Digidexo.com

allergisk reaksjon røyk hodepine

Allergiske Reaksjoner på støvmidd

Allergiske reaksjoner på støvmidd forekomme hos sensibiliserte personer som har systemer som ikke kan tolerere stoffet når det kommer inn i kroppen gjennom øyne, nese og munn. Støv midd allergi utløse ubehagelig forhold som rhinitt, bihulebetennelse, astma og hud urticaria, og kan gi kroniske og vedvarende symptomer på grunn av høye konsentrasjoner av midd og pågående eksponering.

Identifikasjon

Støvmidd er mikroskopiske organismer som infiltrerer møbler, tekstiler, overflater, dander og hud. Støvmidd trives i fuktige omgivelser, med hunner legger 40 til 80 egg i et tre måneders levetid. Støvmidd er vert og båret av kjæledyr, kakerlakker, støv, sot, aske, hår, hud og muggsporer, Shedding minutt avføring og hud partikler gjennom luften. Dette fører til oppsamling av støv og dårlig luftkvalitet i et hjem, forårsaker miljø allergi og luftveiskomplikasjoner hos mennesker og dyr.

Effekter

Allergiske reaksjoner på støvmidd forårsake symptomer året rundt på allergisk rhinitt, inkludert tett nese, rennende nese, nysing, vassen og kløende øyne og tungpustethet. Hoste er også et symptom som kan bli mer uttalt mens du sover, som støvmidd pleier å kjøre forbi sengetøy, puter og madrasser på grunn av fukt husing tekstiler, menneskelig hud, hår og sekreter som gir mat og en ideell habitat for legging og rugeegg. Allergisymptomer som følge av støv midd innånding kan forårsake sove vanskelighets, hodepine og tretthet på grunn av ubehag og lunger.

Potensial

Støv midd allergi forårsake bihulene blir hovne og betente på grunn av histamin utgivelser som fremmer slimproduksjon i nese og lunge membraner. Rennende øyne, post-nasal drypp og oppspytt følge bihulebetennelse. Allergiske bihulebetennelse symptomer på ansikts press, lunger og migrene kan utvikle på grunn av støv midd innånding og kan føre til sinus, øre og lungeinfeksjoner, forårsaker pustevansker, blødninger i lungene, skade vev og blokkerte luftveiene.

Betraktninger

Skabb, demodectic og Cheyletiella er typer midd båret av dyr. Midd angrep resultere i synlige symptomer på rosa, rød eller svart misfarging og flekker av håravfall på kjæledyr, med symptomer på kløe, skrape, biting og slikking av albuer og labber i respons til en middallergi. Mennesker kan oppleve symptomer på elveblest, utslett, allergisk rhinitt, astma og bihulebetennelse mens i kontakt med midd-hosting dyr. Aktuelt antihistaminer er effektive i behandling av både dyr og eiere med hudirriterende midd allergi. Antibiotika kan være nødvendig for kjæledyr med pågående symptomer for å effektivt hindre infeksjonstilstander.

Forebygging / løsning

Opprettholde innendørs luftfuktighet under 70 prosent gjennom bruk avfuktere, klimaanlegg og vifter kan redusere mengden av husholdningenes støvmidd. Regelmessig støvtørking, støvsuging og rengjøring av hund senger, møbeltrekk, sengetøy, klær og tepper i tillegg til utskifting av problematiske madrasser og puter kan være effektive i å redusere støv midd allergi. Hypoallergeniske madrass og pute beskyttere kan kjøpes for å kvitte sengetøy av midd. Allergiske reaksjoner på støvmidd kan behandles med aktuell eller muntlige antihistaminer, vaksinasjoner, steroider, inhalatorer, decongestants, hoste suppressants, fordampere og luftrensere.

Allergiske reaksjoner på alkohol

Allergiske reaksjoner på alkohol


Mange mennesker kan absorbere alkohol innenfor sine grenser og under kontroll; Men noen mennesker ikke har denne evnen. Alkohol kan presentere en rekke problemer, inkludert en allergisk reaksjon. Allergiske reaksjoner kan være skremmende eller overraskende i beste fall og lammende eller dødelig i verste fall. Husk at folk ikke er generelt allergisk mot straight alkohol, heller de kan være allergisk mot en ingrediens i alkoholholdige drikkevarer. Hvis du tror du vet symptomene som forråde en viss allergisk reaksjon, er det alltid best å konsultere med en lege.

Misforståelse

De fleste er ikke allergisk mot alkohol i seg selv. Snarere er de allergiske mot noen type produkt eller prosess som brukes til å lage drikken. For eksempel personer med cøliaki er allergisk mot gluten, som finnes i bygg og hvete - to vanlige ingredienser i øl. Dessuten kan være folk allergisk mot histaminer, derav bruk av Benadryl som et anti-histamin. De fleste friske mennesker ikke har et problem metabolizing visse enzymer som finnes i alkoholholdige drikkevarer, men de med histaminintoleranse ville. Du har kanskje hørt om rødvin hodepine. Selv om dette kan være et resultat av bare å drikke for mye vin, kan det være et symptom for noen som har sulfitt allergier. Sulfites er organiske forbindelser som finnes i mange alkoholholdige drikkevarer, men noen av dem har høyere konsentrasjoner. Det er høyere sulfitt konsentrasjon som kan føre den fryktede rødvin hodepine eller astmasymptomer.

Typer

Alkohol allergier har å gjøre med enten komponentene som utgjør drikke, den prosessen som brukes i etableringen av nevnte drikke, eller en manglende evne i noens kroppen å bryte ned visse kjemikalier. De som har reaksjoner til en del av prosessen kunne lide av en gjær allergi eller et sulfitt allergi. Disse allergier vanligvis føre den lidende til å utvikle utslett eller elveblest. Ølgjær er en vanlig del av gjæringsprosessen, så hvis du oppdager at du er allergisk mot gjær, så må du oppsøke andre drikker som ikke har dette som en ingrediens. Sulfites blir ofte brukt som et konserveringsmiddel for å holde drikken fra spoiling. Du kan finne vin med noen sulfitter, men det vil som regel ha en kort holdbarhet. Når du har en intoleranse for en faktisk substans komponere makeup av alkoholholdig drikke, kan du være allergisk mot druer eller et korn, som for eksempel bygg, humle, rug eller hvete. Mens disse typer allergier er sjeldne, de eksisterer. Personer med disse typer allergier kan trygt konsumere andre alkoholholdige drikker hvis de er kresen om å sjekke ingrediensene. For eksempel, hvis du er allergisk mot druer, kan det være åpenbart at du bør unngå vin, men du bør også unngå cognac, amaretto og champagne, blant andre. Mennesker med disse allergi vil vanligvis se reaksjonen manifestere seg i form av mageproblemer knyttet til magesekken eller tarmen. Hvis en person mangler et visst enzym, så kroppen hans ikke ville være i stand til å behandle alkohol etter at han har konsumert det. Dette er hva som fører til rødme i ansiktet, halsen eller brystet. Dette er mest vanlig hos personer av asiatisk avstamning. Skyll seg selv er ikke noe å skremme deg, men det er en anelse om at du kan være i fare for mer alvorlige alkoholproblemer.

