som vises mørk eller blodig, men er ufarlig. De mørke, blodlignende avføring forsvinner når barnet slutter å ta medisiner. Ulike matvarer som rødbeter, rød gelatin og matvarer med rød konditorfarge kan også forårsake krakker å vises blodig og er ikke en grunn til bekymring.

Advarsel

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, Tarminvaginasjon, en alvorlig intestinal tilstand som resulterer i betent, hoven og blokkerte tarmen påvirker ca 2500 barn hvert år. Tarminvaginasjon rammer oftest barn under 3 år og kan forårsake blodig avføring som synes å ligne en mørk rød, gelé aktig struktur. Blodig avføring av denne typen bør tas opp umiddelbart av barnelege eller en tur til legevakten for å forhindre livstruende komplikasjoner.

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler


Det er noen naturlige behandlinger du kan bruke til å myke opp pjokk avføring og lindre forstoppelse. Behandlingen bør starte så snart symptomene blir tydelig, fordi hvis det ikke behandles, kan nivået av ubehag for den lille øke, og det kan føre til komplikasjoner. En pjokk som ikke har avføring på to uker er mest sannsynlig forstoppet. Blod i området av endetarmen under en avføring, hard avføring, kvalme, magesmerter og er også symptomer av forstoppelse. Barn med denne tilstanden kan bli grinete. Barn med denne tilstanden bør se en lege for å utelukke en mer alvorlig årsak, før behandlingen tilbys hjemme.

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler

•  Legg til flere fiber matvarer til ditt barns kosthold. Friske grønnsaker og frukt, særlig svisker og rosiner, er gode kilder til fiber. Ifølge US Department of Agriculture, bør barn mellom 2 og 6 spise to porsjoner frukt og tre porsjoner grønnsaker hver dag. Andre matvarer som kornete brød, kan frokost barer som inneholder fiber, og peanøttsmør også tilby hjelp med forstoppelse. Organisk linfrø drysset over havregryn kan også lette forstoppelse.

Begrens ditt barns inntak av melkeprodukter. Ost, yoghurt, iskrem og ost bør begrenses til maksimalt tre porsjoner daglig med en porsjon tilsvarer en halv kopp. Squash, bananer og kokte gulrøtter kan også forårsake krakker å stivne.

Hold barnet hydrert. Væsker kan avlaste forstoppelse. Barn bør drikke rikelig med vann, juice og melk. Supper og is spretter kan også bidra til deres væskeinntaket. Å drikke mye væske bidrar til å holde avføringen myk. Du kan vite om barnet ditt får nok å drikke ved å betale oppmerksomhet til hvor ofte hun urinerer. Hvis barnet får nok væske, vil hun urinere minst en gang hver tredje time hele dagen.

Gi barnet aloe vera juice for å få hjelp med forstoppelse. Aloe vera juice kan mildne pjokk avføring, men vær sikker på at du bruker den type aloe vera juice som er ment for å drikke. Du kan blande det med ditt barns favoritt frukt juice for å gi den en mer tiltalende smak. Gi den til barn opp til to ganger om dagen ved behov.

Plasser barnet på potte rett etter måltider. Barn som ofte forstoppet noen ganger unngå å ha avføring. Holde den i kan føre til at avføring til å bli hardt. Har barnet ditt opphold på potte i ca 10 minutter etter å ha spist. Dette er når hans reflekser i tarmen vil gjøre det enklere å passere avføring.

Slim avføring hos barn

Slim avføring hos barn kan være en årsak til bekymring hvis de oppstår regelmessig eller bli kroniske. Slim i avføringen kan være en indikasjon på en alvorlig helsetilstand som Crohns sykdom, irritabel tarm sykdom eller ulcerøs kolitt. Det kan også være et resultat av endringer i de naturlige bakterier i fordøyelseskanalen og kan følge diaré eller forstoppelse. Normalt slim hjelper linje og smøre tarmen, og mest avføring inneholder en liten mengde av slim.

Bakteriell overvekst

Ifølge feil diagnose, en av årsakene til slim avføring hos barn er bakteriell overvekst. Normalt er det en viss mengde bakterier i fordøyelseskanalen. Dette er sunn og hjelper på fordøyelsen. Men hvis det vokser ut av kontroll, så det kan bidra til slim i avføringen. Symptomer på bakteriell overvekst inkluderer oppblåsthet, gass og slim avføring. Disse symptomene kan lindres ved å spise yoghurt, som vil balansere fordøyelsessystemet bakterier.