Forebygging / løsning

Den mest opplagte måten å unngå noen form for allergisk reaksjon i forbindelse med en alkoholholdig drikke er å avstå fra å konsumere alkohol. Dette ville definitivt gjelde for de med cøliaki, siden gluten i noen form kan være uutholdelig. Men det finnes alternative drikkevarer som ikke er laget med gluten, som for eksempel potet vodka. Det vil også gjelde for dem som lider av histamin allergier. Med noen allergier, er alvorlighetsgraden av reaksjonen i samsvar med mengden av alkohol konsumert. Folk som pleier å skylle med store mengder alkohol skal bare innta små mengder. Dette gjelder også for dem som lider av sulfitt allergier. Små mengder er vanligvis mindre skadelig.

Identifikasjon

Det er mange spor som kan tyde på at du har en allergisk reaksjon på noe inne i en alkoholholdig drikke. Du kan bli spylt, har problemer med å puste, føle deg syk til magen, utvikle en hodepine eller har en histamin reaksjon. Ofte er det vanskelig å selv-diagnostisere en allergi av dine egne. For eksempel, kanskje du ikke har en spesifikk allergi og heller dine symptomer er relatert til det faktum at du konsumert for mye alkohol. Eller kanskje du tror du er allergisk mot en ny vin når det virkelig kroppen din hadde en forsinket reaksjon på noe som du spiste tidligere på dagen. Derfor er det alltid lurt å søke profesjonell medisinsk rådgivning knyttet til eventuelle allergier i stedet for selv-diagnostisering. Hvis du tror du kan ha en av disse allergi, kan det være andre matvarer eller drikke som du bør unngå i tillegg til alkohol. En lege kan veilede deg i å oppdage roten av din allergi.

Advarsel

Hvis du lider av en allergisk reaksjon på alkohol, søke profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart. Dessverre, det er ingen reell behandling for allergiske reaksjoner på allergi som vil fikse problemet. Oppsøk en måte å unngå tidkrevende hvilke typer alkohol du er allergisk mot, slik at du kan bli med uten fare for helsen din når du vil ha en drink, for eksempel, i stedet for vin laget av druer, velger japansk plomme vin eller eple brandy.To være helt fri for allergiske reaksjoner på alkohol, avstå fra å drikke.

Allergiske Reaksjoner på Solen

Allergiske Reaksjoner på Solen


Menn, kvinner og barn i alle etniske bakgrunner og aldre er berørt av allergiske reaksjoner på solen. Den vanligste sol allergi, kalt Polymorphic Lys Eruption, manifesterer seg som et kløende, smertefulle utslett, og det er den nest vanligste sol relaterte hud problem etter solforbrenning.

Årsaker

Overfølsomhet for sollys kan utløses av en rekke ting, inkludert soleksponering eller enda et kjemikalie som ble svelget eller påføres huden. I tilfelle av soleksponering, kan sollys be en immunsystem respons som inflames hudceller eller huden proteiner, noe som skaper et kløende utslett. I tilfelle av kjemikalier, både aktuell og inntatt, kan effekten av sollys på en bestemt ingrediens irritere huden og gjøre en person føler bare generelt syk.

Typer

Polymorfe Lys Eruption (PLE), eller Soleksem (PMLE), beskriver en overfølsomhet for solens ultrafiolette stråler. Allergiske reaksjoner som vanligvis forekommer ved den første eksponering for sollys etter en lengre tidsperiode, slik som i fjæren etter en lang vinter. Med gjentatt eksponering for sollys, vil huden reduksjon i følsomhet og utslett blir mindre alvorlige, så lenge som den økning i eksponering er forholdsvis gradvise. Det er også bevis for en arvelig form for PLE, symptomene på som er mer ekstrem enn vanlig PLE og som forekommer prevalently i personer av American Indian herkomst. En allergisk reaksjon på en kjemisk, enten den brukes lokalt eller inge, som har vært utsatt for sollys kalles en Fotoallergisk Eruption.

Symptomer

De vanligste symptomene på en sol allergi er røde og kløende utslett eller elveblest som vises på områder av huden som ble eksponert for sollys ca 1-4 dager etter eksponeringen skjedde. Kløende områder kan vises som støt, blemmer, blødninger under huden eller flat, eller hevet plakk. Det er mulig for utslett å spre seg til kledde områder hvis venstre ubehandlet. Områder der symptomene vanligvis vises inkluderer øvre del av brystet, lårene, overkroppen, og alle andre kroppsdeler som vanligvis er beskyttet fra solen. I tillegg til elveblest eller utslett, enkelte berørte personer opplever frysninger, kvalme og hodepine.

Behandling

I de fleste tilfeller en muntlig antihistamin vil sterkt redusere symptomene på en sol allergi. Aktuelle behandlinger også gi avlastning for kløe og inkluderer kjøle gels, hydrokortison kremer, steroid kremer og anti-klø kremer. Resept-styrke produkter er de mest effektive. En person opplever en allergisk reaksjon bør også unngå ytterligere eksponering, og utslett vil vanligvis forsvinne i løpet av få dager. Over tid, hvis perioder med eksponering for sollys er gradvis forlenget, en persons hud vil etter hvert venne seg til de ultrafiolette stråler og følsomhet for sollys vil avta. Hvis et utslett ikke blir bedre med bruk av over-the-counter behandlinger, se en lege umiddelbart.

Forebygging

En god måte å forhindre en allergisk reaksjon på solen er å bruke en solkrem med høy solfaktor som blokkerer både UVA og UVB stråler. Også, bruke klær som dekker det meste av kroppen, for eksempel lange ermer, lange bukser, solbriller og en bredbremmet hatt; jo mørkere klær, jo bedre vil det beskytte mot solens stråler. En annen god idé er å legge UV proctectant til vask når du gjør Klesvask; en slik behandling vil hjelpe klærne til å absorbere mer sollys vekk fra huden din.

Allergisk reaksjon på ADHD medisiner

Medisiner for ADHD er generelt delt mellom to typer: sentralstimulerende midler og ikke-sentralstimulerende midler. Allergiske reaksjoner kan forekomme når du starter en ny behandlingsform, men disse er noen symptomer på de mest populære stoffene for ADHD.

Metylfenidat

Metylfenidat er et sentralstimulerende markedsført under kommersielle navn Concerta og Ritalin. Vanlige allergiske reaksjoner er indikert med elveblest, pustevansker, hevelser i ansikt, tunge og svelg.

Dextroamphetamine

Vanligvis kjent som Dexedrine, allergiske reaksjoner på denne medisinen er utslett, elveblest, hevelse i munn, ansikt og hals, brystsmerter eller uregelmessig hjerterytme, uklart syn, besvimelse, og hallusinasjon. Dexedrine er også et sentralstimulerende stoff.

Amfetamin og dextroamphetamine

En kombinasjon av de to medikamentene vanligvis selges som Adderall lister allergiske reaksjoner som ligner på de enkelte komponenter. Ørhet, raske eller uregelmessige hjerteslag, hodepine, tåkesyn, brystsmerter, kramper, hallusinasjoner, og tremor topper listen som indikatorer på en Adderall allergisk reaksjon.

Atomoksetin

En populær ikke-sentralstimulerende medikament som brukes for behandling av ADHD, atomoksetin (Strattera) allergiske reaksjoner er angitt med elveblest, hevelse, pustevansker, brystsmerter, besvimelse, uvanlig tanker og atferd, hallusinasjoner, kvalme, magesmerter, gulsott, blodtrykksendringer og problemer med vannlating.

Medisinering Choices

Det er flere formuleringer av ADHD medisiner som kan være foreskrevet hvis en pasient opplever en allergi mot en type medisin. I tilfelle av en allergisk reaksjon, er det viktig å slutte å ta medisinen og søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Milk Thistle Allergiske reaksjoner og Cures

Milk Thistle Allergiske reaksjoner og Cures


Milk Thistle er en urt i Aster familien av planter med medisinske egenskaper. Det har blitt brukt i tusenvis av år for å hjelpe i leverfunksjonen. Nylig har det blitt tatt av de med diabetes, kreft og de avgifte fra opiater. Til tross for sine mange gode egenskaper, kan det gi en allergisk reaksjon hos noen mennesker. Det er viktig å finne ut helserisiko forbinder med melk tistel før bruk. Finn ut hva du kan gjøre for å minimere allergiske reaksjoner og kurere allergi symptomer.

Melk Thistle egenskaper og anvendelser

Silymarin er en antioksidant som er utvunnet fra frøene av melk tistel. Denne antioksidanten gir planten dens avgift og celle beskytte attributter. Silymarin blokkerer giftstoffer før de kan gå inn celler og skyller ut giftstoffer før de kan skade cellene. Silymarin kan redusere virkningen av cellegift og reparere leverskader. Ifølge www.nccam.nih.gov, er det studier blir utført av både National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer og National Cancer Institute for å finne ut om melk tistel har helsemessige fordeler. Spør legen din før du tar noen urte supplement eller drikker en te med melk tistel.

Allergiske Reaksjoner

De som er allergisk mot planter i Aster familien bør avstå fra å bruke melk tistel. Disse plantene inkluderer tusenfryd, artisjokker, kiwi eller felles tistel. I tillegg, unngå melk tistel hvis du har en allergi mot sine kjemiske egenskaper som silychistin, silydianin, siliandrin, silibinin og silymonin. Ifølge det amerikanske National Institutes of Health i www.nccam.nih.gov, negative effekter av melk tistel inkluderer søvnløshet, eksem, leddsmerter, rhinokonjunktivitt og impotens. Likeledes, allergiske bivirkninger bestå av hodepine, kløe, magesmerter, svetting, kvalme og anafylaktisk sjokk. Ifølge www.mayoclinic.com, de fleste som tar melk tistel ikke opplever slike symptomer, selv om National Cancer Institute, på www.cancer.gov, rapporterer at de som tar høye doser av 1500 milligram kan ha milde allergiske reaksjoner. Melk tistel kan motvirke narkotika tatt for å regulere blodsukkeret og p-piller. Sjekk etikettene på urte kosttilskudd og i te for melk tistel. Slutt å bruke melk tistel hvis du har noen av disse symptomene. Hvis tilstanden din forverres gå til nærmeste sykehus.

Botemidler for Milk Thistle magesmerter og allergi

For de mindre alvorlige fordøyelses reaksjoner på melk tistel, slutte å ta urten og spise vanlig mat som brød, nudler eller kjøttkraft. Bruke en over-the-counter narkotika som Benedryl for allergi symptomer som utslett, nysing og hodepine. Benedryl vil også hjelpe med søvnløshet når de er tatt om natten. Kløe kan bli løst ved å bruke en krem ​​som Itch-X som inneholder Pramoxine, anestesi og benzylalkohol. Kremen kan nummen hud nerveender og redusere smerte og kløe.

Allergiske Reaksjoner på Osteo Bi-Flex

Osteo Bi-Flex, et supplement tatt for osteoarthritis tilstand, inneholder to viktige ingredienser anerkjent for sin positive rolle i å forbedre slitasjegikt hos noen individer (spesielt de med slitasjegikt i knærne): Glucosamine and chondroitin. Begge ingredienser, som arbeider sammen, har vist seg å bidra til å redusere nedbrytning av brusk i leddene, samt stimulere syntese av det og økt behov for smøring i dette området. Men ikke alle kan ta Osteo Bi-Flex på grunn av noen mulige bivirkninger og allergiske reaksjoner det kan forårsake.

Skalldyr Allergier og Osteo Bi-Flex

En del av Osteo Bi-Flex, glukosamin, er noen ganger gjort fra skall av skalldyr som krabber og reker. Derfor ville en person som er allergisk mot skalldyr være mer utsatt for å oppleve en allergisk reaksjon på Osteo Bi-Flex enn en som ikke er det. Men ifølge Medline Plus, viser noen undersøkelser at mengden av skalldyr til stede i Osteo Bi-Flex er så minimal at det ikke garantere evnen til å forårsake en slik reaksjon (se lenke i Resources nedenfor). Men forsiktighet er alltid oppfordret når du arbeider med allergiske reaksjoner, som hver enkelt reagerer forskjellig på ulike nivåer av en allergi trigger.

Jod Overfølsomhet og Osteo Bi-Flex

På grunn av jod-innhold i Osteo Bi-Flex, kan en eksisterende overfølsomhet overfor jod også resultere i en allergisk reaksjon når du bruker dette produktet, ifølge Medline Plus (se lenke i Resources nedenfor). En slik reaksjon (hals hevelse) er dokumentert i det siste; derfor å utvise forsiktighet oppfordret for personer som har denne følsomheten og vurderer å bruke dette produktet.

Astma og Osteo Bi-Flex

Begge ingrediensene (Glucosamine and chondroitin) har vært ansett som mulige syndebukkene i forverring av astma forhold for Osteo Bi-Flex brukere som har astma. Støtter imidlertid ingen vitenskapelige bevis eller studere gyldigheten av disse rapporterte tilfeller i dag.