Blodig avføring

En annen alvorlig grunn til bekymring er hvis slim avføring ledsages av blodig eller vente avføring. Dette er en indikasjon på at det er blødning i tarmen eller endetarmen. Lyse røde avføring indikerer blodet kommer fra endetarmen eller nedre fordøyelseskanalen, ifølge MedlinePlus. Mørkere avføring indikerer at blodet kommer fra den øvre fordøyelseskanal, slik som magesekken eller tynntarmen. Avføring blir mørkt og tjæreaktig når de har vært utsatt for fordøyelsesenzymer juice.

Ulcerøs kolitt

Ifølge feil diagnose, kan en av årsakene til slim i avføringen være ulcerøs kolitt, som kan påvirke ungdom og unge voksne, og er en tilstand der tarmkanalen er kronisk betent. Personer med ulcerøs kolitt ofte opplever hyppige utbrudd av diaré og forstoppelse. Det finnes ingen kur, og behandling inkluderer ofte endringer i livsstil og kosthold, ledsaget av medisinering.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er lik ulcerøs kolitt og er også ledsaget av kronisk diaré og forstoppelse og av og til slim i avføringen. Crohns sykdom kan påvirke enkeltpersoner i alle aldre og er behandlet med diett endringer og medisinering. Det finnes ingen kur for denne lidelsen, og mange synes det er ekstremt nedbrytende.

Tarmobstruksjon

Slim i avføringen kan også være en indikasjon på tarmobstruksjon, i henhold til feil diagnose. Dette er en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Barn med denne tilstanden vil ha problemer passerer gass og kan ikke ha en vanlig avføring i flere dager. Barna har sitt eget naturlige og normale rytme for avføring, men hvis barnet ditt ikke har flyttet sin avføring i flere dager, og dette er ikke normalt for dem, vil de være i store smerter og kan kun ha små oppfordrer til å flytte sine avføring som er ledsages bare av mengder slim. Hvis dette er tilfelle, søker oppmerksomhet fra barnets lege eller legevakt.

Mucousy Avføring i babyer

Mucousy Avføring i babyer


Foreldre ofte bekymre sine babyens avføring er ikke normalt. En vanlig bekymring er når en baby avføring synes mucousy. Ved å nøye observere barnet og hans avføring, kan du hjelpe barnelege diagnostisere problemet. Men før du ringer legen din, her er et par ting du bør vite.

"Normal" Baby Krakker

Baby-bæsj varierer sterkt fra spedbarn til spedbarn, og det er et bredt spekter av normalitet. Morsmelk har ofte sennep-farget avføring som kan se lurvete eller rennende. Men hva mor spiser i stor grad påvirker hvordan babyens avføring ser, så det er ikke uvanlig å se farger som spenner fra lyse ert grønn til oransje til tan og brun. Formel-matet babyer vanligvis har sennep eller tan avføring, men kan ha avføring i samme rekke farger, også.

Har det vært en endring?

Generelt, er det liten grunn til å bekymre deg hvis barnet ditt er sunt, synes ikke ubehagelig, og synes å ha slimete i hennes avføring. Men hvis barnets avføring endrer plutselig - og for mer enn én eller to avføringer - vurdere å ringe barnelege. Og hvis mucousy avføring følge endringer i atferd (som hyppig gråt), det er mer enn ett symptom legen din bør vite om.

Virus?

Hvis babyens avføring er grønne og mucousy, er det mulig barnet ditt har et virus. Endringen i avføringen farge og / eller konsistens skyldes unormal absorpsjon av næringsstoffer i tarmen. Ikke uvanlig denne type avføring er det eneste symptom på et virus, men det bør forsvinne i løpet av få dager.

Tenner?

All spytt din teething baby kroppen gjør kan irritere tarmen, også fører til dårlig opptak av næringsstoffer. Dette kan eller kan ikke være ledsaget av en bleie utslett og siklende.

Blood?