Mulige bivirkninger

Magen opprørt, sol følsomhet, hodepine, hudreaksjoner, spiker seighet og både tretthet og søvnløshet er mulige bivirkninger ved bruk av Osteo Bi-Flex. I tillegg, men sjelden, er det mulighet for å oppleve følgende: kvalme, diaré, oppkast, forstoppelse, halsbrann, gass, tap av appetitt og magesmerter. Det er uklart på dette tidspunktet om øyet katarakt og økt blodsukker er legitime bivirkning muligheter; men ifølge Medline Plus, støtter dyreforsøk denne teorien.

Betydelig

Ifølge Mayo Clinic, har det vært noen foreløpige studier som indikerer en mulig sammenheng mellom bruk av glukosamin og forverring insulinresistens. Derfor er personer med type 2 diabetes advarte å rådføre seg med lege før bruk av produkter som inneholder glukosamin som Osteo Bi-Flex.

Allergiske Reaksjoner på MR-kontrast Injeksjoner

Allergiske reaksjoner på MR-kontrast injeksjoner kan variere fra et kløende utslett eller hud rødme til alvorlig ansikts-og luftveis hevelse. Allergiske reaksjoner enten skje umiddelbart eller på et tidspunkt i løpet av den første timen av injeksjon, i henhold til MCI Diagnostic Center i Oklahoma.

Milde allergiske reaksjoner

En av 10.000 pasienter som gjennomgår et MRI-kontrast injeksjon vil oppleve en mild allergisk reaksjon, i henhold til MCI Diagnostic Center. Og denne personen vil sannsynligvis oppleve ømhet og / eller smerter på injeksjonsstedet. De kan også oppleve litt hud rødhet eller utslett.

Alvorlige allergiske reaksjoner

Oddsen er enda lavere for at pasienter får MR-kontrast injeksjoner vil oppleve en alvorlig allergisk reaksjon; det er imidlertid mulig. Vanligvis kan en av hver 100.000 pasienter forvente å oppleve denne type reaksjon. Alvorlige allergiske symptomer kan omfatte alvorlig hevelse i ansiktet, luftveiene og / eller munnen. Dette hevelse kan også føre til problemer med å puste, noe som kan være livstruende.

Allergiske Reaksjoner og graviditet

Mens det er ingen kjente spesifikke allergiske reaksjoner på grunn av MR-kontrast injeksjoner gitt mens hun var gravid, anbefaler MCI Diagnostic Center som gravide individer ikke motta slike injeksjoner før den 24. svangerskapsuke med mindre en nødssituasjon krever sin administrasjon. Dette er bare en sikkerhetsforanstaltning, siden kontrastvæske kan skrive det ufødte barnet sirkulasjonssystemet.

Allergisk reaksjon Risiko

Personer som har opplevd en tidligere allergisk reaksjon på grunn av en X-ray, CT eller MR-undersøkelse er en større risiko for at det skjer igjen. I tillegg enkeltpersoner som har noen form for narkotika eller matallergi er også økt risiko for allergisk reaksjon på MR-kontrast injeksjoner.

Andre mulige reaksjoner

Mens det ikke er merket som allergiske reaksjoner, reaksjoner på andre kontrast injeksjon av en MR er også mulig. Disse inkluderer hodepine, kvalme, oppkast og en rar smak i munnen (som er bare midlertidig). De fleste reaksjoner i nonallergic og mild allergisk kategorien er bare midlertidig, og mild i naturen, krever ingen behandling.

Allergisk reaksjon Behandlinger

Hvis den allergiske reaksjonen er alvorlig, vil øyeblikkelig legehjelp bli nødvendig. Denne type allergisk reaksjon garanterer ofte bruken av et annet medikament for å motvirke kontrasten injeksjoner innvirkning. I tillegg vil den enkelte opplever en så alvorlig reaksjon som luftveier blokkering må overvåkes nøye etter reaksjonen --- og under behandlingsfasen møte den.

Allergisk reaksjon og død

Ifølge en studie utført av University of Michigan Health Systems, under ledelse av Dr. Jonathon R. Dillman, av de 78.000 personene som fikk en MR kontrast injeksjon i løpet av studien, ingen opplevd en allergisk reaksjon som fører til døden. Og, faktisk, var 74 prosent av reaksjonene opplevd mild, 19 prosent ble vurdert moderat og bare 7percent var alvorlige.

Alvorlige allergiske reaksjoner på stoffet Seroquel

Seroquel er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle tilstander som bipolar lidelse og schizofreni. Det har vært noen bivirkninger forbundet med Seroquel.

Identifikasjon

Seroquel er et antipsykotisk medisinering. Det fungerer ved å endre handlingene til visse kjemikalier i hjernen, og kan være foreskrevet for barn over en alder av 10 og voksne.

Side Effects

De vanligste bivirkninger assosiert med Seroquel er svimmelhet, tretthet, svakhet, tørr munn, rennende nese, sår hals, kvalme, oppkast, magesmerter, forstoppelse, tåkesyn, hodepine, angst, bryst hevelse, savnet menstruasjonsperioder og vektøkning. Disse kan være midlertidig, og er ikke alvorlig i naturen.

Alvorlige bivirkninger

Av og til kan Seroquel forårsake alvorlige bivirkninger som panikkanfall, følelse fiendtlig, impulsiv atferd, ujevne hjerteslag, ukontrollerte bevegelser, plutselig nummenhet på den ene siden av kroppen, problemer med tale, balanse problemer, tap av koordinasjon, eller tanker om selvmord. Hvis du har noen av disse alvorlige bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart.

Livstruende allergisk reaksjon

Selv om sjeldne, kan Seroquel forårsake en livstruende allergisk reaksjon. Symptomene er elveblest, hevelse i ansiktet, hevelse i lepper, hevelse av tunge, pustevansker og tungpustethet. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ring for nødstilfelle medisinsk hjelp på en gang.

Betraktninger

Ta Seroquel nøyaktig slik legen har forskrevet. Ikke øke dosen eller seponere denne medisinen uten å snakke med legen din. Konsultere legen din dersom du får en allergisk reaksjon.

Allergiske Reaksjoner på Palmers Cocoa Butter

Palmers Cocoa Butter er en ingrediens brukt i flere helse kremer og salver. Mens vanligvis anvendes for å fremme sunn hud, har det vært kjent å gi milde allergiske reaksjoner. Allergiske reaksjoner typisk bestå av synlige utslett på huden som sveller eller klør når forverret. Behandling for disse allergiske reaksjoner er enkel og innebærer bruk av anti-kløe-produkter.

Betydning

Palmers Cocoa Butter brukes innenfor mange helsetjenester og skjønnhet eks. Den brukes i kremer, body oljer, kremer, notiser, balsam og mange andre lignende produkter. Derfor er sjansene for å bli utsatt for et produkt som inneholder Palmers Cocoa Butter er relativt høy. Mens Palmers Cocoa Butter har vist seg å være effektiv i behandling av symptomer som tørr hud og strekkmerker, har det forårsaket allergiske reaksjoner hos noen av sine brukere.

Symptomer

Allergiske reaksjoner på Palmers Cocoa Butter er vanligvis milde. De består typisk av overflate utslett rundt huden som Palmers Cocoa Butter ble brukt. Disse kan ligne utslett forårsaket av gift eik, som vises som røde, hovne, kløende klumper på huden.

Behandling

Slutte å bruke produktet inneholder Palmers Cocoa Butter hvis du utvikler en allergisk reaksjon på det. Unngå å skrape eller gni et utslett. Hvis igjen alene, vil et utslett vanligvis avta over tid. Anti-klø salver eller kremer, for eksempel Caladryl, kan brukes direkte til utslett å redusere ubehag mens du venter på det å helbrede. En lege kan forskrive et antihistamin hvis utslettet ikke avtar over tid.

Forebygging / løsning

Hvis du er bekymret for lider en allergisk reaksjon fra Palmers Cocoa Butter, vurdere testing på en liten del av huden din før bruk.

Advarsel

Noen formler inneholder Palmers Cocoa Butter inneholder også kollagen. Mens kollagen blir noen ganger brukt for å forbedre huden, har det vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner, for eksempel rødhet, hevelse og fasthet i huden.

Sulpha Drug Allergiske reaksjoner for Nyre infeksjon

Sulpha Drug Allergiske reaksjoner for Nyre infeksjon


Ifølge Mayo Clinic, "sulfa allergi" refererer vanligvis til en legemiddelallergi til en av antibiotika i sulfonamid-klassen. Noen av disse medikamentene er brukt for å behandle nyre-infeksjoner.

Identifikasjon

The Mayo Clinic viser flere felles sulfonamidantibiotika som kan utløse en betydelig allergisk reaksjon: sulfametoksazol, trimetoprim-sulfametoksazol (merkenavn er Bactrim og Septra) og erytromycin-sulfisoxazole. Disse stoffene er ofte brukt til å behandle infeksjoner i urinveiene.

Effekter

Ifølge Medline Plus, første gang du tar et sulfonamid, kan immunsystemet ditt skape en allergisk reaksjon som ikke er veldig merkbar. Hvis du får enten at narkotika eller annen sulfonamid igjen, kan du merke allergi symptomer som kløe, utslett, hud, utslett og pustevansker.

Advarsel

Sulfa narkotika kan forårsake anafylaksi, et medisinsk nødstilfelle hos personer med alvorlig allergi mot medisiner. Du kan besvime, utvikle en rask hjerterytme og hjertebank, føle seg forvirret, utvikle magesmerter, og selv gå inn hjertestans.

Betraktninger

Det er mange andre legemidler som er effektive mot nyre infeksjoner, så det er ikke nødvendig å ta sulfonamider hvis du har hatt allergiske reaksjoner på disse medisinene i fortiden.

Tips

Ifølge Mayo Clinic, er det mange generiske og merkenavn for sulfa narkotika ikke inneholde forstavelsen "sul" eller "sulfa". Hvis du er allergisk mot sulfa narkotika, fortelle din leverandør og apoteket slik at de kan bidra til å identifisere potensielle problemer.

Allergisk reaksjon til Epsom Salt

Allergisk reaksjon til Epsom Salt


Epsom salt, som er kjent som magnesiumsulfat, anvendes som et avføringsmiddel, bading og til og med tilsetningsstoff for å suge verkende føtter eller hender. Men kan mennesker lider allergiske reaksjoner på Epsom salt når den brukes for noen av disse formålene.

Betydning

Hvis noen er allergisk mot Epsom salt, kan de utvikle alvorlige reaksjoner enten internt eller eksternt. Epsom salter inneholder svovel. Alle som er kjent for å ha allergi eller alvorlig overfølsomhet for svovel bør ikke bruke Epsom salt for ethvert formål.

Typer av allergisymptomer

En person som bruker Epsom salt for et avføringsmiddel kan utvikle hevelse i ansiktet, leppene eller tungen. De kan også utvikle elveblest eller utslett på huden deres.

Andre typer allergisymptomer

Folk som bruker Epsom salt for bading, detoxing eller avslapnings føtter og hender kan utvikle svimmelhet eller har problemer med å puste. Disse symptomene kan også være som et resultat av å bruke Epsom salt internt.

Betraktninger

Magnesiumsulfat inneholder magnesium, oksygen og svovel, som er en etsende element til hvilke visse personer kan være følsomme. Dette gjelder spesielt for folk som er følsomme for sterk lukt.

Advarsel

Personer som har allergiske reaksjoner på Epsom salt bør slutte å ta den. Hvis deres reaksjon er alvorlig, de trenger for å få legehjelp.

Allergisk reaksjon på fiskeolje

Fiskeoljekapsler er ofte foreskrevet til personer som ønsker å redusere sine triglyseridnivåer i blodet og motvirke effekten av andre medisinske tilstander. Selv om denne behandlingen kan være effektiv, er det ikke for alle. Noen mennesker kan ikke tolerere fiskeolje og må unngå bruken.

Allergier

Fiskeallergi er en av de vanligste allergi hos voksne. Hvis du er allergisk mot fisk, ikke ta fiskeolje.

Symptomer

Symptomer på en allergisk reaksjon på fiskeolje inkluderer pustevansker, elveblest eller hevelser i ansikt, tunge, lepper eller svelg. Hudutslett forekommer i sjeldne tilfeller.

Kryssreaktivitet

Hvis du er allergisk mot visse matvarer, kan andre matvarer utløse samme allergiske reaksjon, ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer (niaD). Dette er kjent som kryssreaksjon. Rådfør deg med en lege for å finne ut om fiskeolje kan være en trigger for deg.

Behandling

Hvis du har en allergisk reaksjon på fiskeolje, søke medisinsk hjelp. Anafylaktiske reaksjoner kan være dødelig hos personer med alvorlig matallergi, ifølge niaD.

Side Effects

Bivirkninger av fiskeolje inkluderer urolig mage, diaré, dårlig fordøyelse, oppblåsthet og magesmerter, ifølge National Institutes of Health.

Allergiske Reaksjoner på betablokker

Allergiske Reaksjoner på betablokker


Betablokkere er medikamenter som er antagonistisk mot effekten av signalstoffet adrenalin på beta-reseptorer i kroppen. Betablokkere reduserer styrken og frekvensen av hvert hjerteslag. Dette senker blodtrykket og reduserer hjertets oksygenbehov. Betablokkere er foreskrevet for angina, arytmi og høyt blodtrykk og enkelte former for glaukom.