Av større bekymring er når mucousy avføring viser også tegn til blod. Blodet kan gjøre hele eller deler av avføring mørk brun eller svart, eller det kan vise seg som striper av rødt. En liten mengde rødt i avføringen kan komme fra et lite rift i rektal området forårsaket av avføring; Dette forsvinner vanligvis i løpet av 24 timer eller så. Mørk avføring kan tyde på blødning i mage-tarmkanalen, noe som er grunnen til at det er alltid en god idé å ringe barnelege og lagre en prøve i en Ziploc bag.

Behandling

Vanligvis er slimete i en babyens avføring ingenting å bekymre seg og trenger ingen behandling; i de fleste tilfeller, vil det gå bort med tiden. Hvis babyen din utvikler bleie utslett, behandle det med en over mot bleie utslett krem, Aquaphor, og muligens noen baby pulver krem ​​(ikke baby pulver). Endre ditt barns bleier så snart han har avføring kan også i stor grad hjelpe.

I noen vedvarende tilfeller kan din barnelege anbefaler å koble formler eller gjøre endringer i barnets kosthold (eller, hvis du ammer, din egen diett).

Blodig avføring hos babyer

Blodig avføring hos babyer


Foreldre kontinuerlig sjekke sine babyens avføring å sørge for at de er en normal farge og tekstur. Blodig avføring er nok til å få panikk noen foreldre, men er ikke alltid et resultat av en alvorlig tilstand og ifølge Dr. Jim Sears MD, nesten alle barn vil passere minst en blodig avføring i spedbarnsalder. Blodig avføring hos babyer kan noen ganger være et resultat av en alvorlig underliggende tilstand som må tas opp av barnelege umiddelbart for å hindre alvorlige komplikasjoner.

Mindre Årsaker

I mange tilfeller kan babyer med blodig avføring opplever allergisk kolitt, forårsaket av en laktose eller proteinintoleranse i brystet eller morsmelkerstatning de forbruker. Babyer som har allergiske kolitt vil ha lyse rødt striper av blod i avføringen. Morsmelk og formel matet babyer kan både utvikle allergisk kolitt. Babyer som får morsmelk som utvikler allergisk kolitt kan behandles ved å fjerne melk og melkeprodukter fra mors kosthold. Formel matet babyer som utvikler allergisk kolitt vanligvis har intoleranse for soya proteiner og må byttes til en elementær formel.

Alvorlige årsaker

Invaginasjon er en vanlig årsak til blodig avføring i babyer som har en tendens til å utvikle seg i løpet av tiden babyer er introdusert for fast føde. Ifølge Carol Miller, barnelege ved University of California, San Francisco, tarminvaginasjon forårsaker kolikk-type smerte som oppstår i bølger som øker i hyppighet og intensitet. Tarminvaginasjon er en tilstand der en baby tarmen blir betent og hoven som resulterer i blokkerte og eventuelt revet tarmen. Tilstanden kan føre til tarmvevet til å dø og vil produsere mørk rød, gelé teksturerte avføring som kan inneholde slim. Babyer kan også virke svett, sløv, viser tegn på dehydrering og magen kan bli oppblåst med en pølse-lignende masse tydelig i øvre middelklasse eller høyre del av magen regionen.

Behandling

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, hvis barnelege har mistanke om at barnet ditt opplever blodig avføring på grunn av tarminvaginasjon, diagnosen vil bli bekreftet av ultralyd, CT scan eller spesielle x-ray studier. Etter visuell avbildning gir en positiv diagnose, vil en radiologen deretter forsøke å presse innvollene tilbake på plass ved hjelp av en barium eller luft klyster. Hvis barnet ditt har en revet tarmen på grunn av tilstanden, vil kirurgi være nødvendig å fjerne blokkeringen, og i tilfeller av alvorlig blokkering, kan små deler av tarmen fjernes for å fjerne blokkeringen.

Betraktninger

Iron forberedelse medisiner kan føre til en baby krakk til mørke eller blodig og forsvinner når barnet er ferdig med å ta medisinen. Drikkevarer og mat som inneholder rød konditorfarge kan også føre til en baby krakk å vises røde eller blod-aktig, men er ikke et resultat av en alvorlig tilstand.

Advarsel

Babyer som har blodig avføring som følge av allergisk kolitt bør behandles og følges opp av en barnelege, og spesielt de som opplever magesmerter, oppkast og dårlig vektøkning på grunn av tilstanden.