Resept og Dosering

Dosering for forskjellige beta-blokkere varierer med diagnose, type, konsentrasjon og formulering av legemidlet. En pasient bør følge legens doseringsanvisningen eksplisitt. Virkningene av medisinen kan ikke være umiddelbar, tar flere uker for å ha en merkbar effekt på blodtrykket.

Ikke stopp å ta medisinen plutselig uten forutgående samråd med behandlende lege. Det kan forverre en allerede eksisterende tilstand og med øke risikoen for hjerteinfarkt for noen pasienter.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på betablokkerende medikamenter i seg selv er relativt sjelden, men bør ikke tas lett på i tilfelle de oppstår. Følgende symptomer kan manifestere hvis en person utvikler allergiske reaksjoner på medisiner: kløe, utslett, svimmelhet, pustevansker eller hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg.

Øyeblikkelig legehjelp er svært viktig i tilfelle av en allergisk reaksjon, og legen bør informeres om pasientens bruk av betablokkere.

Kryssreaksjoner med eksisterende allergier

Det har blitt rapportert at allergiske reaksjoner som oppstår som følge av narkotikamisbruk, immunterapi, mat eller insektstikk kan være mer alvorlig hvis pasienten har blitt medisinert med betablokkere.

Betablokkere kan også forverre virkningene av anafylaksi ved å øke graden av reaksjon, interferere med rutinemessig behandling og anafylaktisk selv øke forekomsten av anafylaksi. Fordi betablokkere kan muligens forsterke en forekomst av anafylaksi, er bruken av medisinen utilrådelig når allergi hud tester blir utført.

Drug Interaction

Selv om de er vant til å behandle høyt blodtrykk, arytmi og noen ganger glaukom, kan betablokkere også forverre andre tilstander på grunn av deres interaksjon med medisiner rettet mot astma eller allergi. Som de har en antagonistisk effekt på adrenalin, betablokkere effektivt nøytralisere utfallet av adrenalin eller adrenalin for behandling av alvorlige allergiske reaksjoner. I tillegg er potensialet som betablokkere har i forverre anafylaktiske reaksjoner betyr at de kan føre til alvorlige reaksjoner hos individer som får allergivaksinering.

Side Effects

Bivirkninger som ny beta blocker brukere rapporterer inkluderer svimmelhet, tåkesyn, svimmelhet og tretthet. Som et resultat, bør brukere utvise forsiktighet når du utfører en oppgave som krever mental og fysisk årvåkenhet når du er i de tidlige stadier av en betablokker regime.

På grunn av betablokkere 'effekt på blodtrykket, kan hender og føtter føle kulde fra redusert blodsirkulasjon. Pasienten bør informeres om følgende bivirkninger utvikle - hovne ekstremiteter, depresjon, sår hals, magekramper, oppkast, diaré, rygg / leddsmerter, forstoppelse, utslett, forvirring / hallusinasjoner, hukommelsestap, lett blåmerker / blødning eller impotens.

Hvordan behandle en allergisk reaksjon på tomatplanter

Menneskets immunsystem mobiliserer forsvar når den støter på visse proteiner som den anser som en trussel ved å slippe antistoffer som utløser celler til å produsere histaminer. Hvis histaminer frigjøres i huden, de forårsake utslett og kløe. Hvis utgitt i fordøyelsessystemet, kvalme og oppkast resultat. Hvis luftveiene er berørt, kan bronchospasms og pusteproblemer oppstå.

I noen mennesker, visse planter, tomater blant dem, kan utløse denne reaksjonen. Hvorfor dette skjer er ikke helt forstått. Det faktum at det gjør, og at det finnes behandlinger for å håndtere er det viktig å vite for alle som lider av denne type allergi.

Bruksanvisning

Konsulter lege

•  Har du en allergolog undersøke deg ved hjelp av en hudtest for å se etter en reaksjon på tomat og utføre en blodprøve for å sjekke for spesifikke antistoffer.

Be legen om å forklare din allergi og anbefaler behandlinger, i tilfelle en reaksjon forekommer.

Har legen din foreskrive medisiner for å behandle en alvorlig reaksjon. Dette kan inkludere en injeksjon form av adrenalin for å behandle en livstruende, anafylaktisk allergisk reaksjon.

Allergi Forebygging

Følg sunn fornuft og unngå å komme i kontakt med tomater eller tomatplanter.

Se for tomater i andre produkter, som for eksempel juice, sauser, dressinger og andre matvarer. Kontrollere ingredienslisten er alltid en god idé før du bruker noe som kunne inneholde tomater.

Watch for krysskontaminering av tomater når rundt forberedt matvarer som redskaper som brukes til å servere mat på restauranter, salatbarer eller gruppesamlinger.

Vokt dere for tilstedeværelsen av tomatplanter når du besøker steder som hagesentrene og barnehager.

Milde til moderate reaksjoner

Unn milde allergiske reaksjoner på tomater eller tomatplanter, slik som elveblest, utslett, kløe og rennende øyne med et antihistamin. Benadryl eller Claritin kan tas oralt for å lindre symptomene.

Ta anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel Ibuprofen eller Tylenol, for å redusere hevelse.

Unn hudreaksjoner med anti-inflammatorisk steroid kremer, aktuelle antihistaminer eller Calamine lotion.

Fortsett å overvåke reaksjon etter tegn på at det kan være som utvikler seg til mer alvorlige plager.

Alvorlige reaksjoner

Ikke forsøk å vente ut en hendelse hvis alvorlige symptomer, som for eksempel store hevelser i ansikt, munn og svelg, magekramper, kvalme og oppkast, eller bronchospasms som svekker puste. Dette skal betraktes som en livstruende situasjon.

Oppsøk lege umiddelbart ved å ta den skadde til et nærliggende legevakten eller ringe 911 for å få hjelp. Ikke la personen stasjonen.

Bruk foreskrevet medisiner for å lindre alvorlige symptomer umiddelbart. Hvis personen har en adrenalin injektor og anafylaktisk sjokk er nært forestående, kan du bruke det uten å nøle, å følge instruksjonene på pakken.

Ta skritt for å hindre støt. Lå personen flatt og heve bena opp på en pute, omtrent en fot opp fra gulvet, og hold personen varm med et teppe.

Fortsett å overvåke reaksjonen til lege er gitt.

Allergiske Reaksjoner på Cats

Allergiske Reaksjoner på Cats


Nesten 10 millioner amerikanere er allergisk mot kjæledyrene sine, ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi (AAAAI), og katter er en vanlig årsak til irritasjon hos de som er allergiske mot dyr. Allergiske katteeiere kan kjempe for å bestemme seg for om de skal finne et nytt hjem til sine kjæledyr, og selv om de gjør det, kan allergener somle i hjemmet i flere måneder. Allergikere uten katter kan ha en allergisk reaksjon etter eksponering for katt dander på en annen persons klær eller eiendeler.