Hvordan Vask avføring ut av en Crib Sheet

Barneseng ark, eller baby ark, er vanligvis laget av bomull, og brukes til å dekke en barneseng madrass. Hvis du har barn i huset, sjansene er gode for at på et tidspunkt, må du rense avføring fra barneseng ark. Krakk-farget ark kan synke ned i baby crib madrass og stinker opp rommet. Heldigvis crib ark er vaskbare. Du kan vaske dem og drepe eventuelle fecal bakterier ved hjelp av noen enkle vaskemetoder.

Hvordan Vask avføring ut av en Crib Sheet

Ta skitnet barneseng ark og plassere dem i en bøtte eller vask. Fyll bøtte med kaldt vann for å løsne eventuelle fekal faste partikler. Ikke bruk varmt vann da dette kan lage proteinet i avføringen gjør flekken vanskelig å fjerne.

•  Kast vannet i toalett nøye. Fyll bøtte med kaldt vann igjen og kast. Gjenta 3-4 ganger.

•  Plasser barneseng ark i vaskemaskinen. Vask med kaldt vann og tilsett 1 kopp blekemiddel til vask (eller i henhold til instruksjonene på blekemiddel). Blekemiddel vil ødelegge fekal bakterier. Bruk farge-safe blekemiddel hvis barneseng ark er farget.

Tørk barneseng ark i tørketrommelen etter at flekken er helt fjernet.

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker


Mens trøtthet er et generelt symptom som kan følge av mange andre forhold enn sykdom, blek eller lys avføring er relativt sjeldne, og kan være et tegn på alvorlige problemer i fordøyelseskanalen. Hvis du har disse symptomene for mer enn noen få dager, bør du søke rask legehjelp.

Gilberts syndrom

Gilberts syndrom er en genetisk tilstand som rammer 3-7 prosent av amerikanerne; menn er mer sannsynlig å ha det enn kvinner. Fatigue er et vanlig symptom på denne lidelsen, som hindrer leveren fra å behandle et stoff som heter bilirubin. Gilberts syndrom kan også føre til blek avføring i noen tilfeller.

Hepatitt

Akutt hepatitt kan produsere tretthet og lys avføring (som noen ganger har puss i dem). Hepatitt er en betennelse i leveren med et bredt spekter av mulige årsaker; de virale former av sykdommen blir vanligvis overført ved å dele nåler, sex, eller andre nære personlig kontakt med en infisert person. Alkohol og enkelte medisiner kan også forårsake leverbetennelse.

Hepatitt er en alvorlig sykdom som krever rask legehjelp.

Bile Duct Issues

Gallestein eller en innsnevring av gallegang kan forårsake lys avføring og tretthet. Det er mulig å lide av en gallegang problemet uten ytterligere symptomer eller smerte. Se en lege hvis tretthet og lys avføring vedvarer, eller hvis du opplever noen smerter i magen eller omkringliggende områder.

Kreft

I sjeldne tilfeller kan lette avføring og tretthet være tegn på bukspyttkjertelen eller gallegang kreft. Tidlig påvisning av disse kreftformene kan forbedre din prognose, så igjen, det er viktig å se en lege hvis disse symptomene vedvarer i mer enn noen få dager.

Medisiner

Over-the-counter medisiner som Kaopectate og Pepto-Bismol, som inneholder vismut subsalicylate, kan føre til blek avføring hvis tatt i store doser over lengre tid. Hvis tretthet er også tilstede (på grunn av en mage-virus, for eksempel), kan dette skape et falskt inntrykk av at symptomene er relatert.

Hvordan takle Grønn avføring

Misfarget avføring kan være alarmerende. Det er mange årsaker til misfarget avføring, men de fleste av dem er ikke grunn til bekymring. Grønn avføring er forårsaket av en rekke grunner. Cope med dine grønne avføring ved å få til bunnen av deres sak.

Hvordan takle Grønn avføring

•  Undersøk kostholdet ditt. Mange grønne avføring er forårsaket av å spise store mengder av grønne, grønne grønnsaker. Noen vanlige lovbrytere er spinat, salat og brokkoli. Hvis du mistenker at dine grønne avføring er knyttet til dette, redusere inntaket av disse grønnsakene og legg merke til eventuelle fremtidige endringer i farge.