Årsak

Som andre allergier, er en allergisk reaksjon mot katter forårsaket av immunsystem overreagerer på stoffer som ikke er faktisk skadelig. I henhold til AAAAI, kan katt allergi være forårsaket av katteflass, spytt og urin. Katter kan også bære andre utendørs allergener, som mugg og pollen inn i hjemmet på pelsen deres.

Symptomer

Hvis du er allergisk mot katter, kan det hende du har en rennende nese, hyppig nysing og hoste. Lunger og sinus trykk kan også være til stede. Øynene dine kan klø og vann, og du kan også oppleve kløe i nese, munn og svelg. En katt allergi kan føre til mørke ringer under øynene, og det er også mulig for elveblest å vises på kroppen din.

Behandling

Unngå katter så mye som mulig kan bidra til å avlaste dine allergisymptomer, ifølge Mayo Clinic. Antihistaminer, allergi nesespray, decongestants og andre allergi medisiner kan også hjelpe lindre symptomene. Allergivaksinering kan være et alternativ i alvorlige tilfeller. Skuddene lære din immunsystem til å stoppe overreagerer til et bestemt allergen, og de kan være nødvendig med jevne mellomrom i opptil fem år, ifølge Mayo Clinic.

Velger å holde en katt

Hvis du velger å ha en katt i huset til tross for din allergi, det er skritt du kan ta for å redusere eksponering for allergener. Den AAAAI anbefaler å holde katten din ut av soverommet. Bading katten din ukentlig, spesielt med et allergen-reduserende sjampo, kan også hjelpe. Ved hjelp av en inneluften renere og holde hjemmet rent og støvsugd kan redusere allergisymptomer. Hvis det er nødvendig for deg å være rundt katter, spør legen din om allergivaksinering kan være et alternativ for deg.

Advarsel

Kjæledyr allergi kan forårsake alvorlig astma som er vanskelig å kontrollere i noen mennesker, ifølge Mayo Clinic. Hvis du har pusteproblemer sammen med dine allergisymptomer, snakk med legen din.

Allergiske Reaksjoner på tannfyllingsmaterialer

Allergiske Reaksjoner på tannfyllingsmaterialer


Takket være større frykt og mer vanlige fobier knyttet til sitter i tannlegestolen, er det siste folk flest tenker på når du får et hulrom fylt er å ha en allergisk reaksjon. Det er ikke en vanlig foreteelse, men det skjer til en uheldig få.

Typer Fyllinger

Det finnes flere materialer som brukes som tannfyllinger som gull, sølv og til og med porselen. Sølv fyllinger, den vanligste typen, er også kalt "amalgamfyllinger" fordi de er en blanding av sølv, kvikksølv, tinn og kobber. Kvikksølvet hjelper fyllinger stivne, og selv om det har vært en kilde til helse bekymring over år, for tiden både FDA (Food and Drug Administration) og ADA (American Dental Association) bifaller det som trygt for bruk i tannfyllinger.

Forekomst

Alle utenlandske stoff i kroppen har potensial til å forårsake en allergisk reaksjon, men, men ikke uhørt, allergi mot tannfyllingsmaterialer skje kun i svært sjeldne tilfeller. Mindre enn 1 prosent av pasientene er rapportert å være allergisk mot amalgamfyllinger, og eksperter sier den skyldige er kvikksølv.

Identifikasjon

En allergisk reaksjon på en ny fylling presenterer vanligvis som rødhet, kløe og / eller utslett rundt tannen, munn, hode og nakke.

Behandling

Behandling av en allergisk reaksjon på en dental fylling er rett og slett å fjerne fornærmende fylle i bytte for en erstatning fylling laget av noe kvikksølv som gull, porselen eller kompositt. I noen tilfeller kan den allergiske reaksjon kan tydelig på egen hånd før fyllingen er fjernet, i hvilket tilfelle at tannlegen kan velge å la den i å unngå å utløse en gjentakelse av symptomene.

Forebygging

Allergiske reaksjoner på tannfyllinger er så sjeldne (mindre enn 100 tilfeller har vært rapportert) som de fleste aldri trenger å bekymre deg om dem uansett hvor mange fyllinger de får i sin levetid. Men bør du likevel gå over dine allergier og medisinsk historie med tannlegen din før prosedyren slik at tannlegen kan gjøre en kvalifisert avgjørelse på hva slags fyllmasse å bruke.

Betyr lav Thyroid forårsake allergiske reaksjoner?

Hypotyreose (lavt skjoldbruskkjertelen) ikke forårsaker allergiske reaksjoner. Imidlertid, noen symptomer på lav skjoldbrusk er lik symptomene på en allergisk reaksjon. Enhver side påvirker eller symptomer bør diskuteres med din primære omsorg lege eller spesialist.

Hypotyreose Symptomer

Symptomer er tretthet, depresjon, overfølsomhet for kulde, vektøkning, glemsomhet, muskelsvakhet, oppblåst i ansiktet, tørr eller sprø hår, tørr hud, sprø negler, forstoppelse, muskelkramper og økt menstruasjonsblødning.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon er forårsaket av en overreaksjon av immunsystemet til en uskadelig substans som kalles et allergen. Milde symptomer er utslett, kløende rennende øyne og nese; moderate symptomer inkluderer kløe og pustevansker.

Grave Opthalmopathy

I sjeldne tilfeller kan Grave opthalmopathy være tilstede hvis hypotyreose utvikler seg fra behandling av Graves sykdom (hypertyreose). Symptomene for Grave opthalmopathy inkluderer tørre, irriterte øyne, puffy øyelokk og rødhet.

Levotyroksin

Levotyroksin er fellesnavnet for medisinering tatt for hypertyreose. Allergisk reaksjon på dette stoffet er usannsynlig, men symptomene kan omfatte utslett, kløe, hevelse (spesielt i ansikt, tunge og svelg), svimmelhet og problemer med å puste.

Side Påvirker

Side påvirker kan oppstå hvis du tar over-the-counter medisiner, inkludert vitaminer, mineraler, urteprodukter eller andre legemidler med levotyroksin. Sjekk med legen din dersom du bruker litium, amiodaron eller antidepressiva.

Hvordan virker en allergisk reaksjon Årsak Hives?