Reduser inntaket av kunstig farget mat. Mange frossen frukt behandler, fruktige drinker, frukt snacks, godteri og frokostblandinger er laget med kunstig grønn konditorfarge. De kan føre til grønne avføring. Hvis du har mistanke om kunstig konditorfarge bidrar til dine grønne avføring, avstå fra å spise disse matvarene. Hold deg til en hel mat diett og unngå bearbeidet mat.

Limit dreven jern i kosten. Produkter som inneholder overdreven jern forårsake grønn avføring. Noen lovbrytere inkluderer rødt kjøtt, jern-beriket korn og vitamintilskudd. Hvis du har mistanke om overdreven jerninntak kan være årsaken til grønn avføring, redusere jerninntak for å se om den grønne avføring klarner opp.

Note ekstra tarm endringer. Hvis du opplever diaré i tillegg til grønn avføring, kan problemet gå utover kostholdet ditt. Noen grønne avføring er forårsaket av en endring i colonic transitt tid. Se en lege hvis det oppstår ytterligere endringer med avføring.

Hint

  • Hvis dine grønne avføring vedvare over en lengre periode og ikke rydde opp med endringer i kostholdet, se en lege.

Hvordan Unn blodig avføring

Blodig avføring er ikke et hyggelig tema, men det absolutt må tas opp når noen opplever denne tilstanden. Det er flere årsaker til å behandle blodig avføring. Behandlingene varierer betydelig med årsakene. Her er metoder for å behandle blodig avføring.

Hvordan Unn blodig avføring

En se en lege. Blodig avføring kan bety alt fra hemorroider GI infeksjoner til kreftsvulster. Bare en lege kan avgjøre de nødvendige tester for verktøy prøver samt eventuelle ettervern som er nødvendig.

Prøv hjem rettsmidler for hemorroider inkludert over-the-counter salver og kremer. Minst 50 prosent av alle amerikanere lider av hemorroider ifølge National Institute of Health. Hemorroider er den viktigste årsaken til blod i avføringen siden det skjer når årer i anal og endetarm området er betent og noen ganger sprekke.

innlemme mer fiber i kosten. En god beslutning om hvorvidt dietten er hensiktsmessig er å avgjøre om avføring flyter eller synker. God avføring bør flyte. Hvis den ikke gjør det, er dette sannsynligvis en av årsaken til blodig avføring. Unngå bearbeidede matvarer. Også avstå fra over spise. Alle disse ting påvirker mage-tarmkanalen, så vel som blodig avføring episoder.

Slutt å bruke anti-inflammatoriske legemidler. Legemidler som behandler betennelse samt medikamenter med ibuprofen i dem påvirke slimhinnen i mage-tarmkanalen og forårsake blødninger og sår. At blødningen vil føre til blodig avføring. Bruke alternative metoder for å behandle hevelse og smerte som ikke involverer disse typer medisiner.

Tren regelmessig. Regelmessig hvile og mosjon vil holde kroppen kjører som en velsmurt maskin. Spesielt forhold som hemoroider oppstår når det ikke er aktivitet.

Blindtarmbetennelse avføring Symptomer

Blindtarmbetennelse avføring Symptomer


Blindtarmbetennelse kan slå til når som helst uten advarsel symptomer. Akutt blindtarmbetennelse er en av grunnene til at pasienter rush til legevakten klaget over sterke magesmerter. Blindtarmbetennelse påvirker alle forskjellig. Noen kan ha et angrep av blindtarmbetennelse uten symptomer, mens en annen ikke kan være i stand til å krype ut av sengen på grunn av smerte og ubehag. La oss ta en titt på denne orgel og tilstanden som fører til kirurgi.

Vedlegget

Blindtarmen din ikke har en kjent funksjon foruten dens tendens til å forårsake problemer. Det er et smalt rør omtrent 3 til 4 inches i lengde som rager fra forsiden av tykktarmen. Blindtarmbetennelse er betennelse i vedlegg. Årsakene til blindtarmbetennelse er usikker, men det antas å være forårsaket av en blokkert fra fekaliene eller et annet fremmed materiale. Uavhengig av årsak, er resultatet det samme. Bakterier formere seg og forårsake infeksjon av vedlegg.