Elveblest er kløende, røde, hovne renner på huden som kommer og går, vanligvis i en relativt kort tidsperiode. En enkelt bikube er vanligvis en reaksjon på en ekstern irriterende, slik som en insektbitt. Flere elveblest er vanligvis en allergisk reaksjon på noe internt, slik som mat, medisiner eller infeksjon. Stress eller ekstrem kulde eller varme kan også forårsake elveblest, som kan utsettes for sollys eller kraftig mosjon.
Men blant de vanligste årsakene er allergi mot mat som skalldyr, bær, egg og nøtter; eller medisiner som antibiotika, kan sulfa og aspirin.Hives varierer i størrelse og vanligvis vises på hals, armer, ben og overkropp. Omtrent 20 prosent av befolkningen opplever elveblest på et eller annet tidspunkt i løpet av livet.
Pollen og katt dander er også vanlige gjerningsmennene.

Elveblest oppstå når et kjemisk stoff i kroppen, hovedsakelig histamin, blir frigjort fra cellene dypt inne i huden. Av grunner ikke klare å leger og allergispesialister, reagerer kroppen på en irriterende eller stimuli. Noen ganger reaksjonen er kort, varer bare noen få minutter.

Is eller en kald kompress kan lette ubehag. Men noen ganger kan de hives vare i flere dager, som krever behandling med et antihistamin. Langvarig utbrudd bør vurderes av en lege, som kan utføre en rekke tester for å prøve og finne den skyldige. Prøv å ikke skrape det berørte området for å unngå ytterligere irritasjon eller infeksjon. Slites løs komfortable klær som ikke vil legge press på området.
Når allergenet er bestemt, er den beste behandling for å unngå det som forårsaket problemet i første omgang. Du kan også holde antihistaminer på hånden i tilfelle en fremtidig utbrudd.

Allergisk reaksjon på mineralolje i babyartikler

Allergisk reaksjon på mineralolje i babyartikler


Mineralolje er en petroleum biprodukt som brukes i mange kosmetikk og personlig pleie elementer, inkludert baby-produkter. Brukes for sin antatte mykgjørende egenskaper, kan mineralolje ha negative effekter på huden din. Allergiske reaksjoner er ikke uvanlig.

Misforståelse

Mineralolje er til stede i mange babyprodukter som for eksempel babyolje, lotion og body wash. Mange tror at babyolje er fuktighetsgivende, men det er det ikke. I de fleste tilfeller er babyolje 100 prosent mineralolje, som ikke lett absorberes og etterlater en plast-lignende belegg på huden. Dette belegget tetter porene og fjerner hudens evne til å puste, forårsaker allergiske reaksjoner som kontakteksem. Mineralolje oppløser også hudens naturlige oljer og hemmer sin oljeproduserende evne, ytterligere tørke huden.

Symptomer

Kontakteksem er den vanligste allergiske reaksjon å manifestere fra mineralolje kontakt. Symptomene inkluderer rødhet, hevelse, blemmer og kløe i huden. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan kontakteksem være ganske smertefullt før det løser. Mange babyprodukter er utviklet for bruk fra babyens hode til tær, så en allergisk reaksjon kan omfatte hele kroppen.

Behandling

Fjerning av mineralolje fra huden er viktig i å stoppe den allergiske reaksjon. Vask huden forsiktig med en mild såpe fri for mineralolje. Bruk kule kluter for å lindre kløe. Kortison krem ​​har vært nyttig i å lindre symptomene på kontakteksem, men sjekk med legen din før du bruker den på et spedbarn. Paracetamol eller ibuprofen kan lindre ubehag også.

Alternatives

Kokosolje, kakaosmør og selv olivenolje er alle naturlige alternativer til mineralolje og sikker for bruk på både babyer og voksne. Disse produktene er lett absorberes inn i huden uten å hemme hudens naturlige prosesser. Såper, sjampo og kremer er også tilgjengelig uten mineralolje, så les etikettene nøye. Naturlige produkter har blitt mer allment tilgjengelig som etterspørselen har økt på grunn av den grønne bevegelsen i Amerika. Naturlige baby-produkter spesielt er i høy etterspørsel som foreldre har lært farene ved mineralolje.

Advarsel

Når du leser babyen produkt etiketter, være oppmerksom på at mineralolje kan være oppført under flere ulike navn. Liquidum Paraffinum, parafinolje, parafinvoks og petrolatum er alle synonymer for mineralolje. Velg et produkt som inneholder kun naturlige ingredienser. Sjekk hver etikett for hvert produkt du kjøper. En god tommelfingerregel å følge; hvis du ikke kan uttale det, ikke kjøpe det.

Hvordan Test for Allergiske Reaksjoner på Dye

Hvordan Test for Allergiske Reaksjoner på Dye


Gjennomføre en liten, kontrollert test på deg selv for en allergisk reaksjon på fargestoff før bruk er en enkel måte å unngå en fullskala reaksjon som kan ende opp på sykehuset. Testen er så lett at du kan gjøre det selv. Den vanligste typen av fargestoff mennesker kommer inn i jevnlig kontakt med, er hårfarge, som inkluderer para-phenylenediamine, eller PPD. PPD skaper permanent farge gjennom prosessen for oksidasjon når den utsettes for en fargefremkaller. Denne substans og liknende stoffer vesentlig i kjemisk sammensetning er funnet i mange andre vanlig anvendte produkter, som for eksempel kulepenn blekk og bensin. En allergi mot PPD kan bety at du også har reaksjoner på noen eller alle disse andre produkter. Å vite dette på forhånd kan du unngå utilsiktet berøring eller i det minste lar deg vite for å bruke disse produktene med forsiktighet.

Bruksanvisning

Bland en liten mengde av hårfarge med fargefremkaller. PPD vil ikke begynne å oksidere uten kontakt med utbygger, slik at du må bruke dem sammen til test for en allergisk reaksjon.

Gni en liten mengde av den oksiderte fargestoff bak øret eller på den indre bøye av albuen.

La test sted avdekket i 24 til 48 timer. Ikke utsett det for vann i løpet av denne tiden.

Sjekk for noen umiddelbar reaksjon. Hvis testområdet reagerer umiddelbart, er det anses å være "irritasjonsmoment kontakt dermatitt" og dermed nonallergic.

Vurdere området etter 24 til 48 timer. Hvis det ikke er rødhet, hevelse, kløe, gråt eller skalere så du er svært lite sannsynlig å være allergisk mot fargestoff. Men hvis du opplever noen av disse symptomene du er allergisk og kan ikke bruke hårfarge eller noe produkt som inneholder PPD.

Vær oppmerksom på eventuelle tegn på en allergisk reaksjon på andre produkter du kan reagere på hvis du demonstrert en allergisk reaksjon på PPD. Ser ut til para-aminobenzosyre (PABA), som brukes i solkrem; azofargestoffer, som er brukt i varierende mengder i semi-permanente og midlertidige hår fargestoffer; blekket i kulepenner; bensin og diesel; som et fargestoff i matvarer og medisiner; benzokain og prokain, som er brukt i anestetika; og sulfonamider, sulfonene eller sulfa, som brukes i ulike medisiner.