Symptomer på Appendisitt

Symptomer på blindtarmbetennelse kan ikke forekomme i alle pasienter. Noen kan bare ha en kombinasjon av disse symptomene. En klassisk symptom på blindtarmbetennelse er plutselig og vage smerter rundt navleområdet. Smerten seg så langsomt til den høyre nedre del av magen mot høyre hofte i løpet av 24 timer. Klassiske symptomer er kvalme, feber, og hyppig oppkast. Pasienten kan ha dårlig appetitt. Smerten kan bli intens og skarp i løpet av få timer. Bevegelse som å sitte opp eller går kan gjøre vondt verre. Blindtarmbetennelse påvirker avføring. Strai fra forstoppelse kan være smertefullt og ubehagelig fordi det legger press i mageområdet. Pasienten kan også ha forstoppelse og diaré.

Felles Feildiagnostisering

Tidlige symptomer på blindtarmbetennelse kan etterligne andre forhold som gastroenteritt. Blod analyse av hvite blodceller er ofte gjort for å undersøke for hvite blodlegemer. Pasienter som har blindtarmbetennelse kan ha en forhøyet nivå av hvite blodceller. Det er imidlertid viktig å merke seg at normale nivåer kan oppstå hos et individ som har blindtarmbetennelse. Disse er de pasienter som ofte misdiagnosed. Det er ikke en eksakt blodprøve som kan gi bekreftelse på blindtarmbetennelse. Dessverre er det ikke uvanlig at en pasient lider av blindtarmbetennelse å bli sendt hjem med en diagnose av magen influensa eller en ovarialcyste.

Tester

Etter en blodanalyse av de hvite blodlegemer er gjort, kan en lege bestille flere tester for å bekrefte diagnosen. En computertomografi (CT) scan av magen og bekkenet er ferdig. Røntgen av magen kan tas for å utelukke andre vanlige forhold som forstoppelse som kan være årsaken til magesmerter. Ultralyd av magen og bekkenet, kan pålegges å se etter mulige cyster på eggstokkene som kan være årsaken til problemet. Vedlegget ofte ikke kan sees på en ultralyd.

Behandling og komplikasjoner

Når blindtarmbetennelse er diagnostisert, må pasienten ha kirurgi for å ha blindtarmen fjernes umiddelbart. Uten behandling et vedlegg kan sprekke og føre til en livstruende infeksjon kalt peritonitt. Peritonitis er en infeksjon av bukhinnen som er en klar hinne som dekker de abdominale organer. En sprukket blindtarm kan forårsake infeksjon i eggstokkene og egglederne som kan føre til infertilitet. Sepsis, kan en livstruende infeksjon i blodet forekommer også.

Årsaken til blod i avføring

Å se blod i eller barnets avføring kan føre til at du bekymre deg eller ringe legen din med bekymringer. Årsakene til blod i avføringen, avhenger av mengden og fargen av blod, så vel som typen av avføringen ble funnet i. Ifølge Mayo Clinic and National Library of Medicine, årsakene til blod i avføring omfatter fordøyelsessykdommer og betennelse i tykktarmen eller endetarmen.

Typer

Problemer i den øvre del av mage-tarmkanalen (spiserør, magesekk) kan føre til mørke eller vente ute avføring, mens skader eller lidelser i nedre mage-tarmkanalen (tarmen, rectum) resultat i lyse rødt blod.

Forstoppelse

Hvis du er gravid, eller hvis du belastningen under en avføring, forstoppelse kan være årsaken til blod i avføringen. Forstoppelse kan også resultere hvis kostholdet er lite fiber eller du ikke drikker nok vann.

Karsykdommer

En tåre eller blokkering i venene til spiserøret eller magen kan føre til blødninger i fordøyelseskanalen som blir gått inn i avføringen og ser mørkt eller vente.

Betennelse

Betennelse forårsaket av acid reflux i spiserøret eller magen samt inflammatoriske sykdommer som Crohns sykdom eller irritabel tarm syndrom kan føre til blod i avføringen.

Hevelse

Hevelse i små poser av tarmen, som kalles divertikulitt, eller hevelse rundt åpningen av endetarmen (hemorroider) kan føre til krakk å ha lyse rødt blod.

Hindringer

Blod i avføringen kan være et resultat av hindringer i fordøyelsessystemet, for eksempel polypper i tykktarmen eller svulster i magen, tykktarmen eller endetarmen.